Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 03:09:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zamrzne se komp  (Pročitano 2271 puta)
24. Dec 2006, 13:03:02
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Kako to objasniti ne znam ni sam! Jednostavno samo se začuje škljocanje u kućištu i kompjuter se smrzne i ne pomaže ništa osim restarta! Konfa je slijedeća: Asus P4C800E DELUXE sa 4X512 rama, Intel Pentium 4 2800 MHz HT Nortwood jezgra, WD 320 Gb sata disk, optički pogon je Pioneer 110D DVD-rw i Samsung Combo Drive DVD+CDRW, grafička je Sapphire Ati radeon X1650 Pro. Za struju je zadužen MS od 400 W! Požurite sa savjetima, jer me to sve živcira!! Prije tog wd od 320 GB bila su druga 2 diska wd od 40 gb i hitachi od 40 GB i isto se dešavalo pa su velemajstori zaključili da su diskovi problem promjenih diskove i isto se dešava!!! Savjet i to hitno molim ili ču ovo baciti sve kroz prozor!

[Edit by SerbianFighter: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]

[Edit by MunkaZe: Teme sa naslovima tipa: Hitno, Pomoc, Problem, Da li i slicne, treba maksimalno izbegavati! Naslov teme mora da odgovara njenom sadrzaju i da ga barem delimicno opisuje. Konsultujte se sa Pravilnikom Burek Foruma]
« Poslednja izmena: 24. Dec 2006, 19:31:32 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Tko rano rani il je pekar ili budala!!
Ne svađaj se sa budalom,prvo će te spustiti na svoj nivo i onda pobijediti iskustvom!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
To sam sve ovdje navedeno već napravio još savjeta tražim!
IP sačuvana
social share
Ne svađaj se sa budalom,prvo će te spustiti na svoj nivo i onda pobijediti iskustvom!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
isprsi se za neki kes serviseru pa ce on to da utvrdi malo bolje nego ovako "na slepo"
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia onaj veliki
Pozeljno bi bilo nekom serviseru sa foruma! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Jednom rečju ja sam njemu glavni serviser! Kad sam sam sastavio 5 računara i održavam 4 uspešno onda ču i 5 bez servisera! Kao što vidim po vama je napanje MS400 W najbolje na kugli zemaljskoj! A šta bi onda rekli za tagana od 530 W???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7
Jednom rečju ja sam njemu glavni serviser! Kad sam sam sastavio 5 računara i održavam 4 uspešno onda ču i 5 bez servisera! Kao što vidim po vama je napanje MS400 W najbolje na kugli zemaljskoj! A šta bi onda rekli za tagana od 530 W???

Prvo to napajanje je krs sto ti imas.Znaci za toliko periferija ,graficke ,a i procesora minimum je neki 450W.Drugo ne ocekujes valjda da ti se na slepo pomogne.Malo informacija si dao.Da li si testirao plocu?Koliko ide temperatura samo kad podignes bios?Koji operativni sistem imas?Temperatura cpu-a?Sihronizacija Harda?Driveri?Memorija?Jel su uparene ili ne?Brzina memorije?Kako se ponasa masina i kad zaglavljuje.....kad nesto posebno radis ili tek tako bez razloga?Mislim daj SisoftSandra raport .....pa cemo da pokusamo onako .....step by step.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Prvo to napajanje je krs sto ti imas.Znaci za toliko periferija ,graficke ,a i procesora minimum je neki 450W.Drugo ne ocekujes valjda da ti se na slepo pomogne.Malo informacija si dao.Da li si testirao plocu?Koliko ide temperatura samo kad podignes bios?Koji operativni sistem imas?Temperatura cpu-a?Sihronizacija Harda?Driveri?Memorija?Jel su uparene ili ne?Brzina memorije?Kako se ponasa masina i kad zaglavljuje.....kad nesto posebno radis ili tek tako bez razloga?Mislim daj SisoftSandra raport .....pa cemo da pokusamo onako .....step by step.

Ploča je stara 6mjeseci! Palio sam sve žive everest testove i ne smrzne se! Temperatura u biosu kompa je od 19- 24 C na cpu , jer se nortwood ne grije toliko kao presshot, a i za tu temperaturu je krivac Zalman 7700 AlCu koji ne da ni u windowsima više od 35 kad se nešto zahtjevnije igra. Pošto je ta ploča poznata po tome da ne voli baš svu memoriju izabrana je baš ona koja piše u knjizi i to 4X512 DDR 3200 Twin mos koji radi u dual kanalu! To škljocanje i štekanje počelo je kad je zbog starosti umro Ati radeon 9600XT pa je dotični zamjenjen Ati Radeonom X1650 pro i on ima dodatni konektor za struju osim one struje koja ide kroz Agp slot. Tako da sam prvo mislio da je do diskova pa sam 2 diska wd i hitači svaki sa 40 GB mjesta zamjenio WD od 320 GB ali to se javilo ponovo! Tako da je moje mišljenje da je u pitanju Napajanje! Štekanje i škljocanje se javi pri igranju igara i ponekad u četanju preko MSN-a ali jednom od 50 puta!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7
Citat
Tako da je moje mišljenje da je u pitanju Napajanje!

Probaj ovo,otkaci sve periferije(CD,DVD....sve sa USB-a) ukljuci masinu i pusti neka radi prvo sat vremena samo u Windowsu.Posle sat vremena ukljuci neku zahtevniju igru.Javi sta se desilo.....
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Problem riješen! Prvo sam stavio Tagana od 530W i sve žive testove gore navedene je prošao bez greške! Tako da sam otišao po novo napajanje Hiper isto od 530W komp radi ko zmaj! Hvala za savjete! I moja preporuka je ne stavljti loša napajanja u komp!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 03:09:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.135 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.