Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ZBOG KRVNE OSVETE: Deca u Albaniji ne idu u školu  (Pročitano 4996 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
LG Nexus 5
Citat
Da bi prosjek bio 462 e,(na koji se ti pozivas) potrebno je da ogroman broj(vise od pola) radnika prima upravo oko 462 eura.

Iznepoverovanie. Smile

Ne bih da vredjam, da li uopste znas kako se racuna prosek bilo cega, u ovom slucaju konretno, plata?
« Poslednja izmena: 25. Sep 2013, 00:57:04 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Znao sam da cete se cuditi. Matematicki jeste tacno,ali sustinski nije.Matematika jeste egzaktna nauka za razliku od sociologije.

Ako je prosjecna plata u Njemackoj 2200 eura,gledajuci nas primjer,to znaci da 90% zaposlenih Njemaca imaju platu 700 eura. Tako ispada po nasoj statistici. Smile

Crowz,naravno da znam kako se racuna,ali taj podatak nema veze jer 90% zaposlenih rade za platu u rasponu od 150-350 eura.Prema tome,to je mrtvi podatak.Kao sto je latinski jezik mrtav iako se ponekad koristi u naucne ili pravne svrhe.Ali kome ja ovo pisem kad ces ti sada zalijepiti zvanican(hej zvanican!)podatak o prosjecnim platama Smile
« Poslednja izmena: 25. Sep 2013, 01:13:00 od aragua12 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Slazem se da je apsurdno da 90 % ljudi ima platu ispod proseka, ali to ne znaci da je podatak lazan, vec da je drustvo u kome zivimo tako postavljeno. Kao sto vec rekoh na ovoj temi, voleo bih da statisticari izracunaju cifru, za koju se moze reci, da otprilike pola ljudi ima vecu platu od te, taj podatak bi vec nesto govorio.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Ilija,taj podatak sluzi sitnom politikanstvu da bi politicari sebe predstavili kao odgovorne osobe.I ljudi tome vjeruju. Nas narod listom kaze..."citao sam u novinama", "rekao je tako taj politicar", "to je zvanicni podatak" itd. Mi nemamo sopstveno misljenje vec egzistiramo kao beskicmenjaci.

Te podatke o prosjecnim platama izbacuju normalne i uredjene zemlje i ti podaci zaista predstavljaju realno stanje.Ali kada to cine nase balkanske drzave onda statistika gubi smisao. Imali onda i Kosovo podatak o prosjecnim platama? Smijesno.
« Poslednja izmena: 25. Sep 2013, 01:24:24 od aragua12 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Cekaj bre, jel smo zaduzili svi po jedan mozak, jel treba u novinama da procitas kako zivis ?  Ako je tako, onda i zasluzujemo da nas jebu  Smile Osnovna matematika, po meni, spada u pismenost, i ako te neko pomocu nje manipulise, onda i nisi za bolje.
« Poslednja izmena: 25. Sep 2013, 01:25:55 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
LG Nexus 5
Crowz,naravno da znam kako se racuna,ali taj podatak nema veze jer 90% zaposlenih rade za platu u rasponu od 150-350 eura.Prema tome,to je mrtvi podatak.Kao sto je latinski jezik mrtav iako se ponekad koristi u naucne ili pravne svrhe.Ali kome ja ovo pisem kad ces ti sada zalijepiti zvanican(hej zvanican!)podatak o prosjecnim platama Smile

Zato i postoje zvanicni podaci i zvanicne statistike. Sigurno nisi cuo da u CG ima 2,4 puta vise mobilnih telefona u upotrebi nego stanovnika? I onda se ja napravim pametan i kazem da u proseku crnogorci imaju dva i po telefona po junaku, ti ces se ubiti da dokazes kako sam glup i kako 90% ljudi ima po 0,3 telefona?

Zvanicni prosek ne oslikava realnu situaciju, a o tome se ovde vodila polemika godinama. Ako osmoro ima platu od 300 evra, a dvoje po 2000 evra, zanci da je prosecna plata za njih desetoro po 640 evra. Tvoja prica je smesna zato sto u crnoj gori gotovo da nema zastavinih automobila. Jbt, na svakih sto metara stracara, a ispred stracare bembara. Ne mozes da vjerujes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0

Zato i postoje zvanicni podaci i zvanicne statistike. Sigurno nisi cuo da u CG ima 2,4 puta vise mobilnih telefona u upotrebi nego stanovnika? I onda se ja napravim pametan i kazem da u proseku crnogorci imaju dva i po telefona po junaku, ti ces se ubiti da dokazes kako sam glup i kako 90% ljudi ima po 0,3 telefona?

Zvanicni prosek ne oslikava realnu situaciju, a o tome se ovde vodila polemika godinama. Ako osmoro ima platu od 300 evra, a dvoje po 2000 evra, zanci da je prosecna plata za njih desetoro po 640 evra. Tvoja prica je smesna zato sto u crnoj gori gotovo da nema zastavinih automobila. Jbt, na svakih sto metara stracara, a ispred stracare bembara. Ne mozes da vjerujes.

Zvanican prosjek odslikava realnu situaciju u normalnim zemljama.Ali u nasim drzavama to nije slucaj jer mi ne spadamo u grupu normmalnih zemalja. To sa telefonima je obicna laz koju je plasirala vlast da bi pokazala kako se dobro zivi. Ispada kao da Svedjani nemaju novca za telefne a ovdje imaju.Jeftin politicki trik. Kafane kao pune a 90% gostiju piju kavu ili toceno pivo,cehovi su od 2 eura. A onda kazu kako se ovdje dobro zivi jer na zapadu ne idu toliko u kafane Smile Ostajem pri tvrdnji da su podaci o prosjecnim platama lazni.

Ilija@ Ma kakav mozak,ne treba to nama.Komunizam nas je oducio od sopstvenog misljenja.Partija je za nas mislila a mi smo radili.
« Poslednja izmena: 25. Sep 2013, 01:48:29 od aragua12 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
Jos jedan sa prosekom  Smile Smile
Jbt kao sizofrenija...prenosi se kao besnilo.
Zaustavljaj ljude na ulici i pitaj ih kolike su im plate...izvadi prosek pa ako dodjes priblizno da zvanicnog proseka javi se.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.