Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 13:51:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 186
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vlada Srbije  (Pročitano 244289 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ja sam lično za to da me tuku džaba,nego da me tovare u bulju za banku  Smile

de nabroj te velike ili dobre poteze vlade  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Skupština Beograda: Usvojen novi poslovnik, sledi izbor gradonačelnika

BEOGRAD - Skupština grada Beograda usvojila je danas predlog novog poslovnika, glasovima 58 odbornika liste "Za evropski Beograd", koalicije SPS-PUPS-JS i Liberalno demokratske partije, posle čega je određena polučasovna pauza.

Predsednik Skupštine grada Branislav Belić odredio je pauzu kako bi novi poslovnik bio upućen Službenom listu Grada Beograda.

Predstavnik liste "Za evropski Beograd" Zoran Alimpić, obrazlažući predlog novog poslovnika, naveo je da je izmena bila neophodna kako bi se usaglasio sa Zakonom o lokalnoj samoupravi, s obzirom da se sada gradonačelnik bira iz redova odbornika, dok je ranije biran neposredno na izborima.

Tokom rasprave odbornici Demokratske stranke Srbije tražili su od Belića da kaže da li će podneti ostavku na funkciju predsednika gradske opštine Savski Venac i ako ne, kako će uspeti da istovremeno obavlja te dve funkcije.

Druga tačka dnevnog reda je predlog za izbor članova Gradske izborne komisije, potom izbor Administrativno-mandatne komisije, a četvrta je izbor gradonačelnika, zamenika i 13 članova gradskog veća.

Opozicija obećala saradnju

S obzirom da će novoizabrani članovi gradskog veća podneti ostavke na odborničke funkcije, peta tačka je izveštaj Administrativno-mandatne komisije sa predlogom za potvrđivanje mandata novih odbornika. Šesta tačka je predlog za izradu Statuta grada.

Odbornici opozicije najavili su na početku sednice da neće opstruirati rad. Radikali su saopštili da će učestvovati u radu do 13 časova, posle čega će otići na sahranu Ranka Panića koji je preminuo posle demonstracija 29. jula.

Skupština grada ima 110 odbornika. Lista Za evropski Beograd ima 45, LDP sedam, SPS-PUPS-JS šest, SRS 40 i DSS-NS 12.

Izvor: RTV
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
glasovima 58 odbornika liste "Za evropski Beograd", koalicije SPS-PUPS-JS i Liberalno demokratske partije

I protiv koga sam ja isao da demonstriram petog oktobra?
  Smile
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Važno je da si se pokajao! Smile
« Poslednja izmena: 19. Avg 2008, 22:43:34 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Važno je da si se pokajo! Smile

Pre ce biti da su se oni pokajali svi, izljubili a nas izebali.
 Smile
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam lično za to da me tuku džaba,nego da me tovare u bulju za banku Smile
To je defetisticki stav, stav gubitnika, nerazuman stav. Uvek je bolje nesto izvuci i pokusati, nego sedeti ispod tresnje i filozofirati "svi su protiv nebeskog naroda, niko nas ne voli, jer smo najpametniji, naj, naj ,naj...." i ostale gluposti. Poznati smo po tome da u 98% slucajeva radimo protiv sebe. To "tovarenje" je samo produkt toga.
de nabroj te velike ili dobre poteze vlade Smile
Koje Vlade? Ova ne traje ni mesec dana, a napravili su vec jedan ogroman korak i uhapsili begunca od pravde.
Naravno, veliki je problem skupstina, kojoj ne dozvoljavaju da radi (to naravno nigde nema). I to je ometa stranka koja uopste nema politiku (ja mislim da je to presedan u svetu), prezivljava zarad zaludjenika u bajke, neobrazovanosti itd itd
Najveci uspeh je taj, sto se Vlada okrenula 100% ka Evropi i to je velika stvar. Naravno, Srbija treba jos dosta toga da uradi (opet prica oko skupstine i donosenja zakona, koji su validni i u EU), na prvom mestu Hag.

Važno je da si se pokajo! Smile

Pre ce biti da su se oni pokajali svi, izljubili a nas izebali.
 Smile
Koje to "sve"? Pa jel znas koliko je ljudi glasalo za tu koaliciju u BG-u? Znaci da je SPS presao nepismenima, onda bi to bilo ok i ti bi bio srecan? Ajd' pojasni tu logiku. Sada SPS ne valja, a sa vama bi valjao, iako ste se borili protiv njih. Ja mislim da vi nemate blagog pojma sta hocete.
« Poslednja izmena: 19. Avg 2008, 22:51:30 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Stalno potenciraš nepismenost i neobrazovanost onih koji nisu na onoj polit.liniji ka kojoj su usmerene tvoje simpatije i to,najblaže rečeno,nije u redu! Jesi li siguran da je baš tako? Smile
« Poslednja izmena: 19. Avg 2008, 23:01:44 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
@RaznosacPica

Samo jos jedan dokaz da se LDP, Evropejci, nisu borili da sastave vladu pismenih je to sto su se ubacili u koaliciju sa SPS-om.
Pa majkumu protiv koga se onda Ceda borio do petog oktobra?
E, pismenosti...gde dogura.

I prekini da se obracas u mnozini kada se obracas pojedincu.

Sada vise ni PUPS-u nije prioritet trenutno dizanje penzija na 70%.
Uzese politicari svojih 200%.  Smile
« Poslednja izmena: 19. Avg 2008, 23:14:09 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@RaznosacPica

Samo jos jedan dokaz da se LDP, Evropejci, nisu borili da sastave vladu pismenih je to sto su se ubacili u koaliciju sa SPS-om.
Pa majkumu protiv koga se onda Ceda borio do petog oktobra?
Koliko ja znam LDP nije u koaliciji sa SPS-om. SPS je na republickom nivou u koalciji sa ZES-om. Ne znam o cemu pricas.
Sta mene briga protiv koga se Ceda borio tamo nekog 5. oktobra. Zivot je sad, a ne onda. Odrasti.

I prekini da se obracas u mnozini kada se obracas pojedincu.
Sada vise ni PUPS-u nije prioritet trenutno dizanje penzija na 70%.
Uzese politicari svojih 200%. Smile
Najbolji ste vi depresivci. Niko nas ne voli, nikom ne trebamo, zato sto smi "extra, the best". Postedi me. Moj sestric od 5 god, kada se naljuti, tako razmislja. Pa narvno da treba raditi u tom smeru, da i penzije budu sto vece, jer to znaci da je i drzava ojacala. Najlakse je pustiti kola niz brdo i onda posle "e pa nisam ja kriv, sama su kola otisla"   Smile
« Poslednja izmena: 19. Avg 2008, 23:22:20 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Stalno potenciraš nepismenost i neobrazovanost onih koji nisu na onoj polit.liniji ka kojoj su usmerene tvoje simpatije i to,najblaže rečeno,nije u redu! Jesi li siguran da je baš tako? Smile
bulajka...raznosac misli ako su on i njegova familija nepismeni i primitivni da su onda svi takvi....iskreno ga zalim...nije imao prilike da vidi bolje stvari Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 186
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 13:51:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.