Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Feb 2026, 08:40:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 186
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vlada Srbije  (Pročitano 267860 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Citat
Slaba si ti faca perudji da se kacis samnom.
Mnogo si jak  Smile Smile Smile :Nisi još shvatio  da si lud ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 

« Poslednja izmena: 10. Avg 2009, 11:17:54 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
Citat
Slaba si ti faca perudji da se kacis samnom.
Mnogo si jak  Smile Smile Smile :Nisi još shvatio  da si lud ?  Smile
Shvatam ja da bilo ko propoveda red, rad i disciplinu ali onu pravu a ne lesinarsku je lud.
Zato i propvedam to na forumu za zajebanciju.
Sto bi ti sadio luk, salatu i kukuruz kad mozes na netu da se zmajavas o drzavnom trosku.
Evo jutros na B92 kaze Cvijeticanin (mislim da znas ko je ): lepo se sada zivi, ali sta ce sledece generacije? Prodato, pozajmljeno, jurcamo za nove kredite. Jebe nam se za nasu decu. Ko im jebe mater kad se nisu rodili kad treba. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
U svakom slucaju si neobican a i od reci si , verujem da si se zahebao kada si mene citirao obzirom da to nisi cinio više od godinu dana , bilo kako necu više na tvoje postove davati nekulturne odgovore !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
 Ova vlast a svakoj sledcoj ce biti jos gore, imace velikih problema jer ce morati da se presece sam sistem koji pociva na davanje sise, za rad glasova. kako sve ima jedan kraj, tako je dosao kraj i prodajama, zajmovima i svim ostalim resursima za kupovinu socijalnog mira.
Uzmi prost podatak, da imas neto proizvod u vrednosti od 6,5 milijrade evra, podeli na 7 miliona ili vise, a to na 12 paces videti koliko ti je pripada po glavi stanovnika.
Dolazak Rusa u nis, je oznacio nesto pozitivno, jer to sam vec pisao ti ljudi ne rade bez para. Mislim da su bas ovde videli surovost pozajmljivanja i tajnu nasih 'uspeha'. Sada shvataju zasto su malo imali, jer njima nije imao ko da pozajmljuje, nego su morali da dele svoje, a bilo je malo.
Unutrasnji dugovi su ogromi, niko ne placa struju, vodu (o preduzecima govorim) a od osiromasenog stanovnistva tesko da ce se ovajditi. Usledice lancani kolaps javnih preduzeca tako da bolje da preuzmu Toma, svinjar i ostali odgovornost.
Sistem se od 45-e nije promenio, jer bukvalno nije imao ko da ga menja. Niti znaju da ga menjaju.
Posle 20 godina doslo opet vreme Stanka Radmilovica: iz suve drenovine ne moze se kap vode iscediti.

Hajmo Srbine na baren krompir pa kao Svaba, da gradimo svoje autostrade, svoje pruge, svoju salatu, svoj kukuruz pa kad stignemo na proju vec ce biti uspeh.
Posle vise od 200 godina, opet smo na Dositejeva resenja. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
SonyEricsson k530i
Za državne funkcionere izgleda da nema krize
Vlada umesto da otpušta imenuje nove direktore
Autor: Ž. Jevtić | Foto: Fonet | 10.08.2009. - 07:40

Vlada Srbije još nije ispunila dato obećanje da će smanjiti državnu administraciju i ukinuti višak agencija i direkcija, a već je počela da otvara nove kancelarije i imenuje direktore. Prema saznanjima „Blica“, zaposleno je četvoro direktora, odnosno njihovih zamenika. Da stvar bude tragičnija, Vlada koja je najavila štednju prvenstveno u svojim redovima postavila je direktore u telima za koja nije jasno ni čemu služe. Tako je na osnovu uredbe iz davne 1986. godine u Srbiji v.d. direktora dobio Fond federacije za kreditiranje bržeg razvoja privredno nedovoljno razvijenih republika i autonomnih pokrajina.

Novi direktori i njihovi najbliži saradnici imenovani su 27. jula. Međutim, pre toga na sednici Vlade održanoj 18. juna usvojene su dve odluke na osnovu kojih je osnovana još jedna kancelarija, i to Nacionalnog saveta za decentralizaciju, i dopunjena je uredba iz vremena bivše SFRJ koja se bavi razvojem republika.
Prema saznanjima „Blica“, Nenad Čanak, koji je predsednik Nacionalnog saveta za decentralizaciju, insistirao je na tome da se formira i Kancelarija ovog saveta. A na osnovu novoformirane Kancelarije zaposleno je još troje funkcionera. Na mesto zamenika direktora imenovana je Marinika Čobanu, koja je funkcionerka Lige socijaldemokrata Vojvodine, a zaposlena su i dva pomoćnika, Nebojša Vrebalov i Nataša Dragojlović.
Sa druge strane, u Fondu čiji naziv uopšte ne odgovara realnosti - Fond federacije za kreditiranje bržeg razvoja privredno nedovoljno razvijenih republika i autonomnih pokrajina, imenovan je za vršioca dužnosti direktora Miroljub Pokuševski. Iako nije jasno kojim se danas republikama ovaj fond bavi, njegov pun naziv osvanuo je u „Službenom glasniku“ kako bi se ozvaničilo da je dobio i direktora. U saopštenju Vlade, međutim, reč je eto samo o Kancelariji za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja. Osim funkcije direktora Fonda, Pokuševski je dobio i zaduženje više. Kako piše u „Službenom glasniku“, obavljaće i poslove vršioca dužnosti direktora - Fonda za finansiranje povećanja zaposlenosti u privredno nedovoljno razvijenim i izrazito emigracionim područjima.

Budžet sve tanji a fotelja sve više

U Vladi Srbije niko zvanično nije želeo da komentariše zašto je formirana nova Kancelarija Nacionalnog saveta za decentralizaciju Srbije kada već ima zaposlenih u ministarstvima za državnu i lokalnu samoupravu i Ministarstvu za ekonomiju i regionalni razvoj, a koji se bave istom materijom. Na pitanje šta je u opisu posla Fonda iz vremena SFRJ niko nije mogao da precizira. Najprecizniji odgovor koji smo dobili je: „Pa valjda da sređuje dokumentaciju iz tog vremena, a naziv je takav jer je reč o uredbi iz vremena SFRJ“. „Blic“ je juče pokušao da stupi u kontakt sa liderom LSV i predsednikom Nacionalnog saveta za decentralizaciju Nenadom Čankom, ali bez uspeha.
Međutim, Vlada Srbije najavila je da će sprovesti ozbiljnu reformu državne uprave. Prve najave da bi do smanjenja viška zaposlenih i ukidanje bespotrebnih tela, direkcija, agencija koje često obavljaju isti ili srodan posao moglo doći već krajem juna, pomerene su za septembar. Tada bi trebalo da se usvoje izmene neophodnih zakona, a na osnovu kojih bi bila sprovedena racionalizacija uprave.
U Srbiji postoje 72 regulatorna tela. Neka od njih i ne donose nikakva pravna akta, a kod dela se opis posla umnogome poklapa. Tako istovremeno postoje Agencija za energetsku efikasnost i Agencija za energetiku, a pored Ministarstva za životnu sredinu i prostorno planiranje, postoji i Agencija za prostorno planiranje i Agencija za zaštitu životne sredine, kao i Fond za zaštitu životne sredine. Uz Agenciju za mirno rešavanje sporova postoji i Agencija za medijaciju. Po svemu sudeći, Srbija je dobila i 73. telo - Kancelariju za decentralizaciju.

Fond federacije nije na budžetu?
U Vladi Srbije nije bilo moguće dobiti zvaničan odgovor da li se razni fondovi iz vremena bivših država finansiraju iz budžeta ili ne. Kako je ranije za medije izjavljivao Miroljub Pokuševski, v.d. direktora Fonda za razvoj republika, a koji postoji još iz vremena SFRJ, to nije budžetska institucija. Pokuševski je tvrdio da Fond ima autonomne izvore finansiranja, ali je interesantno da je sada dobio i funkciju koja je po svemu sudeći na teret budžeta - direktor Fonda za povećanje zaposlenosti.

Извор : Блиц

Него живели,где има ту се и просипа  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
Pa jel iko normalan verovao u smanjivanje administracije?
Partija ima jasan kriterijum: koliko taj glasaca moze da donese? Daj mu fotelju, stoka placa. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Baš me zanima dokle narod može da trpi , nikada mi nisu bili jasni oni koji nemaju a podržavaju ove što su im to omogucili , izgleda su upravu oni koji narod nazivaju stokom !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
Baš me zanima dokle narod može da trpi , nikada mi nisu bili jasni oni koji nemaju a podržavaju ove što su im to omogucili , izgleda su upravu oni koji narod nazivaju stokom !

Tako nam i treba. Ja imam ali sam protiv nemastine.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
Pa kad je pretrpeo novcanicu od 50 milijardi, sa kojom nije mogao kilo mesa da kupi ovo je sada bajka.
Za novu godinu 92/93-e sam placao markama pice, jer se vise nije ni isplatilo da menjas u dinare.
Sitne marke su vec bile u opticaju, pa su konobari vracali kusur.
Zene su pekle kuci hleb od sindikalnog brasna. Seljaci isli bardacima po Beogradu i prodavali sljivu za 5 maraka i domace vino. Nova godina se docekala sa mesom od sindiklane polutke, ispecenim hlebom od sindikalnog brasna i seljackom rakijom za marke.
Ko nije znao sta je prava rakija i vino taj se zajebo. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 186
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Feb 2026, 08:40:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.