Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vlada Srbije oduzela licencu Mobtelu  (Pročitano 15426 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
A mozda siptari pomocu opreme koju imaju mogu da prisluskuju mobilne,to je najveci problem.
Sta ce biti  Smile sa mojim brojem,joj da sam siguran pa da nakrcam racun i onda predjem na 064
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
Da probam malo da razjasnim neke stvari pošto mislim da ih dobro poznajem. Šta je Kuroljub uradio na Kosmetu? Od nekoliko desetina baznih stanica koje se nalaze tamo, zajedno sa Lukom, je formirao novu kompaniju koja je od strane Kuroljuba u miraz donela celokupnu opremu (linkovi, bazne stanice,...), a komutacija se obavljala mahom na Niškom MSC-u. CDR fajlovi koji su se tamo sakuplali nisu išli u BGD na biling getvej, pa tako i nisu obačunati u prihod mobtela. Na taj način je kompanija mobtel krala sama od sebe oko 4 mil eur mesečno koji su lopov i šiptar delili lap-lapo. Za celu operaciju ne postoji odluka upravnog odbora kompanije mobtel, paq je na taj način oštećena država za enorman novac. E sada se postavlja pitanje čuvenih licenci. Mobtel je od strane Vlade dobio licencu za celu teritoriju Srbije uključujući i Kosmet. Ako Kuroljub faktički ustupi deo licence trećem licu, krši osnove ugovora o licenciranju operatera. Pitanje 2. zašto Ekremi nije sve uradio sam? Ima barem dva razloga. Prvo je to da je dizanje mreže skupo. Kada se saberu bazne stanice i centrala, to je mnogo para pogotovu u odnosu na cenu koju je dobio od Karića koja je narodski rečeno 100% jeftinija, da ne kažem džaba. Drugi razlog je taj što on ne može dobiti licencu od svetske GSM organizacije jer postoje mnoge pravne prepreke.

Poslednja stavka je bezbednost države koja je zaista ugrožena je Ekremi ima direktan ulaz u komutaciono polje ostalih mobtelovih MSC-ova. Pitanje je da li je to i koristio, ali sumnja postoji. Ovo je i jedan od razloga prelaska na MTS svih državnih organa u republici.

priča jeste za diskusiju na mnogo strana pa će biti vremena, idu praznici....  Ako je i pljačka postojala, sigurno država nije opljačkala Kuroljuba već je stavar obrnuta... Braćo i sestre iskreno se nadam da ovaj sjajan postupak neće biti obustavljen od strane Solane koji bi štitio eventualne interese svog kuma Martina Šlafa sadašnjeg navodnog vlasnika.....
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung S4
kako god,monopol je najgore resenje..bez konkurencije telekom moze da digne cene kako hoce
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
Nema monopola, MTS samo ima funkciju nadzora i ne vodi poslovnu politiku. On samo garantuje da će se licenca koristiti u zakonskim okvirima, a novac se sliva na poseban račun!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.0
mob
Apple 15
Drugim recima, Karic je samo potvrdio ko su njegovi pravu sunarodnici iliti srpski receno, mada on bolje govori albanski, "gajili smo guju na grudima...
Doduse, nije iskljuceno da je ovo pitanje potegnut tek sad jer je Karic poceo masovno da kupuje poslanike... Nadam se da ce mu rejting bar malo pasti.. ali ko zna... Srbi su prodane duse...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Ministar policije Dragan Jočić izjavio je da je potpisivanje ugovora sa „Mobikosom“, osim finansijske, Srbiji nanelo i bezbednosnu štetu.

Ne samo to...Desavalo se da se albanci malo zezaju na nas racun ostavljajuci identifikaciju svojih telefona . Naravno, niko i ne sumnja da se iza "pozivaoca" kriju zaludni siptari dok ne pozovu identifikovani broj i cuju neke "umiljate" glasove nedefinisane sadrzine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

;-)

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 474
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson Xperia ARC
me too  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC HD2
Ma ljudi verujem ja da je Karic opelješio državu i to ne samo prilikom sklapanja ugovora sa tim albancem ali osnovna sumnja koja se tu budi je ta što je "Blic" znao(kako onda ne bi i drzava) još 2003 godine o tom ugovoru pa tada niko iz drzave nije galamio kako ce nas albanci prisluskivati i kako je Karic oštetio drzavu vec sada kada je politicka sitlacija(kupovina poslanika, intezivna Kariceva kampanja,..) i nadasve prodor treceg(sada drugog Smile) operatera visi na nasem nebu. Samim tim ako je Karic poklonio celu infrastrukturu mreze albancima(a nije vec je uzeo neku lovu za to što se ne bi reklo za drzavu koja je poklonila celu teritoriju zajedno sa svim firmama i njihovom opremom) tako ce izgleda drzava istu tu infrastrukturu Mobtela pokloniti Vodafonu tj. "u miraz"  uz zamagljivanje ociju javnosti nekim ciframa koje niko videti nece.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 441
Zastava ZEMUN
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N73
pa jel to znaci da siptari sad nemaju mrezu Smile: Smile
to bi bas bilo lepo Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Razocarali ste me Smile Linkovao sam jednu humanitarnu akciju i vi ste sklonili link... vama na cast Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 441
Zastava ZEMUN
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N73
mada ne verujem da bi mi srbi to mogli da uradimo nasim "dragim" komsijama siptarima  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Razocarali ste me Smile Linkovao sam jednu humanitarnu akciju i vi ste sklonili link... vama na cast Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.387 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.