Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prevara banke (pravni savet)  (Pročitano 2019 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Citat
i jasno mi je donekle kako stvari funkcioniraju.
Banke kod nas često krše zakon, jer ljudi ne preduzimaju ništa
Код нас се каже "функционишу", не знам како код вас, ал' тако се каже у Лијепој Нашој...

A gde je ta vaša?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Nokia C5-00
О Боже... Е, ајд' иди види дал' сам на два места у исто време...
Лијепа наша је држава коју тако ословљавају у химни њени држављани, наша браћа Хрвати, код којих све функционира нормално, сваког тједна у години...

Небитно, настави излагање!  Smile
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 
Nema tu sta mnogo da se zna ...za svaki izlazak pred sudiju traze po\oko 100e. Ne treba ni slucajno dati vise, jer realno ne vredi vise.
Dalje ...mozes da se nagodis sa advokatom da ti oni koje tuzis pokriju troskove u slucaju , naravno, da dobijes spor...sto ce iskreno biti vrlo tesko jer banke su zajebani igraci , oni mogu da pronadju 10001 razlog zasto je doslo dokasnjenja.
Nemoj nista da radis Smile

Ne obmanjuj čoveka kada nemaš pojma. Prvo nije 100 eura za izlazak pred sudiju, kada bi tako bilo, svi bi vozili ferarije koji se bave advokaturom. Drugo, oni koje tužiš svakako pokrivaju troškove ako dobije spor. Treće, Banke jesu zajebani igrači, ali ako on ima dokaze ne mogu mu ništa. Ja to znam jer sam sam bio par puta optužen i jasno mi je donekle kako stvari funkcioniraju.

Banke kod nas često krše zakon, jer ljudi ne preduzimaju ništa, uvereni da bankama niko ništa ne može - što je netačno.  U svakom slučaju pitaj nekog ko se razume u to šta da radiš, a ne ovde na forumu, Ne možeš ništa da izgubiš, a možeš puno da dobiješ

Ne seri kad ti pojma nemas! Valjan advokat kosta toliko, ne znam sa kojim si ti sljamom imao posla. Ne lupetaraj ovde vidi se da si imao posla na svim poljima prevare i muljacine...
Covek treba nekoga ko zna svoj posao. Mojoj firmi je jos pre 5 godina jedan ugledan advokat naplacivao izlazak 100e, i tada je to bila cena koju placas coveku od iskustva i poznavanja prava u jedan zarez i tacku.

Prestani na svakoj temi da dajes dezinformacije, lepse recene :ne jedi govna stalno.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Ljudi hvala vam na odgovorima....ja cu u skorijem roku da posavetujem nekog advokata sta i kako da radim pa cu da vidim sta moze da se ucini.... svejedno javaljam vam sta sam ucinio  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 
Pozdrav svima!
Nisam znao gde ovo da postavim pa sam morao ovde. 
Pre oko mesec dana imao sam uplatu iz Australije od nekih 500 dolara.  Australijska banka je poslala
novac njihovoj korespodentskoj banci u Srbiji,a ta banka je trebalo da prosledi novac na moj racun u
drugoj banci.  Medjutim,u mojoj banci su mi govorili da se novac zadrzao kod korespodentske banke,i da
su im oni slali poruke da pitaju sta je sa novcem,ali ovi nisu odgovarali.  Da skratim,ja sam licno
morao da kontaktiram tu korespod.   banku da vidim u cemu je problem,i u poruci sam im naveo da cu
eventualno da ih tuzim jer ja nisam imao uvid vise od mesec dana sta se desava sa mojim novcem i
gde se on nalazi.  Nakon toga me je pozvao telefonom njihov sluzbenik i rekao da je novac vracen nazad
za Australiju jos 22.  septembra i rekao da je moja banka mene obmanjivala da je novac jos kod te
korespod.   banke!Ja sam zvao uplatioca skoro svaki dan jos od te uplate da vidim da eventualno novac
nije vracen nazad jer ga dugo nije bilo,i ocigledno da je ova vest o vracanju novca 22.   septembra
netacna,jer na uplatiocev racun nije bilo nikakvog povracaja novca!Medjutim, 19.  oktobra je korespod. 
banka zvala moju banku i rekla joj da je na taj dan (19.   oktobar) vratila novac nazad!To je potpuno
druga prica od onoga sto su meni rekli. 
Mene zanima da li ovde postoji neka osnova za tuzbu(ili nagodbu),ja imam sve dokaze o ovome,poruke te korespod. 
banke,i sva ostala dokumenta koja dokazuju ovo sto sam pisao.  Naravno,imao sam problema zbog novca,
jer sam ga ocekivao u dogledno vreme,morao sam da se zaduzujem zbog njihove neprofesionalnosti,
pretrpeo dusevni bol i ja i porodica,zakomplikovao odnose sa uplatiocem iz Australije jer su mi
rekli da je novac vracen,pa sam uplatioca stalno terao da proverava,i na kraju nisu me ni pitali
da li mogu sve to da rade,jer je ipak to moj novac.   

Unapred hvala,
Marko
Марко, комуникацију са зеленашима, адвокатима, судијама, вештацима, тужиоцима и њима сличном баргом, сведи на најмању могућу меру!
Најбоље, немој да имаш са њима ништа!!!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Nema tu sta mnogo da se zna ...za svaki izlazak pred sudiju traze po\oko 100e. Ne treba ni slucajno dati vise, jer realno ne vredi vise.
Dalje ...mozes da se nagodis sa advokatom da ti oni koje tuzis pokriju troskove u slucaju , naravno, da dobijes spor...sto ce iskreno biti vrlo tesko jer banke su zajebani igraci , oni mogu da pronadju 10001 razlog zasto je doslo dokasnjenja.
Nemoj nista da radis Smile

Ne obmanjuj čoveka kada nemaš pojma. Prvo nije 100 eura za izlazak pred sudiju, kada bi tako bilo, svi bi vozili ferarije koji se bave advokaturom. Drugo, oni koje tužiš svakako pokrivaju troškove ako dobije spor. Treće, Banke jesu zajebani igrači, ali ako on ima dokaze ne mogu mu ništa. Ja to znam jer sam sam bio par puta optužen i jasno mi je donekle kako stvari funkcioniraju.

Banke kod nas često krše zakon, jer ljudi ne preduzimaju ništa, uvereni da bankama niko ništa ne može - što je netačno.  U svakom slučaju pitaj nekog ko se razume u to šta da radiš, a ne ovde na forumu, Ne možeš ništa da izgubiš, a možeš puno da dobiješ
Ne seri kad ti pojma nemas! Valjan advokat kosta toliko, ne znam sa kojim si ti sljamom imao posla. Ne lupetaraj ovde vidi se da si imao posla na svim poljima prevare i muljacine...
Covek treba nekoga ko zna svoj posao. Mojoj firmi je jos pre 5 godina jedan ugledan advokat naplacivao izlazak 100e, i tada je to bila cena koju placas coveku od iskustva i poznavanja prava u jedan zarez i tacku.
Prestani na svakoj temi da dajes dezinformacije, lepse recene :ne jedi govna stalno.

Ti apsolutno nemaš pojma, neupućena si i prenosiš neistine. Jedno je dug od 500 eura a drugo je zastupanje firme, to nije isto i ne košta isto.

Dakle ili lažeš ili moraš da opsuješ pa pošto nikog nemaš kod kuće da ga opsuješ onda to uradiš na forumu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.124 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.