Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 21:49:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: “Vlada će i dalje pomagati Zastavi“  (Pročitano 10545 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
Citat
Зар немогу да заставу продају некој страној фирми?

mogu, ali za par evra i uz veliki br. otpustenih radnika!
po mojoj proceni oko 80%!

Citat
Kao sto je vec receno ova investicija mu dodje kao dva majbaha 

pogresno, ovo nije nikakva investicija nego najobicnija potrosnja! sredstva su im potrebna za plate i druge troskove!
ali to kriju da ne ispadne da je zastava parazit kao sto i jeste!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
zastava je na putu da bude privatizovana, pa ne moze to odmah.
Zastava 10 je solidan automobil koji ljudi kupuju. Projekat je na zdravim nogama jer Zastava prodaje svoju imovinu da bi kupila tu tehnologiju. Posle toga bice ili-ili.

Sacekajte malo, cemu zurba. Ako moze gradska vlast da potrosi milione da rekonstruise neku pijacu zasto ne bi Zastava mogla da dobije 1 milion pomoci da bi pregurala krizu!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
brate ti imas ozbiljan problem ako verujes u to sto si napisao!
kakva se to kriza resava sa milionom?
kakve zdrave noge i zastava 10, gde zivis ti? spusti loptu i razmisli! 21.vek je a zastava zeli da prodajom punta iz 97 osvaja trziste.

ne samo sto izdrzavamo parazite kao sto su zastava, nego zbog fiskalne politike (koja se prilagodjava tim luzerima) usporavamo privredni razvoj i sprecavamo modernizaciju voznog parka  u srbiji!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
brate ti imas ozbiljan problem ako verujes u to sto si napisao!
kakva se to kriza resava sa milionom?
kakve zdrave noge i zastava 10, gde zivis ti? spusti loptu i razmisli! 21.vek je a zastava zeli da prodajom punta iz 97 osvaja trziste.

ne samo sto izdrzavamo parazite kao sto su zastava, nego zbog fiskalne politike (koja se prilagodjava tim luzerima) usporavamo privredni razvoj i sprecavamo modernizaciju voznog parka u srbiji!
Mnoge istocnoevropske fabrike su svoje ozdravljenje zapocele proizvodnjom starijih modela zapadnih proizvodjaca. Trebalo bi to da znas.
Cime cemo da obnovimo vozni park? Polovnim krsevima iz nemacke!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
Citat
Cime cemo da obnovimo vozni park? Polovnim krsevima iz nemacke!   
i meni je smesno sto su nemacki old tajmeri bolji od nove zastave!

Citat
Mnoge istocnoevropske fabrike su svoje ozdravljenje zapocele proizvodnjom starijih modela zapadnih proizvodjaca. Trebalo bi to da znas.
ne sekiraj se ti za moje znanje, poradi ti na svojem!
kada su te ist.ev. fabr. pocinjale sa tim poslovima bila je 94-95god. tada su novi automobili bili daleko skuplji, kinezi nisu pravili auta, nafta nije bila toliko skupa, postojali su citavi segmenti trzista gde konkurencija nije postojala(felicija gotovo i da nije imala pravu konkurenciju)!
danas je drugacije vreme, dok ti sanjas ekonomija u svetu se razvija, dolazi do ukrupnjavanja i td. tako da se periodi drasticno razlikuju.
danas mozes za 3000eura da kupis auto koji je daleko iznad u odnosu na zastavu 10 ako se izuzme lopovska carina i porez!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Citat
Cime cemo da obnovimo vozni park? Polovnim krsevima iz nemacke!
i meni je smesno sto su nemacki old tajmeri bolji od nove zastave!

Citat
ne sekiraj se ti za moje znanje, poradi ti na svojem!
kada su te ist.ev. fabr. pocinjale sa tim poslovima bila je 94-95god. tada su novi automobili bili daleko skuplji, kinezi nisu pravili auta, nafta nije bila toliko skupa, postojali su citavi segmenti trzista gde konkurencija nije postojala(felicija gotovo i da nije imala pravu konkurenciju)!
danas je drugacije vreme, dok ti sanjas ekonomija u svetu se razvija, dolazi do ukrupnjavanja i td. tako da se periodi drasticno razlikuju.
danas mozes za 3000eura da kupis auto koji je daleko iznad u odnosu na zastavu 10 ako se izuzme lopovska carina i porez!
Za 3000eur??? Gde? Daj pokazi mi da odma odem da kupim dva komada!  Smile Smile Smile Smile
A to sto kinezi prave Geely je trenutno ozbiljna konkurencija!?  Smile Smile
Porez se placa i na Z10 strucnjace. A ako ima mesta na trzistu za jedan Logan onda ce biti i za Z10!
Idi ti lepo kupi Geely kad je tako dobar!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold

Citat
Za 3000eur??? Gde? Daj pokazi mi da odma odem da kupim dva komada!     
A to sto kinezi prave Geely je trenutno ozbiljna konkurencija!?   
Porez se placa i na Z10 strucnjace. A ako ima mesta na trzistu za jedan Logan onda ce biti i za Z10!
Idi ti lepo kupi Geely kad je tako dobar! 

po ovome vidim da ne znas dosta toga! 3000eura bez carina koje su visoke kako bi se stitila zastava! ajde nek ih ukinu da vidimo sta ce biti!
logan je imao dobru prodaju dok su vazile povlastice za njegov uvoz, a sad...?
porez se placa ali ne i carina koja povecava i osnovicu za oporezivanje!
a sto se tice geely isti je to k*ra* kao i zastava, ali kad na stvari gledas povrsno kao ti! inace, kineska autoindustrija je itekako bitna investitorima! sto bih ulago u zastavu kada kineska autoindustrija belezi ogroman rast i za par godina ce postati ozbiljan globalni igrac pored vec postojecih koji ulaze i u trustove! dakle, investicija je viskokorizicna i neopravdana!

btw, skoda je dobila recesione biznis planove za ovu godinu, raspitaj se sto!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
3000eur! Gde bre?
Logan sada kosta isto kao i pre! Proveri to! Uostalom uspesan je i na drugim trzistima a ne samo kod nas!
Kinezi nisu faktor u Evropi. Bice za nekoliko godina, ali trenutno nisu.
A i to sto ce postati nije razlog da se u Evropi gase fabrike automobila. Tek ce se pokazati efekat njihovog ulaska na trziste. Cemu zurba.
Ti bi samo da zatvaras Zastavu ma makar zbog cega. Te losa, te kinezi dolaze... pa nesto ne videh da se zatvaraju fabrike po Poljskoj i Slovackoj, a i one su pocele od starog modela Astre itd.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

tra la la

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson K310i
Koliko su već para dali, trebali su zakrpiti koliko se može i ajmo da ulažemo negde gde je isplatljivije Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Auto industrija moze biti motor ekonomije jedne drzave. U svakom slucaju je korisna. Ovoj nasoj je potreban oporavak i strani partner.
Stvari evidentno idu na bolje trenutno!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 21:49:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.