Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 04:10:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vjerujete li u magiju?  (Pročitano 23331 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Magija u smislu "krilo slepog misa usij u jorgan..."  ??? U to zaista ne verujem, ali postoji opasnost od zaraze ili trovanja ako se tako nesto jede-pije. Kojekakve vidovite Zorke i ostali prevaranti. Ne podrzavam ni travare, zato sto postoje industrijski lekovi koje prepisuju skolovani lekari, sto je mnogo bolje resenje.

Magija postoji, ali to nema nikakve veze sa ruznim babama i ostalim hohstaplerima
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49940
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
moj nadimak sigurno nesto govori  Smile

nego da kazem jos nesto... sva cudesa koja moze covjek da nacini (bez njegovog uticaja nema nista) mogu da se podjele na magiska i svetacka tj. magovi i sveci imaju natriprirodno dejstvo. Na ovaj nacin podjelu vrsi i srpska pravoslavna crkva mada je jasno naglasavaju da se ovih prvih obavezno treba kloniti jer vjeruju da ona potice od djavola i njegovih andjela. Ja se ne bih slozio.

Svetac aktivno razvija ljubav prema Bogu i tako mu stize informacija sa visih planova, te to sigurno razvija njegove sposobnosti. Ogromna kolicina ljubavi u covjeku omogucava mu da lijeci bolesne, pretvara vodu i vino (Isus je to sve radio) i tako dalje, mada se buducnost napreze i trosi, te se uz LJubav vjecnu energija mora vracati.

Sto se tice cudesa putem magije odmah cu reci da je ovo opasniji i neizvjesnini put za samog maga. Drevni mudraci su upozoravali na to. U magiji, akcenat je na covjekovim sposobnostima, pokusava se kidanjem veza za zeljama i zivotom sto vise energije pribaviti iz buducnosti. Postoji tu dosta raznih tehnika, a odprilike magija se ostvaruje manipulacijom vremena. Buducnost djeluje na sadasnjost i sadasnjost djeluje na buducnost. Evo, reci cu da dok pisem ovaj tekst iz buducnosrti dobijam 20 jedinica energije, da bih se prijatno osjecao u vreloj vodi potrebno je 100, a u kljucaloj 240, jer u protivnom bicu skuvan !
Covjek je u stanju da prezivi u nemogucim uslovima kada je dotok energije veci od njegove potrosnje.

Sad da se vratim na hriscanstvo, apostol Pavle je upozorio je da psihicke moci mogu biti itekako opasne. Nije stvar u Đavolu, vec u gordosti koja se oznacava đavolom ! Kada covjek samo razvija sposobnosti ne gledajuci nista drugo postaje zaludjen njima a to stanje radja velike kolicine gordosti koje ubijaju. U ovom kontekstu spomenucu Karlosa Kastanedu. On nije imao svoj metod u radu, vec je bio upoznat sa nacinom rada meksickih magova. U pitanju je znanje koje je nekada davno doslo iz Indije, i koje se ukorijenilo u obrede americkih indijanaca. Kastaneda nije bio los ucenik. Ali kod njega je gordost pretekla zalihe ljubavi tako da je nastradao od raka jetre. Covjek trga svijest iz podrucja zelja i to sigurno razotkriva njegove sposobnosti, ali ga na strateskom planu sakati !

« Poslednja izmena: 27. Sep 2006, 22:35:07 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
1. Ovoj temi nije mesto ovde vec u Astrologija~Ezoterija itd jer Magija spada u EZOTERICHNO!!
2. Da, verujem u magiju. .sta vise Znam da postoji..."magija" samo ne gledam na to kao
" Cirbu ciriba oho evo kinte " vec na skroz drugi nacin.

Magija u smislu "krilo slepog misa usij u jorgan..." ??? U to zaista ne verujem, ali postoji opasnost od zaraze ili trovanja ako se tako nesto jede-pije. Kojekakve vidovite Zorke i ostali prevaranti. Ne podrzavam ni travare, zato sto postoje industrijski lekovi koje prepisuju skolovani lekari, sto je mnogo bolje resenje.

Magija postoji, ali to nema nikakve veze sa ruznim babama i ostalim hohstaplerima

vidovite zorke su lose samo u sluchaju ako su na televiziji. Postoje stvarno vidoviti ljudi.. ali daleko od toga da idu po tv-u da pogadjaju ljudiam sudbinu.

To za travare i industrijske lekove je vec diskutabilno.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2006, 00:13:35 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Imala sam priliku ,na moju veliku cast , da mi jedan covek koga ja nazivam -Mistik- , ukratko objasni neke stvari vezane za crnu magiju.
 Kaze postoje: Ciganska,Vlaska,Voodoo magija i mozda jos..........Nabrojao je one sa kojima se on susretao, odnosno slucajevi sa kojima je bio suocen kada je pomagao ljudima.
 Objasnio mi je kako se tim stvarima ne bave samo primitivni ljudi vec i jako obrazovani. Na primer;
  Politicari su posebno primorani da se zastite od raznih losih uticaja, zato sto su to ljudi koji imaju veliku odgovornost ,pa bi bilo kakav los uticaj na nijhovu , pre svega mentalnu ravnotezu mogao da izazove cak katastrofalne posledice Smile.
 Na moje pitanje zasto se ljudi bave tim losim stvarima i kako je uopste moguce , da ljudski um bude do te mere izopacen i nanosi zlo?
 ovako objasnjava: " Ti si svetlost, svetlo vidis i dobro cinis.........
                             Oni su mrak , crno vide i zle stvari cine
Svako ima svoju istinu, tvoja je bela,nijhova je crna. Svako deluje sa aspekta svoje istine.                             

Onda mi je jos rekao kako magovi vode ratove na tom astralnom nivou i kako to lose moze uticati na ljude: U odredjenoj zemlji, na koju se vrse crnomagijski uticaji vlada totalna disharmonija ,koja se odrazava u svim aspektima, na svim poljima.
 " Onda bi imalo smisla zastititi nasu zemlju-narod. Da li ste razmisljali o tome i naisli na saglasnost vasih kolega?
   " Imalo bi smisla , svakako  bi imalo smisla ali se bojim da nasa vlast nema sluha za tako nesto..............                     
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49940
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
prije ce se kamila provuci kroz iglene usi nego sto ce tako nesto biti

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
@Jana

Lepo ti je covek objasnio. Problem sa nasim narodom doduse sto je dovar deo toga sto se desava proizvod reakcije na ono sto se u nasim umovima stvaralo - neka vrsta kolektivnog karmichkog duga. Veoma je tesko za bilo kog zivog coveka (odnosno nemoguce) da projektuje svoje misli na celu naciju. Bilo to bele ili crne misli.

Vidis sve to izgleda mnogo lako kad se prica - belo-crno - sve je super. U realnom zivotu ne postoje bele i crne stvari. I ba magija postaje crna ako se nema svesnost o poledicama njenog delovanja. Pogledaj film "Efekat leptira" (Butterfly effect) - tu su malo pricali na tu temu sa naucno fantasticne strane. Nas svet kakav je je najveca magija. To je energetska masina koja je u non stop procesu balansiranju same sebe. Koliko god covek gluposti radio - na globalnoj sferi uvek ce se proizvesti balansirajuci efekat. Zato je neke stvari najbolje ostaviti oankve kakve su.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
 Te projekcije su stvarne i veoma mocne.
  dobar film je dobar film, moje iskustvo i moja istina je drugo
  ne pokusavam nikoga i nista da promenim
  Uvek se drzim jednog od bitinjh stavovaMogu samo sebe da menjam , svojom jakom voljom
    I svaka moja sevsna promena je moj iskorak na bolje 
 Kome je dato da vidi .......................
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
To uopste ne sporim - cak sta vishe. I stav ti je ispravan. Ono sto sam hteo da ti kazem je da se ne bavis preterano magijom i tome sta drugi ljudi rade. Drzi se sebe i radi na sebi. Ko sto rekoh - postoji dobar ralog zasto nam neke stvari nisu date da se bakcemo sa njima. Projektovanje uma je alat - ali alat za nas licni razvoj a ne za menjanje ovog sveta.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia E72

Imala sam priliku ,na moju veliku cast , da mi jedan covek koga ja nazivam -Mistik- , ukratko objasni neke stvari vezane za crnu magiju.
 Kaze postoje: Ciganska,Vlaska,Voodoo magija i mozda jos..........Nabrojao je one sa kojima se on susretao, odnosno slucajevi sa kojima je bio suocen kada je pomagao ljudima.
 Objasnio mi je kako se tim stvarima ne bave samo primitivni ljudi vec i jako obrazovani. Na primer;
  Politicari su posebno primorani da se zastite od raznih losih uticaja, zato sto su to ljudi koji imaju veliku odgovornost ,pa bi bilo kakav los uticaj na nijhovu , pre svega mentalnu ravnotezu mogao da izazove cak katastrofalne posledice Smile.
 Na moje pitanje zasto se ljudi bave tim losim stvarima i kako je uopste moguce , da ljudski um bude do te mere izopacen i nanosi zlo?
 ovako objasnjava: " Ti si svetlost, svetlo vidis i dobro cinis.........
                             Oni su mrak , crno vide i zle stvari cine
Svako ima svoju istinu, tvoja je bela,nijhova je crna. Svako deluje sa aspekta svoje istine.                             

Onda mi je jos rekao kako magovi vode ratove na tom astralnom nivou i kako to lose moze uticati na ljude: U odredjenoj zemlji, na koju se vrse crnomagijski uticaji vlada totalna disharmonija ,koja se odrazava u svim aspektima, na svim poljima.
 " Onda bi imalo smisla zastititi nasu zemlju-narod. Da li ste razmisljali o tome i naisli na saglasnost vasih kolega?
   " Imalo bi smisla , svakako  bi imalo smisla ali se bojim da nasa vlast nema sluha za tako nesto..............                     

A kakva je ciganska magija?
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Црно-браон боје  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 04:10:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.