Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 08:11:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SONY handycam  (Pročitano 1193 puta)
16. Okt 2007, 09:57:59
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Imam sony malu kamerici koja snima na mini DV kasetu, neznam kako da prebacim sa kamere na pc.  Dali zna neko neki dobar software ili neki drugi predlog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Nisi rekao dali ta kamerica ima mogucnost spajanja na PC i koji oblik spajanja,dal je preko USB ili FireWire.
Iz iskustva znam da sto se tice kamera najbolja konekcija sa PC je preko FireWire i kada skidam sa kaseta obicno koristim Ulead Video Studio 8 ili 10,mozeti isto to uraditi i Pinacle Video Stidio,od skoro sam poceo da sadrzaj kasete skidam preko Nero8 start smart opcije koja je bas jednostavna i nudi mnogo vise opcija za obradu tog sto skines sa kasete.
U krajnjem slucaju ako nemas neki od tih programa moze ti kolko-tolko pomoci i program koji se nalazi u sklopu windowsa a u pitanju je Windows Movie Maker.
« Poslednja izmena: 16. Okt 2007, 10:19:47 od bizmark »
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Imam usb, probao sam sa Ulead Video Studio 8 ali nisam dobio ton samo sliku. a kako da u Windows Movie Makeru otvorim kameru. Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
U movie Maker treba sam da ti prepozna kameru kao i u ostalim programima i onda kolko se ja secam ides na opciju Import ili Capture video.
Zasto neprobas preko nere i pokrenes start-smart pa tamo u imas jednu od opcija(zavisi od verzije nere) make dvd movie i kad pokrenes to prva ponudjena opcija ce ti biti Capture video i tada ti prepoznaje kameru i pocinjes skidati na hdd i odmah radis obradu.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Sony xperia
Ne mozes preko USB-a. Bizmark ti rece da ti treba FireWire, ako imas i na kompu i kameri. Ako nemas onda ti treba S ili compozitni izlaz sa kamere i takav ulaz u nekoj tv kartici ili nekoj drugoj za capturing.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Mozda nesto i uspes preko USB-a ali slabe su ti sanse za to,moja kamera ima i usb i firewire i kad sam je kacio na usb uvek su mi bila neka sranja ili je neprepozna uvek kako treba ili nemam tona,al zato kad je nakacis na firewire nema ni jednom da to omane,ako nemas u racunaru firewire onda bi trebalo da to kupis jer uopste to nije skupo, ako planiras da skidas sadrzaj kaseta.
E sad ako ti kamerica nema firewire nastavak a koristi redovne dv kasetice onda ti ostaje kao i mom drugu sto ima takav slucaj na svojoj kamerici da ima samo usb,da nakon sto nesto snimi donese meni kaseticu,ja to ubacim u moju kameru koju kacim preko firewire,skinem i obradim i vratim jer nema drugog nacina,znacin i za tebe isto vazi,ako nemas na kameri firewire moras se snaci kod nekoga da ti skine sadrzaj sa kasete.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 08:11:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.154 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.