Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: vista 32bit ultimate problem sa zvukom preslab  (Pročitano 1096 puta)
04. Feb 2009, 23:42:12
Svakodnevni prolaznik

"RIKNULA BORANIJA"

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 358
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
zdravo, ovako  neznam dali je neko  uocio ovaj problem na visti da je zvuk u  odnosu na  xp-system  puno puno , primetno slabiji  po jacini  na to mislim  izlazna snaga, imam  logitech x540 5.1  zvucnike  i dva sistema na kompu  polako pokusavam da  prelazim na visti ali sam primetio da je zvuk  strasno strasno slabiji ista zvucna  integrisana  realteck hd  na  biostarovoj ploci  tp-power i45, u odnosu na xp , malo sam googlo  i vidim da ima dosta raje da se  zale na  ovu stvar ,  prvo da naglasim  da sam sve pojacao do kraja  i  na realtekovom softveru  ali i dalje je  zvuk pa mogu slobodno reci   za  1/ 3   slabiji,
pokusao sam da nadjem svoj driver nov  za vistu  nezavisno od oficijalne stranice ali mi ne polazi za rukom  driver je :    Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801JB ICH10 - High Definition Audio Controller   sumnjam da je do toga  pa bi bilo fino da  isprobam i nove drivere,. ps. i da nemam  xp  kao drugu varijantu  primetio bih razliku  u jacini  i mogu reci i cistini , cak sam i primetio da mi  puckaju zvucnici na visti na neke pesme na kojima  ne bi to trebalo raditi......
naravno ako neko ima resenje  bilo bi fino, i nadam se da je jos neko primetio ovaj propust viste ( to govorim iz razloga da nije do mene)  system je    vista 32 bit, ultimate sp1.
hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Život je igra u kojoj ne postoji save game

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2546
Zastava ko zna kad i ko zna gde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson W950, Z1010
Idi na Start / Control Panel / Sound / Configure na Speakers i tu izaberi 5.1 surround. Ako to ne pomogne, idi Properties na Speakers i vidi da li je smanjen zvuk.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 114
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla SeaMonkey 2.0a2
mob
SonyEricsson k800
Jesi siguran da su ti driveri za vistu? Mozda je neka malkice starija ploca ko sto je u mene bilo pa radi na driverima od xp-a isto realtek. Pretpostavljam da ti je to, nemas ni surround, jer guraju supljake od drivera posto se nisu azurirali za vistu a i ne nemjeravaju.  U mene je k8n bila cini mi se! Jel te zajebavalo pri instalaciji? Isgube li ti se kad draiveri pa moras ponovo?
IP sačuvana
social share
Necu zvake ocu kusur!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

"RIKNULA BORANIJA"

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 358
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
hvala na savetima  ali , sve sam to pre  vas isprobao nisam  totalni laik, sve je pojacano na  najace  isto je konfigurisano kao i na xp samo tamo radi perfektno dok na visti  hm.... a sto se tice ploce  ploca je  pa par meseci stara kako je izasla mislim potpuno nova  i ima vistine drivere, tako da  nemam tih problema  sve je u najboljem redu  ali je zvuk 1/3 slabiji  i naravno rade  svih 6 zvucnika  5.1. hvala 
ako ima neko jos nekakvh  preporuka  samo izvolite  hvala

uhhhhhhhh,  pain in the as    vista ,      nema sanse  skinuo sam najnovije drivere  1.9 .2009.   verzija r214  nista bolje     basss nula bodova,  rear zvucnici  o bodova   centar   nula bodova,    slabo  jako slabo  nemam pojma  sta je    strasno mi ide na zivce zvuk  koji sada imam   
« Poslednja izmena: 05. Feb 2009, 19:19:44 od badgonzzoo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.