Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Nov 2024, 19:07:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Visina od 165cm..  (Pročitano 10203 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung 111111
Dacu svoj komentar na sve ovo ali pre toga moram da iznesem svoje zapazanje oko par stvari..

Gledaj svi mi generalno imamo neku manu znas.Neko je neka nema kosu,neko je nizak,neko ima krive zube,neko ima oziljke,neko je debeo,neko je je generalno ruzan,neko je intelektualno zgazen,neko ovo neko ono.
Ja ne znam ko te smislio da budes takav kakav si..ali ako je vasiona zamislila da budes tako projektovan ne vidim ni jedan dobar razlog da budes drugaciji.Odnosno tvoja odgovornost za to ne postoji.Tako da ne vidim zbog cega se nerviras..nije to nesto sto si imao pa izgubio nego si takav oduvek.

E sad drugo zapazanje je sledece..
Da se muskarci generalno ponasaju kao zene.Vidi ..lepota kod muskarca jeste bitna.To niko ne oporava ali kod zena igraju i druge stvari.Smem da se usudim i da kazem da postoje razni nacini da nadoknadis svoj minus na izgledu.Budi srecan zbog toga jer kod zena nadoknada ne postoji.Kod njih je izgled veliki bauk.I da ponovim..Ruzan muskarac i moze da prodje,ruzna  tesko.Ima i onaj vic koji ide u fazonu...moze ona da kuca pere i cisti za petoricu ako je tanka sa izgledom gubi paznju muskaraca.Znam da sam surovo realan ali ja nisam kriv sto je to tako kako jeste.Ali naravno ovo sto sam ja rekao nije nikakvo pravilo.Ima milijardu izuzetaka.

Trece zapazanje ..
Jer mislis ti mozda da je ova devojka krenula da ti se nabacuje ?
Ne znam nekako mi deluje da je trazila nacin da ti pridje pa te malo pecnula.Mozda gresim ali..

Pa, ne...
Za devojku je moguce kakiti kako je ovakva ili onakva, a kad muskarcu kazes - previse si nizak, ruzan ili deb'o... grom i pakao...  Smile

Da samo sto nije korektno ( i normalno naravno) da pridjes nekom i ispricas mu sve sto mislis o njemu.
Ja ne znam nikog ko je rekao nekoj devojci u lice da je ruzna.Kad se skloni budu komentari..Ali sad da dodje i kaze..ej pa ruzna si kao kurac msm mojne da se ljutis ali  to je cinjenica.
Ako o nekom nemas nista lepo da kazes onda cuti..
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.63
јбг...за 10 центи вишља и ако обује штикле то је минимум 20 ...много је то Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
nije ako decko ima koplje kojim moze 'da dobaci'...
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
@jasikasi
Dobar post, hvala!

Dobro, ona je meni prva prisla ispred kafica/diskiteke i bocnula me, a stvarno ne znam zasto je dosla da mi kaze da joj zao sto sam mali. Verujte mi ja sam realan i svo vece je bila opustena situacija, nisam navaljivao u flertu s njom pa da sam joj dosadio ili uvredio. Ne, to nisam sigurno. Drugo, one su zatrazile mesto pored nas i pocelo je vece da kazem jedno od najboljih do sada jer retko da se takve stvari desavaju, a devojke su izgledale stvarno odlicno.
Moram da priznam da ste mi vasim komentarima malo popravili samopouzdanje i trudicu da odgovaram kada upadnem u takve situacije, a razlog sto njoj nisam odg. odmah.... :/  ne znam! Nisam znao, bio sam malo je reci zbunjen.

@mrgec
20cm, ma kako nije mnogo! Jedino da i ja obujem stikle! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
u principu, ako to zeni smeta, onda ni tebi nije u interesu da ti neko kenja za to sto si nizi od nje.
i cesce ce da smeta nizim zenama nego visokim bas zato sto one pokusavaju taj svoj komplex nadomeste sa visokim muskarcem. ove visoke i 'normalne' najcesce bas zabole sto si nizi. cesce ce da bude problem u tvojoj glavi nego u njihovim...
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Citat
Kako sam trebao da joj odgovorim?
Дугачак сам гдје треба.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
kad stanem na stikle plus platforma.. tu sam preko 185
stvarno ne znam koja bi komedija bila da se vodam sa nekim ko mi je do ramena  Smile

osim ako nije na Forbsovoj listi.. tu bih se dooobro zamislila  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
HTC One
Pozdrav!

Malopre me je bas iznervirala jedna situacija u kojoj sam se nasao. Bili smo u kaficu sa drustvom i za cudo neverovatna guzva se desila da nije bilo mesta. Svi pijani pa i ja!
Nas troje za stolom, uto dolaze 3 devojke i pitaju za mesto jer je sve prepuno. Naravno! Smestile su se i pola sata pri kraju one odlaze, medjutim vidimo se ispred kafica i jedna (iskreno najbolja devojka) dolazi do mene, grli me i sapuce mi na uho: "steta sto nisi koji cm vislji"... Stao sam zabezeknut!  Stvarno nisam to ocekivao iako jesam patuljak 165, ali kada neko kaze to nekom u lice malo boli istina. Pa sta ako sam patuljak, sta da radim?
Osetio sam to kao ruganje, a mozda i gresim. ??  Kako sam trebao da joj odgovorim?
Ona je tu oko 170-5cm...

Jesi li ti uopste siguran da je motiv da ti to kaze bio negativan?

Mozda je samo nesrecan splet okolnosti... mozda je devojka zelela cak da ti da kompliment, da ti kaze da si joj simpatican/lep/zanimljiv/zgodan, sta god, ali da je visina prepreka?

Ti jedini mozes da to protumacis jer znas kako je sve tacno bilo, ali mozda je bas ovo bila sustina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
kad stanem na stikle plus platforma.. tu sam preko 185
stvarno ne znam koja bi komedija bila da se vodam sa nekim ko mi je do ramena  Smile

osim ako nije na Forbsovoj listi.. tu bih se dooobro zamislila  Smile
Теби само балетанке, и то оне најтање папирнате.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
@coolrunner
po onom sto sam video i koliko smo pricali zajedno to vece ... mislim da sam joj bio simpatican doduse u pocetku druzenja ali se kasnije nesto prelomilo u njoj i rekla je da joj moja visina smeta ali nije nista rekla tih 2-3 sata druzenja, tek kada smo se mi pozdravili i izasli mi vani krenuli kuci, ispred kafica ona meni to kaze u lice.

Ok, sigurno cu je opet sresti pa mogu i da pitam zasto mi je to rekla mada vise nije ni bitno. Kada si kepec onda se pokrij usima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Nov 2024, 19:07:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.