Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 12:31:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Visina nije problem  (Pročitano 44892 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
tako moze da izgleda svaka devojka,posle dva meseca vezbanja,i tone para za silikone i sminku...
Da moze izgledale bi tako.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple 15
Citat
Idealan muskarac - slovo V od kukova ka ramenima

mmm... ne...  Smile
to je idealan bilder...
muskarac koji ima strukic i kukove sire od struka, nije muskarac, vec zena...
u ostalom... dovoljno je pogledati prave sportiste... oni su gradjeni pomalo monolitno... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 
Citat
tako moze da izgleda svaka devojka,posle dva meseca vezbanja,i tone para za silikone i sminku...
Da moze izgledale bi tako.

Hmmm, pa sad..Pored visine, koja ne moze da se regulise, osim komplikovanim, teskim i nadasve bolnim ekstremnim hirurskim metodama, sve ostalo moze da se sredi upravo ovako...Ne znam jesi li gledao extreme makeover -  sta malo plastike tu i tamo, par nedelja vezbe i sminka moze da uradi od coveka koji je pre toga bio neprijatan za gledanje, najblaze receno. Uostalom mi toliko jezivo cesto verujemo fotografijama koje vidimo, a na fotkama i najveci akrep moze biti Adriana Lima(iako ja smatram da vrlo cesto i previse upeglaju te jadne devojke na tim fotkama da vise ne izgledaju kao ziva bica).Ali uostalom, nije ni to poenta price...
(uostalom, ne znam da li ti je palo na pamet da ne zeli svaka devojka da izgleda bas kao silikonska plavusa sa onih slika...?Posto vec ne postoji univerzalna lepota kojoj bi apsolutno SVI  tezili, a i da postoji, to sigurno ne bi bile onih 5 vec vidjenih plavusica sa prethodne slike...)

poenta price da visina(u gore) nikad nije problem, niti su visoke zene iskompleksirane osim ako nisu bas neki zajebani 180-190 slucajevi...
« Poslednja izmena: 08. Mar 2009, 11:10:47 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6555
Citat
Idealan muskarac - slovo V od kukova ka ramenima

mmm... ne...  Smile
to je idealan bilder...
muskarac koji ima strukic i kukove sire od struka, nije muskarac, vec zena...
u ostalom... dovoljno je pogledati prave sportiste... oni su gradjeni pomalo monolitno... Smiley

Ali ne kukovi siri od struka. Od struka nadole je ravan ko daska  Smile
Kao drvo otprilike... ravno, ravno, a onda se siri u krosnju. Tako barem nauka kaze da je vama ucrtano u genetski kod  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple 15
ne, svejedno... nijedan pristojan muskarac ne izgleda kao bilder... cak ni ako je atleta (izuzetak plivac, vaterpolisti i tako to)
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6555
O bre, pa ne pricam ja o nekom extremnom slovu V. Jednostavno ramena treba da budu sira od kukova, struk u sirini kukova i to treba da bude vidljivo. Mada, sve je naravno stvar licnog ukusa. Ja sam na svoje V ponosan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple 15
Takvi neki oblici su produkt savremenog doba... i opet... nesto sto je lepo, ne znaci ni da je normalno... ili savrseno.. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6555
Pa nije V oblik savremenog doba.  Smile  Smile
To je prirodan oblik muskog tela koje je aktivno u nekim fizickim aktivnostima. Dovoljno je da muskarac ide na plivanje (gde se svaki misic na telu ravnopravno razvija), pa ce dobiti slovo V i ako je izgledao kao bure pre toga.  Smile
Slovo V je prirodno, a nezdrav nacin zivota ga eliminise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Najvažnija je faca. Džaba i visina i građa ako to ne valja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
@osma_putnica

Gledao sam vise puta, gledam i Dr. 90210 ako imam nesto da radim nocu a nema nista drugo na tv...
Upravo u tome i jeste stvar...
Ne moze svaka devojka da izgleda tako...
Moze da pokusa, ali rezultat nikad nece biti takav...

Ne kazem da su te devojke ideal, to je stvar licnog dozivljaja...

Neko ko izgleda kao Laetitia Casta nikad ne moze sebe da promeni da izgleda kao Adriana Lima i obrnuto..

Pored toga...
Estetska hirurgija je stvorena da bi ljudi mogli da isprave neke stvari na sebi kojima nisu zadovoljni... nije stvorena da bi ljudi kompletno sebe izmenili, niti je to moguce... niti to na duge staze daje dobre rezultate... a ne daje ni na kratke...

Kod tih extreme makeovera ono sto sam ja uglavnom mogao da vidim je neko ko izgleda kao ruzna baba, nakon svega, meseci rada, desetina hiljada dolara izgleda kao utegnuta ruzna baba sa fake osmehom...
Postoje sitnice koje ako se promene neko moze da izgleda mnogo bolje... kriv nos, neka nepravilnost koja je ocigledna i slicno... ali ako neko kompletno sebe promeni, to nikad ne izgleda kako treba...

Uspeh ovih devojaka, ono sto ih cini tako popularnim i dobro placenim je sto su prirodne... ili cak iako to nisu, deluju tako...
Ako su operisale grudi ili nesto drugo, uradile su to tako da ostanu skladne i prirodne...

Primer... Stephanie Seymour je za mene jedna od najlepsih manekenki one najbolje generacije... verovatno je to delom i zbog toga sto je bila u spotovima GNR, ali nebitno, ima prelepe crte lica i kao i svi tadasnji supermodeli savrseno telo... Fotka koju cu postaviti je losa, mozda njena najgora, ali prikazuje ono sto hocu da kazem... ona je operisala grudi i one nisu izgledale prirodno...

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 12:31:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.