Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Višestruko ubistvo u centru BG  (Pročitano 4585 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
nikad od tebe jablan...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
mob
LG Nexus 5
Mislim da je sada pravo vreme da nadjes nekog pametnijeg pa da se sa njim macujes. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
I-mate 30 Pro
On ti je strucnjak za ruske rezerve...kad se probudi ujutru prvo to pogleda ...i odmah kez... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
mob
LG Nexus 5
GLUMICA PRIZNALA DVOSTRUKO UBISTVO: Majka me kinjila ceo život, baka ništa nije kriva!

Osumnjičena izjavila da joj je tog jutra „pukao film“ zbog majke Ljiljane Đukić, ali da se kaje, a naročito zato što je ubila baku Ivanku.

BEOGRAD - Glumica Teodora Viktorović (39) priznala je juče na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu da je u stanu u Mileševskoj ulici satarom ubila majku Ljiljanu Đukić (62) i baku Ivanku (91).

Kako Kurir nezvanično saznaje, ona je rekla da ju je majka Ljiljana celog života kinjila, vređala, ponižavala i maltretirala, ali da se kaje zbog zločina koji je počinila!

Sve vreme plakala

- Kajem se, teško mi je, naročito zbog bake! Ona nije bila ništa kriva - izjavila je, kako Kurir nezvanično saznaje, Teodora Viktorović na saslušanju, tokom kojeg je neprekidno plakala.

Teodora, koja je mučki ubila dve žene satarom, rekla je da se veče uoči zločina posvađala s majkom. Ujutru je njen muž Borislav Stamenkov odveo njihovog trogodišnjeg sina u obdanište, a ona je ustala da podgreje mleko za mlađe dete. Tada je, kako je rekla, majka iz kreveta počela da viče na nju jer ju je probudila.

- Tada mi je pukao film. Uzela sam sataru i udarila majku, koja je ležala u krevetu, nekoliko puta - opisala je ona stravičan zločin.

Zbog čega je krvavi pir nastavila i na isti način ubila i baku Ivanku, koja je spavala u drugoj sobi, nije mogla da objasni. Kako je navela, kad je shvatila šta se dogodilo, uzela je sataru i zatvorila se u kupatilo, gde je ispila veliku količinu alkohola i lekova.

Tokom saslušanja, na koje je privedena sa VMA, Teodora Viktorović je izjavila i da njen suprug, koji je uhapšen zajedno s njom, nije bio u stanu kad je počinila dvostruko ubistvo.

Borislav Stamenkov, koji je saslušan posle nje, potvrdio je da o zločinu ne zna ništa i da je tog jutra, pošto je odveo dete u vrtić, ponovo legao u krevet.

Probudila ga vriska

- Probudila me je Teodorina vriska. Vikala mi je: „Sve sam ih pobila, zovi policiju!“ Kad sam ušao u dnevnu sobu, video sam krvavu Ljiljanu - ispričao je, kako Kurir nezvanično saznaje, Borislav Stamenkov, koji nije znao da objasni kad se zločin dogodio.

Teodori Viktorović određen je pritvor do 30 dana, dok je njen suprug pušten da se brani sa slobode.

Olivera Viktorović Đurašković
ZBOG DECE SAM PREKINULA KONTAKT S NJOM

Glumica Olivera Viktorović Đurašković, Teodorina tetka, kaže da s njom nije u kontaktu od 16. decembra 2006.

- Pre toga sam joj dosta pomagala i trudila se da joj nađem posao, ali tada sam prekinula svaki kontakt kako bih zaštitila svoju decu. Mnogo mi je teško... Ona je imala problema, a nisam želela više da kontaktiram s njom jer sam videla da nema svrhe - kroz suze nam je rekla Olivera.

Radio u „Pevaj, brate“
VASIĆ: NE POZNAJEM GA

Kako nezvanično saznajemo, veče uoči zločina Stamenkov je bio u Novom Sadu, gde je radio rasvetu za predstavu „Pevaj, brate“. Jedan od glumaca iz ove predstave Milan Vasić, međutim, kaže da ne poznaje Vasića.
Taj čovek je bio s nama? Ne znam ko je to, ne poznajem ga. Nije naš radnik, mi imamo najbolje radnike na svetu - rekao je za Kurir Vasić.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Samsung SGH-E590
Ne razumete vi taj zivot glumica, sad ce Srbljanovicka da vam objasni.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.4.10
mob
Apple 15
Mama mi nije dala da zagrejem bočicu sa mlekom

V. Cvijić | 26. 03. 2015. - 06:19h | Foto: Facebook   |
Teodora Viktorović (39), osumnjičena da je satarom ubila majku i baku, prema nalazu veštaka bila je uračunljiva u vreme zločina, što je i ona potvrdila na saslušanju.

Svesno: Teodora Viktorović

- One su uvek duže spavale i ja sam morala bebi da zagrejem mleko. Tiho sam prolazila kroz dnevnu sobu, međutim, zakačila sam slučajno majku. Ona me je pitala: „Što me budiš“. Odgovorila sam da grejem bebi mleko, a ona mi je rekla: „Baš me briga za tebe i za tvoje dete“. Tada mi je puklo - ispričala je Teodora Viktorović.

Okrivljena je mogla da shvati značaj svojih postupaka u vreme izvršenja dela.
Ona je ispričala da su je godinama omalovažavale i vređale i da se to sakupilo u njoj.

U psihijatrijskom veštačenju se konstatuje: „Okrivljena Teodora Viktorović mogla je da shvati značaj svojih postupaka u vreme izvršenja dela“.

Takođe se zaključuje da je ona u stanju da učestvuje u daljem postupku.

Utvrđeno je i da je osumnjičena pre zločina pila i alkohol.

Citat
Imala je problema sa drogom
U nastavku istrage juče je u tužilaštvu saslušana Ljubinka Đukić, sestra Teodorine bake Ivanke. Ona je svedočila da je Teodora imala problema sa drogom i da je njena majka počela da je kinji kada je saznala za to.
- Teodora je uvek bila krhkog zdravlja. Ne znam kako je uopšte imala snage da uradi nešto tako - svedočila je Ljubinka Đukić, koja je sahranila Ivanku i Ljiljanu Đukić.

Teodora Viktorović je na saslušanju u beogradskom Višem tužilaštvu priznala da je 2. marta s više udaraca satarom ubila majku Ljiljanu Đukić (62) i baku Ivanku Đukić (91) u stanu, u kom su zajedno živele u Mileševskoj ulici 33 u Beogradu.
U beogradskom Višem tužilaštvu čekaju još DNK analize kako bi se utvrdilo ko je imao sataru u ruci.

Pod istragom je bio i Teodorin nevenčani suprug Borislav Stamenkov (39), ali je on pušten da se brani sa slobode. U dosadašnjem postupku nijedan svedok, kao ni Teodora, nije izneo optužbe koje bi ga teretile. On je negirao krivicu i bilo kakvu umešanost u zločin.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49682
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24
Zločin koji je odneo tri života

Beograđanka Teodora Viktorović (41) osuđena je juče na 30 godina zatvora zbog dvostrukog ubistva svojih najbližih: majke i bake. U skoro dve godine dugom pretresu pred Višim sudom čuli smo niz njenih opravdanja, ispovesti i svedočenja, koja kao mozaik sklapaju sliku o porodičnom nasilju, roditeljskom nemaru, neuslovnom životu i paklu alkohola i droge u koji je upala. Ove okolnosti stvorili su preduslove za gubitak ne samo Ivankinog i Ljiljaninog, već i Teodorinog života.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.