Sto uporedis kosovo sa RS? Pogledaj koliko "muslimana" zivi na povrsini RS? Jeli znas broj ili hoces da ti ga ja nadjem ? Sto "srbi" iz RS nezele da vracaju kuce koje su pripadale muslimanima prije rata ? Jeli se i to radi o individu ili o 90% slucajeva?
Лупаш глупости муслимани и хрвати у РС, су продали сву своју имовину, нико њима ништа није бранио, једноставно нису хтели да се врате...
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine! Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)! Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
stvarno si dobro informisan. gdje si to procito, u tanjugu?
Стварно си одлично ''укалупљен'' у њихову пропагандну шему Веруј ти мени, када ти кажем, да сам по питању РС много боље од тебе информисан Заправо извршио сам увиђај на лицу места. Просипају по медијима шатро желе повратак и да им не дају, а заправо су мање-више продали сву имовину и не пада им напамет да се враћају из иностранства
« Poslednja izmena: 31. Maj 2006, 17:52:43 od bokiPFC »
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine! Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)! Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
diskriminacija srba u sarajevu je shuplja prica, pa vjerujte mi da cu teze ja kako musliman naci posao u sarajevu nego srbin. zato sto se kod nas ide samo po nacionalnom kljucu. i sigurno u sarajevu nema nikakve nacionalne diskriminacije , a o ostalim manjim sredinama neznam (ali mislim da nije ni slicno kao u sa.) i imam 4-5 pravo dobrih prijatelja koji su srbi i nikad mi niko nista nije rekao o nekom iseljavanju.
Glupost...Glupost i sad to treba instrumentalizovati u koje kakve bajke za malu djecu#(toboze jadan srpski narod) Pa naravno gosp Sehovic i ostali glupsoni a jel se ko pita koliko muslimana i drugih se iseli iz Sarajeva da bi otisli u kojekakve zapadne zemlje "hljebom za kruhom" Pa srbi iz srbije bi najradije otisli negde Boze svasta Glupost
« Poslednja izmena: 05. Jun 2006, 00:07:37 od Lafcina »