Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 19:07:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Visa internet ??? moneybookers  (Pročitano 4374 puta)
16. Jul 2006, 16:40:39
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 200
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 
Jel prolazi nekom ova kartica na moneybookers-u, meni je prolazila kada sam je koristio pre 2godine ali pre neki dan sam podigo reizdatu za ovu godinu i posle provere na moneybookersu stoji mi da vise ne prihvataju ovu karticu, ako neko ima vece internet iskustvo sa ovom karticom ne bi bilo lose da napise na kojim sajtovima prolazi, pomoglo bi mnogima koji poseduju ovu karticu.  Smile

[Edit by krouli: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 16. Jul 2006, 16:46:05 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Bila tema o virtuonkama vec XY puta...Prolazi na moneybookers-u,uplatio sam ja pre jedno mesec dana sa moje VV na MB bez problema 40e...
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 200
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 
Ocigledno nisi razumeo pitam za Visa Internet Vojvodjanske banke, a za ovu sto si ti napisao je Visa Virtoun Raiffaisen banke... Znaci jos uvek moje pitanje stoji isto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Kolko sam citao po drugim nekim sajtovima ne sljaka VI na MB-u
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 200
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 
pa ja vec danima prelistavam forume i nigde nisam naso neke svezije informacije, a koliko sam uspeo da vidim naiso sam na isto to da ne sljaka, jel zna neko nacin kako sa nje da prebacim na drugi nacin evrice u neku internet kladionicu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
uf....tesko to preko vojvodjanske banke...Probaj da uplatis na gamebookers direktno,mada mislim da ce te odbiti.Idi do rajfajzen banke,daj 20e za karticu(depozit) i kladi se ko covek Smile
Imas isto fazon i sa meridianbet karticom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zasto?

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2225
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
Nokia 6600
A da li sa Visa Virtuon moze da se kupi rapidshare acount?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
moze...samo sto procedura je "malo" komplikovanija.
prvo,virtuon ne mozes da uzmes na svoje ime(trebas da si punoletan Wink ) tako neka neko od tvojih to odradi...Sa virtuonke kes ne mozes direktno na paypal da prebacujes(preko kojeg se najcesce placa rapidshare),nego ces morati sa virtuonke na moneybookers,pa odatle na paypal...mislim nije to nista komplikovano za odraditi,samo treba malo vise cimanja...Jbg,gde zivimo,dobro je da i tako uopste moze...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zasto?

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2225
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
Nokia 6600
A sa kojom karticom je to uopste moguce (ako je moguce) i ne bi otvorio racun ja, vec moja sestra, a ona je punoletna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mozes preko Visa Revolving Raiffeisen banke ili Visa Revolving Piraeus Atlas banke.

Ovo sam nasao na jednom drugom forumu kao "pomoc"
 Za Vise je potrebno da ste 6 meseci zaposleni u nekoj firmi, ne morate imati tekuci rachun u Raiffeisenu, i drugi uslov je 14k dinara minimalna uplata lichnog dohotka. Ako usput imate i neku nekretninu na sebe, kartica je zagarantovana, i dobicete 2-3xplata "pozajmicu" od banke (kod Piraeusa 6xplata), odnosno sumu koju mozete da troshite karticom. Ako ne ispunjavate neki od ovih uslova, iscimajte roditelje

Paypal nalog se otvara lako, odaberite Austriju a u drugom tabu otvorite na engleskom da bi kapirali shta treba da se popuni. Kada vas bude pitao da li hocete da verifikujete rachun, kazite da, i skinuce vam 1.5€ sa rachuna. Paypal nalog imate i mozete da ga koristite, ali imate limit od 1000$. Srecom, to nije konachno. Kada dobijete prvi izvod iz banke, pronadjite stavku sa 1.5€ oznachenu sa XXXXPAYPAL. XXXX su brojevi koje treba upisati na paypal nalogu, u delu za verifikaciju (sad ne znam napamet, vec sam to uradio), i tako dobijate unlimited placanje, i prodavci na ebayu ce vas vishe ceniti
Kada otvorite nalog, na engleski prebacujete na Mein Profil>Spracheinstellungen>Sprache (U.S.English) pa klik Speichern.

Pazite koliko uplacujete na karticu !!! Uplata + postojeci novac na kartici ne sme da premashi vash dozvoljeni limit, jer cete u tom sluchaju chekati do oko 10. sledeceg meseca da vam legnu pare. Znachi kada uplacujete, proverite koliko imate na kartici i koliko josh fali do limita i uplatite da uvek bude manje od limita.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 19:07:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.