Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 17:29:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: USB krahira ...  (Pročitano 764 puta)
01. Okt 2008, 04:38:54
Ucesnik diskusija

If You Don't Believe In Yourself, No One Else Will

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 148
Zastava Pristina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple Iphone
Dakle, USB na kompu je poceo da brljavi, prepoznaje mi flash i sve ostalo sto ide na USB, ali cim pocnem da kopiram nesto sa flasha i na flash odmah zablokira. Nekoliko puta sam pokusavao, ali na kraju cak dodjem do situacije da uopste nista ne vidi, jednostavno kao mrtav. Web cam koja je na USB-u, ni nju ne vidi vise. Radio sam format i instalirao svezu kopiju windowsa, ali opet isto. Ploca je PCChips M860. Mozda je neko imao slican problem sa slicnom plocom, pa im je to slaba tacka?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
A da li si mozda posumnjao na USB flash disk? Isprobaj ga prvo na nekom drugom kompu i vidi da li radi kako treba pre nego optuzis maticnu plocu.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22019
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhone 12, S21
i da li ti se to desava na USB priključcima na ploči ili na front panelu računara?
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 148
Zastava Pristina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple Iphone
Flash disk je proveren naravno, radi na svim drugim racunarima na kojima je kacen, a sto se tice prikljucivanja, kacim ga direktno na plocu na bilo koji od 4 usb porta, nemam usb prikljucke na front panelu kucista.
« Poslednja izmena: 03. Okt 2008, 06:29:47 od soRa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Moguce da su osteceni Win drajveri za USB. Uradi repair ili reinstal sistema. Ako ni to ne pomogne onda kupuj novu plocu.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zeljan znanja da bih se pravi pametan...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 275
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola e770v
meni se to desavaslo na msi ploci.I onmda je potpuno crko.Nema mu pomoci jedino da pustis neke "majstore " da ti sa lemilicom prckaju po ploci.Po meni mozes da probas da detaljno ocistis plocu,nemozes ni da zamislis kakve sve probleme prasina izaziva,barem meni na ovom msi krsu.Na kraju sam kupio usb koji ide u pci slot.Sad sve sljaka samo sto kad radim sa flesom prijavljuje mi da radi na 1.1 standardu.Al je taj usb koso 900 din.A pokusaj opravke ploce je min 20e,pa sam izracunaj.Ja mislim da sam svoj usb zeznuo tako st sam "cupao" fles iz njega bez klika na onu zelenu strelicu u traj baru...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ja mislim da ti je najbolje da prvo pogledas drajvere u DEVICE MANAGER - u, pa ako oni ne valjaju ti instaliraj nove! Ako ni to ne upali onda bi mogao da probas da pokrenes taj flash na tom istom kompu ali po Linux- om da vidis da li tada radi.    Srecno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 148
Zastava Pristina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple Iphone
Sve sam pokusao, driveri nisu 100%, formatirao HDD, novi Win, driveri ispravni, sve kako treba. USB port je definitivno na putu da crkne. Posto sam mu uspostavio dijagnozu, rekoh da vidim da mu nabacim tu PCI karticu sa USB portovima, koja joj je cena otprilike?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zeljan znanja da bih se pravi pametan...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 275
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola e770v
Ja sam nekog kineza platio 900 din,mislim da su sad jeftinije.I ona prenosi podatke sporije,na 1.1 pa ako imas neki veliki fles onda ces se nacekati.Meni je trebala za web kameru i digitalac i zavrsava mi posao a sad imam i fles od 1 giga i funkcionise al malo sporije.Tako pogledaj malo na internetu.E da ako imas dodatne usb portove koji se kace na plocu onim kablicim probaj da ih raskacis,mozda oni prave problem,neko je o tome pisao ovde i crkli su mu prednji (znam da ih nemas),kad ih je otkacio ostali su radili  su okAko bi proradili oni integrisani uradio bi pravu svar.I normalno ocisti plocu ja to prvo uradim i rjsio sam dosta problema Smile
Da nisi mozda cackao po biosu ako jesi vrati sve na defoult a  ako neznas izvadi bateriju.Vatanje za novcanik je zadnja solucija,nemas sta da izgubis... Smile
« Poslednja izmena: 06. Okt 2008, 00:00:58 od momiska75 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 17:29:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: USB pcchips m860

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.16 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.