Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Jun 2025, 03:10:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Comp se ne pali  (Pročitano 1558 puta)
23. Dec 2010, 12:53:04
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ovako! kad upalim com pojavise crni ekran i na vrhu odbrojava Ram capacitet to tece tako do 1024 posto imam 1GB rama i onda kad zavrsi ponudi mi F1 posle toga mi izbaci da mi nije podesen sat u BIOS-u i onda normalno krene, ali posle restarta toga vise nema! znaci kad restartam pc radi normalno al' kad ga ugasim i ostane malo duze oko 10 min ugasen nastupi taj problem! Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
promeni bateriju na maticnoj ploci i posle toga podesi bios i sve ce biti ok...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Promenio sam, nista se ne ddesava. . . .  sad moram i strafcigero, da ga palim na security iglice ovako nece sam da upali, lampica sveti!!! pozz hvalaa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Jel vise ne gubis tacno vreme odkako si promenio bateriju? Jel u BIOSU imas stavku koja regulise nacin kako ce se napajanje prijavljivati racunaru (Power supply type, ili nesto slicno tome), ako imas - stavi je na ATX. Koje tacno iglice sada moras srafcigerom da pritisnes da bi upalio racunar? Mozes li to uslikati pa staviti sliku na forum, da vidim? Pozdrav.
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
probao sam da slikam, ali sitni si i ne vide se na mob-u, znas onde gde su ukljuceni kablovi od power restart hdd e odmah pored njih, pise security ima dva puta po 7 iglica i moram pritisnut' drugu u prvom i drugu u drugom redu zajedno srafcigerom... i to ne ide sprvaa moram tako vise puta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
Proveri ispravnost Power dugmeta na kucistu tako sto bi na primer njega iskopcao, a na njegovo mesto ubo Reset switch, pa onda probao ukljuciti racunar pritiskom na Reset. Jesi li siguran da ti ne fali ni jedan dzamper na maticnoj ploci, da nije spao dok si menjao bateriju BIOSa? Znas li kako izgledaju dzamperi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nemoze biti dugme u kvaaru, To se desava da se pc ne pali samo kad ostane malo duze iskljuicen inace da ga iskljucis i ponovo upalis krece normalno i cak se ne javlja greska sa datumom i satom, al kad ostane malo duze iskljucen sve se to javlja prvo proevra ram kapaciteta onda sat ali nakon sto ga uplaim srafcigerom.... dzamperi znam kako izgledaju al ne znma ge treba imati tako da ne znam da nije mozda ispao!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 4.2.21665
I dalje ti se javlja greska sa datumom/satom? Nesto tu nije u redu, ili baterija nije dobro ulegla, ili si kupio 'mrtvu' bateriju.. Ne znam kako vise da ti pomognem. Mislim da si za servis. Taj nacin paljenja je opasan za plocu neovisno od problema sa baterijom.. Da ti na tim security pinovima nisi imao nakacen neki kabl npr. intrusion detection od kucista ili nesto slicno tome (a ne dzamper)...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Jun 2025, 03:10:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.176 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.