Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 08:21:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Virtua Tennis 3 - PC  (Pročitano 60251 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 601
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Motorola 
Ne moze da radi igrica jer treba graficka sa 2.0 pixel shader i gotovo.
Moze se imati 3gb RAM-a ali graficka je presudna. Smile
Npr. graficka
ATI Radeon 9600 pro
Nvidia 7300GT
« Poslednja izmena: 25. Maj 2007, 01:18:52 od treci »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Opera rv:1.8.0)
Kupio se Radeo9800pro,fercera sve ki ludo sad, igra je PE-RVE-RZI-JA! Smiley

Sinoć sam posle drndanja sa podešavanjima krenuo da pikam čisto da vidim kako radi oko 3 ujutru, ali sam morao da odigram skoro 3 seta, nisam mogao da se odlepim. Mnogo mi je dobra igra, sviđđa mi se što iako ima 3 dugmeta, od kojih jedan skoro stalno koristite /ako ne preferirate slajs/, ima mnogo varijacija udaraca, i jačine iste.

Sad, možda sam malo igrao, ali mi se ne sviđa što svi udarci padaju pola metra od linije, kako osnovne tako i bočne.

Ima li dužina pritiska uticaja na jačinu udarca /osim dobrog pozicioniranja/?

Ajmo tips&tricks Smiley

p.s. kakva je multiplejer podrška? Nije da neću probati, možda ima neko iskusniji ko je probao pa bolje zna...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Ljudi, puca mi igra, gasi se odjednom u proseku na svakih poal sata...

Možete misliti koji je smor. Kažu da je 1.01 patch rešenje, skinem, patchujem, ali mi traži crack ponovo (patch samo zameni exe), pa mi ne preostaje ništa drugo nego da crackujem sa starim crackom i vratim stvari kako su bile...

Jel ima poseban crack za 1.01 verziju, ili sam ja skinuo pogrešan patch /4.5 mega/, ili...?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Pitam se kad ce vise napraviti tenis sa 200-300 igraca i pravim sistemom takmicenja i bodovanja !?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Pitam se kad ce vise napraviti tenis sa 200-300 igraca i pravim sistemom takmicenja i bodovanja !?

Slažem se sa ovim, postaje monotono igranje sa jednim et istim igračima stalno. Bolje da su u fazama dok se ne izboriš za igranje na jačim turnirima stavili generisane igrače, kako bi igranje sa najboljima kasnije imalo veću draž.

Rešio sam problem sa pucanjem igre, rešenje je 1.01 patch i isti takav crack.

Prelistajte ovu temu, naći ćete linkove za oba fajla:

http://fileforums.com/showthread.php?t=80380

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N73
Ja sam skinuo taj patach ali crack-a nema nigde?! MJ, mozes li mi nekako postaviti samo Crack? Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Partizane, volimo te srcem svim, gde god ti da igras tu su tvoji grobari, samo tebi verni samo tebi odani !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Ja sam skinuo taj patach ali crack-a nema nigde?! MJ, mozes li mi nekako postaviti samo Crack? Hvala unapred

Nije greda, na poslu sam, pa tek uveče kad dođem kući.

Jel dozvoljeno da krknem i njega i patch ovde?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N73

Nije greda, na poslu sam, pa tek uveče kad dođem kući.

Jel dozvoljeno da krknem i njega i patch ovde?

Skunuo sam i patch i crack, ali i dalje isti problem, izbacuje mi igru uvek kada prodjem u naredno kolo turnira, jedino ako postoji jos neki crack koji to ispravlja, posto je sa petchom sve ok. Ovaj sto ja imam (samo crack) je velicine 5,28 MB a pach je zipovan i velicine je 4,51 MB , sada ne znam da li imamo iste fajlove. Mada kazem, igra radi odlicno sve dok se neprodje prvo kolo nekog turnira i onda cim krene ucitavanje za drugi mec on se izbaci na desk top. A tenis i sama igra je ovako extra, jos se nadam da ce se pojaviti i neki dodatak koji ce dodati Noleta, Anu i Jelenu.
IP sačuvana
social share
Partizane, volimo te srcem svim, gde god ti da igras tu su tvoji grobari, samo tebi verni samo tebi odani !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Ideje i smeh će spasiti svet... ♫

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8225
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung Galaxy S2
Ljudi, puca mi igra, gasi se odjednom u proseku na svakih poal sata...
Da li ti puca u vremenskim intervalima ili kad treba da odigraš meč protiv nekog određenog igrača?

Meni je recimo pucala samo kad sam trebao da igram protiv Monflisa.. bag neki...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N73
Evo ja sredio sve, sada vise neizbacuje. Izgleda da je samo bio neki bag kada sam igrao dublove, a kada se igra solo nema nikakvih problema. Znaci nece mi se ispuniti zelja da sa Sarapovom osvojim negi turnir  Smile
Valjda ce neko napraviti i dodatak sa nasim vedetama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 08:21:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.