Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:06:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Slobodan Đurković - pevač
3.1%  (2)
Lepi Mića - pevač
1.6%  (1)
Igor Starović - pevač
4.7%  (3)
Marko Vanilla - DJ
1.6%  (1)
Edin Škorić - odbojkas
3.1%  (2)
Danimir Vajs - Reper
0%  (0)
Marko Vukotić - Maneken
4.7%  (3)
Boris Stamenković - Maneken
0%  (0)
Ivan Marinković - Biznismen
3.1%  (2)
Čupo Kalač - pevač
1.6%  (1)
Dragan Krstić Crni - pevač
0%  (0)
Aleksandra Džidža Stojković - pevačica
3.1%  (2)
Jelena Golubović - glumica i reditelj
10.9%  (7)
Suzana Perović - bivsa pevačica
3.1%  (2)
Katarina Grujić - pevačica
1.6%  (1)
Anastasija Buđić - model
4.7%  (3)
Miss Svetlana - pevačica
0%  (0)
Sara Trajanović - model
4.7%  (3)
Mica Trofrtaljka - pevačica
4.7%  (3)
Nela Bijanić - pevačica
4.7%  (3)
Simonida Aćević - pevačica
0%  (0)
Jelena Jovanović - pevačica i glumica
9.4%  (6)
Divna Karleuša - radio voditeljka
0%  (0)
Zuzi Zu - pevačica
0%  (0)
Romana Panić - pevačica
1.6%  (1)
Miki Đuričić - pcelar
21.9%  (14)
Zorica Marković - pevačica
0%  (0)
Seki Turkovic - pevac
0%  (0)
Vanja Mijatovic - pevacica
1.6%  (1)
Andrija Markovic Aki - pevac
0%  (0)
Jezdimir Vasiljevic "Gazda Jezda"
0%  (0)
Marijana Leontijević - misica i balerina
4.7%  (3)
Ekrem Jevric - pevac
0%  (0)
Hristijan Todoroski Kiko - pevac
0%  (0)
Aleksandar Marinkovic Japa - glumac
0%  (0)
Zarko Berber - voditelj i pevac
0%  (0)
Vesna Rivas - pevacica
0%  (0)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 5  (Pročitano 65470 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Dis grl iz on fajr  Smile

IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
nisu ali ce biti i toga Smiley
Jesu li se poshibali vec?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2390
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Uzela sam da pogledam ko se eksponira ovoga puta, i naletela na ovu  Smile

jel to ova?  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 10. Sep 2013, 10:13:41 od apocalypse in my eyes dra »
IP sačuvana
social share
tanka slika jave postaje sve tanja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Sara histerisala zbog Borisa!

Boris Stamenković je zatražio da manekenka ustane sa stolice da bi on seo pored Katarine Grujuć, a Sara Trajanović je počela neutešno da plače

Manekenka Sara Trajanović posvađala se sa Borisom Stamenkovićem zbog stolice. Naime, Boris je tražio od nje da ustane sa stolice na kojoj je sedela, a manekenka je napravila ljubomornu scenu jer je Stamenković hteo da sedne pored Katarine Grujić.

Manekenka je dodala kako su se družili na osnovu "nekih simpatija", a Džidža je pokušala da je smiri i da joj objasni kako je izgubila previše živaca za poslednjih devet dana koliko je provela na Farmi i sarkastično je pitala: "O kom ti prijateljstvu pričaš?".

"Pitala sam ga u čemu je problem. Mi smo drugari, kako da on meni bude autoritet. On meni govori, baš kao dete, da ustanem sa stolice. Da mi je rekao zbog čega pa ja bih ustala", plakala je Sara.     

"Ti si iskidala živce. Pre nekoliko dana si toliko plakala, nemoj molite", tešila je Džidža.

Sara je neutešno plakala, sakrila se u sobu, gde su skoro svi farmeri dolazili i molili je da prestane i da se vrati da bi pročitali pismo.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Kazna za farmere: Prenose stajsko đubrivo zbog šaputanja

Katarina Grujić, Divna Karleuša, Boris Stamenković, Sara Trajanović, Romana Panić i Suzana Perović su po kazni dobili zadatak da prenesu stajsko đubrivo iz dvorišta u baštu

Farmeri su dobili pismo u Zadruge u kome im se saopštava da su neki dod njih kažnjeni zbog šaputanja.

Nekima su već skinuti nedeljni honorari, a danas je saopštena i nova kazna pojedincima zbog kršenja pravila.

Katarina Grujić, Divna Karleuša, Boris Stamenković, Sara Trajanović, Romana Panić i Suzana Perović su po kazni dobili zadatak da prenesu stajsko đubrivo iz dvorišta u baštu jer su šaputali, što je zabranjeno.

Pojedini farmeri izgleda da će uspeti da ugroze titulu Filipa Panajotovića koji je do sada od svih sezona "Farme" dobio najviše kazni od produkcije.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
VIP  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11156
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1600.1
mob
Samsung Galaxy S10
Šta bi, čuh na ulici malopre da je Miki istuko nekog i napustio farmu?  Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 29.0.1547.57
Šta bi, čuh na ulici malopre da je Miki istuko nekog i napustio farmu?  Smile
Izgleda...

BEZ CENZURE! Tuča Mikija i Marka! VIDEO

Na „Farmi“ je pre oko pola sata došlo do tuče između Mikija Đuričića i Marka Vanile. Do sukoba je došlo zbog doručka,a očekuje se pismo u kojem će pomenuti farmeri biti obavešteni da su diskvalifikovani.

–Hteli ste rijaliti? Evo vam rijalitij! - rekao je Đuričić u trenutku dok se pakovao pred obaveštenje da treba da napusti imanje.

Izvor

« Poslednja izmena: 12. Sep 2013, 17:58:50 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Marko mu oprostio: Miki ostaje, Zadruga prihvatila molbu di-džeja!

Zadruge je odlučila da ostavi na imanju Mikija Đuričića jer mu je Marko oprostio udarac, ali je direktno nominovan
Miki Đuričić ostaje na imanju!
Marko Vanila oprostio je Mikiju Đuričiću batine koje je dobio od njega i zamolio Zadrugu da ga ne izbacuje iz rijalitija. Molbe di-džeja zadruga je usvojila i odlučila da voditelj i prva rijaliti zvezda može ostati na imanju, ali je direktno nominovan.

"Mnogo sam razmišlio. Da se ovo desilo napolju, drugačije bih reagovao. Kada je Miki hteo da razgovara sa mnom, ja nisam, ali su me Crni i Lepi Mića posavetovali. Zamolio bih Zadrugu da oprosti Mikiju jer sam osetio da mu je iskreno žao. Čovek se skoro zaplakao kada smo razgovarali i to nije bila gluma. Pošto sam mu ja oprostio,voleo bih i da mu Zadruga oprosti. Neki misli da je ovo licemerno, a samo publika odlučije ko ispada, a ne bih hteo da bilo ko od vas ispadne zbog mene", rekao je di-džej Marko.

Farmeri su njegov potez dočekali velikim aplauzom, a Miki je ustao i ponovo se svima izvinio.

"Tebi Marko hvala jer si pokazao da si veliki čovek. Još jednom se izvinjavam. Šta god kaže Farma, ja se povinujem", bio je kratak Miki.

Odmah posle Markove molbe, došlo je pismo Zadruge u kojem se farmeri obaveštavaju da je Mikiju oprošteno nasilje samo zbog Markove molbe i da može da ostane na imanju, ali je direktno nominovan. Većina farmera je sa radošću dočekala ovu vest, dok je Zorica Marković negodovala zgob takve odluke produkcije. Naime, u prošloj farmi je upravo ona izbačena zbog sličnog incidenta sa Stanijom Dobrojević.

Podsetimo, Miki Đuričić je napao Marka Vanilu i udario ga u rame i pocepao mu majicu zbog hrane. Tuči je prehodilo sastanak koji je sazvala gazdarica Zorica Marković. Zorica je rekla da niko ne sme da
doručkuje dok se ne spremi kuća i ne operu se suđe. Kada je sastanak završen, Marko je uzeo da spremi doručak, a Miki je pobesneo jer se ne poštuje dogovor i iznerviran udario u rame manekena i pocepao mu majicu.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Gotivim ovog Mikija...jeste detinjast...ali ovo mu je skroz neljudski...prvo ovaj lik je duplo manji od njega...drugo...skroz pickarski ga je udario....bas neljudski....trebali su da ga izbace...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:06:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.