Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 15:15:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Dusko Bogdanovic - bivsi ucesnik Velikog brata
1.9%  (1)
Radojka Bogdanovic - domacica,Duskova zena
3.7%  (2)
Andrija Markovic Aki - pevac,Zvezda Granda
3.7%  (2)
Daria Stanojevic - pop pevacica
0%  (0)
Milan Tarot - tv licnost i vidovnjak
1.9%  (1)
Vesna Rivas - pevacica
0%  (0)
Nazif Gljiva - kompozitor
0%  (0)
Zorica Markovic - pevacica
1.9%  (1)
Danijel Alibabic - pevac
1.9%  (1)
Sandra Valterovic "Sexy Sandra" - pevacica
0%  (0)
Zoran Jagodic Rule - muzicar
0%  (0)
Jovana Nikolic - model
1.9%  (1)
Tijana Macura - glumica i pevacica
0%  (0)
Nenad Aleksic "Sha" - reper
7.4%  (4)
Filip Panajotovic - maneken
0%  (0)
Saska Karan - pevacica
0%  (0)
Filip Mitrovic - pevac
0%  (0)
Gordana Bjelica - glumica
0%  (0)
Ljuba Pantovic Subotic - profesionalni sportista
7.4%  (4)
Andrija "Era" Ojdanic - pevac
1.9%  (1)
Goca Bozinovska - pevacica
11.1%  (6)
Miki Mecava - pevac
5.6%  (3)
Ekrem Jevric - pevac,gospoda
14.8%  (8)
Stanija Dobrojevic - starleta
20.4%  (11)
Sulejman Memo Haljevac - slikar
14.8%  (8)
Marija Petronijevic - glumica
0%  (0)
Amel Ceman Cemo - pevac
0%  (0)
Bebi Dol - pevacica
0%  (0)
Ukupno glasova: 54
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 4  (Pročitano 96776 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
u srpskom rijalitiju pobedjuje lik koji se zove Sulejman.

Не видим шта је чудно у томе да у српском ријалитију побеђују Срби. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Pa to ti je tako jer nase bakute odamh briznu u plac nad tako nevinim i istraumiranim ratnim detetom....
Razni Ekremi, Memovi picke materine...mislim nije ni nas estradni talog bolji ali Memo...what the fuck.
« Poslednja izmena: 08. Jul 2013, 14:20:43 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Victoria Concordia Crescit

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2209
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia e63
Nisam nesto mnogo gledao farmu, al sam bio upucen jer ukucani gledaju i sinoc videh da je Memo pobedio. Sad ovde citam bolje da je on pobedio nego Stanija, relano boli me kurac za oboje al brate jebeni Sulejman da pobedi, pa draze bi mi bilo da je dobila Stanija pare, kakva god da je al je bar Srpkinja. Zovite me nacionaliostom, kako god ocete bas me briga... 

Malo je nama bilo 500 godina pod Turcima dajte jos toliko. Juce citam na sportskom delu da je ljudima drago sto je Djokovic izgubio, pa nama jos i dobro ide kakvi smo...
IP sačuvana
social share
У срећи се не треба гордити

као ни у несрећи очајавати

и увек треба волети Црвену Звезду!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Da li vi mislite da neko iz Srbije glasa za ovo sranje ?  Smile Uglavnom glasaju Bosanci iz inostranstva, zato su i takvi rezultati.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Kakve veze ima ko je pobedio ?

Zašto nije Srbija glasala za nekog ko je iz Srbije ( Goca, Radojka, Miki Mećava, Era, Dule, ... )

Zar stvarno mislite da bi ona kurveštija od Stanije pare potrošila u Srbiji ?  Smile Boli je pička ... uzela bi tih 50,000 evra za neko dobro učešće u kupovinu neke kuće u Americi gde provodi svoje vreme tako da ne vidim koja je razlika u tome ko je pobedio.

Uostalom, to samo dokazuje onu ' Nedaj Bože da se Srbi slože ' jer da su srbi složni ( kao što nisu ) glasali bi za nekog 'svog' iz nekog patriotizma kako bi taj neko pobedio. U Srbiji ( koliko sam upućen ) ima više stanovnika nego u Bosni a po dijaspori odakle je moglo da se glasa sigurno isto tako ima više Srba koji živa tako da pričati kako je jedan Sulejman pobedio u srpskom rijalitiju je nebulozno jer je ceo okrug tako glasao a to što se dosta bosanaca udružilo da Memo pobedi, pa bio je i Nazif tu pa je bio i Ekrem pa nisu bili u prva tri, znači ipak ima nešto u Memi što su ljudi videli i glasali za njega.

A samo da podsetim, u prva tri rijalitija su pobedili pevači koji su direkt iz Srbije iako je bilo učesnika ( Ekrem, Maca, ...) koji nisu iz Srbije nego su živeli na prostorima drugih država prema tome, dabome.  Smile

Moj lični favorit, kao što sam već i rekao, je bila Goca Božinovska. Ne zbog toga što je iz Srbije nego zbog toga što je žena pokazala kako se treba ponašati jedan VIP ... to je sve. Nažalost, ja nisam mogao da glasam jer iz Kanade nije dozvoljeno glasanje ali da jesam, glasao bih za nju 100 posto jer mi je 'ljubav' između Filipa i Stanije za koju je cela Srbija glasala došla i preko glavine glave.
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Ekrem je pojeo govance sa pozdravima i čestitkama.. tu je odma' pala u vodu priča o sirotom malom Ekremčiću

Da je Stanija pobijedila, bio bi to šamar za ljude koji nešto, za razliku od nje, vrijede i rade u životu

Memo... glumac, premazan lik, kao fol šaljivdžija.. isti Maca

Danijel mi je bio gotivan, Radojka gospodja i radnik... baš me oduševila
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11149
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1500.0
mob
Samsung Galaxy S10
Nisam nesto mnogo gledao farmu, al sam bio upucen jer ukucani gledaju i sinoc videh da je Memo pobedio. Sad ovde citam bolje da je on pobedio nego Stanija, relano boli me kurac za oboje al brate jebeni Sulejman da pobedi, pa draze bi mi bilo da je dobila Stanija pare, kakva god da je al je bar Srpkinja. Zovite me nacionaliostom, kako god ocete bas me briga... 

Da si gledao, bilo bi ti jasno što je Memo pobedio. Lično, on nikad nije bio moj favorit, i nisam glasao za njega jer sam istrošio kredit na drugog kandidata, ali u finalnoj rundi, da sam imao kredita, glasao bih za njega, ne zbog njega, jer meni nije nešto bio zanimljiv, ali da ne pobedi Stanija. Ona je ološ, ma u kakvom god finom celofanu da se upakuje. Kučka, sponzoruša, lažljivica, prevrtljivica, lenčuga, koja glumi ljubav i trpi mutavog majmuna da joj sere i na glavu se penje, zarad glasova, a cura poput nje bi ga odjebala za 5 min da su napolju, ali sve je trpela samog da bi bilo razloga za 5 intervjua dnevno, za desetine sastanaka uživo pred kamerama u kojima je jedina tema ko je šta rekao Staniji, a ko Filipu protiv Stanije, Stanija ovo, Stanija, ono, znači muka mi više jebene dronfulje Stanije, i njenih providnih igara, na koje se lože likovi koji veruju u bajke. Kao, nemojte me napadati, mogu vam ćerka biti, nemojte mi se udvarati, bla bla, a ovamo sedi po separeima sa Borovicom, koji je uhapšen zbog malverzacija u privatizacijama, a isto joj otac može biti. Ma daj, dosta foliranja.
Možda je nekom lepše srpsko govno od tuđe torte; ja jesam Srbin, ali mi srpsko govno nije slatko, govno je govno, ma čije da je. Memo možda nije bio zanimljiv, al bar nije bio ološ. I bolje što je makar i on pobedio, nego da je kučka odnela pobedu. E to bi tek bilo još mnogo veća sramota.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Victoria Concordia Crescit

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2209
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia e63
Ma jeste ona olos i sve to sto si nabrojao, al ja da sam glasao sinoc kad su ostali njih dvoje, pre bi za nju glasao nego za Sulju..
IP sačuvana
social share
У срећи се не треба гордити

као ни у несрећи очајавати

и увек треба волети Црвену Звезду!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Jel Firci ispao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Ma jeste ona olos i sve to sto si nabrojao, al ja da sam glasao sinoc kad su ostali njih dvoje, pre bi za nju glasao nego za Sulju..

Svako ima svoje mišljenje i svoj način glasanja ... da si glasao za Staniju, dobila bih još 5 tvojih glasova i .. to je to  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 15:15:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.