Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 08:49:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 612 613 615 616 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 817262 puta)
Svedok stvaranja istorije

Passion

Zodijak
Pol Žena
Poruke 27185
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E72
Cccc... Kako si ti ubedjen u to sto pricas...
Smesno... Nivo petnaestogodisnjaka, i to iz neke zabiti...
Zatucanost stopostotna  Smile
IP sačuvana
social share
Radi kako ti srce kaze
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung 
Cccc... Kako si ti ubedjen u to sto pricas...
Smesno... Nivo petnaestogodisnjaka, i to iz neke zabiti...
Zatucanost stopostotna  Smile
Tvoj je nivo frustrirane nevine šezdesetogodišnjakinje, ali koga briga?  Smile
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Iako je bio jedan od omiljenih farmera na imanju u Lisoviću, voditelj Zoran Pejić Peja nije uspeo da uđe u superfinale.

Bivši muž Zlate Petrović otkriva kako će potrošiti novac, kao i da li mu se dopala neka žena na ’Farmi’.

’Da sam zaradio 100.000 evra, sve pare bih potrošio na žene, ali i honorar od učešća biće dovoljan. Da sam se usredsredio na neku farmerku, ta bi bila gotova. Pošto mi se nijedna nije svidela, nisam mogao kompletno da pokažem kako muškarac treba da se ophodi prema pripadnicama lepšeg pola’ kaže Peja i objašnjava da je i pored želje za seksom, uspevao da se iskontroliše kao i svaki normalan muškarac.

Za manekenka Baneta Janković Peja kaže da je ’opasan mangupčić i šmeker’, i misli da je ljubav Ekrema i Vendi osuđena na propast, jer će Vuklićeva zaboraviti na Jevrićeva čim izađe sa ’Farme’. Higijenu mlade folkerke Katarine Živković nije bio preterano raspoložen da komentariše.

’Nisam primetio da se Katarina kupala na imanju, samo sam video da je neki put oprala zube. Nikada nisam želeo da joj priđem blizu kako bih proverio da li zaista smrdi, ali svi tamo koriste parfeme, pa su na neki način mirisali. Morate da razumete tu situaciju: mi nismo živeli u normalnim uslovima, pa i ja smrdim, šta da radim. Inače, nikada neću reći koja je žena smrdela, za mene su sve mirisale’ džentlmenski završava Peja.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung 
Izvoli Sandra.  Smile

« Poslednja izmena: 31. Dec 2010, 05:46:45 od ptakh »
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Слаткиш, које клипове желиш да поставим? Проглашење победника? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
Naravno, svi vide da je ovo klasicna namestaljka. Petnaestak minuta pred pocetka finala, po grupama na facebook-u pocele su da stizu informacije da je Katarina sa 5-og skocila na prvo mesto zbog velike uplate na nju. Inace, osobe koje su to napisale su bile bez promasaja do finala, pogodile su bukvalno sve. Do 14h juce prva je po njihovim recima bila Jovana. Sto se Katarine tice, vrlo je prosto. Nakon sto je ispala, naprasno se organizuje baraz, iako je do tada izbaceno mozda 6-7 takmicara, a ona se u barazu takmici sa jos 3 farmera i naravno vraca. Do sada se nije ponovilo da onaj ko je vec ispao dugo potraje u takmicenju nakon sto ga vrate na farmu ( setite se Gavrilovica, Sajka, Tome Pantersa ) , a i Katarina nije drasticno promenila svoje ponasanje da bi se reklo da je to uzrok novopridoslih glasova ( sem sto se upustila u vezy sa Banetom ) . Kljucna stvar za koju ne treba biti toliko pametan pa zakljuciti sta je u pitanju, Sasa Popovic za pobednika.

I da, da mi ne bi spocitavali da da je on hteo da namesti, to bi uradio za Jovanu, moram vam reci da Jovana nije vec dugo u Grandu, cak izdaje album za City , tako da on nema nikakvu korist od njene pobede, za razliku od Katarinine, gde dobija 50% + ono sto ce ona dati za album koji zeli da snimi, znaci fakticki sve.  Pa samo pogledajte koliko ljudi iz Granda ucestvuje na svakoj Farmi, kao i da su svi pobednici takodje iz Granda.
Dakle, kad na Farmi ne bude bilo Zvezda Granda, koje su obavezne da 50% zarade daju Popovicu, on nece imati toliki interes i onda se mozda i moze ocekivati realniji rasplet, jer ne lazimo se, ovu Katarinu sem uze familije retko ko moze da svari .

Sto se tice stranica na fejsu gde se moze videti da je jos pre finala pisano da ona dobija, to su: Farma ( ima preko 17000 clanova ), Jovana Pajic ( ima preko 7000 clanova ) i Jovana Pajic za pobednika farme ( negde oko 2000) ...  Pogledajte sami, pa zakljucite ono sto je ocigledno.

I jos da dodam jednu stvar. Pobednik Farme je saopsten posle 23h sigurno. Pogledajte na sajtu Blica u kategoriji Zabava clanak " Katarina Zivkovic pobednica Farme " i posebnu paznju obratite na vreme kad je objavljen clanak ( da vam ustedim vreme objavljen je u 21:57 )
« Poslednja izmena: 31. Dec 2010, 07:41:32 od cuboniche »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 
Citat
Po kom to arsinu Popovic ubacuje nekoliko predstavnika Grand Produkcije u Farmu ?
По аршину да нико други неће.
Зар нису Расовој пребацивали да је једино она пријавила сама,а да су све остале звали.
Па господо,''стварни ви-по-вци'' јавите се!
Citat
I da, da mi ne bi spocitavali da da je on hteo da namesti, to bi uradio za Jovanu, moram vam reci da Jovana nije vec dugo u Grandu, cak izdaje album za City
То је последњи корак до повратка у анонимност!
Citat
Bolje bi bilo i da je Ekrem pobedio on me je bar par puta dobro nasmejao, ova nit`smrdi nit`mirise. Pardon, samo smrdi!
Да.
Citat
Hm,nesto cisto sumnjam u taj scenario,dokazao je da je i pored doze retardinaranosti vrlo sebican covek kome je stalo samo do sebe i svoje guzice
А да ли ово може да важи и за Еву Рас,по принципу ''слично се сличном радује''? Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224

Citat
I da, da mi ne bi spocitavali da da je on hteo da namesti, to bi uradio za Jovanu, moram vam reci da Jovana nije vec dugo u Grandu, cak izdaje album za City
То је последњи корак до повратка у анонимност!

Nebitno, poenta je samo da se naglasi cinjenicno stanje, a sta ce biti sa svima njima pokazace vreme, a iskreno da ti kazem ova mala ima na svojoj strani publiku, ima neke pevljive pesmice koje su vec slusane na YT, ima podrsku kolega i ima sasvim solidan glas, tako da je moguce da se koliko-toliko zadrzi na sceni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Vendi: Neću imati seks sa Ekremom, bilo bi lepo da mi kupi nakit od nagrade

Pevačica Vesna Vukelić Vendi u razgovoru za Press jedna od najomraženijih farmerki ističe da se ni u jednom trenutku nije igrala sa Ekremovim osećanjima, jer su oboje bili svesni da je „Farma” samo dobra uvertira za predstojeći biznis.

- Smešne su mi te priče da neko može sa nekim da se igra. Bilo mi je teško kada sam videla da plače, ali to su bile prijateljske suze. On je u meni video podršku i prijatelja, jer većina farmera se samo folirala da ga gotivi. Inače, nas dvoje nismo boravili u manastiru, već u rijalitiju koji je odskočna daska za predstojeći biznis – ističe Vendi, i kaže da se ne plaši suočavanja sa Ekremovom ženom Igbalom:

- Što se mene lično tiče, svako svoju porodicu treba da gleda. Ja njegovu suprugu ne poznajem niti on mog muža. Nas dvoje smo odrasli ljudi i svako odgovara za svoje postupke. Pojedinci koji nisu bili učesnici su na neki način hendikepirani da sagledaju stvari iz pravog ugla, već pojedine situacije gledaju na pogrešan način. Ukoliko me je Ekremova žena vređala ja je ne osuđujem, ali se ne plašim da je pogledam u oči.

Starleta demantuje da će nakon rijalitija imati seks sa Jevrićem.

- Nisam imala seks sa Ekremom niti ću ga imati ako se budemo sreli negde nakon „Farme”. Niko nije postavio pitanje da li bih ja plakala da je on izašao pre mene? – pita se Vendi, koja je poželela da joj Ekrem kupi vredan nakit ukoliko osvoji glavnu nagradu.

- Bilo bi lepo da mi kupi neki nakit ili poklončić koji će mi ostati kao uspomena od najdivnijeg čoveka – rekla je pevačica.

Izvor: Press

Peja: Vendi je igra­la naj­pr­lja­vi­ju igru i narod ne može više da je gleda

Zo­ran Pe­jić Pe­ja, od­lu­kom pu­bli­ke is­pao je sa „Far­me“, sa­mo dva da­na pred ve­li­ko su­per­fi­na­le. On se na ima­nju po­ka­zao kao ne­ko ko iz­nad sve­ga vo­li že­ne, osim jed­ne, a to je Ven­di.

– Nje­no dru­štvo me ni­ka­da ne­će za­ni­ma­ti u pri­vat­nom ži­vo­tu. Ekre­ma je ko­ri­sti­la sa­mo da bi ušla u fi­na­le, ali je ta­ko se­be upro­pa­sti­la, jer na­rod nju vi­še ne mo­že da gle­da. Ona je igra­la naj­pr­lja­vi­ju igru na „Far­mi“ – re­kao nam je Pe­ja.

Osta­vlja­li ste uti­sak šme­ke­ra. Da li mi­sli­te za se­be da ste šme­ker i da li ste ta­kvi i pri­vat­no?

– Ka­kav sam bio na „Far­mi“ ta­kav sam i pri­vat­no. Ne sma­tram se­be šme­ke­rom, ali lju­di oko me­ne ta­ko pri­ča­ju. Že­ne su i sa­me re­kle da sam džentlmen, da sam OK lik.

Na „Far­mi“ ste re­kli da je Sa­nja Sto­ja­no­vić vaš tip, do­sta vre­me­na ste pro­vo­di­li sa Na­ta­li­jom, a Ja­smi­ni Ani ste se „udva­ra­li“. Da li i pri­vat­no ne mo­že­te da se ve­že­te za jed­nu že­nu, vo­li­te li da „švr­lja­te“?

– Vo­lim i po­štu­jem žen­ski rod i mi­slim da su že­ne cen­tar sve­ta, a ni­sam od tih ko­ji „švr­lja­ju“. Ja sam se sa­mo igrao sa nji­ma, tru­dio se da ih za­ba­vim, sa svi­ma sam se ša­lio. Na­ta­li­ja mi je kao se­stra i sa­svim je nor­mal­no da ja nju tre­ba da eks­po­ni­ram kao sek­si bom­bu, kao naj­lep­šu, naj­zgod­ni­ju, pa i da ni­je ta­ko.

Da Sa­nja ni­je uda­ta da li bi­ste joj se udva­ra­li i bi­li sa njom?

– Da ni­je uda­ta, si­gur­no bih joj se udva­rao. Ona je mno­go le­pa de­voj­ka. Sa­nji­ca je bi­la svo­ja, ali i do­sta po­vu­če­na. Ni­sam sa njom pu­no raz­go­va­rao da bih za­klju­čio da že­na mog ži­vo­ta ili ni­je, mo­raš ma­lo i da ko­mu­ni­ci­raš sa ne­kom oso­bom, ka­ko bi je bo­lje upo­znao.

Je­le­na vas je raz­o­ča­ra­la, a gle­da­li ste je kao se­stru. Ka­kvo sa­da ima­te mi­šlje­nje o njoj?

– Dra­go mi je da je shva­ti­la da je po­gre­ši­la. Sa­da je ne gle­dam kao se­stru, već kao Je­le­nu, ma­ne­ken­ku. Si­gu­ran sam da će­mo jed­nog da­na po­pi­ti ka­fu.

Izvor: Pravda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Baki: Katarina mi se svidela, Vendi je dobra u seksu

* Da li ti se zaista svidela Katarina Živković?
- Jeste, ali tamo nemaš veliki izbor, nego probaš, pa ako ide – ide, ako ne – ništa. Tu su bile neke igrice koje nisam shvatio, ali nema veze, život je van Farme, a ne na njoj.

* Kada i gde si imao seks sa Vendi?
- Ona meni nikad nije bila devojka. Upoznali smo se pre 17 godina na snimanju jednog spota, i tada smo se družili oko mesec dana. Istina je da smo jednom imali intimne odnose, bilo je lepo i meni i njoj, i posle toga je svako otišao na svoju stranu.

* Da li to znači da je dobra u krevetu?
- Kad si mlad, sve ti je dobro i lepo.

* A šta je s tvojim izjavama da si sa nekom farmerkom imao nešto više tokom rijalitija?
- Desio se sočan poljubac s jednom mlađom osobom, ali ne bih da otkrivam ko je u pitanju.

* Kako komentarišeš izjavu Jelene Stožinić da bi se pre ljubila s kravom nego s tobom?
- Neka se onda ljubi s kravom.

Izvor: Kurir

Vendi: Ekrem je onanisao na mene jer je emotivac!

- Ekrem je moj najveći prijatelj u ovom rijalitiju, zavolela sam ga jer me je voleo. Sad sam čula da je onanisao na mene, nisam znala. To je verovatno zato što je veliki emotivac. Nisam mu davala povoda za to, svi su videli da sam ga i tukla onako u šali, ali da ga nisam dodirivala.

Međutim, on se zaljubio u mene, ali ja ne mislim da će napustiti svoju Igbalu, jer to je to takav mentalitet ljudi, a oni imaju i decu – rekla je Vukelićeva i negirala da je bila sa njim zbog para.

- Želim da on pobedi, a njegove pare mi ne trebaju, pa ja sam svoj čovek. Kada je reč o Igbali, nema razloga da mi počupa kosu, da me poznaje, ona bi sve razumela – tvrdi Vukelićeva.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 612 613 615 616 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 08:49:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.343 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.