Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Feb 2026, 22:56:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 591 592 594 595 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 851094 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
hahahahaha Marko evo sad sam gledala dio klipa,odgledaću još posle..je l moguće??????????? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Edit, novi momenti - nisam nacionalista i ne gledam po tom osnovu ko je podoban za pobedu ili ne, ali covek (Ekrem) koji je sad pozdravljajuci sve redom zemlje, pozdravio Srbiju pa onda Kosove nema pravo da odnese pare iz ove zemlje.  Smile
Јебо га пас, и њега и онога ко је довео усраног себичног шиптара у ову емисију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11185
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S10
Nadajmo se da šiptari ne gledaju Farmu  Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 7
Ako pobvedi Ekrem samim tim pobeđuje Vendi jer će sve pare na nju da potroši  Smile

A znate šta je još gore o svega toga... što će ga neke našedebilne firme juriti da snimi reklamu za njih. Kod mene će to imati samo kontra efekat
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Baki: Nisam toliko pao da budem sa Vendi

Ba­ki B3 je još je­dan tak­mi­čar ko­ji ni­je imao tu sre­ću da osvo­ji 100.000, ali je je­dan od onih ko­ji je de­fi­ni­tiv­no obe­le­žio tre­ći se­ri­jal ovog ri­ja­li­ti šou pro­gra­ma.

– Mi­slim da je bi­lo sve OK, ni­sam se po­ka­jao jer sam ušao da bih stvar­no po­ka­zao ka­kav je Ba­ki B3 i ve­ru­jem da sam u to­me us­peo.

Po­ku­ša­vao si da Na­ta­li­ji skre­neš pa­žnju na nje­no po­na­ša­nje, ob­ja­šnja­va­ju­ći joj da je pre­te­ra­la, pa ste zbog to­ga do­la­zi­li u su­kob…

– U pra­vu si, ali to je ona. Na­ta­li­ja i Sa­ni su se­dam­na­est go­di­na za­jed­no i on zna ka­kva je ona. Na­ta­li­ja po­red nje­ga ima pu­nu slo­bo­du, jer joj Sa­ni ve­ru­je.

Da li bi ti to­le­ri­sao ta­kvo po­na­ša­nje da je u pi­ta­nju tvo­ja de­voj­ka ili su­pru­ga?

– Do­ne­kle da, ali ne­ke stva­ri ne. Ne bih sa­da ula­zio u to.

Da li su tvo­je emo­ci­je pre­ma Ka­ta­ri­ni bi­le is­kre­ne?

– Je­su, svi­de­la mi se, ali to je to.

Pr­vo ti se svi­de­la Sa­nja, pa on­da Ka­ta­ri­na, pa Ire­na. Sti­če se uti­sak da ti se za­pra­vo ni­jed­na ni­je svi­de­la ne­go da je to bio deo tvo­je tak­ti­ke ka­ko bi se što du­že za­dr­žao na „Far­mi“.

– Sa­nja je bi­la jed­na od naj­lep­ših de­vo­ja­ka ta­mo, ne znam ko­me se ne bi svi­de­la, a Ire­na je bom­ba. Ka­da je ušla „po­me­ri­la“ je sve, ne sa­mo me­ne. Što se tak­ti­ke ti­če, to ne­ma ve­ze sa ži­vo­tom. Sva­ko mo­že da ti se svi­di, da bu­de sim­pa­ti­čan, sla­dak. Me­ni se i Eva svi­de­la.

Ka­kvo mi­šlje­nje imaš o Evi Ras? Či­ni­lo se da te je u par na­vra­ta iz­ve­la iz tak­ta…

– Ni­je me za­ni­ma­lo da li ona glu­mi, da li se fo­li­ra, la­že, ma­že… Ona je bi­la slu­ga od sa­mog po­čet­ka, a pri tom je bo­le­sna. Isti­na je da me je iz­ner­vi­ra­la u par na­vra­ta to­li­ko da sam že­leo da je ba­cim u bu­nar i da je da­vim, ali ni­šta joj ni­sam re­kao. Mo­gao sam da joj ka­žem: „Ba­ba sad ću da te ba­cim u bu­nar“, ali shva­ti­te, ta ba­ba je bo­le­sna i uka­pi­rao sam da ta­ko ne tre­ba. Ka­da me je pi­ta­la da bu­de slu­ga, po­go­di­la me je ta­mo gde sam naj­ta­nji, jer je zna­la da sam iz­gu­bio ba­bu, ko­ja je bo­lo­va­la od iste bo­le­sti kao Eva. Zna ko­li­ki sam emo­ti­vac i to je is­ko­ri­sti­la, bi­la je to tak­ti­ka, ali ja joj ski­dam ka­pu.

Pre ne­ki dan si že­leo da spa­vaš sa Ven­di… Da li se još uvek pri­vla­či­te kao pre?

– Ma da, ja sam ma­ni­jak, spa­vao bih sa svi­ma (smeh). Ona je me­ne non-stop čač­ka­la, uno­si­la mi se u fa­cu, za­dir­ki­va­la me. Ve­ro­vat­no je že­le­la ne­što sa mnom, svi­đam joj se, ali me­ne ona ne za­ni­ma. Ni­sam že­leo ni­šta sa njom, sa­mo da se ma­lo ze­zam. Ni­sam ja to­li­ko pao, da bih sa njom bio.

Na­ta­li­ja je i jed­nom in­ter­vjuu „ople­la“ po Đo­le­tu, re­kav­ši da je on na te­be za­bo­ra­vio…

– To ni­je isti­na, oni iz­mi­šlja­ju, znam ka­kav je Đo­le. Ceo ži­vot imao sam nje­go­vu po­dr­šku. Ne­mam šta da mu za­me­ram.

Izvor: Pravda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Farma 3: Ko su favoriti za pobedu – Dnevne novine Blic (anketa)

U “Blicovoj“ anketi za nekoliko sati glasalo je preko 2.500 čitalaca, od kojih bi trećina nagradu dala pevačici Jovani Pajić. Jovana je osvojila čak 833 glasa, a u trci za nagradu se nalaze i internet zvezda Ekrem Jevrić sa 496 glasova, pevačica Zorana Pavić sa 415 glasova i Marijan Rističević sa 320 glasova.

Sličnog mišljenja su i nekadašnji farmeri, koji kao pobednike ipak vide Ekrema ili Marijana.

Izvor: Blic

Peja: Sve ću spiskati na žene!

Zoran Pejić Peja poručuje da će sve pare od honorara potrošiti na žene.

- Da sam zaradio 100.000 evra, sve pare bih potrošio na žene, ali i honorar od učešća biće dovoljan. Da sam se usredsredio na neku farmerku, ta bi bila gotova. Pošto mi se nijedna nije svidela, nisam mogao kompletno da pokažem kako muškarac treba da se ophodi prema pripadnicama lepšeg pola.

Kako ste kontrolisali svoju želju za seksom?

- Svaki muškarac treba da ima neku vrstu samokontrole, ali sam ipak kad-tad morao da osetim želju za seksom. Mene žena mora da fascinira i da me izludi da bih imao seks sa njom. Tad se pali moj motor i prepuštam se osećaju, ali nijedna od žena tamo nije uspela da probudi muškarca u meni.

Da li žalite što niste malo mlađi? Možda biste malo lakše „harali” po „Farmi”, kao, na primer, maneken Branislav Janković?

- Ja svoje godine jako dobro nosim. Bane je opasan mangupčič i šmeker. Iza njega je Jelena Stožinić stajala kao stub i brinula o njemu, a Katarina je u njega bila uzaludno zaljubljena.

Koliko ima istine u tome da je Katarina najaljkavija od svih farmera?

- Nisam primetio da se Katarina kupala na imanju, samo sam video da je neki put oprala zube. Nikada nisam želeo da joj priđem blizu kako bih proverio da li zaista smrdi, ali svi tamo koriste parfeme, pa su na neki način mirisali. Morate da razumete tu situaciju: mi nismo živeli u normalnim uslovima, pa i ja smrdim, šta da radim. Inače, nikada neću reći koja je žena smrdela, za mene su sve mirisale.

Imali smo prilike da vidimo kako Ekrem uživa dok ljubi stopala Vendi. Kakav će, prema vašem mišljenju, biti epilog te ljubavne priče?

- Ta ljubav je osuđena na propast posle kraja „Farme”. Za Vendi će Ekrem biti „Prohujalo sa vihorom”. On je sam sebe tim postupkom spustio, iako iskreno voli Vendi. Međutim, ja bih isto to radio onoj koja mi prija.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Baki: Želeo sam seks sa Kaćom!

Baki B3 demantuje da je u popularnom rijalitiju bio ljubomoran na manekena Branislava Jankovića, i kaže da iako je između njega i Katarine postojala obostrana privlačnost, sada prema njoj ne oseća više ništa.

- Katarina mi se mnogo svidela. Da je ona želela da spava sa mnom, pronašao bih neku rupu i odradili bismo to! Navodio sam je da me poljubi, ali ona je insistirala da o našem odnosu pričamo nakon „Farme”. Sada me uopšte ne interesuje, jer je smešna kao bioskop, ima glavu kao televizor i cela se pokazala, što meni kao muškarcu nije interesantno.

Da li si bio ljubomoran na Baneta, zbog toga što je konstantno bio okružen ženama?

- Nisam! Ako je on bolji frajer od mene – OK, nemam problem sa tim. Neka je bio okružen ženama, ja sam masturbirao – pa šta!

Na početku rijalitija od tebe se očekivalo da ćeš biti najveći zavodnik na imanju. Šta te je sputavalo da se ovenčaš titulom najboljeg ljubavnika „Farme”?

- Suzdržavao sam se zato što me je u spoljnjem svetu gledala maloletna ćerka koju nisam želeo da obrukam. Prvih sedam dana sam procenjivao da li postoji mogućnost da se nešto uradi, ali video sam da nema šanse da bude seksa. Bilo je ljubljenja sa jednom osobom i krenuli smo i malo dalje, ali ništa više od toga se nije desilo.

Kako komentarišeš to što se za vreme tvog boravka na imanju oglasio tvoj otac i rekao da izmišljaš da si imao teško detinjstvo?

- On je „indijanac”, ne znam zašto mi je to uradio. Teško sam živeo – to je istina, ja to najbolje znam. Odgajila me je baba, a on se sad verovatno stidi zbog toga, pa je sigurno zbog komšija dao takav intervju. Ja sam sa njim u korektnim odnosima, ali me srce ne vuče ka njemu. On nikada nije imao vremena za mene i šta sad hoće!

Koliko ima istine u tome da imaš probleme sa živcima?

- Nikada u životu nisam popio nijedan lek, a kamoli drogu. Po prirodi sam impulsivan, ali malo burnije reagujem i zbog posledica teškog detinjstva.

Šta si naučio za ova tri meseca? Postoji li mogućnost da se malo skrasiš i pomiriš sa bivšom suprugom?

- Mnogo toga! Od malih nogu sam naučio da se borim, jer nisam mamin i tatin sin. Sada ću da kupim kuću, kola i razgovaraću sa svojom bivšom suprugom, jer želim da svojoj ćerki Anđeli podarim brata ili sestru.

Izvor: Press

Baki Đogani: Moj otac Isidor je budala!

Kada je čuo da je njegov otac Isidor rekao da denser laže kako je imao teško detinjstvo, Baki je bio šokiran.
- On to rekao? Ne mogu da verujem… Budala! Šta on zna o meni i mom životu? Kako je meni bilo i kroz šta sam ja prošao, to samo ja znam! Možda je to rekao zato što se stidi i zato što mu je teško da to sebi prizna! Moje srce me ne vuče ka njemu i nemam potrebu da ga obiđem ponekad kao i on mene – tužno je prokomentarisao Andrija.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Baki: Vendi mi je nudila seks, ali mi nije više interesantna!

Baki je u intervjuu za „Alo!“ ispričao da su bile situacije u kojima je Vesna pokazivala da ga opet želi i kako hoće da ponovi davno iskustvo:

- Vesna me je želela i to se videlo. Vukla me je tamo vamo, ali mi nije više interesantna. Ona je meni bila interesantna nekada kada je bila seks bomba, ali sada nikako – započeo je Baki priču i konačno objasnio da seks na farmi nije imao, ali francuski poljubac i malo „vatačine“ jeste sa jednom takmičarkom.

- Glupo je da sada kažem ko je ta žena i šta je tačno bilo, ali je bio francuski poljubac i krenulo je ‚vatanje. Kamere to nisu zabeležile jer smo se uvukli u kupatilo, ali smo posle pet minuta skapirali da ne radimo pravu stvar! To nije Vesna, a ni Kaća, već neka treća, sa kojom sada napolju nikako ne bih ponovio iskustvo iz kupatila! Morao sam makar to da uradim, jer pored onih krava i koza, svaka vam je lepa, pa nisam birao – izjavio je denser i potvrdio priče nekih farmera da je na imanju u Lisoviću bilo više onih koji su masturbirali.

- Pa to je normalna stvar i pojava. Masturbirao sam jer sam imao potrebu, ali sam svakako birao trenutak kada me niko neće gledati – dodao je Andrija i prokomentarisao izjave Bokija 13 da ga „drži u šaci“ sa nekim informacijama iz prošlosti.

- Boki je pravi šoumen i dobar momak i to sve naravno dok ne pređe neke moje granice. A to što mi je rekao da ima neke informacije o meni, to je čista glupost. On sigurno misli na to što su me povezivali sa jednim transvestitom pre nekoliko godina i tada sam bio u stanju da ubijem zbog takvih laži. Neka misli ko šta hoće, ja znam šta je istina – rekao je Baki i osvrnuo se na konflikte sa Branislavom Jankovićem i kratkom ljubavnom pričom sa Katarinom Živković.

- Meni se ona stvarno svidela i imao bih seks sa njom na farmi da je ona to htela. Ne želim više u životu da je vidim. Ima glavu kao televizor i smešna mi je kao bioskop. A što se Baneta tiče, on dečko ima prethodno iskustvo iz rijalitija i ima program u glavi šta i kako treba da radi. Iskorišćava Kaću kako on misli da treba i to je to – završio je denser.

Andrija Đogani je najavio da postoji mogućnost da se pomiri sa bivšom ženom i sa njom dobije još jedno dete.

- Sto posto ću imati još neko dete, ali to ću videti sa bivšom ženom. Ona je majka moje ćerke i dobra žena, tako da je sve moguće. Prvo ću popričati sa njom i videti kakvo je stanje kod nje pa, ko zna – rekao je Đogani.

Peja: Voleo bih da se Hasan i Zlata pomire, Jasmina Ana me gledala drugačije!

Očigledno nesvestan šta je sve Hasan Dudić o njemu pričao poslednjih meseci, izbačeni farmer Zoran Pejić Peja je nakon izlaska izjavio da je najveću podršku imao od bivše žene Zlate, ali i da ima želju da se ona vrati prvom suprugu!

- On sa njom ima super odnos i ja bih voleo da se njih dvoje pomire! Zašto da ne? Ne znam kakav odnos on sada ima sa suprugom Draganom, ali ako se vole, ja sam za jer su mi oboje dragi – rekao je Pejić, a svoj stav nije promenio ni kada mu je saopšteno da ga je Hasan pljuvao po medijima.

Pejić je dodao da ga nijedna žena na imanju nije privukla.

- Tamo me nijedna nije opčinila, ali sam video da me Jasmina Ana gleda drugačije od sredine serijala, ali opet, ona je lepa i pametna žena, pa kada sam video da se kod nje nešto dešava, nisam hteo da je omalovažim pa sam joj posvetio pažnju. Ma ne samo ona, Vesna me je isto gledala i tražila je baš pre dva dana da se poljubimo, ali ja sam je odbio jer me takav tip žene ne interesuje! Znam da me je mnogo žena poželelo dok sam bio na farmi pa zato i nisam hteo da ih povredim – izjavio je voditelj za „Alo!“ i prokomentarisao zašto je u nekoliko navrata postavljao farmerima pitanja koje poze u seksu vole.

- Meni je bila namera da pravim šou, a što se mojih poza tiče, ja volim sve što nije normalno! Ali, na farmi je to bilo nemoguće jer me niko erotski nije privukao – završio je Zoran i dodao da se u rijalitiju pojavio da bi povratio popularnost i eventualno se vratio na Televiziju „Pink“.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Ekrem plače zbog odlaska Vendi

Kad je otišla, Ekrem je briznuo u plač. “Jao majko moja što mi je žao”, plakao je Gospoda u spavaćoj sobi. “Kakva je to žena, majko moja…”. Tekle su suze za njegovog “Vendija”. “I poštena…Vendi, zlato moje…evo cipele njojzine”, kukao je Ekrem sedeći na krevetu “još toplom od Vendi”.

“Đe me ostavi…”

A njegova voljena… obeležila je ne samo Ekremov život, nego i treću sezonu Farme -problemi sa gabaritnom osobom, raskrinkavanje Baneta homoseksualca, tuča sa Zlatom, pljuvanje homo dupleksa, “seks sa Ekremom” u gazdinoj kući, lizanje stopala – samo je delić onoga što je Vendi pružila rijalitiju svojim učešćem.

O uplakanom Ekremu misli sve najbolje, ali ipak emocije su jednostrane.

“On je divan čovek, osećam veliko prijateljstvo prema njemu, veran je svojoj porodici…”, rekla je Vesna Vukelić i dodala da sa Ekremom nije bilo “intimiziranja”?!

“Da bi neko bio s nekim u vezi mora da bude seksualni kontakt. To što je on radio, pa…ne mogu ja njega da šibam i bičujem da stane. To je bilo jednostrano. Imao je potrebu i ja sam mu dozvolila”. U to spada i lizanje stopala…”što da mi ne ljubi stopala?”

Izvor: Mondo

Ekrem onanisao na Vendina stopala

Nakon što je ispričao da su mu ženska stopala najveći fetiš, Gospoda Ekrem Jevrić konačno je to i dokazao!

Jevrić je preksinoć „obeležio“ svoju teritoriju na Lisoviću tako što je posle masiranja stopala Vesne Vukelić Vendi zavukao ruke ispod jorgana i šiljio, kako on kaže, svog „stojka“! Reče jednom prilikom Ekrem da on može da satima da radi one stvari, te je to i pokazao, jer ga je kamera snimala poduže dok je uživao u svom krevetu. Kad mu je ponestajalo želje, Jevrić je vadio ruku i dodirivao tabane Vukelićeve ne bi li opet bio „zapet kao puška“! Pevačica je spavala, tako da nije obraćala pažnju šta Gospoda radi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
Imam kvotu 3.00 na pobedu Marjana, sta mislite da investiram.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 591 592 594 595 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Feb 2026, 22:56:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.