Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 17:56:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 558 559 561 562 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 866720 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Ruža otišla a najviše je (u štali) radio…

Došlo je vreme da se krava Ruža i njeno tele vrate kući i “spasu” se od većine farmera, koji su za ova tri meseca ponekad svratili u štalu tek da ih pogledaju.

Naravno, rastanak je najteže pao Marjanu Rističeviću, koji je jedva zadržavao suze. On se brinuo o njima od prvog dana i bilo mu je, očigledno, bolje da se druži sa životinjama nego sa nekim farmerima ili da sluša njiihove svađe i priče.

Upitani ko je najviše radio u štali, a ko se tamo nije ni pojavljivao, farmeri su uglavnom davali slične odgovore. Ekrem, kažu, nije dolazio u štalu, a nije smatrao ni da treba da pomogne, jer u Njujorku nema štala i to nije njegov posao.

Uglavnom, svi su priznavali da su u štalu dolazili retko, a Zorana je primetila da neki ne bi ni znali gde je štala da nisu bili sluge.

Bilo je i onih, poput, Vendi, Jasmine Ane, Katarine, koje su u štalu svraćale tek da pozdrave Marjana, ali su u intervjuima govorile da vole životinje. Ipak, Jasmina Ana i Katarina nisu bile na oproštaju od životinja, jer, kažu, ne vole rastanke.

Peja se opet šalio: “Ko je radio najviše u štali? Pa, ja. Nisam dizao glavu, nisam imao ni pet minuta slobodno. Ja sam neviđeni radnik, niko me nije video da radim”.

Izvor: Mondo

Katarina bila navučena na kocku u Las Vegasu!

Katarina Živković u sinoćnom razgovoru sa Jasminom Anom otkrila je nešto jako zanimljivo. Dok su čavrljale Kaća je rekla da je jedno vreme bila navučena na kocku. Kada je bila u Las Vegasu sav novac je ostavila na kocki, pa se tako bez dinara (dolara) vratila u Srbiju. Negodovanje Jasmine Ane po tom pitanju osporila je kostantacijom “ko zna kada ću ja ponovo ići u Ameriku”.

Izvor: Puls

Baki: Ekrem je neprepoznatljiv, Vendi mu je krv popila

Otkako je Vesna Vukelić uzela Ekrema Jevrića „pod svoje“, farmeri primećuju da se pevač totalno usukao, jer mu je ona, navodno, ispila svu krv. Naime, Baki Đogani se požalio ostatku farmera kako ne može da prepozna Jevrića, koji je totalno zaslepljen Vesnom.

- Ona njemu krv pije! Ne prepoznajem ga ni ja, a ni ostali farmeri. Iscedio se – rekao je denser, i dodao da Vukelićeva radi sa njim sve što zamisli, a on to, naravno, uvek posluša.

Podsećanja radi, farmeri su u više navrata komentarisali kako Vesna manipuliše njim i kako bi Jevrić da ona kaže, uradio čak i nemoguće. Zadnji dokaz da ukućani ne greše u svojim tvrdnjama je i nedavno sisanje tabana, kada je Vesna „šetala“ Ekrema čas da je masira, čas da je ljubi, ali njemu to nije teško palo jer ljubav je kako i on sam kaže: čudo!

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Vendi: Ekrem me nikada nije vaćario!

Denser Baki Đogani i pevačica Vesna Vukelić Vendi tokom šetnje po imanju pričali su o njenom ponašanju i odnosu sa Ekremom, na šta je ona dodala da ništa loše ne radi i da se nikada nije vaćarila sa Gospodom.
- Ekrem i ja ništa loše i ružno ne radimo, smatram da nismo ponizili naše porodice nijednog trenutka. To što je na svadbi tražio da mi vidi i pipne tetovažu, to je drugo, nije me vaćario. Stopala mi nekad izmasira, pa to je isto kao kada ja Evi masiram ruke. Nikada se mi nismo vaćarili.

Đole Đogani: Kaća je glupa kokoška koja glumi zaljubljenost!

Katarina Živković i Vesna Vukelić su svojim seansama ogovaranja na farmi uspele ne samo da iznerviraju većinu farmera, već i densera Đoleta Đoganija, koji ih je nazvao kokoškama.

Povod za ovakvu Đoletovu ogorčenost je situacija od pre dva dana kada su Katarina i njena farmerska prijateljica Vendi zajedno došle do zaključka da je Jovana Pajić zaljubljena u Bakija B3 i da neke situacije namerno pravi ne bi li Zdravkovića napravila ljubomornim.

- Ma, je l‘ da? Našle su baš njih dve da pričaju?! Nije važno šta kažu, već ko je to rekao! A njih dve su kokoške koje su zbog toga što je Baki iskreno rekao da njih dve najmanje treba da pobede nervozu iskalile tako što su izmislile priču! Baki i Jovana se dugo znaju i između njih je nemoguće da postoji nešto, a pogotovo da oženjenog čoveka pravi ljubomornim! – rekao je frontmen grupe „Đogani“, i dodao da se Baki za razliku od Kaće ne folira.

- Ma, bre, Katarina se folira! Nacija vidi da su Bane i Jelena zaljubljeni strasno, a da on i Kaća koriste svoju navodnu vezu zarad ostajanja na imanju. Sve to rade da bi skupili što više glasova, a briga ih jedno za drugo. Tako isto i Vendi, ona je tu zato što se uhvatila za Ekrema, a da ga je napolju videla, oterala bi ga u pi*ku materinu. Ma Kaća je glupača neobrazovana, a uvek se nešto folira kako je pametna, ali za Vendi stvarno ne mogu ništa da kažem, jer nije glupa, već sve radi planski i namazano – zaključio je Đole.

Denser smatra da je Katarina ljubomorna na Pajićevu zbog njene lepote i dobre duše.

- Lepša je on nje milion puta, pa radi ljubomora! Jovana nije morala da glumi ljubav da bi opstala na farmi, dok ova to mora. Ma Jovana kad stavi samo malo šminke, najzgodnija je i najlepša, a o pameti i kulturi da ne pričam, sve što Kaća nema, ona ima- rekao je Đogani.

Tanja Zdravković: Vendi je izvor zla na farmi!

Suprugu folk pevača Bate Zdravkovića, Tanju, nimalo ne čude Katarinina i Vendina izjava da Jovana pravi njenog muža ljubomornim sa Bakijem, jer, kako kaže, Vukelićeva je izvor zla na farmi.
- Iskreno da vam kažem, nisam iznenađena. Šta drugo mogu da očekujem od Vendi kad je ona na farmi izvor zla. Od samog početka je takva. Svađe, problemi, zvrčke, a Katarina vidim da je konstantno slepo sluša i upija sve što ona kaže, u najmanju ruku uvažava njeno mišljenje. Pa svaka loša priča, trač na imanju kreće od Vesne. Prvo je Vendi izmislila da je njena drugarica Jasmina zaljubljena u Peju, pa sam nedavno čula da je rekla da je u voditelja zaljubljena i Eva Ras. Ništa više ne može da me iznenadi. Bati su dodelili Jovanu jer nijedna druga žena po njima tamo nije slobodna, svakoj su našle dečka – rekla je Tanja za „Alo!“.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Bane zaskočio Zoranu!

Bane više ne bira. Spopada sve žene na Farmi.
Katarina je smejući se ispričala Jasmini Ani, nakon što su se dobro zagrejale vinom koje je zadruga poslala farmerima, da je maneken zaskočio Zoranu dok se presvlačila, misleći da je u pitanju Živkovićeva!

Katarina: On je juče spopao Zoranu umesto mene dok se presvlačila tamo u sobi. Imala je preko celog tela maramu za presvlačenje, pa joj se nije videla glava. Bane je spopao s leđa i krenuo da je poljubi, a ona se prenerazila. Onda se on pogubio, jer je shvatio da to nisam ja.
Jasmina: Kako je mogao to da misli? Svašta!
Katarina:  Zato što je Zorana prekrila glavu.
Ako ovako nastavi, Bane sledeći put neće ni obraćati pažnju čija je koja glava, jer je očito da je željan ženskog tela.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
pogledah ovaj kviz sasvim slucajno glupi su ko 3 kurca,a vendi vukajlija nezna sta je antagonizam i koji je glavni grad kanade Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 300
Ето то су наше ВИП личности  Smile
Највише ме разочарала Зорана,браво за Марјана и Банета Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Marijan će doživeti nervni slom zbog odlaska životinja sa Farme

Marjan Rističević je postao veoma nervozan otkako je saznao da će Zadruga većinu životinja izmesti s imanja, saznaje Kurir od izvora bliskog produkciji šoua. Budući da je do finala ostalo manje od sedam dana, odlučeno je da se stočni fond na imanju počne smanjivati. To je najteže palo političaru, koji je najviše vremena provodio u štali.
- Čovek je bukvalno odlepio! Niko ne sme da mu se obrati, jer se svaki pokušaj komunikacije završava svađom. Povučen je, mrzovoljan, razdražljiv, a i jede slabije. Ostatak farmera ubeđen je da Marijan preživljava nervni slom zbog odvođenja životinja, pa ga izbegavaju koliko je moguće – kaže naš izvor.

Izvor: Kurir

Farma 3: Najnovije vesti za 103-ti dan

Eva, Baki i Vendi su razgovarali o ljubavi Baneta i Katarine. Eva je bila ubedjena da je to farsa, kao što je Baki tvrdio. Vendi je zaključila da je to jednostrana ljubav. Baki je objasnio ostalim farmerima da je Bane lukav igrač i da mu je to što ima sa Katarinom samo radi zabave. On je podsetio farmere da je Bane na početku rekao da ga je Baki molio da pokuša nešto sa Katarinom jer mu se svidela. Baki je tada ponudio Katarini da igraju istu igru koju je ona naknadno započela sa Banetom, ali je ona odbila. Baki je prokomentarisao da je Katarina glupa u poredjenju sa Jovanom. Vendi se usprotivila takvom stavu, ona je rekla da je Jovana namazana. Eva je ušla u raspravu sa Vendi. Molila je da prekine priču jer, kako je rekla, nije majmun i nikada neće poverovati u takozvanu ljubav izmedju Baneta i Katarine.

Vendi je ubedila Bakija da se Jovana zaljubila u njega. Rekla je da se šminka samo zbog Bakija i da to sve izludjuje Batu, koji se non stop vrti i puši cigarete upravo iz razloga što je zaljubljen u nju. Baki nije želeo da poveruje u tu priču. Vendi mu je govorila kako je glup jer se nervira zbog gluposti.

U kuhinji je započela rasprava oko čaja. Eva je rekla Ekremu da nema čaja, a zatim je Limeni rekao da je čaj tu još od poslednje pijace. Ekrem se naljutio jer mu Eva nije dala čaj, već je mislio da ga je namerno sakrila. Baki je ušao u kuhinju i ušao u raspravu sa Vendi i Ekremom jer su vikali na Evu.

Eva je mislila da je neko podmetnuo čaj, opsovala je Ekrema jer nije verovala kako mu je palo napamet da ona može da sakrije čaj. Baki je rekao Evi da do kraja njegovog gazdovanja ne sme primati naredjenja od Ekrema, niti mu sme kuvati kafu i čaj. On je odluku opravao time što Ekrem ima Vendi koja će mu skuvati čaj.

Vendi je prepričavala Katarini kako su se posvadjali Baki, Eva i ona. Ona je objasnila kako je Eva bila uvredjena jer je Vendi rekla za njih da su oni Romeo i Julija. Eva je rekla da tu nema Romea i Julije i da se oni ne vole. Vendi je tvrdila kako tu samo ima Julije, jer je Katarina jedina zaljubljena u toj vezi. Ona je objasnila kako se tu ubacio i Baki i da je rekao kako zna kakav je Bane i da je on od njihove veze želeo da bude kao u drugom rijalitiju.

Katarina je prokomentarisala kako joj je Eva rekla da je njihova veza lepa, ali da je njihova veza farsa. Za nju je rekla da misli kako hoće.
Baki i Vendi su bili u špajzu. Vendi mu je pričala kako je Eva ljuta na nju jer je on gasirao. Molila je Bakija da kaže Evi kako je ona tužna i kako je mnogo voli. Baki joj je odgovorio da ne želi on da je pravda, i da sama rešava probleme ako ih je sama napravila.

Izvor: Zvanični sajt Farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Poslase babetinu u izolaciju. Ako, ako, neka ispadne. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
HTC One
Vec sam jednom krenuo nesto da napisem o babi ali sam se uzdrzao i obrisao.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Vec sam jednom krenuo nesto da napisem o babi ali sam se uzdrzao i obrisao.  Smile
Све што би хтео да напишем о њој, може се сажети у једну реч: скотина.

Kviz (ne)znanja za farmere (test opšte kulture)

Poslednje subotnje popodne na Farmi učesnici nisu mogli da provedu u opuštanju, jer je voditelj Ognjen došao sa iznenadnim kvizom iz opšte kulture. Svako je dobio po kovertu sa deset pitanja, a prva je odgovarala Jasmina Ana.

Ona je pogodila najdužu evropsku reku, izumitelja parne mašine, zemlju porekla tima Boka Juniors, ali je “pukla” na matematičkom pitanju i imenu straha od vode.

Eva se nećkala i rekla da “nikada ne zna” odgovore na takva pitanja, ali je tačno odgovorila na sva pitanja osim trik-pitanja “koliko meseci ima 28 dana”.

“Samo februar”, samouvereno je rekla glumica, ali nije tačno – svi imaju po 28, samo neki imaju “još koji dan viška”.

Jovana je imala šest tačnih odgovora, a Zorana samo četiri! Pevačica je najavila da će “opravdati viceve o plavušama”, pa između ostalog nije znala kako se rimskim brojem piše broj 100, koji je glavni grad Australije, ni Pitagorinu teoremu, niti ko je bio vođa Prvog srpskog ustanka.

Bata je imao osam tačnih, nije znao samo kome pripada Grenland i šta je to poligamija. Vendi nije znala šta je antagonizam, šta je zastava po definiciji, koji je glavni grad Kanade niti kojoj grupi pripada Alan Ford. Umesto “TNT”, njen odgovor bio je “Mosad”. Tačno je odgovorila na pet pitanja.

Baki je pogodio sve osim pitanja šta znači skraćenica “SOS”, koliko “često” ide Halejeva kometa, i šta piše na novčiću od tri dinara.

“Pa, tri dinara”, ispalio je denser kao iz topa.

Katarina je promašila samo lokaciju mosta Golden gejt, značenje reči “amnestija” i narod koji je izgradio Maču Pikču. Bane nije znao ko je komponovao “Na lepom plavom Dunavu”, a pao je i na trik pitanju o bacanju kamena u more.

Marjan je briljantno, mada nadureno, odgovorio na pitanja o hipotenuzi, “Bitlsima”, Daliju, a pogrešio je samo ime psa koji se druži sa Garfildom.

Ekrem je, uz veliku pomoć ostalih ali i voditelja, uspeo tačno da odgovori na četiri pitanja. Inače, po njemu se Zlatna palma dodeljuje u Kanu, glumcima tekst šapuću scenografi, ligeštul je sprava za smanjenje gasova, “Eureka” je uzviknuo Aleksandar Makedonski… Medvedi su najčešće “plavi i sivi”, dok čovek bez jedne ruke ima deset prstiju…

Po devet poena upisali su Eva i Marjan, Bata i Bane po osam, jedini sa sedam bio je Baki, a po šest su imale Jovana i Kaća, Vendi pet, a Ekrem i Zorana po četiri. Pejine i Limenove odgovore prekinule su reklame.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
HTC One
Све што би хтео да напишем о њој, може се сажети у једну реч: скотина.

Hm... moje misli su isle u mnogo gorem pravcu, zato sam i odustao.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 558 559 561 562 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 17:56:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.