Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 19:14:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 557 558 560 561 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 866757 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Baki dao gaće na pijaci, Katarina posolila kafu Banetu, a Ekrem pratio Vendi i Bakija (101 dan)

Ekrem je založio vatru u kuhinji. Otišao je do WC-a, medjutim, kako je muški bio zauzet, on je ušao u ženski WC. Kasnije je on pričao o tome kako je zaboravio da zatvori vrata od tora, pa su ovce i živina izašli u dvorište. Pošto nije uspeo da ih vrati nazad, jer mu „bježu“, otišao je u krevet. Marijan je tek pošto je ustao namamio ovce hranom nazad u tor.

Zorana je prokomentarisala da Katarina lepo peva, ali da je ostala na Farmi toliko dugo samo zbog toga što je sa Banetom, dok je za Cobeta rekla da Grand može biti ponosan na njega. Za Katarinu je rekla da je kao ličnost pokazala neke osobine kao što su nekolegijalnost i lenjost. Jasmina je uvek, posle žurke, ostajala da čisti, dok joj nijedna od njenih drugarica nije pomogla.

Zorana i Limen su pričali o izboru sluga. Zorana je zaključila da, ako je neko zaslužio štapić, onda je to Eva, ali se dvoumi da li da joj da štapić jer Eva to i priželjkuje. Limen je obećao da Eva od njea neće dobiti štapić. Rekao je da se ona javila za slugu da bi opet napravila od sebe žrtvu jer joj nije pravo što je Marijan postao prvi finalista.

Počeo je sastanak koji je sazvao gazda Baki po dolasku sa pijace. Baki je pričao kako je morao da trampi svoj donji veš da bi dobili nešto malo namirnica. Ekrem je na sastanku priznao krivicu za beg ovaca i živine. On se izvinio farmerima i u svoju odbranu izjavio da se prvo plašio da kaže Marijanu šta je uradio, a da se posle napio tako da je zaboravio. Da ne bi svi farmeri bili kažnjeni, Baki mu je odredio kaznu da do kraja njegovog mandata Ekrem mora da riba WC svaki dan i da ne zapostavi zadatak koji je do sada imao, a to je sečenje drva sa ostalim muškarcima.

Većina farmera je u dvorištu komentarisala Evinu taktiku vezanu za izbor sluga. Baki je rekao da mu je našla slabu tačku i da nije mogao da je odbije, pa je na kraju morao da je stavi za slugu. Zorana je rekla da ako Eva ne dobije štapiće ide direktno u finale. Dodala je i to da je Eva veliki dramaturg.

Katarina i Jasmina su ćaskale na klupi napolju. Jasmina je rekla da je niko do sada nije pozitivno iznenadio kao ličnost. Katarina je mislila da bi Marijan bio kompletan da nije namćor, posesivan i da više sluša ostale farmere. Za Peju je rekla da je duhovit, ali i zlobica i da se to provlači kroz taj njegov humor. Jamsina se složila sa njom. Katarina se osvrnula na prijateljstvo sa Jasminom. Zaključila je da se njih dve razumeju bez reči.

Katarina joj je rekla da joj je krivo što se protekle večeri naljutila na nju. Jasmina je rekla da je razume i da je sve u redu. Katarina je objasnila Jasmini zašto je prethodnog dana želela da napusti Farmu. Ona je čula razne priče i da je to navelo da prepusti pobedu ostalima kada su već spremi toliko daleko da idu. Jasmina je čula kako je Peja nagovarao Bakija da stavi Katarinu za slugu jer će ona dobiti više štapića, tako da on ide u finale.

Jasmina, Bane i Peja su šetali po dvorištu. Jasmina je prebacila Peji jer je prethodne večeri na žurci previše popio. On je rekao da je želeo da se ljubi s njom ali se plašio da će ga odbiti. Jasmina je otišla. Bane je za Jasminu rekao da je dala neki poseban šmek sveu. Peja je rekao da mu je bilo smešno kada je rekla da se začudila koliko se dobro uklapa u društvo.

Bane je tražio kafu od Katarine. Katarina je prokomentarisala da očekuje komentar o kafi kada je proba. Vendi je rekla Evi da mu je Katarina posolila kafu. Eva je rekla da bi na njegovom mestu ćutala i popila kafu. Bane je došao u kuhinju kod Katarine i zagrlio je u znak protesta zbog slane kafe. Ona je pokušala da pobegne, medjutim nije uspela.

Ekrem je pozdravljao svu rodbinu i prijatelje. Izmedju ostalog, pozdravio je i „Vendinog muža“. Rekao mu je da mu je žena divna i da je sve što radi samo šou. Vendi je rekla da će ona to sama uraditi kada izadje.
Vendi, Baki, Ekrem i Eva su u kuhinji. Baki je namerno zbog Ekrema rekao da je Vendi zgodna i da dodje kod njega u gazdinu kuću da bi oribala pod. Ona se nasmejala i rekla mu da ne radi to zbog Ekrema. Zajedno su izašli na trem, a kada su odmakli, Ekrem je pošao za njima.
Farmerima je stiglo pismo u kome je rečeno svaki farmer mora da odgovori na četiri pitanja, a tome više na ovoj strani

Izvor: Zvanični sajt Farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Svađa zbog jagnjeta i šargarepe i štapića

Farmeri kriziraju, što zbog finala koje se bliži, što zbog manjka osnovnih doping sredstava na seoskom imanju, kao što su alkohol i kafa.
Da li se zbog toga zbila nova svađa, tek povod je bio nedužno jagnje i šargarepa. Naime, Zorana je pobesnela kada je videla da poslednja sluškinja na Farmi 3 – Eva daje jagnjetu da jede šargarepu iz tanjira koji koriste ukućani.

Najstarijoj farmerki nije bilo jasno zašto se pop pevačica buni kad je to njihovo jagnje i kada će ona sve to posle oprati deterdžentom za sudove?
Inače, i Eva je nervozna zatražila još jedan porodični sastanak da bi objasnila da svojim insistiranjem da bude sluškinja, nije podrazumevalo da želi i da joj svi daju štapiće. Glumica je zapravo smatrala da je to dobar način da vidi šta oni misle o njoj!?

Izvor: S media

Renato o seksu Natalije i Baneta, tužbi, kotratužbi

Re­na­to Henc ne sma­tra da bi tre­ba­lo da se iz­vi­ni Sa­ni­ju i Na­ta­li­ji, jer tvr­di da ni­je re­kao da je čla­ni­ca gru­pe „Trik F/X“ ima­la sek­su­al­ne od­no­se sa Ba­ne­tom.

– Ni­ka­da ni­sam re­kao da je iz­me­đu njih dvo­je bi­lo sek­sa, je­dan ča­so­pis je iz­vr­nuo mo­je re­či. Je­di­no što sam re­kao bi­lo je to da su Na­ta­li­ja i Ba­ne bi­li pre­kri­ve­ni jor­ga­nom i to je sve – re­kao je Re­na­to. Re­na­to­ve re­či su pro­ver­lji­ve, s ob­zi­rom da na „Ju­tju­bu“ po­sto­ji sni­mak na ko­me se den­ser­ka i ma­ne­ken ve­se­lo mr­da­ju is­pod jor­ga­na.

U in­ter­vjuu za naš list, Na­ta­li­ja je re­kla da se Re­na­to nji­ma jav­no iz­vi­nio, ali Henc to ne­gi­ra.

– Ni­sam se iz­vi­nio, jer ne­mam za šta. Po­na­vljam, iz mo­jih usta ni­ko ni­je mo­gao da ču­je da sam re­kao da su njih dvo­je ima­li seks – ka­že pe­vač, a na pi­ta­nje šta će da ra­di ako ga brač­ni par Ibra­i­mov bu­de tu­žio, kao što i raz­ma­tra, Re­na­to je krat­ko i ja­sno re­kao:

– Mo­gu da do­bi­ju sa­mo kon­tra­tu­žbu.

Izvor: Pravda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Da li je ljubav između Baneta i Katarine bila iskrena, prava? Privremeni povratak Jelene uverio je farmere da maneken nije zagrejan za pevačicu.

Ono što je mnogim gledaocima (ili bar nekim) jasno odavno, uvideli su i farmeri. Ljubav Baneta i Katarine na seoskom imanju bila je "instant", smatraju oni, a to je potvrdio dolazak manekenke Jelene koja je ponovo uzburkala Banetove strasti i izazvalo vulkan u Katarini.

"Bane nikad nije voleo Katarinu", smatra Eva Ras, "Bane i Jelena su stvoreni jedno za drugo", procenio je Peja, Zorana kaže da između Baneta i Jelene postoji privlačnost i da je uverena da će oni nastaviti neku priču posle Farme, Baki je "vezu" Kaće i Baneta nazvao sprdnjom.

Jedino je Kaćina prijateljica Jasmina Ana uverena da je to između Baneta i Kaće "prava ljubav".

Možda najbolji opis toga što se dešava ili se ne dešava između manekena i zvezde Granda dala je Jovana: "Ma, tu j*** lud zbunjenog. Ne bavim se njima, niti me zanima, ali ne vidi se tu neka ljubav. Čak sam sigurna da će se stvoriti ljubav između Baneta i Jelene".

Tokom žurke u utorak uveče, kada je Bane sve vreme grlio Jelenu i provodio najviše vremena sa njom, Katarina je mirno sedela, ne želeći da se vidi da iza te, hladne fasade, u njoj gori vatra. Ali, kada joj je Bane prišao, rekla mu je: "Puši k****".

Produkcija je odlučila da ih suoči ispred kamere u intervjuu. Bane je priznao da je bio srećan kada je Jelena ponovo došla na farmu, da mu je bilo mnogo drago i da svi znaju da je ona njegova dobra prijateljica.

"Nije mi smetalo to što si ti 'malo više' vremena provodio sa Jelenom, nego zato što ni promil vremena nisi proveo sa mnom!", odbrusila mu je Katarina i nastavila: "To što sam ti rekla (ta psovka), to si zaslužio".

Bane je ponovio da mu je bilo lepo na žurci i da je bio srećan što vidi Jelenu.

"I ja sam bila srećna što sam videla Cobeta, Jelenu, pa i Bokija, ali sam svima poklanjala pažnju. Ponašaš se kao klinac, 15-godišnjak. Ma, i oni se ponašaju bolje od tebe", rekla mu je Katarina.

Potom je besno hodala po imanju, a Jasmina Ana je jedva pratila korak. Katarina je pričala sve vreme.

"Ništa ne kapiram. Muka mi je više da sam stalno ja pogođena, non-stop mi je loše, a njega ništa ne dotiče. Mrtav hladan čovek...Ma, nije on za mene, koji će mi u životu!", kao da je samu sebe ubeđivala mlada pevačica.

Kasnije tokom dana došlo je vreme za malu osvetu u režiji Katarine. Skuvala je kafu svima, uključujući Baneta, i sipala mu je u Jeleninu šolju. A unutra, umesto šećera - so! Bane je lakomisleno uzeo šolju, gucnuo i raskolačio oči!

Pojurio je u kuhinju gde je bila Katarina i uhvatio je u snažan zagrljaj...

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Strasno, juce sam video da je Ekrem lizao stopala Vendi. Smile Smile Smile Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Eva: Zorana je fašista jer podnosi ni stare ni bolesne ljude

Na porodičnom sastanku koji su farmeri održali kako bi izneli ko prema njihovom mišljenju treba da napusti farmu i ko ne zaslužuje pobedu Eva Ras je poželela da Zorana izađe jer…

- Čula sam glas Zorane Pavić iz kuhinje kako govori da ne može da veruje da sam se ja sa mojim godinama i mojom bolešću usudila da se prijavim i dođem na farmu. Rekla je da sam upropastila farmu, smaram gledaoce i farmere, i da zbog mene oni ne mogu da zabavljaju publiku. Mislim da je ta izjava fašistoidna, jer to znači da Zorana ne podnosi ni stare ni bolesne ljude i da smatra da oni nemaju mesta na ovom svetu – iznela je u svom izlaganju Eva, kojoj je Zorana vrlo brzo odgovorila.

- Poznato je da Eva izvrćete reči, a ako je iko poverovao u tu vašu priču, neka me slobodno obesi nasred Terazija – odgovorila je Pavićeva glumici.

Izvor: Alo

Uhvaćena na delu: Vendi mariše cigarete po Farmi!

Vendi je ostala bez cigareta, pa je bez pardona otišla do Jasmininog ormana i iz njega ukrala punu paklu. Možda bi ova krađa prošla neprimećeno da je Peja nije ulovio. On je to ispričao Jasmini, koja se prethodno sve vreme žalila kako nema šta da puši jer su joj cigarete ukradene.
Jasmina: Je l’ znaš kako sam se juče zgranula?! Vendi je juče ukrala cigarete iz moje fioke!
Marijan: Meni je jednom uzela iz džepa od jakne!
Jasmina: Moraš da ih skloniš. Ja više neću da ih držim na istom mestu. Ja bih joj prva dala cigarete da mi je tražila. Ali da zavučeš ruku i sama da uzmeš?! Ja to ne podnosim! Peja ju je uhvatio kada je uzimala i rekao joj: „Gospođo, kako se to lepo poslužujete!“ Posle ovoga joj neću nijednu dati. Razumem Ekrema, on je udaren mokrom čarapom, pa i kad uzme, ne ljutim se.

Izvor: Kurir
« Poslednja izmena: 24. Dec 2010, 11:29:16 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Ekrem se opet setio da ima ženu i poručio joj da ga sačeka kad se vrati

Instant zvezda Ekrem Jevrić po nekima je favorit za pobedu u trećem serijalu rijaliti-šoua Farma. Ali, ako i bude osvojio glavnu nagradu, da li će uspeti da se “opere” kod supruge Igbale za sve ludosti koje je priređivao i proteklih 100 dana na seoskom imanju, a pogotovo sva ona pipkanja sa Vendi (i mnogo više od toga)?

Ekrem se “zaigra” sa “Vendijem”, pa se onda seti da ima suprugu i porodicu.

Teško je reći i proceniti da li je taj 49-godišnjak zaista “pao sa Marsa” ili mu je nivo inteligencije niži od broja cipela koje nosi. Često je nesvestan kamera oko sebe i onda priča o nekim stvarima iz svakodnevnog života, koje njegova supruga ne bi trebalo da čuje, a da ne pričamo o svim onim silnim scenama sa “Vendijem”, koje su kulminirale lizanjem njenih stopala!?

Tako je tokom razgovora sa Katarinom i Evom u kuhinji, otkrio da ga “ženske često posle nastupa” startuju, da razmeni telefone sa njima, ali da ne sme odmah sa njima da napravi “radnju”, jer bi njegova žena to saznala.

Zato sa tim “ženskama” razmeni telefone, pa se onda čuju i dogovaraju za sastanke.

“Prilazi mi ženske, i viču mi: ‘Gospodo, hoćeš li da odemo na piće’? Ali, ako nešoi napraviš moja žena će odmah da čuje, jer ima dosta rođaka u tijem gradu, pa ja vičem ne mogu drugi put ćemo, ali razmenimo telefone…”, priznao je Ekrem u razgovoru sa Kaćom i Evom.

Potom se Ekrem dosetio da bi bilo dobro da pripremi teren za povratak kući. I opet njegova čuvena priča o tome da je sve ovo šou i “komeNdija”.

(Ekrem je doslovce rekao ovo, nismo intervenisali):

“Moja žena Igbala što me gleda, nemoj nikako da mi zameriš, ovo je takvo društvo da pravimo komendiju, da se šalimo, volimo, grlimo, pričamo o svemu, o ovome i onome, tu nema nikakve zamjerke. Ne radimo ništa neozbiljno, samo radimo ono ozbiljno. Specijalno pozdravljam moju ženu Igbalu, zdravo, kako si, jesi li mi dobo i kako su mi deca, reci mi, molim te? Igbala, želim ti svako dobro, izdrži još ovih sedam, osam dana i krećem u Njujork, ali prvo idem da vidim majku u Plavu. Znači, od danas, za 12 dana najdalje u Njujork sam, tako da me ti sretneš na aeroport Kenedi sa kolima i da sva deca dođete po mene, da me obradujete i da budem plakao od radosti kad vas budem video”, rekao je Ekrem i pustio suzu.

Izvor: Mondo

Sve ljubavi Katarine Živković

Pre nego što se obrela na Farmi, Katarina Živković slovila je za pevačicu B lige, za folkerku koja je uglavnom služila kao zamena Tanji Savić ili pak Slavici Ćukteraš. Međutim, kako se njeno bivstvovanje na najpoznatijem seoskom imanju u Srbiji pokazalo kao veoma uspešno i mnogo duže nego što su pojedini estradni zlobnici prognozirali, a budući da se ona spominje kao glavni kandidat za osvajanje 100.000 evra, priče o njoj su krenule. Najpre samo u vidu šuškanja, a onda se pokrenula lavina. Da li zbog ljubomore ili ne, tek mnoge njene koleginice počele su bez ustezanja da je ogovaraju. Neke se nisu libile da to učine i javno.

Kako su priče postajale sve glasnije, te se pola estrade zabavljalo sa njima, malo smo se i mi pozabavili Kaćinim ljubavnim životom, a sve na osnovu informacija koje su nam dostavili estradnjaci.

S obzirom na to da se poslednjih meseci njen ljubavni život odvijao na Farmi, i to pred 23 kamere, najpre sa Bakijem, a onda sa Banetom Jankovićem, taj dio Kaćinog emotivnog života ćemo prekočiti jer ste sa tim ljubavnim mukama već dovoljno upoznati. Počećemo obrnutom hronologijom, pa ćemo vas najpre podsetiti na pokušaj da Sanji Stojanović preotme sadašnjeg muža, a tadašnjeg dečka Gorana, o čemu se pisalo naširoko i nadugačko. Odmah za Sanjom javila se i pevačica u usponu Ljupka Stević, koja nas je opskrbila i ljubavnim SMS porukama koje je Živkovićeva slala njenom dečku Danilu Vrešnjeviću, nevenčanom suprugu treće koleginice, sada već zaboravljene pevačice Anice Milenković, koju je pak ostavio, znate već svi – upravo zbog Kaće.

Da li je to neki “urok“ koji mlada farmerka vuče sa sobom ili su joj jednostavno zauzeti momci fetiš – ne znamo, mada ne bi trebalo isključiti mogućnost da je ona bila fatalna po njih, te da je deo njene krivice minimalan. Tek, bar tako tvrde njeni drugari sa estrade, rasturila je svaku vezu u koju se umešala, bez obzira na to što su muškarci na koje bi se ona nameračila uglavnom bili momci njenih koleginica…

Izvor: Svet plus
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Farma 3: Ponovo im pobegle životinje

Mentor Farme - Proka došao je kako bi odveo životinje sa Farme. Farmeri su odveli tele i kravu u prikolicu. Isto su učinili i sa kozama. Pošto su se „pozdravili“, otišli su na ručak.

Međutim, malo kasnije ponovo im se dogodila bežanija stoke iz tora. Naime, dok su Jovana i Zorana, posle izlaska krava, čistile štalu, pop pevačica je primetila da su im ovce ponovo pobegle.
Počela je da viče na Marijana. Pridružila joj se i Jovana. I ona je vikala, mada je umirivala Zoranu da ne paniči. Ova je ušla u tor kako bi ih namamila unutra, ali je u tom trenutku pobegao i magarac. Jovana se čudila kako ih niko od farmera ne čuje. Srećom, Zorana je uspela da životinje namami unutra tako što je nosila hranu ispred njih.

„Šabanke“- omiljene „Vendijeve“ cipele

Naturalizovani Njujorčanin Ekrem Jevrić vodi računa o svom stilu, nije ni čudo, jer bio je glavni "maneken" u reklami za novu kampanju "Dolče i Gabana"
Međutim, izgleda da se ostalim farmerima ne dopada njegovo oblačenje.

Katarina je gledala u Ekremove cipele. Prokomentarisala je da su to "šabanke".
Ekrem je rekao da su to „Vendijeve omiljene“.
Vendi je dodala i kako je videla da je pre neki dan Ekrem nosio sa njima bele čarape. "Njujorčanin" joj je rekao da je, kada je bio momak, uvek nosio bele čarape.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Bane pokušao da poljubi Katarinu

Svi farmeri, osim Eve su spavali. Ona je u kuhinji prala sudove. Gazda Baki se probudio, pa je došao iz gazdine kuće kako bi probudio farmere. On je došao na ideju da će ih probuditi tako što će im skuvati kafu i odneti u krevet. Eva je pomagala Bakiju da skuva kafu. Pošto su skuvali kafu, otišli su do spavaće sobe kako bi probudili farmere. U spavaćoj sobi su zatekli Marijana koji je sedeo na krevetu. On je odbio kafu jer mu je Eva dodala šoljicu. Limeni je potom rekao kako ne može da pije kafu na prazan stomak. Vendi je uzela kafu za sebe i za Ekrema, i poljubila Evu da joj se zahvali, iako je Baki skuvao kafu. Zorana je bila oduševljen gazdinim gestom. Priznala je da će zapamtiti to što je on uradio do kraja života. Jasmina je pospano rekla Bakiju da joj kafu ostavi u dnevnoj sobi na šporetu da se ne bi ohladila. Katarina je ignorisala Bakija, rekla mu je da spava. Peja je oduševljeno prihvatio kafu i zahvalio gazdi, dok je Jovana rekla da bi popila i slanu kafu kada bi joj doneo. Baki je uzeo kafu, ali je odlučio da je popije u dnevnoj sobi.

Vendi i Bane su sedeli u dvorištu. Ćaskali su o svom tromesečnom boravku na Farmi. Prisećali su se različitih događaja u protekla tri meseca. Bane je pričao kako mu je najteže palo spavanje u štali, jer životinje kašlju, mekeću i glasne su. Proka je došao kako bi odveo životinje sa Farme. Farmeri su odveli tele i kravu u prikolicu. Isto su učinili i sa kozama. Pošto su se pozdravili sa životinjama, otišli su na ručak.

Eva je objašnjavala Jasmini da ona nije omiljena u kući i da je većina farmera ne voli. Jasmina je rekla da je ona bila dobra sa njom, ali da je Eva sama kriva što ju je oterala.

Peja i Jasmina su se prepucavali u vezi Baneta i Katarine. Jasmina je rekla da će se Katarina vremenom promeniti i da će ubuduće biti malo taktičnija s muškarcima. Peja je tvrdio da ona ne može da se promeni i da je tako vaspitana, vaspitana da bude iskrena. Peja je nastavio sa zadirkivanjem Katarine koja je u ostavi mesila hleb. Govorio joj je kako Jelena nije ni trebala da dođe na žurku. Katarina mu je odgovorila da joj je baš drago što je došla, jer bi ona želela da Bane bude srećan.

Bane je došao u ostavu gde je Katarin mesila hleb. Zagrlio je i pokušao da je poljubi. Ona ga je odgurnula uz opasku da se skloni od nje. Zatim je uzela malo brašna u ruku i gađala ga.

Peja i Eva su se šetali. Ona mu je rekla da može slobodno da joj da štapić i da na porodičnom sastanku neće nikome olakšati, već hoće da čuje šta farmeri iskreno misle o njoj. Peja joj je govorio da ga je zbunilo to što je toliko molila da bude sluga. Eva je odgovorila da je njeno pravo da ne radi ništa ako ne želi.

Jovana i Zorana su, po izlasku krava, čistile štalu. Izrazile su želju da volontiraju u zoološkom vrtu po završetku Farme jer su na imanju navikli i na strašnije zveri.

Zorana je primetila da su ovce pobegle iz tora. Počela je da viče na Marijana. Pridružila joj se i Jovana. Ona je vikala, a pričala Zorani da ne paniči. Zorana je ušla u tor kako bi ih namamila unutra, ali u tom trneutku je pobegao magarac. Jovana se čudila kako ih niko od farmera ne čuje. Zorana je nosila hranu ispred životinja i tako ih namamila unutra.

Katarina je gledala u Ekremove cipele. Za cipele je prokomentarisala da su to šabanke. Ekrem je rekao da su to Vendijeve omiljene. Vendi je rekla kako je videla da je pre neki dan Ekrem nosio sa njima bele čarape. Ekrem je rekao da je, kada je bio momak, uvek nosio bele čarape.

Izvor: Story
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11213
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S10
Jel gledate ovog idiota Ekrema?  Smile
Svaki put kad pomislim da veći kreten nego što jeste ne može biti, svaki put mi dokaže suprotno  Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Stvarno je debil, video sam ovo kada je pevao Vendiju  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 557 558 560 561 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 19:14:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.