Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 20:33:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 556 557 559 560 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 866769 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Farma 3: Eva i Bane su sluge

Eva je pričala Bakiju i Peji svoj san da ostane do samog kraja na Farmi. Peja je pretpostavio da je to zbog nagrade. Ona je odgovorila da nije toliko zagrejana za to i da ne može da utiče, ali bi volela da ima taj novac.

Zatim je ćaskala sa Ekremom o tome kako je želela da ga pripremi za njegov mogući odlazak u štalu. Ona je zaključila da se Ekrem već navikao na to, kao i na miševe. On je opsovao, i prokomentarisao kako u štali nije video nijednog miša. Eva je predložila Peji da skupi hrabrost i da se prijavi za slugu.

Eva i Vendi su u kuhinji. Vendi joj je rekla da je Peja pristao. Eva je rekla Bakiju da su odlučili i da njoj ne pada napamet da uči. Eva je rekla Ekremu da ne brine i da je Peja Bakijev dobar drug.

U dnevnoj sobi je Vendi rekla Peji da je Evina izričita želja da sa njim bude sluga. Eva je rekla da je to da bi se osećala potpuno zaštićeno. Peja se našalio i rekao da on kao Ekrem nikada ne bi dozvolio da njegovu devojku neko polije vodom.

Eva je obećala Bakiju da ako je stavi za slugu, ona se neće svađati cele nedelje. Rekla je i da jedva čeka štapiće, jer želi da vidi ko ima hrabrosti da joj ih da. Eva je rekla i da je Peja najomiljeniji, a ona najomraženija i da ona kao dramaturg zna da je to dobro za kraj.

Eva je rekla Peji da će on štapić dobiti samo od Vendi pošto je ona njena prijateljica. Molila ga je da se žrtvuje za šou. On je mislio da se dovoljno žrtvovao. Eva je mislila da mu je to odličan put do pobede. Za njih dvoje je rekao da su od početka na Farmi i da su čas distancirani, čas bliski. Peji se svidelo kako je to rekla. On je obećao da će se javiti za slugu prilikom izbora.

Baki je rekao farmerima da je već odlučio ko će biti sluga. Peja se nasmejao na to. Eva ga je zamolila da razmisli još jednom. Podsetila ga je da je hteo mirnu nedelju, a ako njih dvoje budu sluge, sigurno neće biti tenzije. Baki se ispravio i rekao da ipak nije odlučio i da ga ne interesuje i da jedino želi kući.

Zamerio je Evi jer potencira tu priču. On je pretpostavio da bi mogao biti kažnjen ako o tome priča. Ona se pravila da nije znala da on sme unapred da kaže ko će biti sluga i da on zbog toga može biti kažnjen.

Katarina je pitala Ekrema zašto je ljut na Acu. Odgovorio je da je to zbog toga što ga nije stavio za gazdu. Katarina mu je rekla da ni ona, kada je izlazila napolje, nije stavila Jasminu za slugu iako su svi znali da joj je najbolja prijateljica. Rekla mu je i da Aca sigurno nije znao da će on biti sluga.

Baki je sazvao sastanak na kome je podelio zaduženja. Jedino Marijan nije prisustvovao zadatku jer je bio u štali.

Katarina je pretpostavila da su Bane i ona sluge. Prokomentarisala je kako je nije briga za to. Vendi je hrabrila da uči kada ode u izolaciju. Podsetila je da je bila bolja i od Paroškog u znaju o poljoprivredi.

Eva je primetila da se Ekrem unervozio zbog izbora sluga. Vendi joj je rekla da je teško podneo prethodnu nedelju i da ne bi mogao opet. Eva je za njega rekla da je iskren čovek koji zaslužuje prvu nagradu. Eva je opet pričala o tome kako će farmeri morati da biraju između najomiljenijeg i najomraženijeg i da je jedva čekala da vidi ko će joj dati štapiće.

Zorana je šetala magare. Pridružile su joj se Jovana, a ubrzo Bata i Limeni. Ogovarali su Evu. Zorana je pričala o svim konfliktima koje je imala sa njom. Posumnjala je da Eva ima ozbiljan problem. Složili su se da Eva izigrava žrtvu, da je kontradiktorna, da je jaka kada se svađa, a da stalno traži izgovor u trenutnom zdravstvenom stanju.

Marijan, Katarina, Jasmina i Bane su ćaskali u dvorištu. Komentarisali su kako su dobili malo kafe. Marijan je predložio da farmere kazne tako što će im dati tri kilograma sveže kafe da samelju.

Ognjen je pitao Bakija koga želi da izabere za slugu. Eva je ustala i svojevoljno se prijavila. Baki joj je odgovorio da on ne može nju da stavi za slugu. Ona ga je molila da je izabere za slugu, što je Baki kasnije i učinio. Njega je to rastužilo pa je počeo da plače. Bane se prijavio da bude muški sluga.

Posle izbora sluga, svi su otišli do spavaće sobe da bi odigrali igru istine.

Ove nedelje gosti na Farmi su bili Lepa Lukić, Jelena Stožinić, Cobe i Boki 13. Jelena i Boki su odmah ušli u kuću što je neke obradovalo, a neke ne. Lepa je počela pesmu iz ostave, na šta su farmeri reagovali zbunjeno. Posle kraće potrage za Lepom, Jovana je pronašla u ostavi.

Ekrem i Baki su ćaskali. Baki je rekao Ekremu da više nije isti jer se zaljubio. Ekrem se raspitivao da li Vendi ima muža, ali je rekao da sa njom ipak ne može ništa da bude. Baki mu je odgovorio da ga je ona uništila, da se više ne sređuje i da ne pravi onu frizuru iz spotova.

Po završetku žurke Ekrem i Vendi su otišli u spavaću sobu. Ekrem je Vendi masirao i ljubio stopala i ruke. Pošto je završio sa masažom, Ekrem je ušuškao Vendi i spomenuo joj da sutra ignoriše Proku kada bude budio farmere. Na kraju večeri je Ekrem rekao Vendi da se zaljubio u nju, ali da više voli Igbalu.

Izvor: Story
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 358
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.01
ma ovo sto eva pokusava da uradi je jadno i toliko providno, da je to smesno...
moze ona biti glumica sto puta al ovo ulugu na farmi od starta glumi lose...
ceo serijal se skrivala od mesta slue i sad bi crkla od muke da je baki nije izabrao...
posto sad je foto finis i hoce da od sebe napravi veliku zrtvu nakon sto joj ostali daju satro stapice...
sigurno ce pokusati da  vristi i histeresi kako ih nije sramota da bolesnu babu od sto godina salju u izolaciju etc etc, al nadam se da su farmeri dovoljno pametni da je iskuliraju i ne daju joj stapice, kako bi i oni a i mi gledaoci bili uskraceni za taj jedan "scenski nastup" Smile
« Poslednja izmena: 23. Dec 2010, 02:17:29 od alo_bre! »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
Al je olizao taban,ko sladoled,lud je skroz,majku mu jebem retardiranu hehehehee
Pa jel za njega jos uvek navijas  Smile
« Poslednja izmena: 23. Dec 2010, 03:17:27 od vasabi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung 
Nije kod Eve toliko gluma u pitanju, koliko joj je zamirisala blizina para pa se polako gubi.
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Favoriti za pobedu na Farmi su: Marijan, Jovana i Ekrem

Mlada „grandovka”, poznati političar i zvezda Jutjuba najbliži su osvajanju prve nagrade u popularnom rijalitiju televizije Pink. Veliko finale „Farme” zakazano je za 30. decembar Najveći favoriti za pobedu u rijalitiju „Farma” su političar Marijan Rističević, pevačica Jovana Pajić i zvezda Jutjuba Ekrem Jevrić. Sudeći prema glasovima publike, neko od njih troje najverovatnije će 30. decembra, za kad je zakazano finale popularnog rijalitija, napustiti Pinkovo seosko imanje bogatiji za 100.000 evra!

Iako se situacija u prethodna tri meseca iz dana u dan menjala, prema rečima dobro obaveštenog izvora bliskog produkciji, sada je skoro sasvim sigurno ko će ući u finale.

- Broj glasova koje dobija Marijan iz dana u dan raste i sasvim je izvesno da će biti pobednik. Iako je ušao direktno u finale jer je jedini hteo da izvrši zadatak zadruge, on bi i bez toga bio finalista. Ljudi su u njemu negde prepoznali pravog seljaka koji je sve vreme održavao farmu i brinuo o životinjama dok su se ostali šetkali po imanju. Nije nemoguće da će se sada aktivirati i njegova politička mašinerija kako bi svog lidera podržali u ovoj trci – kaže izvor Pressa i dodaje da su ove sezone najviše glasali ljudi iz unutrašnjosti Srbije i dijaspora.

- Beograd je grad iz koga srazmerno broju stanovnika stiže najmanji broj glasova, što znači da Beograđani najmanje gledaju rijaliti. Iako je ovogodišnja sezona manje gledana, broj glasova ne opada u odnosu na prethodne. Marijana, po broju glasova, u stopu prati Jovana, koja je pokazala visprenost mlađe generacije i temperament devojke koja sa dvadeset godina ima svoj stav. Odmah iza nje je Ekrem, čiji su glasovi tokom trajanja rijalitija stalno varirali. Neverovatno je koliko je puta bio pred ispadanjem, a onda se vrtoglavom brzinom njegov broj glasova vraćao. U samom vrhu donedavno su bili Kaća i Bane ali, su sada njihovi glasovi u opadanju. Katarina je ponovnim ulaskom na imanje mnogo izgubila – ističe naš izvor.

Kako Press saznaje, među prvih pet VIP seljaka mogle bi da se nađu Zorana i Jasmina Ana. Zlatnu sredinu, kada su glasovi publike u pitanju, tokom čitavog serijala držala je Eva Ras, čiju poziciju su delili Peja i Baki. Najmanje šanse da se domognu glavne nagrade trenutno imaju Vendi, Li Men i Bata.

Izvor: Press

Bivši farmeri odabrali favorite

Sandra Obradović: Marijan

- Mislim da Marijan Rističević zaslužuje pobedu jer je najbolje odoleo psihičkom pritisku na imanju. Pored njega u finalu vidim Zoranu i Jovanu.

Miloš Bojanić: Bata

- Bata Zdravković je moj favorit jer mi deluje kao najbolji čovek na imanju. Mada su mi ovogodišnji farmeri svi dragi i svaki od njih zaslužuje pobedu.

Igor Lazić: Jovana i Zorana

- Ja imam dva favorita i to su Jovana i Zorana, ali mislim da će Ekrem da osvoji glavnu nagradu.

Dragana Milošević: Zorana

- Zorana zaslužuje prvo mesto jer se najnormalnije ponašala na imanju i nije skandalima ubirala glasove.

Mina Kostić: Zorana

- Moj favorit je Zorana jer je prirodna i ne folira se. Jedna je od retkih tamo koja zaslužuje nagradu.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Ekrem liže Vendi stopala, kuva kafu, sprema doručak…

„Ja počnem da te ližem od vrata, pa svud naniže i završena priča“, govorio je pre mesec dana Ekrem Jevrić Vesni Vukelić, a da se ta priča završava lizanjem tabana i sisanjem prstiju na nogama, pokazao je u utorak veče!

Jevrić je lizao stopala Vukelićeve od pete do prstiju i onda se tu i zadržao ne bi li što lepše oblizao svaki prst ponaosob, a pauze je pravio tako što ju je masirao uljem. Pevačica je punih sat vremena maltretirala Ekrema tako što je čas tražila da je masira, pa onda ljubi i želje menjala svakih pet sekundi.

- Ovo je najveći znak da se volimo! Ljubim te u noge jer je to najbolji znak za sve – pričao je pevač dok je lizao jedan po jedan prst.
- Prekini, Ekreme, golicaš me… Ljubi mi noge… Prestani, ti nisi normalan – vrtela je Vukelićeva u krug, pa je onda tražila od njega da joj priča koliko je njeno telo lepo.

- Tvoja koža je nežna i zdrava. Telo ti je lepo ne daj bože i to ne može da se opiše! A noge sam ti sada ovim masiranjem napravio ko da imaš 20 godina, ćuti sad tu, budala jedna – govorio je Jevrić dok je prilikom masiranja stopala zavlačio ruke pod jorgan ne bi li stigao do međunožja, pa se opet vratio na oblizivanje koje je Vukelićevu „golicalo“.

- Ujutru nemoj slučajno da se dižeš dok ti ja ne skuvam kafu i spremim doručak! Kad dođe Proka da te budi, ti ga zaje*i i okreni se na drugu stranu. Ne je*i Proku ni dva posto! Samo čekaj da ti ja sve sredim, tako sam ga i ja dva puta zaje*ao. Sve ću ja tebi da uradim. Ne mogu ja više od ovoga da te volim, maksimalno sam se zaljubio u tebe, kol‘ko ceo svet – pričao je pevač dok je ušuškavao Vukelićevu.

- Tvoja obaveza je da me ovako masiraš uvek, nemam šta ja tebe da molim. Neću te menjati narednih 100 godina! – obećala je Vendi, dok se po njenom glasu moglo primetiti da je alkohol govorio iz nje.
Nakon ovih „izliva emocija“ Ekrem je konačno legao da se odmori i usput objašnjavao pevačici koliko je voli.

Tokom žurke u utorak, Baki B3 pokušao je da otvori oči Gospodi i da mu ukaže da mu nedolično ponašanje sa Vesnom Vukelić Vendi škodi. Dok su drugi farmeri uživala, Baki je seo pored Ekrema i predočio mu situaciju.

- Šta se sa tobom dešava? Obučen si ko klošar, to više nije isti Ekrem kojeg narod zna. Ti si zaljubljen u nju i sav si pogubljen – rekao je denser i dodao: – Šta ti to sve treba, ona samo tebe koristi i pravi budalu od tebe! Šta ćeš reći porodici i prijateljima kad izađeš iz „Farme“? – upitao ga je na kraju Baki, na šta mu je Ekrem odgovorio:
- Reći ću im da smo Vesna i ja prijatelji, a ti si, Baki, vrlo dobar čovek i sve si u pravu za ovo što si rekao.

Iako je delovalo da je Jevrić shvatio pouku, jer se odmah po završetku razgovora presvukao, nakon nekoliko piva ponovo se vratio svojoj ljubavi i nastavio da se ponaša kao i pre.

Boki namagarčio Gospodu!

Makedonski transvestit Bojan Jovanovski još jednom je uspeo da Gospodu pošteno namagarči tako što ga je nagovorio da na žurku uvede kopitara Okija Bokija!

Naime, čim je ušao na imanje, Boki 13 je Ekrema uzeo pod svoje saopštivši mu da mora pravi šou jer je to jako bitno, te da tim postupkom podiže gledanost. Naivni Jevrić odmah je poverovao u njegovu priču i latio se zadatka kako bi ga što pre izvršio. Dok su ostali farmeri uživali u iću, piću i pesmi Gospoda je otišao po magarca i ‚ladno ga uveo na žurku.

U želji da i druge uvuče u igru koju sa Gospodom igra od prvog dana, Boki je pozvao specijalnog gosta Lepu Lukić.

- Dođi, Lepa, da pomaziš magarca, ovo je poklon za tebe! Vidi šta ti je Ekrem doneo!

Lukićeva nije želela da se upušta u polemiku, već je u svom stilu odgovorila:
- Pa ovaj Oki Boki liči na tebe, zato i nosi tvoje ime – Boki…

Izvor: Alo

Ekrem: Rekao sam da volim plavuše da mi se Igbala ne bi naljutila!

Ekrem Jevrić priznao je preksinoć Vesni da je pre nekoliko dana namerno rekao da voli plavuše da mu se žena Igbala ne bi naljutila.

- Kada su me pitali kakve više volim, morao sam da lažem i kažem da volim plavuše, jer je Igbala plava – rekao je pevač, i dodao kako najviše voli crnke poput Vendi.

- Aha, zato si ti to lagao, zbog Igbale. Pa dobro, onda razumem – rekla je Vesna.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Tattoo
Al je olizao taban,ko sladoled,lud je skroz,majku mu jebem retardiranu hehehehee
Ma ne navijam ni za koga,a i ne gledm nešto,svaka sezona farme se svodi na njihove rasprave,dosadno,opasno su smorili. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Tom smradu zena nece biti kuci kad se vrati  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Ko treba da napusti Farmu u nedelju? Većina od tri farmera (Bata, Limeni, Peja) kaže – Katarina!

Farmeri su sinoć morali da se izjasne o tri stvari. Prva je ko u nedelju treba da napusti Farmu, druga koga bi želeli da vide na imanju ponovo, a treća ko ne zaslužuje da pobedi i odnose 100.000 evra. Odgovori su uglavnom bili očekivani, jedino je Katarina ponovo ispala džek. Na pitanje koga bivolela da vidi na Farmi, pevačica je rekla da bi rado videla Jelenu Stožinić kako bi Bane bio srećan i veseo. Šmekerski nema šta. Pogledajte šta su ostali rekli…

Bane smatra da treba da izađe Eva
Eva smatra da treba da izađe Zorana
Vendi smatra da treba da izađe Marjan
Katarina smatra da treba da izađe Limen

Marjan smatra da treba da izađe Vendi
Bata smatra da treba da izađe Katarina
Jasmina Ana smtra da treba da izađe Eva
Limen smatra da treba da izađe Katarina
Jovana smatra da treba da izađe Jasmina Ana

Peja smatra da treba da izađe Katarina
Zorana smatra da treba da izađe Vendi
Baki smatra da treba da izađe Jasmina Ana

Izvor: Scandal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
Ma ne navijam ni za koga,a i ne gledm nešto,svaka sezona farme se svodi na njihove rasprave,dosadno,opasno su smorili. Smile

Tako je  Smile
A i po temi se vidi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 556 557 559 560 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 20:33:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.