Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 22:49:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 554 555 557 558 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 866803 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 358
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.01
ekrem vendiju lizao tabane... fujcina Smile   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Opet mučili Okija: Ekrem upoznao magare sa Lepom Lukić?!?

Ekrem Jevrić opet je bio Bokijeva maskota pa je sinoć na žurku doveo magarca Okija iako su farmeri već jednom kažnjeni i opomenuti da ne maltretiraju životinje. Nesrećni Oki je odbio da uđe u kuću, ali je Lepa Lukić prišla da se upoznaju?!? Ekrem je nakon toga,  vratio jadnog magu u štalu, ali je ostavio otvorena vrata pa su ovce provele noć napolju. Ekrem ” nije smeo da zove Marjana, a posle se napio pa zaboravio”.
Iako se sinoć u toku te grozomorne scene upoznavanja mage sa Lepom Lukić smejao, gazda Baki je danas rešio da kazni Ekrema ribanjem wc-a da bi sprečio zadrugu da ih sve kazni. Da li će to zaista sprečiti Zadrugu, videćemo…

Izvor: Scandal

ekrem vendiju lizao tabane... fujcina Smile   Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Još jedna ljubavna drama: Jelena Stožinić se “nije skidala” sa Baneta, Kaća krišom plakala, a onda mu rekla da puši k….!

Od momenta kada je Jelena Stožinić sinoć ušla na Farmu tako se silovito bacila na Baneta, da ovaj celo veče nije uspeo da prozbori sa Katarinom. Doduše, nije se mnogo ni trudio. Manekenka je bila oko njega, na njemu, pored njega i sve u svemu, prilepila se kao pijavica. Katarina se dostojanstveno povukla i uglavnom sama sedela cele noći, dok je krišom brisala suze koje, uprkos svim naporima, nikako nije uspevala da obuzda. U jednom trenutku prišla joj je Vendi i pokušala da je uteši rečima:
- Jelena je zmija, to je Eva još ranije za nju rekla, a Eva ne greši u dijagnozi - ali nije mnogo pomoglo. Katarina je nakon toga ustala, pozvala Baneta, kratko i jasno mu poručila da “puši k….” nakon čega je maneken odšetao nazad do Jelene.
Vendi mu je čak pod pretnjom batinama nakon toga rekla da dođe i sedne kod Katarine, što je ovaj i učinio, ali je Kaća ustala i otišla. Naravno, pogađate da je vrlo brzo nakon toga došla Jelena i sela pored svog pajtosa ili šta li joj je već. Uskoro je Zaduga odsvirala kraj, a Kaća je prateći goste ljubazno poljubila Stožinićku i rekla joj da će pričati kad se vide u civilu. Bane je pokupio prlje i otišao u štalu, a da li će ga Katarinini mnogobrojni obožavaoci ovoga puta kazniti za bezobrazluk ako ode u Arenu, videćemo u nedelju. U svakom slučaju, sada mu se crno piše!

Izvor: Scandal

Zoranin dečko Branko prvi put javno o pevačici

Iako su mnogi  komentarisali kako pevačica Zorana Pavić svoju vezu krije od javnosti jer je u ljubavi sa oženjenim muškarcem, ispostavilo se da te tvrdnje nisu tačne kada se u emisiji „Farma – izbacivanje“ pojavio Branko Tekić koji je to demantovao.

Branko je razveden i da ima sina, ali se ne pojavljuju zajedno na događajima i ne pričaju o njihovom odnosu zbog sujeverja.

"Nije tačno da se Zorana i ja krijemo. Naša veza nije tajna, dugo traje, oboje smo iz ovog grada, izlazimo zajedno, ljudi nas viđaju, a jedini razlog što ne voli da priča na tu temu je njeno sujeverje. Plaši se da se, ukoliko previše priča o tome, ne dogodi suprotno od onoga što planiramo. Ona za razliku od svojih koleginica svoju vezu ne publikuje. Ja, takođe, mislim da nema potrebe da se o našoj ljubavi piše po novinama, a da sam oženjen, kao što su neki komentarisali, sigurno je da se ne bih sada pojavio u javnosti" – kaže Branko.

Njih dvoje upoznali su se slučajno pre trigodine na jednom događaju i tu su se rodile obostrane simpatije.

"Do tada sam je viđao samo na televiziji. S obzirom na to da sam u zrelim godinama, osim fizičkog izgleda, bitna mi je i unutrašnja lepota koju Zorana ima. Privukao me je njen karakter i duhovitost. Zaista je takva, nije to samo način na koji se predstavlja u medijima. Možda joj neko sada tu stranu osporavao, ne razmišljajući o tome da nije isto šaliti se sat vremena u nekoj emisiji i biti sto dana dvadeset četiri sata pred kamerama. Naravno da u uslovima kakvi su na „Farmi“ ne može uvek biti nasmejana" – priča Branko i dodaje da, iako ne voli što se Zorana bavi estradnim poslom, ima njegovu podršku.

"U njenom poslu učestvujem samo kroz razgovore. Mogu da joj dam neke sugestije, ali odluke ona donosi sama. Tako je bilo i kada su je pozvali da učestvuje u ovom rijalitiju. Oboje smo svesni da je jedina dobra strana „Farme“ to što ljudi posle toliko vremena provedenih pred kamerama pokažu svoje pravo lice, a kako Zorana sa tim nema problema, nije bilo razloga da se ne nađe u Lisovićima. Jedino što sam joj rekao bilo je da, ukoliko misli da ne može da pobedi, ne prihvati učešće. Zadovoljan sam kako se pokazala, jedino mi smeta to što ponekad dozvoli sebi da je prevladaju emocije. To joj je greška, jer „Farma“ je isključivo mentalna igra. Oboje smo takmičarskog duha i sa te strane voleo bih da ostane do kraja, ali, sa one intimne, želeo bih da dođe kući".

Sukobi koje Zorana ima na imanju sa Vendi i Evom Ras, Branka nisu previše pogodili, a takođe je i demantovao tvrdnje da su Vendi i Zorana u svađi zato što dele istog muškarca.

"Zorana se nikada nije svađala sa Vendi, koja ju je „prozvala“ u jednom intervjuu. Kada su Zoranu pozvali da joj odgovori, ona je to odbila i mislim da je ispravno postupila. To što neki pričaju da sam ja ta osoba zbog koje su njih dve u navodnoj svađi vređaju me kao muškarca. Inače, osamdeset posto ljudi sa „Farme“ u privatnom životu ne bi moglo s nama da sedi za stolom. Zorana nije navikla da bude u društvu ljudi koji se stalno svađaju" – iskren je Branko.

Otkako je otišla na „Farmu“, ponovo je oživela priča da je pobedila rak. Branko tvrdi da je pevačica imala prošle godine zdravstvenih problema, ali da nisu bili ni približni ovoj opakoj bolesti.

"Razumem da novinari moraju da plasiraju intrigantnu vest, ali su ovoga puta preterali. Tačno je da je imala zdravstvenih problema, ali je sve to prebrodila, taj period je iza nje. Da je izlečila rak, o tome bi javno govorila. Te priče su nam teško pale" – zaključuje Branko.

Izvor: Svet plus
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
HTC One
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ovaj cigan Djogalj je debil teski, kaze "nisam hteo da se svetim" pita ga zorana posle 5 minuta u igri istina izazov ajde reci koga si stvarno hteo da stavis za sluge, i kaze "ipak sam hteo da stavim baneta i kacu" kako laze...  Smile cigan, samo bi da krade i laze.... koc logori su najbolje otkrice u ovom XX veku...
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 55
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 7.0
Bane je jedna slina.Muska kurva. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Ako se Eva prijavila za slugu, mislim da je vreme da ispadne i da ce Farmeri ispasti pametni i da ce je poslati u izolaciju.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung 
Nije Eva to uradila sama nego po scenariju farme, to vidi i slepac.
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Kaze Baki:" Kakav je Romeo bio momak, udala se devojka, vratila se on je cekao"  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Tattoo
Kaze Baki:" Kakav je Romeo bio momak, udala se devojka, vratila se on je cekao"  Smile
heheheheeh Mada mi se čini da je govorio o nekom filmu.

Plače ganci,suza suzu stiže. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 554 555 557 558 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 22:49:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.