Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 23:14:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 539 540 542 543 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 867158 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Batina supruga Tanja jedva čeka da joj se muž vrati kući

Otkako su se na imanju u Lisovićima formirale dve grupe jedan od učesnika o kojima se često priča je pevač Bata Zdravković. Mnogim „farmerima“ sumnjiv je njegov odnos sa mlađanom Jovanom Pajić, pa ih često dovode u vezu. Priče da su se među njima rodile emocije i da je upravo to razlog što je Bata toliko pažljiv prema prošlonedeljnoj gazdarici njegovoj supruzi Tanji ne smetaju. Sigurna je u ljubav svog izabranika zbog čega ne dozvoljava da joj nagađanja stanovnika imanja u Lisovićima poremete mirnu svakodnevicu.

- Da budem iskrena, drago mi je što je i moj suprug konačno čuo šta mu pojedini „farmeri“ pričaju iza leđa. Te priča da su Jovana i on zaljubljeni jedno u drugo nisu mi zasmetale, niti me povredile, jer su neistinite. Batu dobro poznajem i sigurna sam da Jovanu gleda kao kćerku. Uostalom, to je i on izjavio. Njih dvoje se poznaju odranije, sretali su se na snimanjima raznih emisija, ali nikada nisu bili bliski. Kada se završi rijaliti, sigurno će ostati u dobrim odnosima, ali se neće svakodnevno viđati i družiti, jer je mnogo mlađa od njega i njihovi svetovi se dosta razlikuju – kaže Tanja Zdravković, koja u svom domu u Novom Sadu neprestano prati dešavanja na najpoznatijem seoskom imanju u Srbiji.

Sukobi koje je imao sa Limenom, Katarinom Živković i Branislavom Jankovićem mnoge su naveli da pomisle da je pevač produkcije „Grand“ konfliktna ličnost. Njegova supruga tvrdi da nije takav, već žustrije reaguje na stvari koje ga nerviraju.

- Presrećna sam kako je odreagovao za vreme rasprave sa Katarinom Živković i Banetom Jankovićem. Konačno je progovorio. Bata nije od onih osoba koje ogovaraju ali, kada oseti potrebu, sve što ima kaže sagovorniku u lice. Dosta trpi, ali kada to u njemu eskalira, kaže sve što ima i završi priču. Limen ga je razočarao, sada su ponovo u dobrim odnosima, ali između njih više neće biti kao ranije. Kod Katarine ga je iznerviralo njeno foliranje i neprestano pominjanje fanova.

Bata i Tanja u braku su deset godina. O svemu se dogovaraju, pa je tako bilo i kada je pevač dobio ponudu da bude jedan od učesnika „Farme“. Iako je znala da će joj sa dvoje male dece bez njega biti teško, podržala ga je da prihvati poziv. I dok se ona dobro nosi sa njegovim odsustvom, sedmogodišnja kćerka Sara i četvorogodišnji sin Uroš teško podnose to što tate već dugo nema.

Do sada nam je najduže razdvajanje bilo na sedam dana. I tada nam je bilo teško, ali smo bar imali priliku da se čujemo. Posmatrajući ga, rekla bih da je njemu sada teže nego meni. Vezan je za decu, pogotovo za Saru. Oboje ih podjednako voli, ali ona je njegova mezimica. Mislim da je njoj sad i najteže, tata joj mnogo nedostaje i pati zbog njegovog odsustva. Odbijala je da gleda „Farmu“, nedavno je počela da je prati. Potajno priželjkuje da tata ispadne i da se vrati kući. Za razliku od nje, Uroš još ne razume šta se dešava, jer još je mali. Objasnila sam mu gde je i da će uskoro doći – priča Tanja i dodaje da je Bata popustljiv prema deci i da kod njega reč „ne može“ ne postoji.

- Ja sam zadužena za strogoću, kod njega sve može. S obzirom na to da se bavi pevanjem i da često odlazi na nastupe, brigu o kući i deci preuzela sam na sebe. Na njemu je samo administracija. Kada je otišao, prvih mesec dana nisam znala gde se nalazim, ali sada sam se uhodala. Lakše je kada smo zajedno. Inače, divan je kao suprug, ali kada je o emocijama reč, zatvoren je i ne iskazuje ih lako – kaže na kraju Tanja, koja za razliku od svoje dece navija da Bata što duže ostane u Lisovićima.

Izvor: Hello magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Dečko Zorane Pavić kaže da je zadovoljan kako se njegova devojka snašla na Farmi

Kada je rešila da prihvati učestvovanje u „Farmi“, osim porodice, Zorana Pavić imala je veliku podršku i svog izabranika Branka Tekića.

Iako su u vezi već tri godine, identitet pevačicine jače polovine otkriven je tek nedavno. Mnogi su komentarisali da svoju vezu želi da sakrije od javnosti jer je u ljubavi sa oženjenim muškarcem, ali pojavljivanjem u emisiji „Farma – izbacivanje“ Branko je to demantovao. Prava istina je da je Zoranin dečko razveden i da ima sina, ali se ne pojavljuju zajedno na događajima, niti pevačica priča o njihovom odnosu zbog sujeverja.

- Nije tačno da se Zorana i ja krijemo. Naša veza nije tajna, dugo traje, oboje smo iz ovog grada, izlazimo zajedno, ljudi nas viđaju, a jedini razlog što ne voli da priča na tu temu je njeno sujeverje. Plaši se da se, ukoliko previše priča o tome, ne dogodi suprotno od onoga što planiramo. Ona za razliku od svojih koleginica svoju vezu ne publikuje. Ja, takođe, mislim da nema potrebe da se o našoj ljubavi piše po novinama, a da sam oženjen, kao što su neki komentarisali, sigurno je da se ne bih sada pojavio u javnosti – kaže na početku razgovora za „Hello!“ Zoranin izabranik.

Zorana i Branko upoznali su se slučajno. Jedne večeri pre nešto više od tri godine našli su se u istom društvu kada su rođene obostrane simpatije.
- Do tada sam je viđao samo na televiziji. S obzirom na to da sam u zrelim godinama, osim fizičkog izgleda, bitna mi je i unutrašnja lepota koju Zorana ima. Privukao me je njen karakter i duhovitost. Zaista je takva, nije to samo način na koji se predstavlja u medijima. Možda joj neko sada tu stranu osporavao, ne razmišljajući o tome da nije isto šaliti se sat vremena u nekoj emisiji i biti sto dana dvadeset četiri sata pred kamerama. Naravno da u uslovima kakvi su na „Farmi“ ne može uvek biti nasmejana – priča Branko i dodaje da, iako ne voli što se Zorana bavi estradnim poslom, ima njegovu podršku.

- U njenom poslu učestvujem samo kroz razgovore. Mogu da joj dam neke sugestije, ali odluke ona donosi sama. Tako je bilo i kada su je pozvali da učestvuje u ovom rijalitiju. Oboje smo svesni da je jedina dobra strana „Farme“ to što ljudi posle toliko vremena provedenih pred kamerama pokažu svoje pravo lice, a kako Zorana sa tim nema problema, nije bilo razloga da se ne nađe u Lisovićima. Jedino što sam joj rekao bilo je da, ukoliko misli da ne može da pobedi, ne prihvati učešće. Zadovoljan sam kako se pokazala, jedino mi smeta to što ponekad dozvoli sebi da je prevladaju emocije. To joj je greška, jer „Farma“ je isključivo mentalna igra. Oboje smo takmičarskog duha i s te strane voleo bih da ostane do kraja, ali, sa one intimne, želeo bih da dođe kući.

Sukobi u koje je njegova izabranica ušla sa Evom Ras i Vesnom Vukelić Vendi Branka nisu previše zabrinuli. Znao je da će im u lice reći ono što misli i zadovoljan je što se u tim situacijama dobro držala. Priče da animozitet između Zorane i Vendi datira odranije zato što su „delile“ istog muškarca demantuje.

- Zorana se nikada nije svađala sa Vendi, koja ju je „prozvala“ u jednom intervjuu. Kada su Zoranu pozvali da joj odgovori, ona je to odbila i mislim da je ispravno postupila. To što neki pričaju da sam ja ta osoba zbog koje su njih dve u navodnoj svađi vređaju me kao muškarca. Inače, osamdeset posto ljudi sa „Farme“ u privatnom životu ne bi moglo s nama da sedi za stolom. Zorana nije navikla da bude u društvu ljudi koji se stalno svađaju – iskren je Branko.

Otkako je otišla na „Farmu“, ponovo je oživela priča da je pobedila rak. Branko tvrdi da je pevačica imala prošle godine zdravstvenih problema, ali da nisu bili ni približni ovoj opakoj bolesti.

- Razumem da novinari moraju da plasiraju intrigantnu vest, ali su ovoga puta preterali. Tačno je da je imala zdravstvenih problema, ali je sve to prebrodila, taj period je iza nje. Da je izlečila rak, o tome bi javno govorila. Te priče su nam teško pale – zaključuje Branko.

Izvor: Hello magazin

Katarina – droljo, dalje ruke od mog dečka

Prošle nedelje našoj redakciji javila se Ljupka Stević, pevačica u usponu, koja je iznela niz optužbi na račun Katarine Živković, kojoj se aktuelna “farmerka“ zamerila tako što se nameračila na njenog dečka. Sve što je rekla potkrepila je i dokazima, dajući nam na uvid SMS poruke koje je mlada zvezda “Granda“ slala njenom frajeru, i to u vreme kada je prvi put napustila Farmu. E sad, ako vam otkrijemo da je momak kome Kaća šalje poruke zapravo Danilo Vrešnjević, bivši vanbračni muž Anice Milenković, koju je ostavio upravo zbog poznate Leskovčanke, onda priča dobija veoma zanimljiv tok. Nego, da najpre odmotamo ovo zamršeno klupko i krenemo od početka.

Mnogo pre nego je Sanja Stojanović obelodanila da se Kaća muvala oko njenog muža Gorana, javnost je bila upućena u to da Živkovićeva, izgleda, voli zauzete frajere. Tako je i tokom boravka u Americi, gde su zvezde “Granda“ bile na turneji, maznula vanbračnog muža svojoj koleginici Anici, sa kojom on ima kćerku Barbaru. Kako je njegova veza sa Milenkovićevom pukla zbog toga, Katarinu je stavio “ad akta” i nastavio da živi solo sve do prije šest meseci, kada je upoznao Ljupku s početka naše priče.

”Da se razumemo, mene ne zanima šta je bilo pre nego što sam se pojavila u njegovom životu. Ono što znam jeste to da mu je Kaća napravila mnogo problema. I ne samo njemu, već i Anici, ali o tome ne želim ja da govorim. Mene okupira činjenica da se Katarina ne smiruje, već mu i dalje šalje poruke, zove ga, napada, juri… Samo, ovog puta je naišla na tvrd orah, jer ja nisam ni Anica, ni Sanja!“, samouvereno započinje svoju priču Ljupka, pokazujući nam SMS poruke koje je Katarina upućivala Vrešnjeviću. “Ladno mu piše u gluvo doba noći, a vrlo dobro zna da je zauzet i da je sa mnom…”

Izvor: Svet plus
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Zadruga ne prašta, Jasmina pred diskvalifikacijom

Svi su bili protiv zadatka da se podele u dve grupe i vežu konopcem, ali mnogi su se već pokajali jer im Zadruga šalje i po deset pisama dnevno sa novim radnim obavezama, neprestano im uzima i namirnice, a ostaju i bez kreveta…

Iako je do kraja rijalitija ostalo samo dve nedelje, VIP seljaci, s obzirom da nisu hteli da se lepo igraju, sada moraju da rade: čišćenje snega – dva puta dnevno, ribanje toaleta – jednom dnevno, pranje bureta za kupanje – jednom dnevno, plus cepanje drva, pranje sudova… a pravila sada moraju strogo da se poštuju, pa je Jasmina Ana pred diskvalifikacijom…

Zadruga je farmerima, zbog doboro obavljenih poslova prošle nedelje, omogućila da tokom dana spavaju, ali im je sada ta privilegija ukunita, a Jasmina, koja je i pročitala pismo u kojem je to navedeno, je “posle ručka malo prilegla”…

Iako je delovalo da je dobro prihvatila ovo obaveštenje, Jasmina se na kraju rasplakala jer “Zadruga laže, ona je samo malo prilegla da odmori i ugreje se”…

“Ne mogu više, hoću da idem kući, ovo nije normalno svi su urotili protiv mene. Lažu, nisam spavala”, vikala je Jasmina kroz suze dok ju je Kaća tešila…

Dok Jasmina jadikuje zbog sebe, ostalim farmerima najteže pada što im Zadruga tokom noći odnosi namirnice, kafu, keksiće, šećer, a već su im “oteli” alkohol, ogledala (Kaći je najteže), prostirke…

Marjan je jedino pošteđen poslova, jer je prvi finalista, a većina nastoji da izbegne poslove izvlačeći se da su bolesni ili da imaju “neka druga važnija posla”…

Kada je u “cik zore” stiglo pismo da moraju očistiti sneg, Ekrema se naprasno razboleo, Vendi i Jovana su pokušale da se izvuku na foru da im stiže “teča iz Kruševca”, a najoriginalniji je bio Peja koji mora da opere zube jer će se možda ljubiti sa “čitačicom pisama” Jasminom Anom.

Ono u čemu je Zadruga ipak uspela je da su svi morali na kraju da rade, a nakon što je LiMen preuzeo ulogu “čitača pisama” Jasmina Ana je morala da oriba toalete, a sveže našminkana Kaća bure za kupanje, opere prozore…

I taman kada su pomisli da su sve završili, stigao je novi zadatak – prebacivenje sena u štalu koji su morale da obave žene i pranje svih sudova i prljavih i čistih, a to su morali da urade muškarci.

U pauzi, naravno da je opet počela rasprava i to između Peje i Jasmine, ne zato što mu nije dala da je poljubi već zato što “ona najmanje radi”, a podržao ga je i LiMen.

“Ma ti najviše voliš u grupi. Samo tada imaš nešto da kažeš. Ja ne radim ništa, ma daj šta pričaš gluposti. Dozvolio si da te izbaci iz kreveta, a onda se nisi izvlačio iz dupeta Bokiju 13. I ti si se obukao kao devojčica”, rekla je Jasmina.

LiMenov odgovor na sve je bio: “You stupid woman”…

Na kraju Zadruga je bila nemilosrdna i poslala im novo pismo: “Pokupite sve zavese i donesite do kapije Zadruge.”

Izvor: Mondo

Boki se loži na Baneta, zato je vređao moju Kaću

Verica Živković smatra da je glavni razlog za uvrede na račun njene ćerke ljubomora koju makedonski šoumen oseća prema pevačici

- Iskreno da vam kažem, ne znam baš kako do detalja funkcioniše muvanje između dva muškarca, ali mislim da se Bojan, dok je bio na imanju, zatreskao u Baneta i da mu je namerno zbog toga duvao dim od cigarete u lice. Možda mu je tako davao neke tajne signale. A pošto je Kaća u vezi sa Banetom, Boki je hteo da je ponizi i povredi i da sebi raskrči put do manekena. Mada, kad malo razmislim, nekako mi uz Bokija više ide Baki. Krupniji je lik, a smatram da se Bojan loži na rmpalije – objašnjava Verica, koja za svog potencijalnog zeta Baneta smatra da je mlakonja.

- Baneta sam provalila. On ulazi u svaki šou da bi sebe predstavio kao nekog srcelomca. Kao, sve devojke se lože na njega i tako to, ali mislim da ga je Kaća ovaj put za*ebala. Hteo je da ispadne šmeker, a ispao je glup. Ma neka rade šta hoće njih dvoje – rekla je Verica.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Katarinina majka: Bokiju Stefan preti smrću!!!

Prema mišljenju Verice, majke Katarine Živković, iza pretnji smrću koje su upućene Bokiju 13 ne stoji niko iz okruženja pevačice, već bivši farmer Stefan Gligorijević!

- Ne znam odakle tom čoveku ideja da laže da neko od ljudi bliskih Katarini šalje preteće poruke. Dosta ljudi je izrevoltirano Bokijevim ponašanjem, ali sumnjam da je Stefan tvorac tih poruka, jer je on na farmi otvoreno iskazivao animozitet i mržnju prema Makedoncu. To su moje pretpostavke, ne mora da znači da je baš tako, ali dečku je ozbiljno Boki išao na nerve. Nije voleo to što ovaj radi, kako se ponaša. Jednostavno, Stefan nije mogao da svari samu pojavu Jovanovskog na imanju, tako da ne vidim zašto bi sada drugačije mislio. Nije isključeno da su i ostali građani, izrevoltirani gledaoci, uputili te poruke, jer je Bojanovo ponašanje bilo sve samo ne smešno, zabavno i normalno – objašnjava Verica, i nastavlja:

- Ne znam da li je neko Bokiju nekada rekao da mu haljine grozno stoje. Da je meni onako bacao šminku po sobi, u najmanju ruku bih ga polila kofom hladne vode, a posle špahtlom skidala one tone šminke sa lica da vidim ko je on i šta je. Ja ne znam, polovina onih Bokijevih šlihtara i čmarulja u „Farmi“ crkoše od smeha na njegove fore, ja sam očigledno luda kad ne vidim tu ništa smehotresno – rekla je majka zvezde „Granda“.

Ekremov vrhunac bizarnosti: Pas je*e bolje od čoveka!

Spisku bisera koje je za tri meseca uspeo da izrekne na farmi naturalizovani Njujorčanin Ekrem Jevrić uspeo je da pridoda najbizarniji dosad, kada je izjavio da „pas bolje je*e od muškarca“.

Ovakva izjava i ne bi bila čudna da je rečena u smislu poređenja životinjskog sa ljudskim seksom. Ali, ne, Ekrem je zapravo mislio na to da je domaći ljubimac bolji za seks sa ženama!

Sve je počelo kada je Jevrić u četvrtak uveče pričao farmerima priče kako zna dosta „slučajeva“ da su žene „imale veću ljubav sa kučetom nego sa mužem“.

- Ja, bre, znam ženu jednu iz Nemačke, koja je tako imala psa! Pa ovo, pa ono, pa ga voli… A da znaš šta mu radi. Posle mi jedan čovek ispričao da je nju pas je*ao, to je kao ljubav! Ja rekoh, nemoj zajebavat, ali sam posle čuo još takvih priča! Da žena zna kako pas je*e, nikada muža pustila ne bi! Tako svi kažu, a i jeste tako – pričao je pevač preneraženim farmerima i dodao da je uveo posebne mere opreza u svoj dom u najvećem gradu Amerike.

- Moji sinovi su uvek tražili da im kupim kuče, ali im nikada nisam dozvolio da ga dovedu u kuću! – zaključio je oprezni Jevrić.

Okupljeni učesnici rijalitija, posle prvobitnog šoka, počeli su da zbijaju šale sa Gospodom, a najglasniji je bio Bata Zdravković, koji je počeo da ga proziva da se uplašio da bi i on sam mogao da bude žrtva takve situacije:

- A zato ti nisi hteo da kupiš kuče, a? Sad kad dođeš u Njujork, a sačekaju te četiri pitbula! – rekao je Zdravković, a ostatak farmera se samo nasmejao. Posle ovoga Jevrić se nije više vraćao na teme o zoofiliji.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 300
meni nisu jasni retardi koji glasaju za ove retarde koji imaju daleko vise para nego ovi retardi sto glasaju... i koliki to onda retard moras biti da glasas za nekog retarda kako bi on dobio 100hiljada... Smile

u svakom slucaju, podrska zadruzi za ona pisma i nek dalje nastave sa cimanjem farmera retarda i sa oduzianjem stvari... pa sta su oni mislili, da dodju na farmu i da lade jaja 3 meseca i da za to dobiju nekoliko desetina hiljada eura, more mrsh bre Smile Smile
Бравооооо  Smile
Него нешто ме мало збуњује,зашто да се љутимо на муслимане или македонце што подржавају своје  Smile
Па на Фарми је 90 % Срба па телефоне у руке и  гласајте за њих... мислим да овакве поделе нису уопште логичне.
Ја сам Србин али ми не пада на памет да потрошим ни један динар на било кога од њих па били они православци,муслимани,будисти...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
A šta imaju ti muslimani iz Biks i Raške što glasaju za Ekrema? U jeee, postigli su cilj u životu? Zajebali Srbe? Ništa... Samo će dobiti veći telefonski račun, a jedan retard će otići sa 100 000 evra nazad u Ameriku...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 300
A šta imaju ti muslimani iz Biks i Raške što glasaju za Ekrema? U jeee, postigli su cilj u životu? Zajebali Srbe? Ništa... Samo će dobiti veći telefonski račun, a jedan retard će otići sa 100 000 evra nazad u Ameriku...
Aпсолутно тачно зато не разумем наше који се буне против тога а не шаљу им се поруке...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 22250
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
panem et circenses (hleba i cirkusa)
farma, trivijalna i banalna tema, skretanje paznje sa daleko vaznijih problema ...
favorizuju jednog blago retardiranog muslimana u srcu Srbije (jeste, moj greh je sto sam pravoslavac i volim svoju zemlju) da bi se stvorio utisak ugrozenosti medju osobama druge veroispovesti ... sad ce neko da se napravi pametan pa da kaze "ma kakve veze ima veroispovest, bitno je kakva je osoba"  Smile
jedan od primera je benigna "pesmica" koju je zumbuLJ  pevao hasanu "vukovi su preko drine" ili tako nesto ...
ali ... sandzak, bosna, indonezija (208 miliona muslimana)  Smile jako glasacko telo za tv pink naspram napacene Srbije koja grca u nemastini i kreditima ...
pitam se zasto jedna civilizovana i dobrostojeca drzava Nemacka nema jedan tako "popularan" rijaliti ...
vlast,pink,farma - inflacija,glad,nemastina ... jbg ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
panem et circenses (hleba i cirkusa)
farma, trivijalna i banalna tema, skretanje paznje sa daleko vaznijih problema ...
favorizuju jednog blago retardiranog muslimana u srcu Srbije (jeste, moj greh je sto sam pravoslavac i volim svoju zemlju) da bi se stvorio utisak ugrozenosti medju osobama druge veroispovesti ... sad ce neko da se napravi pametan pa da kaze "ma kakve veze ima veroispovest, bitno je kakva je osoba"  Smile
jedan od primera je benigna "pesmica" koju je zumbuLJ  pevao hasanu "vukovi su preko drine" ili tako nesto ...
ali ... sandzak, bosna, indonezija (208 miliona muslimana)  Smile jako glasacko telo za tv pink naspram napacene Srbije koja grca u nemastini i kreditima ...
pitam se zasto jedna civilizovana i dobrostojeca drzava Nemacka nema jedan tako "popularan" rijaliti ...
vlast,pink,farma - inflacija,glad,nemastina ... jbg ...

Pa sta ti mislis da Ekrema Pink gura sto je musliman pa time dokazuje nesto?Ja cu ti reci da ce sigurno Ekrem vise imati srpskih glasova nego muslimanskih,ljudi pravite neke teze gde se one ne mogu praviti,farma uopste ne postoji da bi se jedna vjeroispovjest "progurala"ispred drugih niti da bih sad Musliman pobjedio,sledecu Hrvat,pa Srbin itd,jebe se njima za to,narod voli pacijente i nenormalne likove,da je Ekrem isti ovakav a zove se Zoran,Goran ili neko srpsko ime imao bi isto glasova...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 22250
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
@ One and only

vidi ,pazi decko (muslimanu iz sandzaka ili iz bosne) procitao si ocima nacionalisticke mrznje (postujem to, jel favorizujes i branis svoju krv) i video da pominjem ekrema i muslimane ... a nisi shvatio sustinu mog pisanja ...
da ti pojasnim (pokazem, seljacki s` prstom), da ne naprezes vijuge ...  Smile
kivan sam na politiku u Srbiji koja tim sranjem od rijalitija skrece paznju sa bede koja nas okruzuje ...
a ti i dalje drvis o ekremu i muslimanima ... ko je ovde veci nacionalista ?!
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 539 540 542 543 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 23:14:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.