Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 21:22:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 537 538 540 541 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 867131 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Majka Baneta Jankovića se slaže da joj Kaća bude snajka

Čak tri devojke nisu ostale imune na njegovu pojavu, te mu je jedna bila drugarica, poput Jelene, jedna nešto više poput Natalije, a jedna mu je čak kratko bila devojka kao Katarina Živković. Bane je mogao da bira, ali se na kraju odlučio da ostane sam, te da odleti nekoj četvrtoj devojci koja ga, kako kaže, možda i čeka u spoljnom svetu. To se nimalo nije dopalo Katarini, pa ovih dana gledamo špansku seriju između njih dvoje koji ne mogu da se dogovore da li su u ljubavi ili svađi.

Mama Dušica odobrava Banetove izbore, i kaže da bi, ako već mora da bira, i ona izabrala Katarinu.

Odluka je na njemu. Svi oni su odrasli ljudi i ako je on srećan, i ja sam srećna. Moje mišljenje je da bi njemu najviše odgovarala devojka koja je spoj Jelene i Katarine, ali kako Katarina voli pesmu i igru, i kako je neko moje poreklo južnjačko, moj izbor bi bila Kaća – kaže Banetova mama koja kaže da je odnos Baneta i Katarine sada najbolji.

- Oni sada imaju divan odnos, opušten, kroz neko zezanje. Bane je ipak stariji od Kaće i ona ne shvata baš najbolje neke muške fazone, gradske, ali smatram da će između njih dvoje sve da dođe na svoje. Da se razumemo, kroz kakve su sve turbulencije njih dvoje prošli, posebno Kaća, moram da priznam da je ona meni fantastična – kaže mama.

A osim titule velikog šmekera kojom su ga okitili, Bane je na farmi pokazao da i mladi momci iz Beograda koji nikada nisu bili na selu umeju da se snađu u teškim uslovima.

- Nikada nije imao dodira sa selom, on je dete iz Beograda, i moj muž i ja smo deca iz Beograda, i on se u životu nije susreo sa takvim uslovima. On u štali sa životinjama, pa da seče drva i loži peć?! To nisam mogla ni da zamislim. Ma, ja sam oduševljenja – kaže ponosno mama. Njoj se jedino čini da se Bane nije baš najbolje snašao u međuljudskim odnosima. Kada su svađe u pitanju, on se, po njenom mišljenju, jednostavno blokira.

Znam da je Bane bio u šoku kada je video kakvi su odnosi. Zameram mu što često ostane nedorečen u svađama. On svađe jednostavno ne voli i beži od toga, ali ja bih mu savetovala da, kada je već ušao u konflikt, istera situaciju do kraja – kaže mama koja kod svog sina najviše ceni iskrenost i kaže da bi on trebalo da ostane surovo iskren do kraja, čak i ako ga to bude koštalo izlaska sa farme.

Ono što se dalo primetiti jeste da je Bane na žurkama najveseliji. Tu naviku je poneo iz kuće, s obzirom na to da su Jankovići, kako kaže Dušica, veliki veseljaci.

- Mi svi zajedno, porodično, odlazimo na splavove, u klubove, pravimo žurke u našem stanu. On jeste veseljak, i voli da peva a, nažalost, ne ume. Izgleda da je to pokupio na mene, pošto tata Milan ume da peva – kaže Banetova mama koja bi svom sinu možda savetovala da smanji piće.

Iznenađena sam što pijucka više nego u spoljnom svetu i pije tursku kafu. Ali ipak su to drugačiji uslovi, malo ga je povelo društvo.

Bane Janković dolazi iz sportske porodice. Otac mu se bavio fudbalom, majka odbojkom i fudbalom, sestra rukometom i atletikom, a Bane je krenuo njihovim stopama. Bio je mlada nada fudbala, sve do povrede zbog koje je napustio taj sport i sada se bavi menadžmentom u fudbalu.

- U sportu je od šeste godine. Tada je u jednoj ruci držao jabuku, a u drugoj loptu. Bio je kapiten u Radničkom, igrao je za Bežaniju, Sinđelić, sa nekih petnaest godina je bio u reprezentaciji, a onda se povredio. Upisao je višu trenersku, a kada je shvatio da je to prošla stvar, upisao je poslovne studije i sada radi kao menadžer fudbalerima. Uz to želi da se bavi i manekenstvom. Ja bih najviše volela da on bude kuvar pošto je završio srednju ugostiteljsku i veoma dobro kuva – ističe mama.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Farma 3: Marjan je prvi finalista, farmeri ljubomorni

Gazda Marjan je farmerima okupljenim oko stola pročitao prvo od nekoliko pisama od Zadruge, u kojima je pisalo da je zbog “poštovanja pravila i stavki ugovora” direktno prošao u finale.

“Marjan sada ima imunitet. Iako je gazda, pisma ćemo slati Jasmini Ani kako ga ne bismo uznemiravali, jer mu je odmor potreban za finale”, pisalo je u pismu.

“Sad mi je neprijatno, ispada da sam znao da ću biti finalista”, počeo je da se brani političar, iako ga niko nije ni napadao? “Zadruga razmatra ponašanje ostalih, i uskoro ćete dobiti više informacija”. Da li ovo znači da mogu da očekuju da se pridruže Marjanu u finalu, ili da će zbog nekih svojih poteza biti kažnjeni?

Farmeri su se zamerili Zadruzi, jer su odbili da učestvuju u zadatku i podele se u dve grupe, čiji bi se članovi vezali jednim konopcem. Pošto se Bata pobunio, ostali su mu predložili “zanimljiv” novi zadatak – da pokuša da se obesi, i ako preživi, ide u finale. Nastavljeno je bockanje…

“Ispod časti bi mi bilo da na njegov način dođem do finala”, rekao je Limen, a Eva filozofski dodala da bi volela da uđe u finale, ali ne po cenu da se “use*e pred svima”.

“Sve nas je prodao, odao se, izletelo mu je da nas je prodao kada je rekao da ćemo pomisliti da je znao da će ići u finale”, rekla je ogorčena glumica i prognozirala da će se u subotu u izolaciji naći ona i Vendi.

Jasmina je sledećim pismom “zavila u crno” farmere, kojima je proteklih dana štrikanje i pletenje predstavljalo pravu razonodu.

“Odmah skupite sav materijal i ištrikane stvari i predajte ih Jasmini”.

“Ne dam! Samo preko mene mrtve! Neću breeeee, taman sam završila kapicu, zašto mi to radite”, rekla je Katarina.

Bane je iskoristio priliku da nazdravi rakijom prvom finalisti, ali natera i Kaću da nazdravi sa njim iako je pila antibiotike. Onda je prešao “u akciju”, zagrlio je i privukao.

“Ako me sad poljubiš, ideš u finale. Srediće ti Marjan nešto, on ima veze u Zadruzi”, maneken nije birao metode da pokuša da vrati svoju bivšu farmerku.

“Neka, ne moram u finale”, ohladila ga je Kaća.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Boki 13 uzeo 20.000 €!

Bojan Jovanovski je, kako „Alo!“ saznaje, za četiri nedelje, koliko je proveo na imanju u Lisoviću, uzeo 20.000 evra, što su izgleda znali i Kaćini ljudi koji mu prete! Ugovorio je sa produkcijom da ih svakih sedam dana na farmi njegov boravak košta po 5.000.

Izvor: Alo

Bokiju 13 Kaćini ljudi mi prete smrću!

Makedonski šoumen i bivši farmer Bojan Jovanovski poslednja dva dana živi u strahu jer se našao na meti ljudi koji mu prete da će ga ubiti zbog ponašanja na farmi!

Naime, kako „Alo!“ saznaje iz krugova bliskih Jovanovskom, u toku jučerašnjeg dana na njegov broj stiglo je na desetine pretećih poruka u kojima ljudi, za koje sumnja da su bliski ili podržavaju Katarinu Živković, obećavaju da će ga obesiti i uzeti svih 20.000 evra koje je zaradio na farmi.

- Sve je počelo porukom: „Obesićemo te nasred Terazija! Videćeš ti kome pričaš da ima ćurkizam!“, na osnovu koje je odmah zaključio da se radi o nekome ko je blizak Kaći. Posle ove, na svakih desetak minuta stizale su poruke poput „napravićemo od tebe ćurku za Božić!“ ili „napravićemo od tebe leskovački roštilj, stoko!“. To nije bio kraj već su ti ljudi ili osoba koja mu šalje anonimne poruke nastavili da prete porukama „Bolje ti je da ne izlaziš na ulicu, neće od tebe biti ništa!“ a onda je usledila i ona u kojoj mu prete da će mu uzeti novac. „Ceo honorar ima da ti uzmemo zbog svega što si rekao i uradio!“, stoji u toj poruci. Istina je da je on navikao da mu ljudi upućuju svakakve psovke i pretnje, ali mu ipak nije svejedno jer ga ovog puta proganjaju i izgleda da nemaju nameru da prestanu – rekao je za naš list izvor blizak Makedoncu.

U želji da čujemo njegov stav, pozvali smo Jovanovskog, koji nam je potvrdio da je dobio poruke koje je naveo njemu blizak izvor.

- Tačno je da mi stižu pretnje smrću! Ali, ja ću naravno izaći na ulicu, pa ko voli, neka izvoli! Ne plašim se ja ni Kaćinih, a ni bilo kojih drugih ljudi! Stojim iza svake izgovorene reči – rekao je Boki 13 za „Alo!“, a kada smo ga upitali da li će prijaviti pretnje nadležnim organima, bio je kratak.
- Prijaviti? To je već predato policiji – izjavio je Makedonac.

Izvor: Alo

Marjan Rističević ide direktno u finale?!

Farmeri su kažnjeni zbog toga što nisu prihvatili zadatak da se ispovezuju međusobno konopcem dok su bili u dvorištu i sad imaju na sitno zadatke po kazni, svakih pola sata dobijaju pisamce-zadatak. Marjan je jedini pristao da bude svezan i zbog toga ide u finale. Zadruga je obavestila da je on direktni finalista i da ga više neće uznemiravati!
Svi farmeri (osim Katarine i Ekrema) su izašli u dvorište kako bi se zabavili i uživali u snežnim čarolijama. Podelili su se u dve grupe i grudvali su se izmedju sebe. Najgore je prošla Jasmina koju je Natalija uvaljala u sneg. Grudvanje je trajalo sve dok Peja nije predložio da pređu u drugi deo dvorišta kako bi napravili Sneška Belića. Međutim, sneg je bio previše suv za pravljenje regularnog Sneška, pa su farmeri rešili da naprave ‘ležećeg’. Za to vreme je Marijan na improvizovanim sankama vukao Jovanu po dvorištu. Sanke su bile sastavljene od džaka punog slame i kanapa kojim ih je Marijan vukao.
U toku dana im je stiglo više pisama od Zadruge, sa zadacima koje nisu hteli da izvrše… U jednom od pisama Zadruge Marijanu je rečeno da je on direktni finalista i da ga više neće uznemiravati! Kasnije je Zadruga od njih zatražila da odnesu sva ogledala sa Farme do kapije, kao i ćilime iz dnevne sobe. U poslednjem pismu protekle noći, Zadruga je farmerima poželela laku noć i napomenula da se dobro naspavaju jer ih očekuje još pisama.

Izvor: Scandal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 300
Нема од ових фармера ништа..да нам је један Бојанић сада да се мало закува  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung S8
Stvarno bi trebalo da se pojavi Bojanic i napravi totalni haos. Smile
« Poslednja izmena: 17. Dec 2010, 14:30:26 od Thug4ever »
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Tattoo
Stvarno bi trebalo da se pojavi Bojanic i napravi totalni haos. Smile
Nemoj taj da se nigde pojavljuje,taj se israo na tv ekranu za ceo svoj život,i za sledeći,nema više potrebe da ga narod gleda. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 358
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.01
losmi je zasluzio 500hiljada a kamoli 100... on je sam sve radio od poslova, zajebavo se gagom i minom, svadjao sa svima ostalima, dozivljavao najgori teror i opet se nije bunio a ovi sad nit ista rade, nit su zabavni, nit znaju da se svadjaju, svima im treba oduzeti honorare i traziti da oni plate zadrugi Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 17. Dec 2010, 15:21:36 od alo_bre! »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 216
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
"Showman" uzeo lepe pare, i jos je u svim novinama... a i pobrao je jako lepe komentare u svim tim novinama...
ali ti komentari njega verovatno ne tangiraju previse, posto se u njegove kvalitete ubraja i obraz kao djon...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Što je babi milo, to joj se i snilo: Eva Ras bi se igrala Pejinim testisima?!? Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1

Eva ne prestaje da nas šokira. Nakon što su farmeri odbili da odrade zadatak u kojem bi po sedmoro bili vezani jednim kanapom, Peja je otišao da se okupa u buretu. Dovikivao se sa onima koji su bili u dnevnoj sobi, a onda je Jasmina uzviknula kako bi sada, da su vezani, svi morali da mu peru leđa. Ali,Eva je imala drugačije želje.
- Ne, ja bih oko muda! On je sada tamo go i mi bismo mogli da ga gledamo. Ja odavno tako nešto nisam videla. Da smo vezani, bilo bi divno.
Onda je to na sav glas objavila i Peji.
- Pejo, vi ste sada tamo goli i meni je krivo što nismo prihvatili igru, jer odavno nisam tako nešto videla. Da smo vezani, sada bih mogla da vas gledam, ali i da vam pomažem. Ja sam negde čula da muškarcima, kada je hladno, muda uđu u stomak. Muda šetaju i onda uđu da se zagreju. Ako želite da pročitate ovo, kucajte na internetu ’testisi’. Ja se tako igrala i jedno veče ukucala ’testisi’ i to mi je izašlo.

Izvor: Kurir

Katarina Živković: Nisam narcisoidna

Zvezda Granda i aktuelna farmerka Katarina Živković tokom svog kratkotrajnog boravka van imanja u Lisoviću otkrila je zašto se u seoskom okruženju stalno doteruje, i koga želi da zavede.

Kako se suočavaš s medijskom pažnjom koju ti je Farma donela?
Dok sam boravila na imanju, nisam imala utisak da je emisija toliko gledana. Kad sam izašla, bila sam zatečena brojnim pozivima za emisije, intervjue… Prvih nekoliko dana mi je bilo teško da se naviknem, ali već posle nekoliko dana sve je došlo na svoje.

Nadaš li se ponovnom ulasku na Farmu, šta planiraš da uradiš tada?
S obzirom na to da sam sve zakuvala, sigurno bi bilo interesantno da se vratim! Volela bih da prečistim neraščišćene račune koji su posle mog odlaska ostali. Da bih dobro funkcionisala na Farmi sa ostalim učesnicima, moraću da kažem ono što mi leži na duši.

Na imanju si se najviše doterivala i šminkala, misliš li da su ti drugi ukućani to zamerili?
I privatno volim da sam uvek doterana, tako da me tuđi komentari apsolutno ne dotiču. Čak i u sopstvenoj kući uvek na sebi uvek imam lepu trenerku, urednu kosu… S druge strane, Farma je velika scena koju prati brojan auditorijum. Time što sam se doterivala pokazivala sam poštovanje, ne samo prema sebi nego i prema svojoj publici.

U čemu se privatno najbolje osećaš?
Volim da na sebi imam udobnu garderobu, tako da su trenerke najčešće moj izbor.

Da li garderoba šalje određene signale?
Sigurno da šalje. Ukoliko si, pre svega uredan, čist a potom i doteran i tvoj sagovornik će se lepše osećati.

Šta misliš, koju poruku ti šalješ svojim izborom odeće?
Da volim sebe, a samo ako osoba voli sebe, može da voli i poštuje druge ljude.

Kako zavodiš muškarce, osmehom ili dekolteom i minićem?
Sve to zavisi od samog muškarca i onoga što on na tebi želi da vidi, duboki dekolte ili lep osmeh, blistave zube i nežne oči. Mislim da je u mom slučaju kombinacija harizme i osmeha.

Misliš li da je dobra garderoba sinonim za uspeh?
Uverena sam u to. Naravno, u zavisnosti od sfere u kojoj želiš da se pokažeš uspešnim, to činiš na različite načine. Na estradi su garderoba i stil oblačenja preduslovi za uspeh.

S obzirom na to da je u Grandu uveden dres-kod, da li si ti dobila pohvalu ili zamerku na stil oblačenja?
Do sada sam uvek dobijala pohvale jer scensku garderobu znam da odaberem i iznesem. Ne dozvoljavam nikome da garderobu bira za mene jer nosim one komade koji se meni dopadaju, a samim tim se u njoj osećam sigurnije i lepše i ljudi koji me gledaju to mogu da osete.

Kako bi okarakterisala svoj stil odevanja?
Na sceni volim atraktivno, a privatno ležerno odevanje.

Da li ti je bitno da garderoba nosi potpis poznatih dizajnera?
Brendovi mi nikada nisu bili bitni, najvažnije mi je da je ono što nosim kvalitetno i udobno. Da li na njemu piše neka marka ili je kupljeno u nekom butiku, potpuno je nevažno.

Koliko vremena provodiš ispred ogledala?
Mnogo volim ogledala, što se i videlo na Farmi! Međutim, moram naglasiti da nisam narcisoidna, već jednostavno volim da proverim da li je šminka na mestu, da li je kosa u redu…

Koliko ti je nakit važan kao deo stajlinga?
Obožavam nakit i ponekad čak kombinujem i ono što nikako ne ide, kao što su velike minđuše i trenerka.

Da li ti je bitno da tvoj partner bude dobro stilizovan?
Ako ja vodim računa o svom stajlingu, poželjno je da i muškarac s kojim sam to radi.

Izvor: Stil magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Farma 3: Zadruga pravi pometnju pismima

Zadruga je rešila da farmere razbudi zadatkom čišćenja snega oko kuće. Peja, Vendi, Jasmina i Natalija su se spremali za čišćenje, dok su ostali još uvek pokušavali da se razbude uz jutarnju kafu. Peja je izjavio da prvo mora da opere zube jer se možda on i Jasmina poljube.

Ekrem je sedeo u dnevnoj sobi. Rekao je da je bolestan i da zbog toga ne može da radi. Natalija mu je dobacila da je uvek bolestan kada je potrebno raditi. Vendi je pokušavajući da izbegne čišćenje snega rekla da joj stiže teča iz Kruševca, Jovani takođe. Peja je zaključio da su svi pod tetkama i tečama.

Međutim, svi farmeri su morali da izvrše zadatak. Katarina je ostala u kući kako bi završila šminkanje. Po završetku čišćenja snega, Bata, Bane, Baki i Ekrem su prešli u radionicu kako bi sekli drva. Natalija im se pridružila kako bi pomogla u nošenju drva.

Stiglo je sledeće pismo od Zadruge. Jasmina je pročitala pismo u kome je Zadruga zadala zadatak Katarini da očisti bure za kupanje u kupatilu i da opere prozore, dok bi svi ostali trebalo da se vrate svojim ranije dodeljenim zadacima.

Peja je zamerio Jasmini jer se ona šetala dok su svi ostali radili. Peju su podržali Limen i Bata. Kasnije se Jasmina žalila Marijanu kako su je svi farmeri napali iako je ona radila.

Pošto je stiglo novo pismo Zadruge, Jasmina je okupila sve farmere kako bi ga pročitala. Jasmina je od Zadruge dobila zadatak da očisti muški i ženski WC. Pošto je očistila WC, od Zadruge je stiglo novo pismo. U pismu je rečeno farmerima da je potrebno što pre organizovati ručak da bi dobili novo pismo.

Marijan i Katarina su ćaskali u kuhinji. Marijan joj je govorio kako se loše oseća, kao kada nešto loše uradio time što je proglašen za finalistu. U novom pismu Zadruge je rečeno da od sada Limen čita pisma. Limen je uzeo pismo od Jasmine i nastavio čitanje. U pismu je farmerima zadat zadatak da žene prenesu svo seno iz senika, dok bi muškarci trebalo da operu sve sudove, i čiste, i prljave.

Bilo je potrebno preneti seno iz senika u štalu kako bi se osušilo. Eva je dodavala bale sena, dok su Vendi, Jovana, Natalija, Zorana, Jasmina i Katarina prebacivali seno do štale gde je Marijan kontrolisao. Žene su komentarisale kako su uspešno uradile zadatak.

U sledećem pismu farmerima je rečeno da očiste sneg, ali da se za alatke sami snađu jer ih nemaju.

Zorana i Limen su razgovarali. Limen je ubeđen da će zbog pisama Zadruge farmeri početi polako da se svađaju. Zorana je rekla da to nema veze sa pismima i da se neki ljudi svađau jer su tako vaspitani. Dodala je da Farmu ne smatra igrom i da je ništa ne dotiče.

Vendi i Eva su na zadnjem tremu ćaskale. Vendi je rekla Evi da Marijan uopšte nema obzira prema njoj. Eva je zaključila da je on privilegovan time što je postao gazda, što ga je okrenulo protiv farmera.

Baki je prokomentarisao da ne veruje kakvu pometnju Zadruga pravi sa pismima.

Zorana je pitala Jasminu da li bi mogla da tuži Katarinu za duševni bol koji joj je nanela protekle večeri na žurci kada je gledala Baneta i nju kako se grle.

Vendi je uporno objašnjavala kako Zorana koristi izraz koji je smislio njen drug Boki, a ne zna da je svi ogovaraju i ismevaju.

Eva je pričala o zadatku vezivanja. Rekla je da će posle kazne Zadruga verovatno ponovo zadati zadatak da se farmeri međusobno vežu i da je sigurna da će Peja bojkotovati zadatak. Eva se zapitala kako bi išla u WC da je vezana za nekoga. Dodala je da bi joj bilo žao da noću budi ostale samo da bi otišla do WC-a.

Katarina je prokomentarisala ponašanje farmera na žurkama. Zaključila je da bi farmeri trebalo da imaju dostojanstva i da se ne presvlače u pidžame dok muzika ne ode, ali je dodala da ima i takvih u kući. Vendi je rekla da to poštuje kod Peje, zato što se on ne presvlači.

Farmerima je stiglo još jedno pismo od Zadruge u kome im je rečeno da je potrebno privezati voće kod gazdine kuće i obložiti ga senom. Bata, Limen i Zorana su prvi krenuli da obave zadatak. Limen je komentarisao kako Katarina, Jasmina i Vendi samo lenčare i ne rade ništa. Vendi je to posebno pogodilo, pa je počela da komentariše Zoranu koja je vikala dajte guski lek. Zorani su se pridružili Bata i Limen. Jasmina i Katarina su čistili sneg oko stabljika voća.

Zorana i Jasmina su razgovarale u spavaćoj sobi. Zorana je objašnjavala kako ima stav i kako ne želi da sluša komentare od Jasmine vezane za sukobe nje i Limena. Dodala je da nije Jasmini zamerila zbog Katarine.

Ekrem je u štali ispod kreveta našao kutiju sa pivom. Vendi je rekla da će neko doći da odnese i to pivo, jer su prethodno farmeri morali da predaju sav alkohol Zadruzi. Pretpostavili su da je Zadruga namerno ostavila kutiju sa pivom kako bi oni vratili pivo i tako izvršili zadatak. Ekrem je zbunjeno gledao u Vendi, izvinio se i rekao da nije znao da treba da vrati pivo. Jovana je uzela pivo i odnela ga do ograde.

Poslednje pismo koje su farmeri dobili od Zadruge je bilo pismo u kome je Zadruga poželela laku noć farmerima.

Izvor: Story
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 537 538 540 541 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 21:22:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.118 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.