Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 14:30:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 534 535 537 538 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 867525 puta)
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
Pa znas kako i meni je Marjan jedno vreme bio favorit ali ne znam pokvario mi se u zadnje vreme i razocarao me je postavljanjem Ekrema za slugu jer je ocito da je to uradio ne bi li ga se rjesio jer zna da je Ekrem veci favorit od njega...E sad ja ne znam stvarno sto se mene tice nemam nekog izrazitog favorita navijao sam vecinu vremena za Ekrema i ne bi mi smetalo da on pobjedi,a i mala Jovana me iznenadila tako da moze i ona....
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung S8
Zar treba Musliman i retard da pobedi  Smiley 1

Uostalom, mislim da je Marjan stavio Ekrema za slugu zbog one svadje.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
Pa kakve veze ima sto je Musliman,da je malo retardiran priznajem ali ovo za Muslimana se ne slazem,po meni nije u redu da se tako neki covjek okarakterise ako je on dobar covjek kakve veze ima koje je nacionalnosti...Znaci sad kad krene zajednicki Veliki Brat za sve zemlje bivse Jugoslavije treba da pobjedi Srbin bez obzira ako je on govnar i nikakav covjek?
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung J7
treba da pobjedi Srbin bez obzira ako je on govnar i nikakav covjek?

Mhm.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Farma 3: Najnovije vesti sa farme – 93 dan

U kuhinji su Marijan, Eva i Bane. Žalili su se da im je jako hladno u kući. Vendi je došla u kuhinju kod Eve. Rekla joj je kako Peja ima smisla za humor, ali je jako loš psiholog i da je bušan kao švajcarski sir.

Marijan i Bane su čistili štalu. Marijan se našalio da koga krava Ruža udari repom, taj ide kući. Spekulisali su ko bi mogao gostovati na žurci to veče. Marijan je pretpostavio da će gostovati neko sa kratkom suknjom. Banetu je bitno samo da peva uživo, a ne na plejbek.

Marijan nije znao koga da stavi za sluge. Trudio se da razmišlja kao Aca. Bane je razumeo da je on u teškoj situaciji i da ljudi neće razumeti da je normalno da stavi za slugu nekoga sa kim nije u dobrim odnosima. Marijan je prokomentarisao kako bi bilo lepo od Zadruge da i ovonedeljne sluge zaštiti od izbacivanja kao gazdu, što bi značilo da ih je Marijan spasao. To je, kako je rekao, zaključio jer je sve moguće u finišu sezone.

Marijan je naglas razmišljao o tome kako je Jovana već bila sluga, Peja već nekoliko puta bio i u Areni, a za Evu je rekao da će ispasti žrtva kada bi je stavio za slugu. Bane se složio da je jako teško odabrati.
Bane mu je rekao da je mislio da će Eva ili Ekrem biti gazde i siguran je da bi on tada bio sluga. Marijan mu je odgovorio da bi za sluge stavio „bračni par“, ali da zna da će odmah nastati problemi medju farmerima.
Marijan je prokomentarisao da se Eva prijavila za slugu i da će on prvo pitati da li ima dobrovoljaca, pa ako se sama prijavi, izabraće je.

Limen i Eva su u kuhinji. Limen joj je rekao da mu se njeno pismo koje je čitala protekle večeri jako dopalo, da ga je napisala baš onako kako se od njih očekivalo,a to što se nekima to nije dopalo je jer ne mogu da pogledaju istini u oči. Limen je dodao da se jako lepo snašao i Bata.
Eva je prokomentarisala da su on, Katarina, Jovana i Natalija jako brzo ukapirali i dobro se snašli sa pletenjem.

Limen je prokomentarisao da su svi farmeri opterećeni finalom. Eva joj je priznala da ni njene misli nisu ravnodušne. Limen je bio siguran da bi svako želeo da ostane, ali ne po cenu da od sebe pravi budalu. Eva mu je odgovorila da bi od sebe napravila budalu, kada bi znala koja će joj vrsta tog ponašanja omogućiti da pobedi. Limen se nije složio. Eva je rekla da pošto ne zna kakva je to budala, ostaće onakva kakva je bila do sada. Limen joj je rekao da će narod to više ceniti.

Jasmina, Natalija, Jovana i Vendi su štrikale u dnevnoj sobi. Natalija im je rekla da, kada izadje, nema nameru da bilo šta radi, osim da naredjuje. Ni u prodavnicu ne želi da ide da bi izbegla sva pitanja dok se ne slegne prašina oko Farme. Požalili su se da im je na Farmi najveći problem WC jer je vetar jak, a temperatura vrlo niska. Jasmina je rekla da ne želi previše da se trudi oko šala jer zna da će joj Proka sigurno naći zamerku. Eva je Nataliji rekla da je njen šal dobar. Natalija je takodje bila zadovoljna onim što je napravila.

Ekrem je sedeo sa Vendi da će se napiti na žurci. Vendi je rekla da ne želi da pije da ne bi za nju posle pričali da je alkoholičarka. Ekrem je rekao na ni on ne zna u kakvoj je formi što se pića tiče.

Bane je legao i pitao Katarinu zašto nije rekla da je on najlepši na Farmi. Za sebe je rekao da je svestan da nije VIP. Naterao je Katarinu da ga poljubi. Rekao joj je će je „maltretirati“ kada budu izašli sa Farme. Ona mu je rekla da ne zna zašto je lenja po mišljenju farmera.
Natalija je pričala o tome kako je mnogo toga učinila za Zoranu, a ona joj je vratila na takav način. Iz kupatila se začula Zorana. Rekla joj je da prekine sa tom pričom jer je jako dobra devojka i da to može u nedogled da ponavlja. Dodala je da je ispala licemerna prema njoj, ali da ima i dobrih osobina.

Počeo je sastanak. Marijan je za ženskog slugu izabrao Vendi, dok je muški sluga Ekrem. Farmeri su po izboru slugu otišli da igraju igru istine. Posle igre istine, došao je red na žurku. Ovonedeljni gosti na žurci su bili Jelena Karleuša i Marija Šerifović.

Na žurci je Ekrem govorio Vendi kako je lepa i sve ono što mu se svidja kod nje. Rekao je kako je i „ona“ lepa, ali ni ona nije kao Vesna, koja je baš taman.

Izvor: Zvanični sajt farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Lasica nije besna, Jovana je dobro

Posle ujeda lasice Jovana Pajić je smesta bila zbrinuta, ona se dobro oseća, dobila je odgovarajuću terapiju tetanusom, izjavili su za S media portal iz produkcije rialitija Farma.

Lasica koja se zatekla u kokošinjcu dok je Jovana hranila živinu, odneta je na Veterinarski fakultet da bi se proverilo da li je zaražena besnilom, ali srećom nije.

Inače, mlađana farmerka nije želela da ubije životinju već je udarila klopkom i tako onesvestila. Kako smo čuli, lasica je puštena da nastavi život u obližnjoj šumi.

Izvor: S media

Tata se ljuti što Jovana puši

Nakon subote, kada je sa znatno više glasova pobedila u duelu sa Acom Ilićem, postalo je jasno da je mlada pevačica Jovana Pajić i te kako jak igrač na farmi. U mnogim anketama tipuju da će Jovana stići do samog kraja takmičenja, a možda čak i pobediti.

To nisu preterano bili njeni snovi i nade jer, kako nam otkrivaju njeni najbliži, Jovana je ušla u “Farmu“ da pre svega pokaže svoje kvalitete i da ponovo dobije na popularnosti. I pokazala je da je izuzetno oštra, iskrena, vredna i promoćurna, zbog čega je, uostalom, bez ijedne “povrede“ preživela čak četrnaest nedelja na poznatom imanju.

- Čim je dogurala dovde, ima šanse za pobedu. Ma, ubeđeni smo da može da pobedi! Mislim da je zaista vreme da pobedi žena – počinje priču njen dve godine mlađi brat Nikola Pajić koji ističe da pare, ipak, nisu bile glavni razlog za njeno takmičenje. Muzika je ta zbog koje se ona upustila u neverovatnu avanturu.

- Ona je na farmi zbog popularnosti. Želi da izda album i da se posle pet godina, kada je bila u “Zvezdama Granda“ vrati na scenu. Neka ona ispadne i sutra, ali je pokazala ko je i kao takva je dobila pozitivne komentare i veliku podršku medija, drugih pevača, publike. Mi smo jednostavno oduševljeni – ističe njen brat.

Inače, Jovana je odmalena pokazivala talenat za muziku:

- Uvek je dobro pevala i taj talenat je povukla na oca. Svi joj zaista pružamo punu podršku da uspe u muzičkom svetu!

Da podsetimo, Jovana je u “Blicovoj“ anketi za pobednika zaradila izuzetno veliki broj glasova i našla se na drugom mestu favorita, iza Ekrema. Ipak, one druge, lične pobede možda nekada zaista mnogo više znače u životu, te će se Jovana sigurno oduševiti kada čuje da je njena porodica ponosna na nju.

Mi smo oduševjeni njenim ponašanjem. Ona je po prirodi živac, ali se tamo odlično drži. U svađama se pokazala izuzetno smirena, a mislio sam da će biti drugačija. Mislim da je već kod prvog konflikta sa Bakijem prilikom ulaska u “Farmu” pokazala jasan stav i tada su ljudi videli kakva je i da nju ne mogu olako shvatati. Ona je takva u životu, sve kaže u lice, iskrena je, pa kud puklo. Ratoborna je. Koliko je puta rekla tati: ”Bolje da sam ja bila muško, a Nikola žensko”. Te osobine su joj pomogle u „Farmi“, sigurno će joj pomoći i u životu – smatra njen brat Nikola.

Ipak, kako ne može uvek baš sve da bude savršeno, postoji jedna sitnica kojoj se Jovani zamera – cigarete.

- Tata je pretpostavljao da Jovana puši, ali nije baš znao. Mama i ja smo to krili od njega. Znam da joj je to zamerio, ali nije ništa rekao. Pomirio se sa tim. Šta sad, video je i neće je kritikovati – otkriva Nikola Pajić.

Kada bi osvojila pare, Jovana bi volela da se osamostali. Ali bi deo novca svakako potrošila i na ženske slabosti – krpice

- Zaista joj je vreme da ode iz porodice, da se osamostali i verujem da bi novac uložila u stan i karijeru. Naravno, neki deo novca bi otišao na stvari jer ona je prava kupoholičarka. Samo kupuje stvari. Kad odem s njom u kupovinu, odemo u grad ujutru i vratimo se uveče. Zato i ne volim da idem s njom u grad. Kupovina je jednostavno njena strast – iskren je Nikola.

Razdvojenost od najmilijih na tri meseca nikome ne pada lako, pa tako i porodica Pajić jedva čeka da njihova mezimica dođe kući.

- Nikada nismo bili razdvojeni ovako dugo. Mislim da mi više nedostajemo njoj jer mi nju, ipak, gledamo svaki dan. Ali, izdržaćemo još dve nedelje, pa ćemo sve nadoknaditi. Nama je, iskreno, za ova tri meseca najteže bilo u trenucima kada je plakala, posebno kada su im pustili pozdrave porodica. Mama, tata i ja smo bili na ivici suza – priča Nikola.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Aca Ilić: Preko mene su po­ku­ša­li da do­bi­ju gla­so­ve pu­bli­ke, ja sam im bio me­ta

Pe­vač Aca Ilić, ove ne­de­lje je po­brao naj­ma­nje sim­pa­ti­ja pu­bli­ke, te je ta­ko za­vr­šio svo­je tak­mi­če­nje u ri­ja­li­ti šou pro­gra­mu „Far­ma“.

– Pre­za­do­vo­ljan sam svo­jim uče­šćem, lju­di me na uli­ci za­u­sta­vlja­ju, ma­šu mi iz auto­bu­sa i ka­da to vi­dim pu­no mi je sr­ce. Mno­gi ka­žu da sam mo­ral­ni po­bed­nik, a to je ne­što što mi pu­no zna­či.

Na „Far­mu“ ste ušli da bi se pu­bli­ci pri­ka­za­li u dru­gom sve­tlu. Da li ste us­pe­li u to­me?

– Mi­slim da je­sam, pre sve­ga svo­jim po­na­ša­njem, hu­mo­rom, pe­va­njem, na­či­nom ko­mu­ni­ka­ci­je. Po­ka­zao sam da sam i ja čo­vek od kr­vi i me­sa i sma­tram da ni­sam po­ra­žen. U ovim uslo­vi­ma sam dao sve što sam mo­gao.

Da li vam je žao što ste is­pa­li?

– U ne­ku ru­ku je­ste, jer su mo­je am­bi­ci­je bi­le ve­će, ali sa dru­ge stra­ne ni­sam oče­ki­vao da ću ovo­li­ko da osta­nem. Bio sam ta­mo pu­na tri me­se­ca, pa sam se uže­leo ku­će, po­ro­di­ce i pri­ja­te­lja.

Da li vas je ne­ko ner­vi­rao?

– Je­ste. Mno­gi su po­ku­ša­li pre­ko me­ne da do­bi­ju gla­so­ve pu­bli­ke, ja sam im bio me­ta. Vo­di­la se ne­ga­tiv­na kam­pa­nja pro­tiv me­ne na če­lu sa Ven­di, ali im ni­je po­šlo za ru­kom da me is­pro­vo­ci­ra­ju. Ven­di je sprem­na na sve, jer ona ne­ma šta da iz­gu­bi. Igra bes­kraj­no po­kva­re­nu igru i na­ža­lost u du­e­lu je po­be­di­lo zlo, jer je ona osta­la, a ja sam is­pao.

Izvor: Pravda

Boki 13: Tretirali su me kao zvezdu

Ma­ke­don­ski šo­u­men Bo­ki 13, dis­kva­li­fi­ko­van je jer ni­je is­pu­nio taj­ni za­da­tak, te je ta­ko iz­gu­bio šan­su da osvo­ji 100.000 evra.

– Mno­gi­ma sam po­ka­zao ka­ko tre­ba da se po­na­ša­ju, ta­ko da sam po­no­san na se­be. Iako sam bio i u „Ve­li­kom bra­tu“ ta dva šou pro­gra­ma ne mo­gu da se po­re­de, a ja sam na oba gle­dao stro­go po­slov­no i ni­sam uno­sio svo­je emo­ci­je.

Zbog če­ga si Ka­ta­ri­nu uzeo na „zub“?

– Bio sam ko­rek­tan sa svi­ma sve dok oni ni­su po­če­li da po­ka­zu­ju ani­mo­zi­tet pre­ma me­ni. Ka­ta­ri­na je de­voj­ka ko­ja pa­ti od ćur­ki­zma i ve­li­ki je ma­ni­pu­la­tor, dok je Ja­smi­na Ana iz­gu­blje­na u pro­sto­ru i vre­me­nu. S ob­zi­rom da je pro­me­ni­la de­set pro­fe­si­ja i da se ni u jed­nom po­slu ni­je na­šla, usko­ro će po­sta­ti pro­fe­si­o­nal­na ogo­va­ra­či­ca, što će joj i te ka­ko le­ći. .

Šta mi­sliš o Mar­ja­nu i Ste­fa­nu?

– Ste­fan je za me­ne va­zduh, to­tal­no ne­bi­tan lik u mom ži­vo­tu. On je je­di­ni re­per ko­ji se­če ve­ne na na­rod­nja­ke. Mar­jan je ja­ko lo­ša, po­kva­re­na i is­fru­stri­ra­na oso­ba.

Po­mi­nja­li su ti ba­ti­ne ka­da na­pu­stiš „Far­mu“, da li si na­mer­no pre­kr­šio pra­vi­la da bi bio van­red­no iz­ba­čen? Da li si se upla­šio za svoj ži­vot?

– Ne­ma to ni­ka­kve ve­ze sa tim. Na „Far­mi“ sam bio tre­ti­ran kao pra­va zve­zda. Za­i­sta se ne bo­jim ni­ko­ga, jer da se bo­jim, ne bih bio ovo što je­sam.

Izvor: Pravda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Ekrem: Ja lenština, pi*ka im materina, a ja najviše radim ovde

Zadruga je dala farmerima da odgovaraju na škakljiva pitanja u nimalo anonimnoj anketi. su sledeći: Svađa Zorane i Vendi i Bate i Natalije…i da, Marijan smrdi, Zorani nedostaje seks, Ekrem je lenština…

Nataliju je povredilo to što jedan od anketiranih misli da je upravo ona osoba kojoj najviše nedostaje seks na imanju. Prvo je oplela po Bati koji se nameračio na “dobro dete Katarinu”, a onda i na Zoranu, koja ju je brzo ućutkala.

“Zaustavi se, dobra si devojka, bilo je jasno pre neko veče kada si odgovarala na pitanja gledalaca da si se puno puta zamerila ljudima, a da se ničega ne sećaš. Rekla si da je ta ista devojka kaća fufa…prema meni si pokazala da si licemerna, ali imaš kvaliteta”, rekla je Zorana Nataliji. Kasnije se, dok ju je Vendi nazivala “debelom krmačom” samo smejala.

Odgovori na pitanja iz ankete su povredila osećanja i Gospode Ekrema.

“Ja lenština, pi*ka im materina, a ja najviše radim ovde!”, rekao je Jevrić, a onda jurio Vendi i Bakija da mu ispeglaju košulju…

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
"Branislav Jankovic - bivsi fudbaler" de je bre taj igrao Smiley 1
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
bio je on i maneken i menadžer Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 534 535 537 538 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 14:30:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.