Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Maj 2026, 01:42:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 527 528 530 531 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 867618 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Zaljubljeni golupčići Vendi i Ekrem grejaće se ove nedelje u štali i služiti omraženog gazda Marjana!

Ekrem i Vendi služiće novog gazdu Marjana. Vendi shvata da je to “atak na nju”, a Ekrem ne shvata ništa…
- Da je Boki tu, bio bi i muški i ženski sluga, i rešili bismo i formu i sadržaj, ali nije. Ima li dobrovoljaca – pitao je gazda Marjan. Pošto se prijavila samo Eva, od njega je dobila pitanje – “da li ste ozbiljni”?
- Gospođo, uz dužno poštovanje, ja nisam kriv za Vaše godine! Ovo je oktroisana vlast od strane Šumadinca Ace, i ja moram da razmišljam o tome šta bi on uradio, i nekoj dramaturgiji koja je ovde neophodna - rekao je Marjan, i odbio da uvaži Evinu ponudu.
- Godinu dana ste mlađi od moje majke i bolesni, ali ću uvažiti Vašu ideju da se sluge promovišu ove nedelje. Ženski sluga biće Vendi, jer je favorit i uvredila je Acu da je parazit. Drugi sluga biće Ekrem, da se njihova ljubav nastavi u blizini moje omiljene krave Ruže – rekao je Marjan.
- Vaša ozlojeđenost je u gro planu, i ne plašim Vas se – rekla je Vendi, a Ekrem drhtavo dodao da “ide u Arenu”, ne shvatajući da imenovanje za slugu ne znači automatski duel…

Izvor: Mondo

Jelena Karleuša sa Marijom Šerifović stigla u Lisoviće i to bez čarapa!

Posebni gosti farmera večeras su Jelena Karleuša i Marija Šerifović, koje su ih naterale da batale narodnjake i zapevaju Bijelo Dugme! Iako su tražili Acu Lukasa, VIP-ovci u Lisoviću dobili su podjednako “sočno” iznenađenje. Zabavi nakon izbora sluga i žestoke igre istine pridružile su se JK i pobednica Eurosonga 2007!
- Ulepšali ste nam veče, danas smo Vas prizivali. Nagrađeni smo večeras - rekla je očarana Eva Jeleni i nakon toga se nije odvajala od nje neko vreme!
Jelena Karleuša je odmah po ulasku konstatovala da neće skidati budnu jer je jezivo hladno, pa je zatražila belo vino ne bi li se bar malo zagrejala. Nije jasno zašto je JK po snegu došla u suknji bez čarapa, ali to je Diva!
Marija je za ostale imala gomilu saveta, jer je za sebe rekla da je na Farmi bila mirotvorac, dok je i JK imala šta da savetuje, jer je svojevremeno ušla u Velikog Brata, makar i samo na 24 sata. Najviše je pohvalila Bokija 13, koji je izbačen sa Farme.
Sa njima su najviše pričali Limeni i Bane, a Novosađanin se raspitivao i o Jeleninim ćerkama Atini i Niki, i saznao da su “malo bolesne zbog ovih virusa koji haraju”. JK se Limenom požalila i na činjenicu da su mnogi u Londonu, gde je živela tokom angažmana supruga Duška Tošića, mnogi mislili da je iz Sibira… Informativno, i zabavno veče na Farmi!
- Meni je bila frka da uđem, od svih vas! Ne znam šta da očekujem, jer stalno na TV-u gledam neke varnice – poverila se Karleuša dok je sa Pejom ugovarala još nekoliko zajedničkih nastupa, kao u stara, dobra vremena.
Iako su došle nekadašnja folkerka i sadašnja evropska pop zvezda, farmeri su “morali” da slušaju rokenrol dok se JK i Marija nisu latile mikrofona. A onda, Bijelo Dugme… Doduše, Bata je uzeo mikrofon pod svoje, pa su opet prštali narodnjaci… Biće tu još svašta, noć je mlada, a tu su mala od skandala i Vendi…

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
HTC One
Jeste li izvalili kako Karleusa sa nevericom gleda/slusa kako Ekrem peva?  Smile

Skontala je da postoji jedna osoba na svetu koja peva gore od nje.  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Dec 2010, 00:42:13 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Skontala je da postoji jedna osoba na svetu koja peva gore od nje.  Smile Smile Smile

Брате... Екрем је за њу Бочели! Smile Smile Smile

Када Карлеуша пева то изгледа као када коњ јебе маче! С'тим што је Карлеуша маче...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ispovedanje najintimnijih stvari praksa je mnogih učesnika 'Farme', a među njima verovatno je najdalje otišao Ekrem Jevrić.

On je nedavno priznao nekolicini farmera da ima sklonost ka nasilju nad ženama.
Crnogorac je prekjuče pričao sa Banetom, Bakijem, Batom i Pejom o američkom zakonu o nasilju nad ženama koji strogo kažnjava svaki vid zlostavljanja pripadnice slabijeg pola.
Nije dozvoljeno čak ni šamaranje, rekao je Ekrem, kog je Baki onda pitao da li mu se ikada desilo da to učini svojoj supruzi Igbali.

Jevrić je odgovorio da ženu nikada nije tukao ali da se dogodilo da joj lupi nekoliko šamara. Ostale je ova izjava poprilično šokirala, ali je pevač pokušavao da ih ubedi kako udaranje žene nije ništa strašno te da se to nije događalo mnogo puta.

Igbala Jevrić nije se javljala novinarima koji su želeli da potvrde da li je istina da muž, osim što je vara, povremeno i udari.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Ovo je njegovih pet minuta – Boki 13: Katarina i Jasmina su ćurke i kalašture

Kontroverzni šoumen Bojan Jovanovski, alijas Boki 13, izbačen je u nedelju sa Pinkovog seoskog imanja u Lisoviću zbog toga što nije ispunio tajni zadatak koji mu je produkcija zadala. U intervjuu za Press, revoltiran situacijom na „Farmi” Boki kaže da u životu nikada nije upoznao kalašture kao što su Jasmina Ana i Katarina Živković, koje preko kreveta hoće da ostvare svoj cilj.
- Katarina je jedna pokondirena tikva, ima seljačku lepotu, iskoristila je sve svoje adute da bi ostala na „Farmi”. Ona je jedno zlo od žene koja ne zna da peva, već preko one stvari grabi da zaradi za hleb. Između nje i bukve nema razlike. S druge strane izbija i drugo zlo – Jasmina Ana, koja je izgubljena u prostoru i vremenu. Ona je ogovaračica, tračara, tetka i strina. Njih dve su ekvivalent ćurkizma i kalašture koje hodaju.

Da si ostao na imanju, sa kim od farmera bi upražnjavao seks?
- Ni sa kim, niko od aktuelnih učesnika ne može da zadovolji moje kriterijume ni u kom pogledu, pa ni u seksualnom.

Koliko ima istine u tome da ti je zdravstveno stanje ugroženo, s obzirom na to da si se upiškio i da imaš visok pritisak?
- Zdravlje mi nije ugroženo, a upiškio sam se nesvesno zato što sam taj dan primio tri infuzije. Svako od nas ima zdravstvenih problema, a dušebrižni farmeri ne bi trebalo da brinu o tome.
Hoćeš li pristati na operaciju promene pola, koju Marjan želi da ti plati?
- Ne! On je kvazipolitičar pa nek se brine o narodu, a ne o mojim operacijama. Inače, kada sam u spoljnom svetu video šta se piše o njemu – sve mu je oprošteno.

Budući da se dosta priča o tvojim seksualnim sklonostima, da li imaš dečka ili devojku?
- Nemam ni dečka ni devojku. Trenutno nisam zaljubljen, bio sam u emotivnoj vezi pre nekoliko meseci koja se kobno završila po mene. Sada čekam da se pojavi prava ljubav koja je vredna moje ljubavi i pažnje.

Kada ćemo imati prilike da te vidimo u muškom izdanju?
- Biće i toga za nekoliko godina, kada budem rešio da promenim pol i da postanem muškarac.

Možeš li da živiš od svog posla ili samo preživljavaš?
- Čim sam do sada preživeo, živeću i dalje. Sada ću dobro da promovišem „Kaligulu” i kontroverzni spot koji ide uz pesmu. Ovom prilikom otkrivam da spremam svoj šou-program na Pink televiziji, pa će se zaraditi.

Po tvom mišljenju, da li aktuelni farmeri zaslužuju nagradu od 100.000 evra?
- Realno niko od njih ne zaslužuje nijedan dinar. Oni ni na šta nisu spremni, već samo ćute, prde, smrde i hoće pare. Nemaju ništa u glavi, jer da su imali, ne bih ja bio tamo mesec i po dana. S druge strane, voleo bih da pobedi Ekrem jer teško živi, a dobar je čovek.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Farma: Bata hoće da leči Vendi!

Pevač Bata Zdravković pokušao je da milionima gledalaca objasni da starleta Vesna Vukelić treba da pobedi u rijaliti programu "Farma“ jer joj je hitno potrebno lečenje na Tibetu.

"Pošto mi čast ne dozvoljava da lažem, ja ću vam stvarno reći šta mislim o Vesni Vukelić. Razlog zbog kojeg ona treba da pobedi je jednostavan. Na Tibetu postoji jedan čovek koji leči od svega lošeg, pa i od loše karme, koju Vesna poseduje u velikoj količini", rekao je Bata.

"To lečenje košta 80.000 evra i to je izvrsna prilika za njeno izlečenje. Posle treba da ode kod čika Đure mehaničara, koji će joj uraditi generalku i ponovo je naštelovati i podmazati. Evo. Čak ću se i ja odreći dela honorara zbog nje", naveo je Zdravković u svom apelu narodu.

Izvor: Vesti online

Jasmina Ana: Eva je Hitler!

Na Farmi je otvoren novi front.
Jasmina Ana zaratila je sa Evom Ras. Književnica je poludela kada je glumica i ujedno njena koleginica opisala njene osobine u pismu i javno ga pročitala pred farmerima. Igra koju je zadruga zadala farmerima stvorila je još veći jaz među dojučerašnjim drugaricama. Naime, svako od farmera imao je zadatak da u pismu opiše zbog čega bi neko od njih trebalo da pobedi. Evi je zapalo da bude Jasminin portparol, pa je to iskoristila da joj zada udarac.

Eva: Ako volite spletkaroše i one koji vam pune uši lažima, glasajte za Jasminu Anu. Zašto ne bi pobedio jedan licemer i folirant? Ona naziva svinjama one koji su uspeli da joj se suprotstave. Jasmina je spremna da cinkari i opanjkava sve farmere kako bi došla do pobede.

Nakon pročitanog pisma, Jasmina je poludela.
Jasmina: Hajdemo, Marijane, u špajz, ne mogu kod veštice u kuhinju. Način na koji se ona ponaša je jeziv. Sad ću da joj je.em majku. Ima da joj se nakršim majke. Toliko mržnje skoro nisam videla.

Ona u glasu ima mržnju, osetila sam Hitlera u njoj. Veštica jedna, ogovara me po ceo dan. Žena je rođena zla, to nema više veze s njenom tragedijom. Idiot jedan, pile zlo rođeno. Sve što je meni Boki radio, radiću ja njoj. Mučiću je na svakom koraku.
Potom je Eva ušla u sobu, a Jasmina je jedva čekala da joj skreše u lice ono što joj je na duši.

Jasmina: Koliko ste vi zla žena, Evo, pa to je strašno!
Eva: Onaj ko drugoga naziva svinjom ništa drugo i ne zaslužuje.
Jasmina: Ma, ja sam zgranuta količinom vašeg zla. Odakle vam to zlo izlazi, nije mi jasno.

Eva: Kad razmislite, kaz’će vam se.
Jasmina: Vi ste rođeni zli. Više nema pravdanja na godine i ostale stvari. Mislim da biste nas sve gurnuli niz liticu da vi pobedite. Ja vam želim da pobedite.
Eva: Ja nisam zbog toga došla ovde.

Jasmina: Jok, došli ste da se sunčate.
Ko će da pocrni od sunca, a ko od muke - videćemo krajem decembra, kada će biti proglašen pobednik. A dotle će sigurno pljuštati još mnogo uvreda u Lisoviću. Pa, ko izdrži!

Izvor: Kurir
« Poslednja izmena: 15. Dec 2010, 09:22:43 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Jovanu Pajić ujela lasica!

Mlađanu pevačicu i aktuelnu učesnicu „Farme“ Jovanu Pajić ujela je lasica! Naime, dok je hranila živinu, Pajićeva je spazila životinju koja je vrebala da napadne živad i odmah je odreagovala.

Iznenađena lasica od straha je nasrnula na Jovanu i ugrizla je za ruku, ali to pevačicu nije omelo, pa ju je brzinom munje tresnula klopkom i tako je onesvestila.
Kada je ukapirala da je životinja mogla da je povredi, farmerka je pozvala Marijana Rističevića, koji je odmah došao u štalu i pomogao joj da zarobi lasicu. Iako je mogla da ubije životinju, Jovana to nije učinila, već se hrabro izborila sa divljom zverkom koja je došla da pojede živinu.
Na nagovor Rističevića, pevačica je pozvala zadrugu, koja je odmah odreagovala tako što je pokupila lasicu i pustila je da nastavi život u obližnjoj šumi.

Izvor: Alo

Jasmina Ana: Napraviću Evi pakao od života!

Maske međusobnog uvažavanja i „teške ljubavi“ između književnice Jasmine Ane i glumice Eve Ras pale su u ponedeljak uveče kada su farmerke prvo otvorile karte i javno iznele najgore prljavštine jedna o drugoj, da bi potom usledile i pretnje!

Sve je počelo tokom igre u kojoj su takmičari imali zadatak da jedni drugima odrade promociju i navedu razloge zašto bi baš taj koga su odabrali trebalo da pobedi. Tom prilikom Eva je istakla sve najgore osobine koje misli da Jasmina poseduje.
- Ako volite spletkaroše i one koji vam pune uši lažima, glasajte za Jasminu Anu, jer je nijedna farma ne može da ima pobednika punog vrlina - počela je pismo Rasova i nastavila:
- Zašto bi pobedili požrtvovani i plemeniti? Zašto ne bi pobedili licemeri i foliranti? Jasmina Ana je borbena za svoju pobedu i spremna je da cinkari samo da bi ona ostala u ovoj igri. Ona je velemajstor za obmanjivanje farmera! - istakla je Eva u svom predstavljanju gledaocima, dok je u tom trenutku Ana bila zgranuta rečima koje čuje i odmah nakon završetka čitanja pisma rekla sve što ima o najstarijoj učesnici rijalitija.

- Zgranuta sam odakle ženi toliko pakosti i zla? Sram je bilo, prevarant jedan! Kreten! Ona je zlo kakvog nema! Šta li glumci misle o njoj, da mi je znati. Najgora je na svetu i napraviću joj pakao sada! Njoj je mržnja duševna hrana i folira se, a ne može očima da vidi nikoga od nas! Nju, bre, svi štitite ovde, ma vodite je kući, a ja je od danas nikako neću štedeti i poštovati! - pričala je književnica, dok je dobijala podršku političara Marijana Rističevića, koji je pomno slušao.

Jasmina: Boki, izvini, ti si zlato!

Posle svađe sa Evom Jasmina Ana je odlučila da se javno izvini Bojanu Jovanovskom zbog svega što je rekla o njemu.
- Boki, izvini! On je zlato i malo dete za Evu! Boki jeste bio grozan prema meni, ali nisam osetila toliku količinu mržnje u njemu. Ma neka se Eva tera u pi*du materinu - pričala je Ana, gledajući u kameru.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Katarina uzima 100.000 evra!

Ukoliko se stvari drastično ne promene, sa imanja u Lisoviću i sa 100.000 evra će izaći Katarina Živković!

Kako „Alo!“ saznaje, iako je do finala rijalitija „Farma“ ostalo svega dve nedelje, po dosadašnjem poretku u prethodnim glasanjima vrlo je izvesno da će Kaća pokupiti kajmak i postati apsolutna pobednica, drugo mesto pripašće Zorani Pavić, treći je Branislav Janković, četvrta Eva Ras, a peti Ekrem Jevrić.
- Prema trenutnom stanju glasova, ubedljivo vodi Katarina Živković. Opšte je poznata stvar da je Kaća vraćena ponovo u šou zahvaljujući publici, ali u početku nije bila prva. Tada je njen sada već bivši dečko Bane vodio po glasovima, jer su ljudi glasali za njihovu ljubav. Svađe u koje je upala, a koje su uglavnom bile zbog njene nehigijene i nerada, očigledno je uspela da okrene u svoju korist, pa je tako u to vreme izbila na prvo mesto, a prelomni trenutak kada se „odlepila“ od ostatka farmera bio je kada je Bane priznao da gaji osećanja prema devojci koju je upoznao pre ulaska u „Farmu“. Pretpostavljamo da su je ljudi doživeli kao žrtvu i od tada glasaju za nju u ogromnom broju, pa ako bi sutra bilo finale, nema sumnje da bi lako odnela pobedu - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor, blizak produkciji „Pinka“, i otkriva kako se ostali farmeri trenutno kotiraju:
- Ako se uzme u obzir to da iza Zorane Pavić i Baneta Jankovića stoje vatreni navijači „grobara“ koji glasaju za njih, mrtva je trka ko će od njih dvoje osvojiti drugo mesto. Četvrta po broju glasova je glumica Eva Ras, koja je uprkos tome što je mnogi smatraju velikim manipulatorom očigledno uspela da dopre do običnog naroda i izazove sažaljenje, dok je Ekrem Jevrić peti. On je dugo stajao mnogo bolje sa glasovima, ali ga je druženje sa Vendi polako počelo da košta simpatija publike - zaključuje naš izvor i dodaje da su ipak čuda moguća, pa tako i promene na mestu prvoplasiranog, jer je ostalo dovoljno vremena da se bilo ko od favorita svojim postupcima sroza u očima glasača.

Katarina favorit i na forumima

Dobar pokazatelj popularnosti učesnika „Farme“ je i njihov status među ljudima koji učestvuju u diskusijama na internetu. Tako su na najposećenijem nezvaničnom sajtu posvećenom ovom rijalitiju posetioci na osnovu broja poruka koje su objavljene preko TV-a napravili redosled po kome bi Živkovićeva takođe trebalo da bude pobednik.

1. Katarina Živković

2. Jovana Pajić
3. Zorana Pavić
4. Ekrem Jevrić
5. Bata Zdravković
6. Bane Janković
7. Zoran Pejić Peja
8. Marijan Rističević
9. Vesna Vukelić Vendi
10. Nikola Kostić Limeni
11. Natalija Trik Ef Iks
12. Jasmina Ana
13. Baki B3
14. Eva Ras

Ekrem najbliži pobedi

Kraj trećeg serijala “Farme“ se očekuje 30. decembra kada će, samo dan pred ulazak u Novu 2011. godinu, biti proglašen pobednik. Taj prvi i najbolji će otići kući bogatiji za 50.000 evra, a ako je suditi po istraživanju “Blica“ Ekrem Jevrić je najbliži osvajanju.

U “Blicovoj“ anketi u kojoj je juče za samo nekoliko sati na našem sajtu glasalo preko hiljadu ljudi, “youtube“ zvezda Ekrem Jevrić je osvojio 329, odnosno četvrtinu glasova. Iza njega sa 238 glasova nalazi se Jovana, a treća je Zorana Pavić sa 209 glasova. Plan je da u finale uđe petoro takmičara, te bi, bar prema ovim rezulattima, u najuži krug mogli da uđu i Marijan Rističević sa 114 glasova i Eva Ras sa 76 glasova.

- Ekrem Jevrić je šou. Ekrem Jevrić jednako “Farma“. On je noseća ličnost ove sezone. Ukoliko je kriterijum za pobednika pravljenje šoua, Ekrem bi trebalo da pobedi. On je najzanimljivji učesnik ako sagledamo sve rialiti emisije koje su se do sada prikazivale u Srbiji. Mislim da je moguće da do finala dođu Zorana, Marijan, Bane i Natalija, možda čak i Peja - kaže bivši učesnik Čeda Čvorak.

Malo drugačije mišljenje ima manekenka Jelena Stožinić koja je nedavno izbačena sa imanja:

- Od starijih bi trebalo da pobedi Marijan, a od mlađih Bane. Bane je mlad i perspektivan, a Marijan inteligentan i vredan - tvrdi Jelena.

Ko će pobediti u rialiti serijalu?

Ekrem Jevrić, “Jutjub” zvezda 25% (329 glasova)
Jovana Pajić, pevačica 18,2% (238)
Zorana Pavić, pevačica 16% (209)
Marjan Rističević, političar 8,7% (114)
Eva Ras, glumica 5,7% (76)
Vesna Vukelić Vendi, pevačica 4,8% (63)
Katarina Živković, pevačica 4,6% (62)
Bata Zdravković, pevač 4,7% (61)
Zoran Pejić Peja, voditelj 4,2% (56)
Branislav Janković, maneken 2,6% (34)
Li Men, muzičar 1,8% (24)
Baki Đogani, muzičar 1,4% (20)
Natalija Trik FX, pevačica 0,9% (12)
Jasmina Ana, spisateljica 0,8% (11)

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Farma: Malo petinga, malo svađe

Marjan će biti gazda, Ekrem i Vendi su se ponovo "mazili", a Eva i Jasmina Ana samo što se nisu potukle.

Izbačeni Aca Ilić u svom pismu nabrojao je lepe i ružne trenutke na Farmi, i imenovao Marjana za novog gazdu. Ekrem je počeo da guta knedle, i zapalio cigaretu, a novi gazda zahvalio se na komplimentima.

"Drago mi je što ovo mesto dolazi od Ace Ilića, koji je domaćin i možda je jedino pogrešio što se nije svađao i zamerao drugima kao ostali, pa je zato i izbačen", rekao je Marjan i dodao da će ostati u štali, gde će mu pomagati Jovana.

Natalija je imenovanje novog gazde "pozdravila" jednim burnim "uaaaa!", a ostali su uglavnom bili spremni na saradnju, kako bi mu se dodvorili. Možda se ne slažu oko Acinog izbora, ali svi su složni u tome da se Ekrem "uprpio", baš kao i Vendi, jer misle da će biti postavljeni za sluge.

"On je oduvek imao pik na mene", rekla je već ratoborna pevačica, a Ekrem nije mogao da dođe sebi od šoka, jer je mislio da će on biti gazda.

"Bili smo nerazdvojni, najbolji prijatelj mi je ovde bio! Sada će me Marjan staviti za slugu, jer smo se svadili. Nije mi dobro", žalio se on celog dana, a farmeri su ga malo tešili, malo dodatno zafrkavali.

"Kako ti je Aca uvalio pušku, sram ga bilo, zar se tako prijatelj ponaša" - Baki je bio prvi među "ložačima vatre". Omeo ga je novi zadatak od Proke, a to je pletenje šalova i kapa u koje svi moraju da se uključe.

Ekrem se razveselio tek kada je dobio priliku da proveri da li su Vendine grudi prave, ali i šta bi ona odgovorila kada bi je pitao da se venčaju. "Prepipavanje" je došlo na Bakijevu inicijativu, koji je insistirao da Gospoda proveri da li su pevačicine grudi silikonske ili ne. "Pipni, pipni", vikao je denser, i Ekrem je morao da proveri.

"Nego reci ti meni, kada bismo mi bili neženjeni, i ja te pitao da ozbiljno popričamo o budućnosti kada izađemo odavde, šta bi mi rekla", pitao je on.

"Ozbiljno bih razmislila o tvojoj ponudi, i odgovor bi bio onakav kakav ti želiš... Da nemamo porodice", podsetila ga je Vendi.

Farmeri su kasnije dobili zadatak da napišu "PR tekst" za određenog farmera, i objasne zbog čega bi trebalo da pobedi. Evi ovaj zadatak nikako nije "legao", jer nije mogla da shvati zašto bi trebalo da "nakiti" nekoga kvalitetima za koje ne misli da ih ima. Prva na tapetu bila je Jasmina Ana.

"Glasajte za nju, da bi pobedili spletkaroši a ne ljudi puni vrlina. Zašto bi pobeđivali plemeniti ljudi, a ne foliranti koji vas smatraju budalama. Spremna je da cinkari bez pogovora, i veoma je odana samo grupi ljudi sa kojima se uhvatila. Ako volite takve, savetujem vam da glasate za nju, velemajstora obmane".

Od Jasmine je za ovu pohvalu dobila samo konstataciju da je "rođena zla, i da bi ljude gurala niz liticu samo da bi pobedila".

Ni ostali nisu bili bolji, Bata se nadao da će Vendi na Tibetu "imati priliku da ozdravi" ili da će je naštelovati "čika Đura mehaničar", za šta je spreman da se odrekne dela honorara. Ove "lepe" želje je začinio jednim srčanim - "Vesna do pobede"!

Marjan će sluge izabrati u utorak, pre žurke, a svima na Farmi poručio je da jedino moraju da brinu oni koji su se zamerili Aci.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Boki 13: Bio sam na sedativima kad sam se uneredio!

Iako su svi mediji pisali o tome kako je Bojan Jovanovski vršio nuždu u krevetu, šoumen nije želeo da to previše komentariše.
- Ovo je prvi i poslednji put da ću reći nešto o tome. Imao sam zdravstveni problem i tog dana samo bio tri sata na infuziji, bio sam pod sedativima, tako da je sve jasno. I ja sam živo biće, ako ljudi nisu znali – bio je kratak Jovanovski.

Ekrem plakao pred Evom što nema ćerku!

Na Pinkovom seoskom imanju dogodila se prava emotivna drama.

- Moja supruga bila je noseća sedam puta. Međutim, kada su se rodila moja četiri sina, sve je krenulo naopako. Svake druge godine sam pravio decu do momenta kada je Igbala počela da pobacuje. Ona je izgubila još dva muška i jedno žensko dete. Mnogo mi je žao što nisam otac ženskog deteta, jer sam želeo da ćerka bude moja mezimica. Bolje da mi nije rekla da je nosila devojčicu, jer sam mislio da ne umem da je napravim. Ona je sada nerotkinja i od ćerke nema ništa – govorio je Ekrem kroz suze Evi, ne znajući da je i ona izgubila ćerku jedinicu, koja je sa 24 godine umrla u Parizu pod nerazjašnjenim okolnostima.

Izvor: Press

Ekrem ne zna kada su mu rođeni sinovi

Posle sinoćnjeg izbora duelista posle kog su Jovana Pajić i Aca Ilić otišli u sobe za izolaciju, Bojan Jovanovski, ili bolje reći Boki 13 je imao šou. Prvo je uzeo Ekrema pod svoje ne bi li ga naučio šta su to bonton, ćurkizam i etika. Ekrem, kao i većinu stvari nije umeo kasnije da ponovi.

A kada je završio sa Ekremom, prešao je na Marjana. Pokušavao je da ga isprovocira pipkanjem i maženjem, ali ipak nije uspeo u tome.

Ekrem je počeo da brani Marjana na šta je Boki morao da reaguje pa je Ekrema izveo napolje.

- Kada ja pravim šou ti treba da me podržiš a ne da staješ na njhovu stranu Sve je to šou, razumeš?! – objašnjavao je Boki.

Kada su se vratili unutra Boki je nastavio. Pitao je Ekrema gde su mu i kada rođeni sinovi, ali na to nije dobio baš precizan odgovor.

- Prvi sin je rođen 6. decembra… Valjda je tada rođen… Ne znam ti ja to – rekao je Ekrem.

- Pa ajde, čestitaj sinu rođendan ako je rođen 6. decembra – ubeđivao ga je Boki.

- Igbala, reci sinu da mu želim… – počeo je Ekrem a Boki ga prekinuo:

MA ne Igbali da se obraćaš, sinu kaži…

Za drugog sina Ekrem je bio siguran da je rođen 16. avgusta, na šta je Boki prokomentarisao:

Pa istog dana kada i Madona?!

- Ma pusti me boga ti! Odkud znam ja to – odvratio je Ekrem, koji je znao da mu je treći sin rođen 2. januara.

Za najmlađeg je znao samo da je u pitanju mesec april a što se tiče datuma rekao je:

- Ne mogu ja to da pamtim, znaš!

Izvor: Puls online
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 527 528 530 531 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Maj 2026, 01:42:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.