Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Maj 2026, 19:49:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 526 527 529 530 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 867759 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
sledeći je Deki Milićević Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Javio se Bakijev tata Isidor: Moj sin laže da je imao težak život!

Denser Andrija Đogani šokirao je svog tatu Isidora Đoganija pričom koju forsira u Lisoviću da je odrastao na ulici, da su ga napustili roditelji, te da je morao da se bori za goli opstanak. Naime, njegov otac otkrio je u intervju za „Puls“ da mu nije jasno zašto Baki plasira tu priču o teškom životu, kada je on uvek imao podršku porodice i pruženo mu je sve što je želeo u životu.
- Mnogo me je zabolelo to što je pričao. Ja sam pravi roditelj, nisam falš. Kada smo se razveli njegova mama i ja, zahtevao sam da mi deca pripadnu, što se i dogodilo. Njegova mama ga je stalno posećivala i uvek svašta kupovala i donosila mu. I dan-danas je u dobrim odnosima sa njom. E sad, što je Baki voleo da bude kod Gagija, već je druga priča. Ja sam baš vodio računa o njemu, vozio ga u školu, dovozio iz škole. Imao je sve što mu je trebalo – izjavio je Bakijev tata, i dodao da ga je podržao čak i kada je upao u loše društvo i završio u zatvoru.
- I posle zatvora ja sam mnogo pričao sa njim. On je čvrsto obećao da će na sve to staviti tačku i da će se družiti sa Đoletom kako bi mu pomogao da se progura na estradu. Iako sam sa drugom ženom u braku i sa njom imam decu, nikada ih nisam odvajao, čak i ona na Bakija gleda kao na svoje dete. Rekao je kako nema ni kartonsku kutiju. Pa kod nas uvek može da dođe. On je imao sve i ljubav na sve strane. Šta je njemu trebalo da izmišlja sve te priče, nije mi jasno. Da li na taj način želi da napravi marketing, ne znam, ali nije u redu - rekao je Isidor zaPuls .

Izvor: Scandal

Pa reci, sestro slatka: Natalija zapretila Zorani da će otkriti sve njene prljave tajne!

Zaratile Nata i Zorana. Pogođena pitanjem gledalaca zbog čega je Zorana za nju rekla da je prosta, Natalija je rešila da je napadne i samo je čekala pravi trenutak. Njih dve zakačile su se prilikom dodele štapića (oko toga ko je dao štapić Jovani), što je bio dovoljan razlog da Nata Zorani saspe u lice sve što misli o njoj. Dok je denserka urlala i mahala rukama na sve strane, Zorana je ćutala, ne mogavši da dođe do reči.
Natalija: Kako te nije sramota?! Sediš za stolom kao učiteljica, naređuješ svima i postrojavaš nas. Ako možeš ti da budeš učiteljica, mogu i ja. Nemoj da ti je palo na pamet više bilo šta da mi kažeš.
Zorana: Molim te, ne viči, ne moraš sa mnom reč više da progovoriš.
Natalija je otrčala u spavaću sobu, gde je nastavila da priča o Zorani.
Natalija: Misli da je najpametnija? Dosta mi je nje i njenog lupetanja. Bolje joj je da me ne dira, jer ako ja progovorim, Zoranu neće oprati ni Dunav ni Sava!

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Pljuska je iz raja izašla: Ekrem otkrio da ženu ne bije, osim što joj lupi koji šamar!

Ekrem Jevrić pričao je prekjuče u radionici sa Banetom, Pejom, Bakijem i Batom o strogom američkom zakonu o nasilju nad ženama i priznao da je i on nekoliko puta udario svoju suprugu Igbalu! Ekrem je objašnjavao da u Americi muškarac može da završi u zatvoru ako maltretira i tuče ženu, a da se kažnjava čak i šamaranje. Na njegovu priču nadovezao se Baki, koji ga je pitao da li je on nekad udario suprugu Igbalu.
Ekrem se zbunio, pa je rekao da ženu, sa kojom inače ima četiri sina, nikad nije istukao, ali mu se dogodilo da joj lupi nekoliko šamara! Ostali su ga u čudu gledali, a on je nastavio da objašnjava kako to nije ništa strašno i da se nije događalo mnogo puta.
Šta o ovome misli Igbala, nije poznato jer se nije javljala na telefon. Ali, Ekrem joj je ionako već zadao dosta udaraca oblećući oko Vendi.

Izvor: Kurir

Aleksandar Ilić: Sačuvao sam obraz

Manje od 24 sata posle izlaska sa Farme i tri meseca izolacije od spoljnog sveta, Aleksandar - Aca Ilić (49) prvi intervju dao je za "Vesti". Za razliku od mnogih njegovih kolega, njemu je za rukom pošlo nemoguće - da posle tri meseca izađe iz farmerskog blata neukaljan. Jutro posle izlaska sa imanja Ilić nije mogao da pređe ulicu, a gradski autobusi su se zaustavljali kako bi ga putnici pozdravili.

- Ostao sam bez teksta, zanemeo sam... Ovo malo što sam video govori mi da sam napravio fantastičan posao i da nisam pogrešio što sam ušao na Farmu. Izašao sam sa imanja u pravo vreme, jer sam, priznajem, već bio na izmaku snage. Nisam ni mogao dalje, zato što za dalji boravak na imanju ipak treba imati drugačiji mentalni sklop od onog koji ja imam - kaže Ilić.

Kako je izgledao prvi susret sa vašom suprugom i sinom?

- Kada sam ugledao Ivana i Bilju jedva sam suze zadržao. Odradio sam intervju u studiju, a onda smo otišli kući i plakali smo od sreće. Moja žena izgleda fantastično, i to sam joj rekao čim sam je video. Samo mi nije jasno zašto je toliko smršala.

Patila je za vama, zar to ne znate?

- Znam, i ja sam smršao šest kilograma. Nije da tamo nije imalo šta da se jede, ali jedem hranu, a ona, čini mi se, jede mene. Strašno je kakve sam ljude tamo sreo. Prešli su sve granice, a većina njih je grdno pogrešila što je ušla u sve to.

Zašto mislite da su pogrešili kada će im učešće na Farmi doneti popularnost i bolju zaradu?

- Kakva crna popularnost, mnogi od njih neće smeti na ulicu da izađu! Pokazali su kakvi su i smučili su se narodu. Kakva crna zarada? Nema tih para zbog kojih treba prodati obraz i moral. Meni ništa, ni stotine miliona ne bi značili kada bi mom sinu bilo teško da ode u školu jer se stidi oca. Od svih para na svetu vrednije mi je to što je Ivan ponosan na mene.

Otkrijte nam tajnu, kako ste izdržali sve provokacije?

- Bez obzira na to kakve provokacije bile, nisu mogle da me nateraju da pređem granice pristojnosti. Mnogi su probali da me uvuku u mulj, mnogo sam morao da pazim da ne upadnem jer ja u mulju ne umem da plivam. Bio sam meta gotovo svima jer sam najveće ime među njima, pa je većina pokušavala da preko mojih leđa zaradi poene. Osećao sam se kao da sve vreme hodam po žici. Uspevao sam da ostanem prividno miran, iako je mnogo puta srce htelo da mi se otkine. Od besa, od tuge što ljudi padaju tako nisko, od čežnje za porodicom.

Kako ste psihički podneli takvu igru?

- Mora čovek mnogo da bude stabilan jer nije lako izaći na kraj sa svim tim ljudima od kojih su mnogi vrhunski majstori spletkarenja i podmetanja. Dobro je da sam izašao jer ne bih više mogao da trpim psihozu, dreku, viku, negativnu atmosferu. Uspeo sam da sačuvam sebe, sopstveno dostojanstvo i veće nagrade za mene nema.

Ekrem ljut zbog Marjana

Ekrem vam je silno zamerio što ste za gazdu postavili Marjana, a ne njega?

- Ja njemu ne zameram ništa. Podržavao sam ga od prvog trenutka, imao sam strpljenja i volje da mu pomognem da se snađe. Nisam se naljutio na njega ni kada mi je rekao da pevam seljačke pesme i da sam zaboravljeni pevač. Mnogi me pitaju da li je Ekrem zaista takav kakvim se prikazuje ili dobro glumi. Ne glumi, zaista je specifičan. Može da se ljuti na mene koliko hoće, ali ja sam izabrao Marjana.

Izvor: Vesti online
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung S8
Sada su u ovim kao otvorenim pismima svi opleli po Jasmini Ani da je najveca tracara, kao sto i treba da bude. Neka joj se svi poseru u usta.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
da,kaže da je samo bitno da ne pusti kvr kad je udari Smile
uglavnom,to za Bakija i jeste malo nelogično i kroz njegovu priču do sada. a što se pitanja gledalaca tiče,smiješno mi je da se odrasli ljudi tako lome i raspadaju. heh sad svi imaju mračne tajne
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Sada su u ovim kao otvorenim pismima svi opleli po Jasmini Ani da je najveca tracara, kao sto i treba da bude. Neka joj se svi poseru u usta.
Neka seru uzajamno jer Jasmina se ničim ne izdvaja iz mase.
Jedino mislim na bi nekom od muških trebalo dati tajni zadatak u vezi Eve, da i njozi osvane (kad je već Bokiju omrknulo).
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Tattoo
Smršao ovaj Boki 13,aaaa,nije to Boki,,to je Karleuša ušla,jel to sa ortakom ušla,ma jok,to je lepotica Šerifovićka,došla da vidi braću i sestre. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 216
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Gde su se "zagubile" prave vrednosti u ovoj nasoj zemlji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Није то само у нашој земљи, цео свет је отишао у три лепе. Свуда има сподоба које су више познате по изопачености него по уметничком раду.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S lll
teze su nam od granata posledice rata... Smile
IP sačuvana
social share
Nek stoje prijatelji...zlu ne trebali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 526 527 529 530 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Maj 2026, 19:49:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.