Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Maj 2026, 00:04:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 521 522 524 525 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 867836 puta)
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple 5
Aca 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ode Boki,zamazali su nam oči onim razlogom Smile
a Aca..e neka je vala,glupavo se borio
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 216
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Jadan je makedoncic dok se izivljava na zenama i "slabijima", kako se nenadje neko da ga dobro istamba, da mu presedne i farma i parice koje su mu obecali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Оде дебели глодар.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Situacija se zaoštrava (90 dan)

Boki, Vendi i Eva su ćaskali o potencijalnim duelistima. Vendi je rekla da bi duelista izabran od starne publike mogao da bude Bata, Zorana ili Natalija.

Ona je prepričala Bokiju kako su ga drugi ogovarali da je pravi igrač i da zna šta hoće u životu. Dodala je da deli ljude na igrače i neigrače. O Bakiju je prokomentarisala da je seksualno neaktivan. Eva je rekla da joj je žao što nije videla nijedan slučaj masturbacije, ali koliko ona zna, to i nije tako interesantno.

Boki je ušao u kuhinju i uzeo Jasmini šminku kako bi je isprovocirao. Rekao joj je da će mu platiti za sve što je rekla do sada. Pokušao je da polije Jasminu čašom vode, ali mu je ona rekla da bar ima malo više stila.

Peja je pevušio u dnevnoj sobi. Aca mu je rekao da se ne delija zato što je dan kada se biraju duelisti, pa može da se desi vrlo lako napusti Farmu.

Eva je pričala o svom sportskom duhu, o tome kako je volela da trči i da se takmiči. Vendi joj je rekla da to i dalje dobro radi. Ekrem je gledao Evi u šolju. Gledajući u šolju je zaključio da ona ima šanse da bude jedan od duelista.

Vendi je komentarisala u kuhinji sa Evom i Katarinom o tome kako se odlično oseća kada se u kući nalazi manje ljudi. Rekla je da je posebno nerviraju ljudi koji pričaju kako su se uželeli svoje kuće jer ih niko nije terao da udju na Farmu.

U dnevnoj sobi su Jasmina, Marijan i Jovana doručkovali. Marijan je pitao Jovanu kakav stav ima prema predstojećem izboru duelista. Ona mu je rekla da je tek shvatila koliko je teška situacija u kojoj se nalazi. Medjutim, uprkos tome, rekla je da je opuštena, i da misli da nema izgovora kako je u kućicama za izolaciju hladno jer su svi u izolaciji ravnopravni. Dodala je bi joj, sa druge strane, bilo drago da ode u izolaciju jer ne ide na lomaču, već kući.

Katarina je rekla kako joj je Boki rekao da ima teleći pogled, kokošku na glavi i krive noge, ali ona ne misli tako o sebi, tako da je i ne pogadjaju njegove reču. Rekla je da to može samo da je nasmeje.

U spavaćoj sobi su bili Zorana i Natalija. Zorana je želela da raspravi sa Natalijom šta se zapravo desilo prethodne večeri kada je rečeno da su dve devojke pokušale da je kompromituju pričama o njenom masturbiranju, jer je, kako je rekla, bila sigurna da je jedna od tih devojaka upravo Natalija. Zorana je rekla da za nju misli da je vredna i da je požrtvovani prijatelj. Podsetila je i na njeno ponašanje sa početka Farme, govoreći joj da svako ima pravo da radi šta hoće i da to ona nikada nije komentarisala. Kada je njen slučaj u pitanju, Zorana joj je rekla da joj je krivo samo zbog dragih ljudi napolju koji su sigurno zbog toga bili na lekovima. Natalija je pokušala da je ubedi da sa Katarinom ništa nije prepričavala i da se Katarinin odgovor na pitanja gledalaca odnosio na Zoranino masturbiranje sa samog početka serijala.
Natalija joj je rekla da se ona tada samo zezala i da time nikoga nije htela da povredi. Podsetila je da je prema njoj uvek bila drug. Zorana se složila sa Natalijinim mišljenjem, ali joj je skrenula pažnju da nije lepo da ona to komentariše sa devojkama pred milionskim auditorijumom. Zorana je pokazala nameru da razgovara sa Katarinom o istom problemu, ali na malo drugačiji način.

U radionici su Aca, Bane, Peja, Limen, Bata i Ekrem. Ekrem je rekao da ne bi voleo da Vendi napusti Farmu. Ipak, on je uveren da Vendi neće pobediti. Bata je gotovo siguran da će Marijan stići do finala, svidjalo se to nekome ili ne. Aca je prokomentarisao da do proleća sebe oslobadja bilo kakvog rada.

Zorana i Jovana su ćaskale u spavaćoj sobi. Zorana joj je prepričavala razgovor sa Natalijom. Ona je rekla da nikada neće zaboraviti Evin odnos prema njoj na Farmi i to kako ju je nazvala baba devojkom.
Zorana je bila sigurna da će u izolaciju otići Limen, ali je rekla da se potajno nada da će se vratiti. Jovana nije bila sigurna da neće biti ta koja ide u izolaciju.

Zorana mislila da će ponovo doći do vanrednog izbacivanja. Prokomentarisala je kako joj je bio smešan Marijanov komentar vezan za sjaj u očima. Rekla mu je da slobodno može da ga nazove ludački pogled, jer posle svega na Farmi teško je ostati normalan.

Boki je čuo da se Ekrem povredio. Ekrem je pokazao Bokiju ruku uz komentar da je na poštedi do kraja serijala.
Eva je rekla Nataliji da su svi ljubomorni kada ona Ekremu spremi jaja da jede. Natalija nije mogla da shvati da ljudi nemaju naviku da za sobom počiste. Ona nije htela, kada je ustala, da sklanja za ostalima. Bila je ljuta jer na stolu stoji hrana prljavo posudje od prethodnog dana. Eva je pretpostavila da su farmeri takvi i kod svoje kuće.

Boki je ušao u spavaću sobu sa namerom da probudi Jasminu. On je pokušao da je probudi, medjutim, kako mu nije uspelo, otišao je do kuhinje, sipao rakiju u čašu i odneo joj uz komentar da je alkoholičarka i da joj treba rakija da se smiri. Ona je odgurnula čašu i prosula rakiju. Zatim je Boki otišao do Marijana. Nogom mu je pomerao krevet. Marijan se probudio i rekao mu da je debela mesina.
Boki je zatim nagovorio Ekrema da legne u krevet pored Jasmine. Ekrem je u kuhinji pričao Vendi šta Boki traži od njega. Zorana, Bata i Peja su ubedili Ekrema da to učini. Legao je pored Jasmine, Boki ih je pokrio. Jasmina se probudila, pa je, iznenadjena, pokušala da poprska Bokija vodom. Marijan je prokomentarisao da će od nagrade platiti Bokiju operaciu promene pola.

Počeo je sastanak za izbor duelista. Prvi duelista, izabran od strane farmera, je Jovana. Drugi duelista, farmer sa najmanje glasova publike, je Aca. Njih dvoje su, odmah po odlasku u izolaciju, počeli da uče za duel.

Izvor: Zvanični sajt Farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Jovana Pajić u paralelnoj vezi

Jovana Pajić bila u isto vreme u ljubavi s pilotom Miletom Matovićem i Saletom Cvetkovićem, frontmenom Tropiko benda. Obojica je ostavili pred njen ulazak u rijaliti!

Istina, pred ulazak na Farmu je imala. I to dvojicu. U isto vreme. Neposredno pre nego što se uputila u Lisović, ostavili su je i pilot Mileta Matović, sa kojim se zabavljala oko pola godine, i Aleksandar Cvetković, frontmen Tropiko benda, sa kojim se smuvala dva meseca uoči rijalitija. Avijatičar joj je bio, ajmo reći, zvanični dečko. Ili nije bilo baš tako? Dobro je čuvala svoju tajnu, tako da jedan za drugog nisu znali. Sve dok…

- Mileta je saznao da ga vara sa Saletom i ostavio ju je bez razmišljanja. Ona je onda čvrsto prigrlila Sašu, sa kojim je bila do samog ulaska na Farmu. Ali on je samo koji dan pre nego što će Jovana otići u karantin otkrio da se zezala sa strane. Šutnuo ju je bez pardona – otkriva za Kurir izvor odlično upućen u ovaj ljubavni trougao.

Pevačica na imanju sve vreme nosi oko vrata lančić sa slovom “S” i često ponavlja da ima dečka muzičara.

- Ja nemam devojku i ne znam odakle vam ta informacija – bilo je sve što nam je frontmen Tropika odgovorio kada smo ga pitali da li je istina da je u vezi sa Jovanom Pajić.

Izvor: Kurir

Javorka: Svetlana priča budalaštine

Bivša žena ga blati, sadašnja ga brani. Nakon što je Svetlana Rističević, bivša supruga Marjana Rističevića, u medijima otkrila da ju je političar i aktuelni farmer tukao i terao na grupni seks sa prijateljima, oglasila se njegova sadašnja žena Javorka.

Ona je kaže da je šokirana izmišljotinama svoje prethodnice, a da je njegovim roditeljima pozlilo.
- Svetlana priča budalaštine. Čula sam da je dobila dete i da priča da je Marjanovo, ali moj muž nema nikakve veze s tim. Ako se čak i dokaže da je dete njegovo, bože moj, prihvatićemo ga i čuvati kao da je naše. Marjan na mene nikad nije povisio ton, a kamoli da me je udario. I ta priča za grupni seks je budalaština. On je patrijarhalno vaspitan i ne bi mu tako nešto palo na pamet, čak i ona fotografija iz novina na kojoj je Svetlana gola nije slikana u našoj kući, kao što ona tvrdi – rekla je Javorka za Kurir.

Svetlana Rističević: Javorka i Marjan lažu!

Svetlana Rističević rekla je za Kurir da Marijan njoj nije slao novac kao što Javorka tvrdi.
- Nikad mi nije pomagao, samo mi je jednom poslao oko 200 evra i platio je sudske troškove posle razvoda 2006. Možda je uplaćivao nekom drugom, meni nije. Taj auto o kojem Javorka priča, „mazda 121“, bio je na moje ime, a samo je jednom platio registraciju posle razvoda. Ubrzo potom, kola su prodata – tvrdi Svetlana.

Ona ne želi više da priča o maltretiranju bivšeg muža i primoravanju na grupni seks.
- Što sam rekla, rekla sam. Neću ga tužiti, niti pokretati krivični postupak protiv njega. Vidim da je lošeg zdravstvenog stanja i ne želim da mu se svetim, niti da mu na bilo koji drugi način naškodim. Moje dete nije Marjanovo i ni u kom slučaju ga ne bih dala njemu i Javorki da ga odgoje. Ne pamtim kada sam se poslednji put čula sa Marjanom. Sigurno nije bilo tri meseca pre Farme, kao što je rekao. Istina je da nas dvoje nismo u lošim odnosima i mogla bih da odem na kafu s njim, nije nikakav problem – završava Svetlana.

Marjan nema pojma šta se dešava.
Bio je prilično zbunjen kada mu je Ognjen Amidžić preksinoć postavio pitanje gledaoca o odnosu koji ima sa prvom ženom.
- Ne razumem zašto neko ima potrebu da me pita za prvu ženu? Mi nismo ni u kakvim odnosima, ali nismo ni neprijatelji. Mogao bih čak i da odem na kafu s njom kada izađem s Farme. Ja sam ovde već tri meseca, a poslednji put sam se čuo sa njom tri meseca pre dolaska na Farmu – naglasio je Rističević.

Redovno joj šalje novac

Javorka nam je otkrila i da je njen suprug Marjan finansijski pomagao bivšoj ženi posle razvoda.
- Davali smo Svetlani novac kad god nam je tražila, a za to postoje i priznanice kao dokaz, tako da je glupo da poriče. Bilo nam je žao devojke jer je mlada ostala sama. Marjan joj je posle razvoda ostavio i automobil, koji mi redovno registrujemo svake godine – kaže Javorka.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Skandalozno: Farmeri pišaju u flašu!

Da na imanju u Lisoviću higijena nije na zavidnom nivou, konstatovala je Natalija, potkrepljujući to činjenicom da većina farmera u kupaonici gde ih kamere ne snimaju pišaju u plastične flaše:
- Ovo je grozno, od smrada ne može da se diše – rekla je Natalija i dodala:
- Kako ih, bre, nije sramota, mrzi ih da idu u poljski klozet, pa pišaju u flašu! Ovome treba stati u kraj, više niko ne vodi računa o higijeni – govorila je denserka naglas, dok su se ostali ukućani pravili kao da ne čuju njene reči.

Izvor: Alo

Posle napetog duela znanja: Aca Ilić napustio Farmu!

Prvi put je duel znanja na farmi zaista bio onakav kakav bi trebalo da bude. Em su Jovana Pajić i Aca Ilić nabubali odgovore iako su oboje tvrdili da se nisu “razvalili” od učenja, em su toliko brzo udarali taster da su čak tri puta morali da traže “čelindž”. Njih dvoje su otkrili i recept za preživljavanje u ledenoj izolaciji – spavanje na pola sata i loženje vatre.
Ipak, potrebe vode kod pilića, uzgoj praziluka, ovčije mleko i vitamine u krastavcu bolje poznaje Jovana, koja je Acu dobila rezultatom 5:2, i dobila duple poene. Jovana je osvojila 86,12, a Aca 13,88 glasova.

Izvor: Mondo

Ponosna sam na mog Acu!

Pevačica Biljana Jevtić, supruga pevača i učesnika „Farme" Ace Ilića, neposredno pre izbacivanja njenog supruga za Press pričala je o braku, krizama i temperamentu svog supruga. Kako kaže, volela bi da je Acu pored Marijana i Jovane videla u finalu, a od honorara bi tražila da joj kupi auto. Biljana je ponosna na njegovo ponašanje i nije zažalila što ga je sa sinom Ivanom nagovorila da uđe u rijaliti.

- Dok je gledao prvu i drugu sezonu „Farme" pričao je kako nikada ne bi ušao u takav rijaliti, ali kada mu je na letovanju stigao poziv iz produkcije počeli smo da razmišljamo. Iskreno, Ivan i ja smo ga nagovorili da pristane jer smo znali da je mentalno jaka osoba. Njemu je samo u trenutku „kvrcnulo" u glavi i rekao je „idem". Jedan od razloga je i novčana zarada, ali to ipak nije bilo presudno.

Zamerate li mu nešto u rijalitiju?

- Bez lažne skromnosti, ponosna sam na njega i njegovo ponašanje. Pokazao je koliko je dostojanstven i porodičan čovek. Malo mu zameram što je u početku bio zatvoren i povučen jer on je u prirodi jako duhovit i uvek animira prijatelje oko sebe, veliki je veseljak, što tamo nije pokazao. Sada se opušta i vidim da će zablistati u pravom svetlu.

Da li je moguće da ga je toliko povredilo to što su mu podmetnuli časopis „Plejboj" ispod kreveta, što ga je nateralo da zaplače?

- Bilo mu je neprijatno! On je patrijarhalan i drugačije gleda na te stvari od nekih drugih ljudi. Naravno da zna šta je „Plejboj", pa nije on pao sa Marsa i nije plakao zbog toga kako su to okarakterisali farmeri. Jednostavno mu se sve skupilo u tom trenutku. Nedostajala mu je porodica i splet tih okolnosti ga je dotukao.

Kako na učešće oca u rijalitiju reaguje vaš sin Ivan?

- Iako je radoznala osoba, on ipak izbegava da nas gleda na televiziji. Retko prati „Farmu", a i ja mu to ne dozvoljavam ako se na programu emituju svađe ili scene koje nisu za njegov uzrast. Desi se da ga pozovem da gledamo „tatu", ali on samo odmahne rukom u stilu „šta ima da gledam". Mislim da mu je tako lakše jer ne razmišlja o tim stvarima ili je to i revolt zbog činjenice da mu naša profesija oduzima pažnju koja bi bila rezervisana za njega.

Da li je bilo neprijatnih komentara u Ivanovoj školi ili na ulici?

- Kada dođe iz škole, redovno ga pitam da li ima nekih komentara. Šta kažu drugari? Ivan kaže da ga svi podržavaju i glasaju za Acu. Mene ljudi zovu telefonom i presreću na ulici uz reči hvale za Acu što me kao suprugu raduje. Sa te strane nas je on svojim ponašanjem zaštitio.

Znači, mislite da je Aca zaslužio finale?

- Iskreno, videla sam ga u finalu. Ako se gledaju ljudske vrednosti, mislim da je zaslužio. Pored njega, volela bih da su se u finalu našli i Marijan, jer čovek non-stop radi kao i Jovana, koja mi je izuzetno simpatična mlada devojka. Među favoritima su mi takođe Ekrem i Peja.

Kako biste potrošiti novac od eventualne Acine pobede?

- Novac je mnogo lako potrošiti jer je sve skupo, a imamo mnogo prijatelja i rodbine kojima treba pomoć. On pomaže njegovoj, a ja svojoj familiji. Rekla sam Aci da ako pobedi, pošteno bi bilo da mi kupi novi auto, a možda ću snimiti i novi CD, ali što kaže Aca, treba malo ostaviti i za stare dane.

Vas dvoje ste 25 godina zajedno, a nikada u medijima nije osvanula neka od vaših kriza. Da li ih nije bilo ili ste ih vešto krili?

- Postojale su krize na početku, ali nikada nismo bili pred razvodom. Bilo je ljubomore pa smo jedno drugom pretili odlaskom, ali sve su to samo prolazne krize koje se nisu odrazile na naš odnos. Da ne ureknem, funkcionišemo fenomenalno sa mnogo ljubavi i tolerancije.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 270
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ma i Aca i Bilja su ok ali Acino spominjanje kljuca kojim je zaklucao Biljinu cupi je malo degutantno..... Smile
IP sačuvana
social share

Ko igra za raju a zanemaruje taktiku zavrsce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia 300
Штета за Ацу,одушевио ме је понашањем. Нисмо навикли да су људи са наше естраде културни.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung S8
Cuo sam juce da je izasao debeli peder.  Smile

Ko je inace gazda sada?
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 521 522 524 525 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Maj 2026, 00:04:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.