Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Maj 2026, 23:35:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 517 518 520 521 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 867829 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Zorana još uvek plače zbog masturbiranja

Pevačica ne može da podnese činjenicu da je primećena kako masturbira u svom krevetu. Napila se i preplakala celu žurku, a kolk’ko sutradan nastavila je da sebe „ubija u pojam“.
Zorana je veći deo dana provela u krevetu, odbijala je čak i da jede.

Jovana: Zorana je toliko utučena. Nikada je nisam videla ovakvu za dva i po meseca.

Jutros je izašla bosa iz kuće i skupljena je plakala na panju. Sve što je moglo nju je spucalo.

Aca: Da li će uspeti uopšte da se povrati? Meni se čini da je ovo mnogo ozbiljna stvar.

Jovana: Baš je loše. Nju je sve to mnogo pogodilo, to što su čuli njeni roditelji, nju je sada jako sramota. Katarina joj je ukaljala obraz i rekla je nešto što se možda uopšte nije ni desilo.

Izvor: Kurir

Jasmina Ana: Boki bićeš pokojan kad izađeš sa Farme

Najnoviji incident dogodio se između nje i Bokija 13 kome je rekla da će biti pokojan kad izađe s farme!?

Tako su Boki i Baki pričali o Jasmini i o tome kako se ničega ne seća. Boki je rekao da je ona „kreten“ i lažljivica. Bakiju je zasmetalo to što se seća mnogih detalja vezanih za broj popijenih pića, količinu pojedene hrane, a ne toga koga je ogovarala. Boki je posavetovao Bakija rekavši mu da treba da bude jak i da, ako ga neko napadne, on uzvrati istom merom, a ne da oprosti. Dodao je i da bi trebalo da nauči da čita ljude. Baki je rekao da je pročitao sve farmere, i da se zbog toga trenutno ne druži sa Banetom…

A onda je Boki pitao Jasminu da li pije lek za smirenje. Ona mu je odgovorila da je to lek za zub. Boki joj se nasmejao. Ona ga je zamolila da se ne svađaju. Jasmina mu je rekla da bi trebao da ima poštovanja prema njoj jer bi mogla da mu bude majka. Boki je rekao da se njegova majka ne bavi tračarenjem. Jasmina je izašla na trem da bi oprala zube, pa je dobacila Bokiju da će biti pokojan kada izađe sa Farme!?
Boki je došao za njom na trem i rekao joj kako bi trebalo da je bude sramota što je to rekla. A zatim je poprskao vodom.

Izvor: S media
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Farma Srbija: Najnovije vesti (88 dan)

Vendi i Eva su, uz јutarnju kafu, ogovarali Jasminu uz kafu. Zatim je Vendi pričala Evi kako je zaključila da je Peja imao averziju prema njoj zbog Zlate. Prešli su na ogovaranje Zorane. Vendi je rekla da je Zorana prosečna pevačica koja nema ni glasa ni stasa. Rekla je da je „preko kreveta“ došla na poziciju u fudbalskom klubu na kojoj je sada.
Vendi je rekla Ekremu da je Aca kao kameleon. Rekla je i da je na njemu „vrši upite“ kao na mišu.

Ekrem je pozvao Vendi da mu bude gost u Njujorku, i podsetio je da će joj ugovoriti nastupe po Americi.

Peja i Jasmina su razgovarali o Farmi. Peja je pričao kako mu je Farma promenila život i kako je to jedno odlično iskustvo. On je zadovoljan time što je bio u sukobu sa samo dvoje farmera, Vendi i Jelenom. Peja je posavetovao Jasminu da nije trebalo da krije flašu rakije koju je neko vreme držala u „šteku“, kao i da bi trebalo da se distancira od ekipom sa kojom se sada druži jer su oni loše osobe.

Jovana, Baki, Zorana i Boki su ćaskali u kuhinji. Baki je rekao da su sva pitanja gledalaca postavljena Jasmini bila vezana za ogovaranje pojedinih farmera. Jovana je zaključila da se Jasmina, kada su joj pitanja bila postavljena, pravila da se ne seća kada se to desilo. Baki je rekao da to nije slučajnost. Zorana je rekla da je nemoguće da se Jasmina seća koliko je votki popila, a da se ne seća koga je ogovarala.
Boki i Baki su pričali o Jasmini i o tome kako se ničega ne seća. Boki je rekao da je ona „kreten“ i lažljivica. Bakiju je zasmetalo to što se seća mnogih detalja vezanih za broj popijenih pića, količinu pojedene hrane, a ne toga koga je ogovarala. Boki je rekao da više nema reči za nju i za Marijana za koga je rekao da se suprotstavlja svemu. Boki je posavetovao Bakija rekavši mu da treba da bude jak i da, ako ga neko napadne, on uzvrati istom merom, a ne da oprosti. Dodao je i da bi trebalo da nauči da čita ljude. Baki je rekao da je pročitao sve farmere, i da se zbog toga trenutno ne druži sa Banetom.

Jasmina, Vendi i Katarina su razgovarale u kuhinji. Jasmina je pričala kako je imala tri najgore godine u životu. Rekla je da se tada razvela, upala u ogromne dugove, i da su joj prijatelji poslali nešto para samo da bi mogla da preživi. Vendi joj je rekla kako pre desetak godina nije imala para, a bilo je posla, medjutim, slabo plaćenog.

Proka je došao kako bi podelio nove zadatke. Pitao je ko se mešao u tudje poslove. Bane je rekao kako je Marijan kao i uvek pomagao u štali i da je pomogao Katarini oko krave. Proka je pitao da li je sama bar pola kofe mleka pomuzla. Marijan je potvrdio da je skoro celu pomuzla. Proka je Banetu dao spisak zadataka, ali mu je dao slobodu da odluči ko će šta raditi. Poručio mu je da ne štedi nikoga.

Posle podele zadataka Proka je krenuo u razgledanje imanja. Za životinje je rekao da ne bi smele više da izlaze iz štale i torova.

Vendi i Boki su u sobi.Vendi je rekla da se posvadjala sa Marijanom i da mu je rekla svašta. Rekla je da ona nikada ne bi mogla da bude njegova žena, da je on mnogo mračan. Objasnila je Bokiju kako su se medjusobno gurali stomacima. Dodala je da je uvredilo kada joj je rekla da je samo za bludničenje.

Boki je pitao Jasminu da li pije lek za smierenje. Ona mu je odgovorila da je to lek za zub. Boki joj se nasmejao. Ona ga je zamolila da se ne svadjaju. Jasmina mu je rekla da bi trebao da ima poštovanja prema njoj jer bi mogla da mu bude majka. Boki je rekao da se njegova majka ne bavi tračarenjem. Jasmina je izašla na trem da bi oprala zube, pa je dobacila Bokiju da će biti pokojan kada izadje sa Farme. Boki je došao za njom na trem i rekao joj kako bi trebalo da je bude sram što je rekla to. Poprskao je vodom.

Boki se vratio u kuću pa se posvadjao sa Katarinom.

Izvor: Zvanični sajt Farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ličiš na dedu.
-on je pokojni Smile
-pa i ti ćeš biti Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Ludo burazeru iliti pojmovi po Ekremu: Zub to je razumnost, a kafa je nikotin za ljudske osobe!

Boki 13 je posle uspešnog zadatka “hipnoze” rešio da svog prijatelja Ekrema Jevrića ispita i vidi koliko razume neke od reči i pojmova… u srpskom jeziku… Pogledajte šta mu je naturalizovani Njujorčanin odgovorio.
Pitanje: Šta je etika?
Ekrem: Etika je ikvalitent (ekvivalent) za ljudski moral.
Pitanje: Šta je banka?
Ekrem: Banka je đe se čuvaju upotrebne stvari.
Pitanje: Šta je zub?
Ekrem: Pa zub je …..teško je to pitanje, razumnost. Jel tako?
Pitanje: Šta je kafa?
Ekrem: Kafa je nikotin,kafetin,napitak što upotrebljavaju ljudske osobe.
Pitanje: Šta je glumac?
Ekrem: Čovek što je završio školu za vršenje glume.

Izvor: S media

Farma: Ko se svađa, taj se ne voli

Posle jučerašnjeg okršaja Vendi i Marjana, njihov sukob je samo dobio novu dimenziju, a Vendi se potrudila i da mu dodeli još nekoliko novih nadimaka: gnjida, ljiga, moron, degenerik, seksualni manijak...

Nakon što su se "propisno" izvređali, Vendi mu se unela u lice i počeli su da se guraju, on nju stomakom, ona njega bujnim poprsjem...

"Dama je već u godinama i njene obline su sada malo prešle na stomak", kaže Marjan, a Vendi je ovaj sukob objasnila kao njegov pokušaj da "svojom mešinom polupa pločice" na njenom stomaku.

Vendi je prvo "žestoko pogodilo" to što je Marjan rekao da je ona izvor zla na farmi, a sada ju je samo još više naljutio sa konstatacijom da je ona samo za bludničenje, ali joj je ipak najviše zasmetalo što je dirao Ekrema...

"Seksualni manijače napadaš žene, a i muškarce ovde na farmi", ali je Marjan nije slušao on se prepirao sa Bokijem "ko je bitniji na imanju", a onda su došli i do teme "ko je jači".

"Ma ima da te prebijem. Sram da te bude. Nemoj da ti ja objasnim neke stvari pa da vidiš kako transvestit bije ludaku jedan. Ološu, tračaro ženska, ti si našao da mi kažeš na šta ličim", rekao je Boki, a Vendi je dodala da nema potrebe više da se raspravlja sa manijakom "koji se usudio da je nazove bludnicom".

I dok Marjan misli da je Vendi "zlo za bludničenje" Ekrema želi da je ugosti u Njujorku, a planira i da joj dogovori seriju koncerata po Americi.

Šta li će Igbala da kaže kada joj Vendi zakuca na vrata!?

Ko je guska?

Za razliku od Vendi, Kaći je Marjan bio savetnik i svedok u slučaju "Banetova devojka koja ga, možda, čeka".

"Ja sam za prijateljstvo uvek, ali na našu vezu smo stavili jednu veliku tačku. Niko me nije ovako povredio. Javno me ponizio. Nije mi nikad rekao da je imao vezu. Slagao me. Samoživ je", pričala je Kaća konfuzno o dojučerašnjem ljubavniku.

Bane je na kraju ironično rekao da je sa Kaćom bio samo "zbog publiciteta", a ona je dodala da time samo pokazuje da "nema ni malo respekta prema njoj".

"Neke stvari si izgovorio, a znao si da će me povrediti. Od mene si pravio budalu, imaš neku svoju priču u glavi. Tačno znam da si me namerno povredio, ispala sam guska, kokoška...", vrištala je Kaća, a nakon Banetovog insistiranja da li je znala da je on "nešto počeo sa jednom glumicom pre rijalitija", na kraju je dobio potvrdan odgovor.

Ipak, Kaća i dalje tvrdi da je bilo krajnje podlo sve jer joj je rekao i da je zaljubljen u nju, a onda je rekao da će da vidi šta će da uradi sa glumicom kada se Farma završi.

Nakon što je stavila "veliku tačku" na Baneta, pojavio se Boki 13 sa kojim Kaća nikako ne može da izađe na kraj.

Makedonac je prvo opušteno, uz vatricu iz "Smederevca" ćaskao sa Batom o tome kako neki VIP seljaci ne zaslužuju da budu učesnici jer nisu opravdali svoje honorare.

"Strašno je to kada vidiš neku totalnu autsajderku ovde. Kafanska pevačica i neuspela Zvezda granda da mi drži ovde predavanje, ma daj", rekao je Boki, a Bata je dodao da ipak treba spustiti loptu i kada izađe videti kakvo je stanje, ali da nema šta da ga "ispomera i pogodi".

A onda se "Smederevcu" primakla i Kaća, a Boki nije odoleo a da je malo ne isproziva i samo se nadovezao na njenu i Banetovu raspravu.

"Šta da te ispomera i pogodi. Ona je tužna i ružna jer ovde sedi dečko sa kojim se žvalavi, a on čeka da vidi šta će sa aktuelnom devojkom kada izađe", počeo je Boki, a Bata je samo dodao da to nema veze sa njim.

"Ma ti si tužan i ružan", ponovila je Kaća Banetove reči.

"Samo sam rekao istinu, da si kafanska pevačica i propala Zvezda granda", a Kaća je opet ponovila ono što je Bane rekao pre par dana: "Ma ti nemaš prijatelje, ko želi sa tobom da prošeta kroz grad. Ko si ti, pogledaj se, ne možeš ni sebe da pronađeš".

Kaća je rekla i da je Boki najveća tračara, ali joj je on vratio: "To se videlo po pitanjima publike", onda se u celu priču umešala i Jasmina kojoj je Boki obećao preporuku za estetskog hirurga...

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Marijanu preti do 15 godina zatvora, Javorka – Svetlana je plaćena da blati Marijana!

Šokantna ispovest bivše žene Marijana Rističevića, Svetlane, koja je za „Alo!“ ispričala da ju je maltretirao tako što je dovodio svoje prijatelje da imaju seks sa njom dok je on ceo čin snimao, čista je laž, smatra njegova sadašnja supruga Javorka Rističević.

Javorka iznosi sumnju da je Svetlana plaćena da iznosi grozne optužbe na račun političara i kaže da će zbog toga završiti na sudu.

- Slatko sam se ismejala kada sam sve ovo videla! Celo selo komentariše sve ovo i dodaje da je imala dobru sisu. Mislim da je Svetlani neka gej organizacija platila da blati Marijana. Sve je to jedna laž i zatečena sam gomilom gluposti i izmišljotina – rekla je sadašnja Rističevićeva supruga za „Alo!“ i dodala da Svetlana sama sebe demantuje.

- Prvo je rekla da je Marijanu mali i da je impotentan, pa onda da ju je on sa prijateljima je*ao. Mislim, nek se žena dogovori da li ju je Marijan je*ao, ili nije mogao to da radi zbog cigareta i alkohola. Ma sad donekle mogu i da razumem da je rekla da je bila nezadovoljna seksualnim odnosom, jer su njeni apetiti očigledno mnogo veći, a možda joj treba i piton u bukvalnom smislu kako bi se ona zadovoljila, nemam pojma -prokomentarisala je Javorka.

Kako bi čuli i Svetlanin komentar na optužbe Rističevićeve, pozvali smo je, ali ona nije imala više snage da preterano komentariše ovu temu.

- Možete li da zamislite kako se osećam, pogotovo zato što me sada zovu i ljudi kojima nikada nisam ispričala sve ovo? A što se tiče Javorke, meni je jasno zašto ona sve to priča, jer je prirodno da brani svog muža – bila je kratka bivša Marijanova žena.

Pošto je u svojoj potresnoj ispovesti navela i da je svojevremeno podnosila prijavu, ali da povodom toga ništa nije preduzeto jer je imao veliki uticaj, pozvali smo policijsku stanicu u Sremskoj Mitrovici.

- Proverićemo da li je ta prijava zavedena i kako će policija reagovati povodom ovog slučaja – rekla je za „Alo!“ PR policijske stanice Željka Avrić, ali do zaključenja ovog broja nismo dobili nikakvu dalju informaciju.

Marijanu preti od pet do 15 godina zatvora!!!

Poznati beogradski advokat Viktor Gostiljac smatra da, ukoliko se ispostave kao tačne tvrdnje Svetlane Rističević, Marijanu može da preti zatvorska kazna između pet i 15 godina zatvora:

- Na osnovu toga što je Svetlana Rističević ispričala za vaš list, najklasičnije krivično delo koje bi moglo biti predmet je nasilje u porodici, za koje je zaprećena zatvorska kazna od tri meseca do tri godine. Ako je žrtva bila prinuđena na seks, i to sa više lica, to može da se podvede kao silovanje, za šta je predviđena kazna od pet do 15 godina zatvora. Tužilaštvo ima pravo i obavezu da reaguje i da sprovede sve zakonom propisane radnje u cilju procesuiranja činioca krivičnog dela. U ovom konkretnom slučaju, policija može da pozove Rističevića na razgovor i ukoliko ima osnova, da mu saopšti da je osumnjičen, jer on nema imunitet ako je na farmi – kaže Gostiljac za „Alo!“.

Zorić: Tužilaštvo ima preča posla!

Kako bismo saznali da li će tužilaštvo preduzeti nešto povodom optužbi Svetlane Rističević, pozvali smo portparola Republičkog javnog tužilaštva Tomu Zorića, koji je brzo okončao razgovor.
- Zovite me u ponedeljak jer imam šest snimanja danas i imam preča posla sada – bio je kratak Zorić.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Boki 13: Jasmina je mutava glupača, Jasmina: Boki je pokojan kad izađe

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski rekao je Jasmini Ani da je „mutava glupača“ i da jedino svoje fore može da prodaje Živkovićevoj, koja „plasira kurvanjsko ponašanje“, a ona njemu da je „štrokavko“!

Rasprava je počela kada je Boki rekao Vendi da nju neprestano ogovaraju Katarina i Jasmina.
- Ženo, zar ne vidiš koliko te ove dve ogovaraju? – upitao je Makedonac Vukelićevu.

- Ma šta ti hoćeš, bre, skloni se, smaraču – odgovorila je „Zvezda Granda“, a u njenu odbranu stala je i spisateljica.

- Šta se ti, bre, mešaš, kada ti najviše ogovaraš – odbrusio je Jovanovski spisateljici, koja mu je na to rekla „da odje*e“. To je mnogo naljutilo šoumena, koji je tog trenutka bacio njenu šminku sa stola i rekao joj da je mutava glupača.

- Ajde udari me, štrokavko. Beži od mene, gadiš mi se, neću moći da jedem posle. Ne pereš stvari uopšte – vikala je Jasmina.

- Ja toliko stvari imam da ne moram uopšte da ih perem. Družiš se sa ovom jadnicom ovde, samo njoj možeš da glumiš damu neku – rekao je Boki, na šta se ova pobunila i rekla mu da ne naziva Kaću jadnicom, jer ona to nije.

- Jeste jadnica, velika jadnica, koja plasira kurvanjsko ponašanje – nastavio je sa svojim izlaganjem Boki, koga je prozvana pevačica ubrzo prekinula, dodavši da je njegove reči ne pogađaju i da je on degenerik.

Jasmina: Boki je pokojan kad izađe

Podsećanja radi, jučerašnja svađa predstavlja samo nastavak drame koja traje već nekoliko dana, a koja je doživela svoj vrhunac kada je spisateljica zapretila makedonskom takmičaru.
- Pokojan si kad izađeš! – prodrala se Jasmina Ana na Bokija!

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 270
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
« Poslednja izmena: 11. Dec 2010, 09:51:31 od @ladin »
IP sačuvana
social share

Ko igra za raju a zanemaruje taktiku zavrsce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Smart
Jelena Stožinić: Čist mi je obraz

Manekenka Jelena Stožinić, koja je boravkom na Farmi za kratko vreme uspela da uzburka javnost, objašnjava zašto je očekivala da će biti izbačena, tvrdi da se ne kaje ni zbog čega i otkriva kakva osećanja gaji prema Banetu...

* Jesu li ti se slegli utisci sa Farme?     
- Srećna sam što se nalazim među svojima, ali moram da priznam da mi je ipak malo žao što sam napustila neke drage ljude sa Farme. Saživela sam se sa njima i drago mi je što sam bila deo te velike psihološke igre.

* Da li si imala neku taktiku?
- Da sam imala taktiku, verujte da bih i dalje bila na imanju. Nisam je imala i time se ponosim. Ono što ste videli tamo - to sam zaista ja. Iako novac jeste bitan, od njega mi je važniji čist obraz.

* Ko te je od farmera najviše razočarao?
- Ne bih komentarisala tuđe postupke. Jedino žalim što sam padala na Bakijeve provokacije i što sam mu u nekim momentima odgovarala. Kada se sve sumira, sve te uvrede ipak više govore o njemu.

* Ko je tvoj favorit na Farmi?
- Bane! Od srca mu želim da pobedi, a pobeda bi bila odličan ‘’vetar u leđa“ jednom mladom i perspektivnom čoveku kakav je on.

* Šta misliš o Katarini Živković?
- Za nju imam samo reči hvale. Iako se u početku nismo najbolje slagale, vremenom smo postale bliske. Kad bude izašla, ići ćemo zajedno da kupimo šminku, kao što sam navela i u pismu. Mediji su napumpali priču o ‘’ljubavnom trouglu“, a on nikad nije ni postojao između nje, Baneta i mene!

* Iako se priča da si pre ulaska na Farmu raskinula godinu i po dana dugu vezu, tvoje emotivno stanje i dalje je nepoznato. Otkrij nam da li imaš momka?
- Samo ću reći da je u toku ljubavna priča koja je bila aktuelna i pre odlaska na Farmu.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung S8
Ma da bre Marjan silovatelj... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
pogubio se sinoć kad su ga pitali za bivšu
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 517 518 520 521 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Maj 2026, 23:35:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.