Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Maj 2026, 01:00:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 505 506 508 509 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 867882 puta)
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S lll
hvala produkciji na Sasi  i Snezi...ovo je bilo divno... Smile
IP sačuvana
social share
Nek stoje prijatelji...zlu ne trebali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Pa i bilo je vreme da mu neko odbrusi.
Nije on peder, samo je debeo i ružan i zato se oblači u žensko. Dobro reče Bane sinoć, tebe neće ni peder... Smile

nije, zamo poso zavrsava u analni otvor
Ne znam baš. Moj utisak je da na farmi svi samo  .
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Ekrem zabrinut jer je Vendi nestala (84 dan)

Vendi i Aca su se posvadjali jer je Ekrem rekao Vendi da je svi ogovaraju. Aca je zapravo bio ljut jer se Ekrem raspitivao ko će biti sluga. Aca je rekao Vendi da će joj uvek dati štapić kad god mu se ukaže prilika. On je poručio Vendi da ima ljudi kojima ne veruje ni kada darove nose. Ona mu je odgovorila da je sam stavio glavu na panj jer se priklonio ljudima koji su u sukobu sa njom.

Peja i Marijan su otišli do magarca. Marijan je pokazao Peji kako da se odnosi prema magarcu i kako da čisti.

Vendi i Boki su u dnevnoj sobi. Vendi je pričala o Bati i o tome kako je klasično žensko. „kokodakalo“, i da ništa umetničko nema u njemu. Rekao se ponaša isto kao kokoške kada im bace hranu. Dodala je da je on klasičan plagijator jer nema nijednu svoju foru, već samo imitira rečenice iz filmova i crtaća.

Proka je okupio sve farmere u dnevnoj sobi kako bi održao sastanak. Pitao je Baneta kako su farmeri uradili svoje zadatke. Pitao ih je da li su svi sami radili svoje zadatke ili im je neko od kolega farmera pomagao. Bane je izvadio papir na kome je za svakoga napisao šta je i ko radio, i kako je radio. Za Ekrema i Bakija i sebe nije ništa napisao jer ti zadaci još uvek nisu bili gotovi, a nije ni smatrao da bi sebe uspeo objektivno da oceni. Proku je naljutilo Banetovo komentarisanje pojedinih farmera. Njemu se nije svidelo to što je Bane napisao da je Stefan svoj posao uradio odlično iako on nije očistio trem i klupa nije nameštena.

Proka je zadao zadatke koje bi farmeri trebalo da urade do sutrašnjeg dana. Rekao je da će Marijan, Baki i Bane imati zadatak iznenadjenja. Proka je otišao, a farmeri su počeli da jedu.

Vendi je rekao da jedva čeka da Aca pravi ručak. Jovana je rekla da se on stalno žalio kako je nešto gusto, kako nije dobro, kako ima mnogo soli. Vendi je rekla da je najzanimljivije što je on spor i da će mu meriti brzinu. Jovana je rekla kako će sutra stalno ulaziti u kuhinju da pita kada je gotovo, kada će da bude ručak, za koliko minuta, kao što on to njih stalno pita.

Ekrem i Vendi su u spavaćoj sobi. Ekrem je masirao Vendine noge. Ljubio je njeno stopalo dok je masirao. Ekrem je rekao da njegova žena ima dlakave noge, i da joj on ne da da ih brije. Možda ponekada leti, ali on više voli kada je dlakava, jer je „bolji osećaj kada je sa njom u krevetu“.

Boki i Eva su u dnevnoj sobi. Eva je pričala kako im je bilo kada nisu imali cigare. Nije bilo nikakve zajednice, već su se samo podelili svako za sebe. Svako je čuvao svoju hranu.

Boki je pitao Ekrema gde je Vendi. Ekrem je rekao da je svuda tražio i da je nigde nema. Boki je rekao da je sigurno napustila Farmu.jer je tako i Tina izašla. Ekrem se iznervirao pa je počeo da traži Vendi. Našao je u njenom krevetu ispod jorgana.

Ognjen je došao kod farmera da bi im saopštio da jedan od njih napušta Farmu. Podelio im je džakove da se spakuju, a neki sat kasnije je saopštio da Farmu napušta Stefan.

Izvor: Zvanični sajt Farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Sluge su Jovana i Limen jer Banetu nije dozvoljeno da izabere Bokija

Novi farmer, tačnije učesnica u rijaliti-šou Farma! Baki je otišao, tu je “Baki 14!”.

“Ja sam glumica iz Španije”, rekla je “Baki 14″, koja je zamenila muževnog beogradskog repera Bakija.

Baki je pozajmio odeću od Bokija 13 i “napravio se na ženu”. Da se malo razbije atmosfera, pred izbor slugu.

Boki ga je pohvalio da je pokazao da je pravo šoumen i da zna da se zeza. “Tako muževan muškarac, a spreman da obuče žensku haljinu. Pokazao je da ume da napravi šou”, rekao je Makedonac o “svom produktu”.

Na red je došla gazda Banetova odluka o slugama. Odlučio je da to budu Jovana i Li Men, koji su mirno prihvatili njegov izbor.

“Li Men je neko sa kim se ne razumem, ne shvatam njegove šale i zato će on biti sluga”, rekao je Bane. Za Jovanu je rekao da je jedan od njegovih favorita, da veruje da će daleko stići, da je vredna, super osoba, ali da je kandidovalo za slugu to što do sada nije imala tu ulogu na Farmi.

“Stvarno nisam bila sluga i smatram da ću tako kompletirati svoj boravak na farmi”, mirno je rekla Jovana.

“Očekivao sam da ću biti sluga, znao sam da sam na tapeti dotičnog gospodina. Mene to ne pogađa. Drago mi je što je u ‘Paklenoj nedelji’, jer će i sluge biti paklene”, poručio je Li Men.

Bane je potom rekao da je želeo drugačije da odluči, da imenuje nekog drugog za muškog slugu, ali da nije mogao (čitaj: nije mu dozvoljeno).

Šuškalo se, naime, da je Bane hteo Bokija (Bojan Jovanovski) da izabere za slugu, ali navodno Makedonac ima dogovor sa produkcijom da ne može da bude sluga i da će napustiti šou ako se taj dogovor pogazi.

Bane i Boki su imali sukob veče pre izbora slugu. Najpre je Boki provocirao Baneta, duvajući mu dim od cigarete u lice, i koketirajući sa njim, a potom je maneken oteo Bokiju cigaretu iz ruke i ugasio je.

Od ulaska Bokija na Farmu, Bane je sa njim u nekim čudnim odnosima, koji su zategnuti posle nekoliko njihovih verbalnih sukoba i tvrdnji Makedonca da zna nešto o Banetu iz realnog života.

“Ne, ovaj slučaj, posle Farme, neće završiti na sudu, jer nemam vremena da se bavim babojebačima. Ja na sud idem samo za ozbiljne stvari. Od ovog trenutka Bane i ja ne razgovaramo i to je to”, rekao je Boki u igri “Istine ili izazova”.

Kada mu je Bane uzvratio, Boki je rekao: “Ajde ćuti, pozdravio te bivši dečko!”.

“Meni je drago što ima gejeva koji se lože na mene, na tebe se niko ne loži”, uzvratio mu je Bane.

Izvor: Mondo

Farmeri postali mesari, Acu peckaju za kuhinju

Proka, mentor i prinudni gazda Farme nije baš najzadovoljniji kako su farmeri uradili svoje dnevne obaveze.

Zbog toga je isplanirao iznenađenje za njega, ali i Bakija i Marijana jer ih je odredio za glavne „mesare“ koji će tranžirati veliku svinju i od nje napraviti šunkice, slanine i kobasice. U pomoć su im priskočile Eva i Jovana, a Natalija je preuzela pripremanje ručka, budući da se prethodnog dana Aca nije baš najbolje pokazao u tome, pa je čak zamolio Zadrugu da ga poštedi, jer ne ume da kuva.

Tim pre i što mu nisu prijale kritike ostalih farmera koji su mu tako vraćali za sve njegove dosadne komentare i peckanja. Priliku da mu se osvete jedva su dočekale Vendi i Jovana koje su se setile da se on stalno žalio kako je nešto gusto, kako nije dobro, ili ima mnogo soli. Vendi je rekla da je najzanimljivije što je spor i da će mu meriti brzinu, a Jovana dodala kako će stalno da ulazi u kuhinju da pita kada će da bude ručak, za koliko minuta, kao što on to njih stalno pita.

Izvor: S media
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Stefan: Boki je usamljeni debeljko i debil

- Jedva čekam da vidim Irenu i da je zagrlim! Mnogo puta sam na imanju mislio o njoj i nadao se da se njene emocije prema meni nisu ugasile. Gledao sam je drugim očima od ostalih takmičarki! Nikada nisam pomislio da je koristim za seks kako bih sebi obezbedio što duži opstanak na „Farmi” – kaže Stefan, i dodaje da mu je učešće u rijalitiju postalo mučno kada se sreo sa Bokijem 13.

- Boki je smrdljiva nakaza! Smučilo mi se kada sam ga ugledao na „Farmi”. U životu nisam upoznao tako nekog živog skota koji se ku*či i dupetom hoće da ide napred. Pokušava od sebe da napravi Azisa, iako je on za njega gospodin ili gospođa. Strašno je to što se nekome kao što je on pridaje na značaju, a on je samo jedan usamljeni debeljko ili, još bolje, debil – revoltirano je opisao šoumena.

Reper ističe da je ponosan što je iz rijalitija izašao čistog obraza.

- Nisam obrukao roditelje, prijatelje i sve one koju su glasali za mene. Nisam miran i tih, ali sam imao dobru kontrolu nad sobom, za razliku od ostalih takmičara – kaže Stefan, koji priželjkuje da snimi duet sa Zlatom Petrović.

- Voleo bih da snimim duet sa Zlatom Petrović, a možda uspem da napravim neki dogovor sa Sašom Popovićem i na taj način propagiram rep i hip-hop muziku u Srbiji.

Izvor: Press

Eva provocira jer se svi lažno predstavljaju

Član gru­pe „THC la fa­mi­li­ja“, Ste­fan Gli­go­ri­je­vić, na­pu­stio je „Far­mu“ po­sle šest ne­de­lja. Re­per je bio je­dan od ret­kih ko­ji ni­je ula­zio u ras­pra­ve i sva­đe, na­pro­tiv, bio je po­vu­čen.

– Bio sam ono što je­sam. Naj­va­žni­je mi je da sam iza­šao či­stog obra­za i da ni­sam obru­kao ni se­be ni po­ro­di­cu. Za­do­vo­ljan sam uče­šćem, dra­go mi je da sam upo­znao po­je­di­ne lju­de, a po­go­to­vo Ma­ri­ja­na, le­gen­du.

Za­što ni­si pro­mo­vi­sao mu­zi­ku ko­jom se ba­viš?

– Ni­sam imao sa kim da pro­mo­vi­šem rep i sma­trao da bi­lo ka­kva pro­mo­ci­ja u ta­kvom okru­že­nju ni­je do­bra, jer bih plju­nuo na mu­zi­ku ko­ju vo­lim. Si­gu­ran sam da bih ta­mo sa­mo bla­tio rep, pa sam od­lu­čio da to ne ra­dim. Mo­ja mu­zi­ka no­si po­ru­ku, a u ta­kvom okru­že­nju ni­sam že­leo da je ša­ljem.

Ko je naj­pr­lja­vi­ji far­mer?

– Ekrem se ku­pao sa­mo su­bo­tom i sre­dom, ta­ko da on naj­ma­nje vo­di ra­ču­na o hi­gi­je­ni. Ma­ri­jan je smr­deo na šta­lu, ali to je oprav­da­no i me­ni ni­je sme­ta­lo.

Da li je tač­no da Eva se­be pred­sta­vlja kao žr­tvu?

– Far­me­ri je po­štu­ju, ali ne­ki bi tre­ba­lo da je po­štu­ju ma­lo vi­še. Eva ih je pro­vo­ci­ra­la, jer je ogor­če­na za­to što se svi la­žno pred­sta­vlja­ju.

Ko­ji far­mer ima tak­ti­ku?

– Ven­di, jer je nje­na tak­ti­ka oči­gled­na, a to je Ekrem. Ka­da joj on ne bu­de in­te­re­san­tan, na­ći će no­vu žr­tvu, jer je za sve njih ta­mo „ta­ta-ma­ta“. Ja lič­no ne­mam lo­še mi­šlje­nje o njoj.

Izvor: Pravda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Miloš Bojanić: Pre bih vatao svoju kozu nego Vendi!

Miloš Bojanić, pobednik druge sezone rijaliti programa „Farma“, prvi put nakon povratka iz Amerike za „Alo!“ otkriva svoje mišljenje o aktuelnim takmičarima, a posebno je obratio pažnju na Vesnu Vukelić, Ekrema Jevrića, Bokija 13 i Bakija B3.

Braćala je uzvratio udarac Vesni:
- Ma kakva Vendi! Moja koza ima bolju sisu od nje! Vise joj grudi kao da su od gume! Pre bih kozu ‚vatao nego nju! Sisa napolje – to je njen nivo! Ona nema, bre, grudi! Ja sam, bre, sisao sisu, a to što ona ima daleko je od onoga što treba da ima. To je jedna slobodna žena koja je spremna na sve i zna zbog čega je došla. Ja neću da se spuštam na njen nivo jer je u rangu sa njom jedino Ekrem Jevrić! E, to je njen nivo! – započeo je Bojanić razgovor i dodao da je zgranut dešavanjima oko Jevrića.
- Ne znam kako su njega psiholozi pustili tamo! On je kao dvorska budala, nije normalan. Svi kupe poene na njegovom mentalnom nedostatku. Vidi se da je pošten i dobar čovek, ali ne mogu da verujem da ga toliko nagovaraju na gluposti – rekao je popularni Braćala i dodao da je farma na kojoj je on bio bila dosta zanimljivija i gledanija od ove.

- Da sam na mestu producenata, ja bih im smanjio honorar za pedeset odsto! Ja bih pitao sve tamo: „Je l‘ moguće da ne znate zašto ste došli i da je cela farma Ekrem?!“ – prokomentarisao je Miloš i istakao da je političar Marijan Rističević zauzeo mesto najvrednijeg – što je on bio nekada – ali isto tako naglasio da njegovo ponašanje nema veze sa životom.

- Marijan najviše radi i zato sada zadruga kreće na njega! Ali, njegov stav prema Bokiju 13 nema veze sa životom. Ja da sam tamo, imao bih respekt prema Bokiju jer je inteligentan momak, a mene njegovo opredeljenje ne zanima! Ali mi je žao samo što ima 100 kilograma, a tako je mlad. Pazite, žena i 100 kilograma nikako ne idu zajedno! On je otišao po zadatku i provocira na sličan način kao što je mene Sajko – dodao je pevač i ujedno dodao nekoliko reči i o, prema njegovom mišljenju, najbezobraznijoj farmerki.

- Natalija je užasno bezobrazna! Ona nema veze sa životom. Misli da je neki seks simbol i glumi ribu samo da bi navukla Baneta. Nemojte mi nju više pominjati! Boli me briga kako je njenom mužu dok gleda sve to – bio je ogorčen Miloš.

Što se tiče glumice Eve Ras, Bojanić kaže da zbog druženja s Vesnom Vukelić može moralno da padne u očima naroda.
- Ona je inteligentna žena, ali Vendi će učiniti da je narod ne voli! Može moralno da padne u očima drugih. Ja sad nju gledam drugačije samo zato što je doživela nesreću u svojoj porodici i to je to – završio je Braćala.

Bojanić je Milenu Ćeranić, bivšu cimerku na imanju u Lisoviću, uporedio je sa Katarinom Živković, koja je non-stop između Baneta i Bakija!
- Samo stoji između manekena i Bakija! Ne privlači me priča o njoj zbog onih prljavih gaća! Ona je blaža varijanta Milene Ćeranić, mala je razlika! – izjavio je Miloš.

Pevač Miloš Bojanić je densera Bakija B3 opisao kao živčanog robijaša koji u naletu histerije može nekome da naudi.
- On je neukusan i histeričan! Šta će jedan robijaš na farmi?! Od njega se može čuti samo brate, brate, brate i brate! On svojom nervozom može nekome da naudi tamo, svašta može da bude!- prokomentarisao je pevač.

Izvor: Alo

Miloš Bojanić se vraća na Farmu

Iako su gledaoci imali prilike da ga tri meseca gledaju u najgledanijem rijaliti programu, pevač Miloš Bojanić će se kako „Alo!“ saznaje pojaviti i u ovoj sezoni!
- Gledajte, pa ćete videti kako će ostatak reagovati ako uđem! Neki će se sigurno šlogirati ako me ugledaju – bio je tajanstven Bojanić.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Stefan: Biće seksa sa Irenom

Poslednji izbačeni farmer Stefan nakon napuštanja imanja u Lisoviću, odmah je počeo da pljuje svoje do jučerašnje cimere.

Posebno ga je nervirao Boki 13, za njim i Vendi, za koju smatra da je zavodnica koja sedi na dve stolice. A lepša strana svega je Irena Šućur, sa kojom se muvao još na Farmi.

Irena i ti ste bili na korak do seksa, šta će biti sada, kada ste slobodni?

"Seksa na Farmi nije bilo jer sam poštovao njenu odluku. Ali, da je ona pristala, uradili bismo to. Treba da se vidimo uskoro, pa ćemo znati na čemu smo."

Tvoje mišljenje o Bokiju, nakon što te je izvređao?

"On je nakaza, bleda kopija Azisa, macoglava foka koja voli muškobanjaste žene, one koje nose „nakurnjak“. Imao sam želju da ga zavalim, kao i Limena, koji je folirant i šlihtara. Ali, kontrolisao sam se."

Šta misliš o odnosu Vendi i Bokija prema Ekremu?

"Bilo je zanimljivo dok se samo Vendi igrala s njim. Kad se umešala nakaza, počelo je maltretiranje. Vendi je dobra riba i zavodnica. Ne sviđa mi se jer ogovara i ide sa stolice na stolicu. Šta će da radi kad joj debeljko izađe napolje?"

Izvor: Svet plus

Emina Jevrić: Ne želim novu snaju u kući

Majka Ekrema Jevrića, sedamdesetogodišnja Emina, u selu Komarača nadomak Plava svakoga dana gleda „Farmu“. Neretko uz televizor ostane i do duboko u noć. Svim srcem navija za svog sina, ali mu mnogo zamera na tome što je poželeo da s Vendi ima decu. Njoj ne smeta što se skidao skoro pa go pred njom, niti što pije, već samo ne želi više unučića od njega.

Zadovoljni ste ponašanjem vašeg sina?

"Dobro je dete moje, baš se super ponaša. Fino, bogumi, fino."

Šta kažete za njegovu ljubav s Vendi?

"On se s Vendi samo šali, nije se on zaljubio u nju. Dobili su i neke zadatke tamo, pa su se tako zbližili, ali nema od toga ništa. Videla sam da je hteo da spava s njom i ne mogu da kažem da podržavam to, ali šta da mu radim. Mi smo tu, a on tamo, i ne možemo da utičemo na njega."

* Da li biste voleli da vam Vendi rodi još unučića?

"Ne, nikako. Meni je njegova žena Igbala rodila već četvoro unučića i ne bih volela da mu Vendi rodi još dece".

Znači, ne biste prihvatili Vendi kao novu snajku?

"Naravno da ne bih volela. Nije ona za mog sina. Ekrem ima svoju ženu, koja ga voli i koju nikad neće ostaviti."

Kako komentarišete drugarstvo između Ekrema i Bokija?

"Njih dvojica se zajebavaju, malo me nervira zato što stalno naređuje mom sinu, ali sve je to šou, pa valjda mora tako da bude."

Da li mislite da će Igbala ostaviti vašeg sina?

"Neće. Ona njega mnogo voli i sigurna sam da će sve ovo na Farmi doživeti kao šalu. Rekla mi je da ga stalno gleda."

"Šta kažu vaši prijatelji za Ekrema?

"Svi ga podržavaju. Telefon nam zvoni po ceo dan i dobijamo samo pohvale o njemu. Nadamo se svi da će pobediti na Farmi".

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
a živa mu je majka?
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung S8
Ja ne mogu da verujem da odvratni gmaz Boki im ugovor sa produkcijom da ne bude sluga.

Dno dna.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
pa nema ni parica,osim onih koje je dobio za ulazak
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 505 506 508 509 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Maj 2026, 01:00:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.