Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Maj 2026, 17:54:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 499 500 502 503 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 867947 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Hasan Dudić rasprodaje imovinu

Da li ste se pokajali zbog učešća na Farmi?

- Ne, samo mi je žao što sam na imanje ušao sa velikim životnim problemom. Žena sa kojom sam živeo 25 godina me je ostavila, imovina mi je stavljena na prodaju, rušilo mi se sve… Zbog svega toga nisam mogao da se opustim i borim do pobede. Mada mi je i to kratko učešće donelo dosta pozitivne energije. Prilaze mi ljudi na ulici, pozdravljaju me, život mi se totalno promenio. Ima vremena za mene, osećam se kao momak i nadam se da ću uskoro naći nekog ko će umeti da me poštuje i voli.

Posle 10 godina objavio sam album “Ovaj život nema reprizu” i imam nameru da u narednom periodu sa sinom Mikijem, koji ima svoj orkestar, nastupam po diskotekama i klubovima. Dobio sam nekoliko ponuda iz inostranstva za novogodišnji nastup, još ne znam gde ću pevati, ali ću sigurno raditi, jer je to najbolja zarada za pevače – kaže Hasan.

Kakvo je sada vaše zdravstveno stanje?

- Svašta se pisalo, a jedina istina je da mi je iznenada pozlilo. Ali sam kriv jer se nisam pazio. Našao sam se na nekom veselju, malo sam više popio, pa sve to zalio jednim energetskim pićem, a uzgred sam pio i terapiju, pa me je sve udarilo u glavu. Imao sam problema sa visokim pritiskom, a onda i sa bolovima u kičmi. Sada je sve to sanirano i hvala bogu zdrav sam.

Preselili ste se u Beograd, a šta ćete sa imovinom u Šapcu?

- Kuća u centru Šapca u kojoj sam do juče živeo i sam je sagradio za svoju porodicu je na prodaju, kao i dva lokala koja imam tamo. Posle razvoda sa ženom s kojom sam živeo 25 godina odlučio sam da rasprodam sve što imam u Šapcu i preselim se u Beograd da živim blizu sina i unučića, jer su mi oni najbitniji.

Kakva je situacija sa pevačkim honorarima i da li se oseća kriza u vašem poslu?

- Ne da se oseća kriza već je muzika totalno uništena. Ja se muzikom bavim od 12. godine, nekada je bilo mnogo manje pevača, više putovalo, radilo se svaki dan i zarađivalo. Kafane su nekada bile prepune, dok se sad prebrojavaju prodate karte. Žao mi je što današnja deca ne znaju šta je lepota življenja, već samo znaju za kafiće, diskoteke i drogu.

Od koga ste učili pevački zanat?

- Ja sam imao sreću da rastem i pevam sa Šabanom Šaulićem, Safetom Isovićem, Lepom Lukić, Cunetom Gojkovićem, Nadom Mamulom… Od njih sam učio pevački zanat, ali i lepo ponašanje, kako treba poštovati starije, dok ova mlađa garda nikog ne zarezuje ni jedan posto, što je strašno.

Ima li druženja na estradi?

- Slabo, jer svako ima svoje tezge, porodicu, prijatelje, probleme… Jedino sa kim se viđam je Ljuba Aličić, a poznajemo se od osnovne škole. On je moj Šapčanin, pravi i iskren prijatelj, čovek kad me zagrli uvek zaplače od sreće.

Ko po vama danas može da napravi velike koncerte?

- Vrlo je malo pevača – Aca Lukas, Ceca Ražnatović, Aca Pejović i moj brat Šaban Šaulić. Žao mi je što Šaban ne pravi koncerte, jednostavno čovek neće. Danas svako ko objavi dva albuma pravi solistički koncert, a on bi mogao mesec dana da peva samo svoje pesme. Danas nema više prisnosti među kolegama, niko te ne zove na koncert. Nekada se išlo iz poštovanja, a sada kupiš kartu ideš i slušaj da niko ne zna.

Izvor: Vesti online
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Vanredno izbacivanje: Ispao Stefan

VIP seljaci su se našli u čudu kada su na kapiji imanja oko 21 čas videli Ognjena Amidžića, a bez reči su ostali kada im je pokazao 17 džakova za pakovanje stvari.

“Jesi li to video da nam nedostaju vreće za đubre”, hteo je da bude duhovit Bata, a isto je pokušao i Ognjen rekavši da je Zadruga farmere odlučila da ih nagradi sa izbacivanjem kojeg je pošteđen samo gazda Bane.

Ognjen je farmere posetio ponovo u 23 časa, a u kući je vladao muk. Naravno, VIP seljaci su manje više svi rekli da bi voleli da ostanu do kraja kada su ovoliko izdržali, ali su se poželeli i porodica pa im je, kao, svejedno.

“Možda moji nisu ni znali za sve ovo… Bio sam u nedelju u duelu i ‘ispucali’ su se, a večeras garant ne gledaju Farmu. Borio sam se za nagradu i sada mi je malo krivo što nisam ostao do finala”, poverio se izbačeni Stefan Ognjenu.

Za Bokija 13 je rekao da nema šta da doda jer je već sve rekao i ne želi da mu “diže cenu”!

“Ništa ne očekuje od učešća jer to smatram suludim. Kada budem vani videću sve pa onda o tome možemo razgovarati.”

Najteže mu je bilo što je već druge nedelje po dolasku postavljen za gazdu, ali se ipak dobro snašao.

Stefan kaže da je on u rijalitiju bio ono što jeste i da je uvek imao na umu da mora voditi računa šta radi zbog roditelja, “drugara iz kraja”, poznanika… Priznao je i da voli narodnjake, “one stare” i da se toga ne stidi.

“Volim kafanu i domaću muziku, to je sasvim normalno”, a juče izbačenoj Jeleni je poručio da je čeka sa pivom iza ćoška.

Njegovi favoriti za 100.000 evra su Bane, Ekrem, Peja i Jovana koju je čak i sanjao.

Izvor: Mondo

Jelena: Katarinina ljubomora je opravdana

Ma­ne­ken­ka Je­le­na Sto­ži­nić još jed­na je far­mer­ka ko­ja je na­pu­sti­la „Far­mu“. Je­le­na je, pre­ma nje­nim re­či­ma, za 85 da­na mno­go to­ga na­u­či­la, ste­kla ve­li­ko is­ku­stvo i ni­jed­nog tre­nut­ka se ni­je po­ka­ja­la što je uče­stvo­va­la u ovom ri­ja­li­ti­ju.

– Ni­sam ve­ro­va­la da ću osta­ti tri me­se­ca. To je za me­ne ve­li­ki uspeh i na ne­ki na­čin po­be­da, jer sam ta­mo ušla kao ano­nimus mnogima.
Ko­ji far­mer te je naj­vi­še ner­vi­rao?

– To je,, de­fi­ni­tiv­no, bio Ba­ki, on me je stra­šno iri­ti­rao. Ner­vi­rao me je nje­gov pro­sta­kluk, na­čin na ko­ji se sva­đa, psu­je, vre­đa.

Ba­ne ti je po­sve­ći­vao mno­go vi­še pa­žnje ne­go Ka­ta­ri­ni, a, s dru­ge stra­ne, mno­gi su ko­men­ta­ri­sa­li da se te­bi on svi­đa. Ko­li­ko tu ima isti­ne?

– Oči­gled­no da smo Ba­ne, Ka­ta­ri­na i ja lju­di­ma bi­li ve­li­ka mi­ste­ri­ja. Sa Ba­ne­tom sam pro­na­šla za­jed­nič­ki je­zik, zdru­ži­li smo se i naš od­nos je is­klju­či­vo bio pri­ja­telj­ski. Je­ste mi Ba­ne pru­žao vi­še pa­žnje ne­go Ka­ta­ri­ni, ali mo­žda mu je vi­še pri­ja­lo mo­je dru­štvo ne­go nje­no.

Ka­ta­ri­na je bi­la lju­bo­mor­na na te­be ka­da je dru­gi put ušla na „Far­mu“…

– Pa, to je nor­mal­no. Ma­da, ona to me­ni ni­ka­da ni­je po­ka­za­la.

A da li si ti bi­la lju­bo­mor­na na nju?

– Ni­sam ima­la raz­lo­ga za to, jer sam ima­la svu Ba­ne­to­vu pa­žnju i ni­sam se ni jed­nog tre­nut­ka ose­ti­la za­po­sta­vlje­nom.

Da li ti je bi­lo ne­pri­jat­no ka­da ti je Ti­na za­vu­kla ru­ku is­pod ma­ji­ce?

– Mi smo to ve­če po­pi­li i sve je bi­lo ze­za­nje. Na­rav­no da mi ni­je bi­lo ne­pri­jat­no, jer smo se ša­li­li. Ni­sam le­zbij­ka, a ni Ti­na ni­je, to je bio tre­nu­tak sla­bo­sti.

Šta mi­sliš o Evi?

– Ona je ušla kao naj­sprem­ni­ji igrač. Sve ra­di sve­sno i sa na­me­rom da pri­ka­že lju­di­ma ka­ko je mi ne po­štu­je­mo, što ni­je isti­na. Sa­ma je re­kla da je ona ve­li­ka glu­mi­ca i da glu­mi na „Far­mi“. Far­me­ri joj mno­go to­le­ri­šu, a ona to ko­ri­sti.

Izvor: Pravda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Jelena: Neću da se udam za seljaka!

Manekenka agencije „Kristal models” u intervjuu za Press demantuje medijske tvrdnje da joj je otac na samrti.
- Poludela sam kad sam videla medijske napise da mi je otac teško bolestan i da je na samrti. On jeste bolestan i živi sa tim, ali daleko od toga da umire. Da je tako, nikada ne bih napustila oca i otišla da se zezam na „Farmi”. Najvažnije mi je da su on i majka ponosni na mene i da su jedva čekali da izađem da bi me zagrlili.

Koji su motivi tvog ulaska na „Farmu”?

- Novac, slava i posao. Dobila sam priliku da budem prisutna u javnom životu i to ću iskoristiti. Svi kažu da novac nije bitan, meni je i te kako važan, iz nedelje u nedelju me u nekim situacijama to i održavalo na imanju. Iskoristiću svojih pet minuta slave i postaću još poznatija.

Kakvi su zapravo ljudi s kojima si delila krov nad glavom tri meseca?

- Ekrem je toliko lenj da je to prosto simpatično. Sa druge strane, Marijan je najvredniji i ružno je što su neki farmeri pričali da smrdi! Normalno je da se oseća na svinjac, jer je on celu farmu nosio na svojim leđima. Bane i Jasmina su veoma kvalitetni, dok je Eva dvolična osoba od koje sam bežala. O Zorani i Peji sada imam okej mišljenje.

Hoće li biti seksa između Ekrema i Vendi?

- Vendi dobro manipuliše Ekremom i koristi ga da pravi šou na imanju. On se primio na nju, čak mislim da se zaljubio, dok ona ništa ne oseća prema njemu. Njih dvoje su jedini koji su se poljubili na imanju. Što se tiče seksa, možda ga bude, mada ne verujem. Baki je pokušao da inscenira seks da bi skrenuo pažnju na sebe, a za Ekrema i Vendi se nikad ne zna…

Budući da si upoznala život na selu, ukoliko bi te zaprosio dečko sa sela da li bi zbog njega postala seoska domaćica?

- Prihvatila sam učešće na „Farmi” zato što traje kratko. Inače, gradsko sam dete i nikada se ne bih udala za seljaka. Nije mi teško da kuvam, perem i da radim sve kućne poslove, ali da se udam za seljaka – teško, boga mi!

Koliko ima istine u tome da si zbog rijalitija raskinula dugogodišnju vezu sa dečkom?

- Jesam raskinula vezu sa Aleksandrom pre „Farme”, ali ne zbog toga. On me je ispratio na imanje, a šta će se dešavati sa nama – tek ćemo videti. Važno je da ga nisam ostavila zbog nekog farmera.

Zašto kriješ da si zaljubljena u bivšeg cimera Branislava Jankovića?

- On je lep i zgodan dečko, ali gledam ga kao prijatelja. Iako su mnogi pokušavali da od nas naprave ljubavnu priču, to im nije pošlo za rukom. Imam sve reči hvale za njega, ali nisam zaljubljena.

Da li on i Katarina mogu da opstanu kao par?

- Na imanju ne može da se dobije prava slika stvari. Njihova veza nekako funkcioniše. Videćemo gde će da doguraju kad budu izašli.

Kako komentarišeš to što ste ti i Tina nakon žurke završile u istom krevetu?

- Tek sada shvatam koliko je ozbiljno ispala ta priča. Nas dve smo se zezale. Nisam lezbijka, nemam sklonosti ka istom polu… Alkohol je učinio svoje da se opustimo pa smo se samo našalile.

Šta sebi najviše zameraš kada se osvrneš na „Farmu”?

- Trebalo je više da se svađam. Pogrešila sam što Bakiju nisam rekla sve u lice, a zatim se okrenula i više nikad ne progovorila sa njim. Volela bih da sam mogla da ga ne primećujem. U nekim trenucima sam se suzdržavala da ne opsujem i izbegavala sam da pričam o privatnom životu. Dobro je što nisam imala taktiku. Kao neko ko je anonimus dogurala sam daleko.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Jelena priznaje: Opet bih se, vatala sa Tinom!!!

- Nisam verovala da će moje igranje sa Tinom izazvati toliku pažnju u medijima, ali mogu reći da se ne kajem. Što bih? Bile smo pripite, a nismo ništa ružno radile. Samo smo se mazile. Kad bi se ukazala slična ili identična prilika, možda bih i ponovila to, nikad se ne zna. Tina je bila najbolja riba na farmi, tako da je sve to okej – započinje priču za naš list Jelena, koja smatra da između njenog prijatelja Baneta i Natalije nije bilo seksa, ali da su simpatije postojale.

- Bane i Natalija su bili dosta bliski, što se i dalo videti. Između njih je proradila neka hemija, odnosno sa Natalijine strane, ali su se u poslednje vreme udaljili. Znam da je to tako Bane želeo, ali mislim da bi ona, kad bi on hteo da nastavi sa njom onaj odnos od ranije, to rado prihvatila. Čula sam da je Sani bio ljubomoran, dete da se razbolelo, ne znam šta još, kao zbog njenog ponašanja. Iskreno, mislim i da jeste se ona malo slobodnije ponašala na imanju, ali okej. Svako radi šta i kako želi. Punoletni smo svi, tako da svako odgovara za svoje postupke. Mene je iskreno razočarala kad je aludirala nešto na moje opijanje, kao ja pijem alkohol na žurkama, neke takve priče. Sve se plašim da je ona na tim veseljima pila limunadu. Užasavam se lažnog moralisanja – priča manekenka.

O famoznom seksu koji je navodno Baki imao sa nekom farmerkom izbačena manekenka smatra da je to denser „pustio buvu“ kako bi privukao veću pažnju.

- Ma to je njegova glupa fora. Prvo je rekao da jeste bio sa nekom farmerkom, pa onda nije, pa opet jeste i na kraju, kad je video da se tolika prašina digla oko toga, rekao je da je bio ranije, pre „Farme“ sa nekom. Hteo je da privuče pažnju na sebe i uspeo je u tome. Podigao je prašinu samo – smatra Stožinićeva.

Jelena smatra da je Eva Ras najveća glumica na imanju i da ih je sve gazila kako bi se domogla glavne nagrade:
- Ona je sve nas koristila zarad svog cilja, a to je pobeda. Samo ne znam da li su stvarno njoj tolike pare potrebnije nego nekom mlađem. Sve vreme boravka na farmi ona glumi. Svesno pravi žrtvu od sebe. Voli da tračari, prevrtljiva je dosta. Ona nikoga ne voli na farmi i sve gazi zarad pobede – smatra manekenka.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Svađa – Marjan: Vendi, ti si kurva!

Marjan i Vendi su izvređali jedno drugo.

Vendi: Maki je opterećen raznim železnicama. Ili šinama, ili prugama.

Marjan: Gospođo, tebe vidim na ćošku neke železničke stanice. Ili iza nekog ćoška.

Vendi: Samo neke kompozicije u tvojoj glavi. Nekad sam ja na njima, nekad je Jaca.

Marjan: Ma, ti si na ćošku.

Boki: Rekao ti je da si za železničku stanicu.

Vendi: Stanica postoji i postojaće, ali ne znam koja je njegova stanica. Meni bi pocepali čarape kao ludak novine, samo što ja nisam na toj stanici. Njega bi j.bali i gurnuli bi mu prstenac.

Marjan: Gospođo, ti ćeš posle izlaska sa Farme na ćošak i tamo ćeš i ostati. Tamo ti je mesto. Meni si nudila da ti skačem po sisama pre dva meseca.

Tad se pevačica pokupila i s Bokijem uvređena otišla u dnevnu sobu.
Vendi: On mi je sada rekao da sam kurva. Kako ga nije sramota?! Probudila sam ga iz mrtvila i održala ga ovde.

Izvor: Kurir

Ekrem se ošugao – svrbi ga međunožje

Jevrić se poverio Vendi da ga svrbi međunožje i da ne može da prestane da se češe – Ne vadi ruku iz gaća!

Ekrem se češao kao lud i nervozno se požalio Vendi.

Ekrem: Uh, što me svrbi ovo čudo!
Ali pevačica ga nije konstatovala pričajući neku svoju priču.
- On joj se još se pre nekoliko noći poverio da su ga „poterale dlake“ u gaćama, pa je moguće da je i to jedan od razloga Ekremovog svraba, ali je vrlo moguće da se pojavio i osip, koji je nedavno mučio Baneta – kaže naš izvor blizak produkciji „Farme“.

Izvor :Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Razvodim se od Ekrema – Ekskluzivni intervju sa Igbalom

Razočarao je ženu i sinove!
Igbala Jevrić nimalo nije zadovoljna ponašanjem supruga Ekrema na Farmi i u intervjuu za Kurir je otkrila da se njegova porodica stidi zbog onoga što on radi s Vendi. Takođe nam je otkrila da je u stanju da ga ostavi ako joj ne da dobro objašnjenje za sve škakljive situacije koje je imao s pevačicom.

* Gledali ste Ekrema dok je bio u gazdinskoj kući sa Vendi?
- Gledala sam i bilo me je sramota šta radi. On više uopšte nema respekta ni prema meni, ni prema deci, ni svojoj porodici. Užasno se ponaša i bilo me je sramota da ga gledam u tim situacijama.

* Šta vaši sinovi kažu na to?
- I njih je sramota. Zvala me i njegova majka, i braća i sestre, i niko ne može da veruje kako se ponaša. Skinuo se skoro go pred kamerama i obrukao nas sve. U početku sam mislila da je to sve zbog šoua, ali sada više ne opravdavam njegovo ponašanje. Stvarno je preterao.

* Šta ćete mu reći kada se vrati sa Farme?
- Imaćemo ozbiljan razgovor, jer ja posle ovih scena ne mogu više da mu verujem. Bio je spreman pred kamerama da vodi ljubav s Vendi! To znači da bi me bez razmišljanja prevario. Kako da mu verujem više?!

* Razmišljate li sad o razvodu?
- Sačekaću da se završi šou i da se vrati kući da mi objasni zbog čega je to radio na Farmi. Ako mu je stvarno produkcija rekla da mora tako da se ponaša, ona ću mu oprostiti, ali ako je sve to sam smislio, onda neću. Mislim da su on i Vendi glavni krivci za sve, jer ne znaju da se ponašaju i ne poštuju našu porodicu.

* Da li vi to plačete sada?
- Ne plačem, nego sam jako tužna i razočarana zbog svega što mi je muž priredio.

* Hoćete li mu oprostiti ako se u Ameriku vrati sa 100.000 evra?
- Nikakve pare ne mogu da izbrišu sramotu koju mi je pričinio. Ljudi me stalno zovu i pitaju me šta se sa njim dešava, a ja ne znam šta da im odgovorim. Ja ga ne poznajem kao takvog. Izgubio je svaki respekt prema meni i deci.

* Da li je istina da ćete ući na Farmu?
- Nije. Sačekaću Ekrema u Americi da razgovaramo o svemu i vidimo šta će biti s našim brakom.

* Kako ste reagovali kada ste čuli da je rekao Vendi da hoće da ima decu s njom?
- Nisam čula, ali ako je stvarno rekao da hoće da ima decu s njom, može slobodno da ostane u Srbiji i neka zaboravi na decu i mene. Izgleda da se stvarno zaljubio u nju i ne mogu da verujem šta sam doživela posle 25 godina braka.

* Za Dnevni avaz iz Sarajeva ste izjavili da su neki beogradski mediji izmislili intervju s vama. Da li ste mislili na Kurir?
- Ne. Čitala sam na internetu neke intervjue koje nikad nisam davala, a iz Srbije sam razgovarala sa „onli ti“ (samo s tobom).

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Ajme razvodi se Ekrem  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia 300
Е јадан Стефан ,ни крив ни дужан испаде...Колико је Боки сигуран да неће испасти као да се са продукциом договорио да га држе до краја  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ali Boki stvarno pretjeruje sa Ekremom Smiley 1 Smiley 1
Bokijev zvezdani trenutak je bio jutros oko 2 kad je izjavio ja sam punio stadione. Doduše, nije rekao čime ih je punio i da li je to bilo kad je imao problema sa dijarejom...  Smile
e i ovi stadioni dodjoše do ničega Smile
ma tako bih voljela da mu vidim ledja,fukara je,i to teška! kad je vidio da se okreću protiv njega i da se priča da koristi Ekrema,počeo je da se izvinjava i pravda.

nije normalan čovjek,mjere nema jbt Smile J.Ana,kakva god da je,ne zaslužuje da ono trpi svaki dan od našminkanog klinca,o čemu se radi  tu??
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
ali Boki stvarno pretjeruje sa Ekremom Smiley 1 Smiley 1
Bokijev zvezdani trenutak je bio jutros oko 2 kad je izjavio ja sam punio stadione. Doduše, nije rekao čime ih je punio i da li je to bilo kad je imao problema sa dijarejom...  Smile
e i ovi stadioni dodjoše do ničega Smile
ma tako bih voljela da mu vidim ledja,fukara je,i to teška! kad je vidio da se okreću protiv njega i da se priča da koristi Ekrema,počeo je da se izvinjava i pravda.

nije normalan čovjek,mjere nema jbt Smile J.Ana,kakva god da je,ne zaslužuje da ono trpi svaki dan od našminkanog klinca,o čemu se radi  tu??
Ako je za njega pojam zabave da tera retardiranog Ekrema da broji daske u ogradi... znači da je dečko pogrešio profesiju.
Što se tiče njegovog učešća, on je ponovio više puta ali vi ga ne slušate: nema on pravo da se bori za nagradu. Ušao je za velike pare da ih zeza i zajebava, ima u svakom pogledu povlašćen položaj (ne radi ništa) i to je to. Dogovor sa producentom.
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 499 500 502 503 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Maj 2026, 17:54:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.