Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 18:21:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 482 483 485 486 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 868473 puta)
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 300
Фрама је постала толико досадна да су почели да се ваде на Екремова лупетања...јесте да је смесан али тешко да ће променити утисак о најдосаднијем серијалу до сада Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Ekskluzivno – Igbala Jevrić: Molili su me da uđem, nisam htjela, Ekremu bih sve oprostila

Posljednjih dana Igbala Jevrić, supruga internet-senzacije Ekrema Jevrića Gospode, koji se proslavio Youtube hitom “Kuća, pos’o”, našla se u žiži interesiranja medija u cijelom regionu. Dok se Ekrem na “Farmi” ne odvaja od malo poznate srbijanske pjevačice Vesne Vukelić Vendi, Igbala se brine o njihovim sinovima i s nestrpljenjem čeka povratak supruga.

Kako nam je rekla na početku telefonskog razgovora iz SAD, u njihovom stanu u Njujorku stalno zvoni telefon, ali se ona sve rjeđe javlja…

- Svaki dan zovu zbog intervjua. Svi uzimaju neke intervjue. Bez veze je šta rade iz Beograda. Pišu što jeste i što nije – kaže na početku razgovora Igbala, čije ćemo riječi nastojati prenijeti što autentičnije.

Dešavanja na “Farmi” prati skoro svakodnevno, od 12. septembra.

- Gledam stalno kada imam vremena. Evo sada upravo gledam. Ekrem je dobar. Kada popije, onda griješi. Sinovi ne gledaju previše. Radu, idu u školu, ne zanima ih to previše – nastavlja Igbala, koja je u braku s Ekremom od 1985. godine i s kojim ima sinove Enisa, Verdina, Hajrudina i Berata.

Apsolutno negira informacije da bi se uskoro mogla pojaviti na “Farmi” i pridružiti suprugu.

Molili su me. Kažu da će mi platiti tiketu (avionsku kartu, op. a). Nagovarali su me i da idem da vidim Ekrema. Da budem u studiju. Vijali su me i molili, ali ja nisam htjela. Stvarno. Nisu mi nudili pare, to lažu. To nikada nisu spominjali. Nema šanse. Da mi daju ne znam koliko. Nema šanse. Nije to za mene. Ne mogu djecu ostaviti. Nije sve u parama. Više volim djecu nego da mi daju čitavu Jugoslaviju. Šta mi to treba. Djeca idu u školu i radu. Sve su muška, nema ko da ih čisti i kuha. Znaš kako ti je bez majke. Živim za djecu i ne interesuje me ništa drugo. Šta ću ja na “Farmi” – nastavlja Ekremova supruga.

Ekrem je prvi favorit i najzanimljiviji učesnik “Farme”. Gotovo sva radnja vrti se oko njega, a gledaocima je posebno zanimljiv njegov odnos s Vendi. Ekrem je nekoliko puta izjavljivao da je voli, da je zaljubljen u nju… Prije nekoliko noći pao je i prvi poljubac, a gotovo svaka fešta prođe u znaku grljenja i dodirivanja koje je na granici intimnog. Ekrem je čak Vendi nekoliko puta predložio seks.

- To je šou. Ono što radi nije dobro. Vendi želi da uz njega dobije glasove. To je to. Moj čovjek je pošten, golo poštovanje. Ona se drži njega da on izgubi, a Vendi dobije. Ona je zajebana neka žena. To je sve šou, ali on mene voli. To je moralo tako da bidne – ističe Igbala.

Ona ističe da Ekrem prije ulaska u “Farmu” nije često pio, tako da je malo iznenađena njegovim ponašanjem u Lisovićima.

- Tamo dobije nervozu. Ne vidi se s famelijom i ne čuje se s famelijom pa mu nije sve isto. Zbog toga više pije, sikira se za nas. Šta rade djeca, šta radi žena. Kod kuće nije puno pio. U kafani popije s društvom. Ovdje vidim kako pije puno i pada i sve. Na “Farmi” popije i izgubi se i ne zna šta radi. Ovi iz Beograda svašta pišu. To su neki kurvini sinovi. Samo pišu bez veze, ništa nije istina. Sve bih Ekremu oprostila. Ne bih da bijem narod. Nisam ta žena da se bijem. To je mizerno – nastavlja Igbala.

Jevrićeva supruga kaže da on nikada u njihov stan nije doveo neku Ruskinju, ali ni neku drugu djevojku, kao što se hvalio na “Farmi”.

- U moju kuću nikada žensku nije doveo. To mogu da garantujem. Nikada me nije prevario. Ekrem je pošten čovjek – uvjerava nas Igbala.

Ekrem je jedan od favorita za pobjedu na “Farmi”, a 100.000 eura bi, kako kaže Igbala, iskoristili za kupovinu kuće.

- Ovdje to nisu neke pare. Tamo jesu – kaže Igbala, koja ističe da porodica Jevrić sada živi u predgrađu Njujorka i da im do centra treba sat vožnje automobilom ili dva sata vozom.

Igbala Jevrić tvrdi da četvorica njihovih sinova govore samo engleski jezik i da Ekrem i ona isključivo na tom jeziku komuniciraju s njima.

Hajrudin, s kojim smo i razgovarali na engleskom, vjeruje da će njegov otac s “Farme” izaći kao pobjednik.

- Mislim da će pobijediti. On je jedini na “Farmi” koji je smiješan i zanimljiv i dobiva najviše glasova – kaže dvadesetogodišnji Hajrudin, koji nije htio komentirati očev odnos s Vendi.

Izvor: Dnevni avaz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Farma: Profesor Jevrić o tajnama seksa

Svetski dan borbe protiv side na Farmi obeležio profesor Ekrem Jevrić, koji je držao predavanje o prenošenju ove opake bolesti, zaštiti pomoću "kurdoma i pranja" i monoseksualizmu.

Ne samo da su farmeri na predavanju profesora Jevrića naučili da se sida prenosi ako se "ne zapereš dobro", već su saznali koja je rizična grupa ljudi - "đevojka u kraste".

"Kako se sida dobiva da vam ja kažem lično. Ako ja imam seksualne odnose sa nekom ženskom i nisam se izaprao, nisam oprao 'dick' da izvinete i otišao sam na drugu žensku...nema veze da je ta ženska sto posto čista, ja dobivam sidu od one prve".

Osim Ekremovog objašnjenja kako se dobija i prenosi sida, zanimljivije je bilo samo njegova podela na tri vrste seksa: "Sa ženskom, sa čovekom i sa životinjom. A monoseksualizam je sa sva tri".

Profesor je kasnije morao da objasni, tačnije demonstrira i stavljanje "kurdoma" koji štiti od side, a koji njegovi studenti mogu da stavljaju kako se ne bi "stalno prali".

Veče histerije je na kratko prekinuo i nastavio Boki 13. "Mislim da nije lepo da o ovako ozbiljnoj temi pričamo na šaljiv način. Želimo da pozdravimo sve obolele od ove bolesti i da im kažemo da se bore, a da Ekrem nastavi samo sa pričom o seksu"...i jeste. Objasnio je farmerima "kako to rade gejevi".

"Poljubiš ga u usta, a onda okreneš!".

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Ekrem priča o seksu, farmeri o Evi (80 dan)

Peja je probudio Stefana i Katarinu, ovonedeljne sluge. Poručio im je da ustanu i da počnu pripreme za odlazak na pijacu. Uz jutarnju kafu su ćaskali o tome kako nemaju ništa što bi ponudili na pijaci.

Peja i Baki su razgovarali o Evi. Peja je prepričavao kako je video Evu kako plače napolju. Rekao je da niko ne zaslužuje da se drugi farmeri tako odnose prema njemu.
Peja je zaključio da loše ponašanje prema starijim osobama može da bude loša reklama.

Vratili su se razmišljanju o tome šta poneti na pijacu. Zaključili su da imaju samo dva artikla, iako im treba osam. Baki i Boki su dali svoje stvari kako bi uzeli dovoljno hrane za sledeću nedelju.
Boki je prokomentarisao kako mu se nikako ne svidjaju odnosi izmedju farmera, naročito odnos nekih farmera i Eve. Peja je rekao da mu se srce pocepalo kada je našao Evu kako plače pored izolacije.
Boki je zaključio da je bolje ponašati se srčano i iskreno kao Baki, nego biti folirant. Eva je rekla da ona ipak više voli da je neiskreno vole, nego iskreno preziru. Pričala je o tome kako su je svi napali oko vulgarnosti. Dodala je da joj nije jasno kako je vulgarno to što je ona predložila (da leže u krevetu i da im se vide gola rame), a nisu vulgarne Jasminine kožne pantalone i dekolte. Nju je pogodila i Ekremova reakcija, i to što on nije stao na njenu stranu. Boki je rekao da njega ne može da pogodi ništa što dolazi sa Ekremove strane, tako da to ne bi trebalo da pogadja ni Evu.

U dnevnoj sobi su Katarina, Vendi i Peja. Katarini je bilo drago jer su uspeli da donesu sve što je bilo potrebno sa pijace. Peja je dodao da jedino cigare nisu. Naravno, našalio se, ali je Katarina zbunjeno odreagovala. Za sebe je rekla da je plavuša. Vendi je bilo jasno da se Peja šalio kada je rekao da nema cigara. Katarina i Peja su pričali Vendi kako su zaboravili džakove za namirnice sa pijace pa su morali da se snalaze. Razlog za zaboravljanje džakova je bio taj što im je ranije Eva spremila sve što je potrebno da ponesu, medjutim, ovog jutra se to nije desilo.

Katarina i Vendi su za stolom u dnevnoj sobi. Osvrnule su se na dešavanja vezana za Evu. Katarina joj je rekla da ju je Eva više puta napala, ali je prećutala iz poštovanja prema njoj. Vendi je rekla da je i njoj zamerala zbog Ekrema. Zaključile su da je Banetovo ponašanje prethodne večeri krajnje nekorektno. Vendi je jako krivo zbog svega što se dogadja Evi, i misli da bi svi farmeri trebalo da je više poštuju jer ona ima pedeset godina karijere iza sebe.

Baki i Natalija su sedeli kod prozora u dnevnoj sobi. Natalija je dobacila Ekremu da se na žurci prethodne večeri super ponašao. Krenula je u razgovor sa Bakijem o Evi. Rekla je da ju je juče jedva nagovorila da se vrati u kuću. Baki joj je ispričao svoju verziju priče. On je mislio da Eva treba da bude sama. Ono što ga je iziritiralo jeste trenutak kada mu je Jasmina rekla da je „debil“ i da joj je zato stavio bademantil na glavu.

Jovana i Jelena su u kuhinji komentarisale kako bi sigurno emotivno reagovale kada bi videle svoje najmilije preko TV-a. Pričale su o zajedničkim prijateljima napolju. Jelena je za sebe rekla da je mislila da će imati mnogo veće kočnice na Farmi, medjutim, desilo se suprotno. Ona smatra da je baš opuštena, onakva kakva je i kod svoje kuće. Jovana je rekla da se protiv svega bori tako što uvek traži tračak svetlosti, ali daleko od toga da je zadovoljna.

Vendi je pitala Jovanu da li bi ostala na Farmi još tri meseca za 30000 evra. Jovana je odgovorila da bi, ali mesec dana.

Stiglo je pismo od Zadruge. Peja je pročitao pismo u kome se nalazio zadatak za Ekrema. Ekrem bi trebalo da održi čas seksualnog vaspitanja. Posle održanog „časa“ seksualnog vaspitanja, farmeri su kao nagradu od Zadruge dobili kondome, što Ekrema nije naročito obradovalo.

Boki je pokušavao da hipnotiše Ekrema mahajući kuglicama ispred njegovih očiju i postavljajući mu pitanja o Vendi. Neka od pitanja su da li bi spavao sa njom, šta misli o njenim grudima… On je priznao da mnogo više voli Igbalu od Vendi.

Zatim je Vendi hipnotisala Ekrema. Postavljala mu je pitanja o Nataliji na koja je on uglavnom odgovarao pozitivno.

Boki se našalio sa Ekremom da je dobio zadatak od Zadruge i da mora da ga obavi, ili da će biti izbačen sa Farme. Nagovorio ga je da probudi Marijana i da mu otpeva tri pesme mazeći ga po glavi. Ekrem je otišao do Marijana, probudio ga i otpevao mu pesme. Vratio se u kuhinju kod Vendi i Bokija, ali su oni rekli da je Marijan u prednosti. Da bi pobedio, po Bokijevim rečima, morao je da probudi Marijana i tri puta ga poljubi i čestita mu.

Izvor: Zvanični sajt Farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Hipnoza Ekrema i mala noćna muzika

Veče posle “predavanja o seksu”, Boki je misterioznim kuglicama odlučio da hipnotiše profesora Ekrema. Pitanja su se, naravno, ticala njegovog odnosa sa Vendi.

“Da li je voliš”, “da li voliš da spavaš sa njom”, “da li ćeš je oženiti”, samo su neka od pitanja koja je Boki šaputao, dok je Gospoda pomno pratio kuglice pogledom i na sve odgovarao sa “jeste”!

Ekrem je rekao i da ga nervira supruga Igbala, ali da je ipak voli više nego Vendi, koja je sve vreme sedela pored njih i pušila kao da se ništa ne dešava… Ona je zatim uzela kuglice, i Ekrema ispitivala o Nataliji.

“Da li ti se sviđa”, pitala je Vendi, a primetno je bilo da Ekrem zuri u nju a ne u kuglice.

“Ne”, odmah je rekao, ali onda dodao – “malo”.

Nije hipnoza bila kraj zavitlavanja Gospode. Boki mu je ozbiljno ispričao kako je novi zadatak od Zadruge “mala noćna muzika”. Morao je da probudi Marjana mazeći ga po glavi, i da mu otpeva tri pesme.

“Namesti se lijepo, izvini Boga ti. Ne budi uzbuđen, ovo je večeras neka za*ebancija”, rekao je Ekrem i zapevao “Gola, gola”, milujući ga po glavi. Sledeće numere bile su “Kuća pos’o” i “Igbala”, Vendi i Boki brisali su suze od smeha, a Marjan se pokrio preko glave.

Izvor: Mondo

Ekrem: Vendi, iznajmiću ti stan u Njujorku, al da ne sazna Igbala!

Internet zvezda Ekrem Jevrić pozvao je starletu Vendi da se po završetku „Farme” preseli u Ameriku! Ekrem je preksinoć svojoj ljubljenoj obećao da će joj iznajmiti stan u Njujorku, u kome bi se tajno sastajali.

- Mala, mnogo mi se sviđaš, ne znam šta da radim više sa tobom… Voleo bih da za tebe iznajmim stan u Njujorku, ali da naučiš da pereš sudove i da za to ne sazna moja Igbala – rekao je Ekrem, a Vendi mu je odgovorila da to nije loše ideja!

Izvor: Press

Cobe: Mučila me erekcija, proliv, umnjak

Baš kao i u “Zvezdama Granda”, Cobe se i na Farmi samo smeškao i pevao. Na svađe i tračarenja nije ni pomišljao!

*Misliš li da bi ostao na Farmi da gledaocima nisi sugerisao da ne glasaju za tebe?
Čisto sumnjam, pogotovo uzme li se u obzir da publika voli da udara kontru. Bilo kako bilo, Vendi ima važnu ulogu u kući i mislim da je zato ostala. Ipak je ona veliki šoumen i razumljivo je da kao takva ima jako glasačko telo.

*Odakle tolika želja za odlaskom kući?
Jedini sam farmer koji je svake nedelje, bez izuzetka, imao bar jedan zdravstveni problem. Dvadeset i šest dana mučio me je proliv, onda je počeo da mi raste umnjak, pa sam se ušinuo… Dok su se svi zezali, ja sam umirao od bolova. Mislim, svestan sam ja da je “Farma“ samo takva reklama koja je meni i te kako potrebna, ali… nisam više mogao. Iskren da budem, i samopouzdanje mi je bilo poljuljano.

*Kako je moguće da si tako dugo imao proliv?
Pretpostavljam da je zbog vode iz bunara koju smo koristili za piće, zbog prezačinjene hrane, promene klime… Ne znam da li je poznato da se imanje nalazi na nadmorskoj visini od 500 metara.

*Kad već pomenu hranu, čija su ti jela bila najukusnija?
Sanja i Zlata su definitivno “numero uno“, Tina nije bila loša, a ostali… mrka kapa!

Izvor: Svet plus
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Simpatije Ekrema Jevrića prema Vendi prerasle su u njegove planove da se vide i nakon završetka rijalitija ’Farma’. Crnogorski pevač koji taksira po Njujorku predložio je Vendi da dođe u ’Veliku jabuku’ i preseli se tamo.

Jevrić je otvoreno predložio pevačici da dođe u Ameriku, i obećao da će joj iznajmiti stan u kome bi se njih dvoje onda tajno viđali.

Ekremova supruga Igbala je nedavno za ’Skandal’ rekla kako je njen muž izabrao najružniju ženu na imanju u Lisoviću, i zapretila je da će ga ostaviti ako se ne opameti. Jevrić je pre nekoliko nedelja pozvao Vendi u ’batrum’ na seks, ali je ona tada odbila predlog uz objašnjenje da ima menstruaciju.

Evo i kako je Jevrić, koji je juče na Svetski dan borbe protiv side, dobio ulogu profesora, objasnio ostalima neke pojedinosti o ovoj bolesti.

‘Kako se sida dobiva da vam ja kažem lično... Ako ja imam seksualne odnose sa nekom ženskom i nisam se izaprao, nisam oprao ‘dik’, da izvinete, i otišao sam na drugu žensku... Nema veze da je ta ženska sto posto čista, ja dobivam sidu od one prve - rekao je Ekrem, ističući i važnost stavljanja ‘kurdoma’.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Vendi žestoko ispljuvala estradu: Kaja – Debeloguza majmunica sa sirotinjskim silikonima

Dok još „fejsbuk“ nije zavladao internetom, veliki broj estradnjaka, među kojima je i Vendi, imali su svoje profile na njegovoj preteči, „majspejsu“.

Danijela Vranješ
Slabotelesna, cmizdrava tinejdžerka na pragu pete decenije

Dača Ikodinović
Psihijatrijski slučaj, nabeđeni šmeker, je*ač Koletovog otpada

Mirjana Karanović
Politički korektna ljubiteljka obrezanog falusa

Duška Jovanić
Babac u promiskuitetnom pokušaju

Zeka Milioner
Pi*kopaćenički gmaz u egotripu

Slađa Delibašić
Profesorka dens prostitucije

Branislav Lečić
Jehovin svedok, je*ač lolita i nadrkani rogonja

Kaja
Debeloguza majmunica sa sirotinjskim silikonima, živi na štajgi

Sanja Papić
Mutavi šišmiš iz „Mis Ju“ ergele

Saša Popović
Prodaš kravu i odradiš rošavog – recept za Grand(ioznu) karijeru

Ivana Berendika i Tomas Jermoluk
Mučenica sa Belih voda i ofucani belosvetski prevarant

Olja Crnogorac
Majmunica nejasnog zanimanja, samo za galantnu gospodu

Keba
Osemenjuje plavuše kako bi u potomcima krio cigansko poreklo

Marija Karan
Glumačkom kamuflažom vaginalno juri fudbalerske milione

Iva Štrljić
Bezlični sadržaj u viršla hulahopkama, igra na kartu sažaljenja

Izvor: Nezvanični sajt Farme

Ekrema hipnotisali vaginalnim kuglicama: Kresnuo bih Nataliju – dva puta

Dok su mu ispred nosa mahali vaginalnim kuglicama, pevač Ekrem Jevrić otkrio je da se na spisku njegovih seksualnih želja osim Vesne Vukelić nalazi i Natalija, ali i da veruje da je političar Marijan Rističević sklon istom polu.

Sve ovo desilo se tokom igre hipnoze, koju su sa njim izveli Bojan Jovanovski i Vendi, rekavši mu da je zadruga naredila da mora najiskrenije da odgovara na sva pitanja koju mu postave, a koju je Jevrić shvatio toliko ozbiljno, da nije imao ogradu ni kada su najintimnija i najprovokativnija pitanja došla na red.

Vendi: Da li ti se sviđa Natalija?
Ekrem: Malo, telo mi se sviđa. Napravio bih ljubav sa njom, seks.
Vendi: Koliko puta?
Ekrem: Dva puta.
Vendi: Je l‘ bi je oženio?
Ekrem: Ja sam oženjen čovek
Vendi: A da nisi?
Ekrem: Bih.
Vendi: Da li mišliš da je Marijan peder?
Ekrem: Ne bih rekao.
Vendi: Ako ti kažem ja da jeste, je l mi veruješ?
Ekrem: Verujem ti.
Vendi: Da li znaš da je Marijan aktivni peder?
Ekrem: Ne znam.
Vendi: Da li znaš da više voli da ga prima, da mu stavljaju, nego da on stavlja?
Ekrem: Ja mislim da bi on voleo da prima.
Vendi: Da li znaš da Marijan ima mali polni organ?
Ekrem: Moguće.
Vendi: Kako znaš da mu je mali?
Ekrem: Pa ima 50 godina.
Potom je kuglice preuzeo Boki i naterao Jevrića da priča o svojoj farmerskoj ljubavi Vesni Vukelić, ali i da prizna da ga žena Igbala nervira.
Boki: Da li voliš Vendi?
Ekrem: Volim.
Boki: Da li želiš da spavaš sa njom?
Ekrem: Volim.
Boki: Da li ti se sviđaju Vendine grudi?
Ekrem: Volim, sviđaju mi se.
Boki: Da li želiš da oženiš sa Vendi?
Ekrem: Jeste.
Boki: Da li želiš da imaš decu sa Vendi?
Boki: Da li bi voleo da večeras spavaš sa Vendi?
Boki: Da li te nervira tvoja žena Igbala?
Boki: Da li bi se razveo od Igbale?
Ekrem: Ne.
Boki: A koliko te nervira Igbala?
Ekrem: Nervira me jer je ona tamo, a ja ovde.
Boki: Da li više voliš Igbalu ili Vendi?
Ekrem: Igbalu.
Boki: Koliko voliš Igbalu?
Ekrem: Puno Igbalu.
Boki: A Vendi?
Ekrem: Malo naspram Igbale.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ekrem je farmerima držao predavanje iz seksologije.
Zadruga je odredila da on bude „profesor“ koji će svima objasniti kako se stavlja kondom na penis, koje veličine postoje, koliko traje seks... Prvi kondom mu je pukao, ali mu je Bane odmah doneo drugi.

Ekrem: Kordom je univerzalan. Malo je ljudi koji imaju veliki kur.c. Ako imaš veliki dik, ne može da ti se diže stalno. On se malo teže diže. Oni sa šezdeset godina mogu da imaju seks samo dva puta nedeljno. Kordom ne može dva puta da se koristi, isprljavljen je od sluzi i mora da se baci. Sida može da se dobije ako posle velike nužde partnerka ne opere guzicu.

Farmeri su postavljali pitanja i smejali se odgovorima.
Ekrem: Koliko ima seksova, ne mogu da kažem. Tri, možda. Ali nisam nešto siguran. Postoji, originalni, pravi. To je seks sa ženskom. A, drugi seks ti možeš i sa životinjama da imaš. Taj seks se zove zofili, tako nešto. A treći - to je monoseksualac. Monoseksualac znači da možeš da je.eš i žensku, i čoveka, i životinje.
Natalija: A kakav je stereo seks?

Ekrem: Ima i taj. To je grupni seks. Moj kolega i ja idemo da je.avamo žensku. Jedan će u guzove, jedan će u pi.ku. To sam gledao samo na televiziji.
Natalija: Da li vi volite grupni seks?
Ekrem: Ne volim. Ja ne volim da me neko gleda dok j.bem.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Znaci ne znam koji cilj Vendi zeli da postigne ovim pljuvanjem po nazovi poznatim kurvama,soprano-biznismenima i ponekoj uspesnoj licnosti ali sve sto rece je tacno od slova do slova Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 482 483 485 486 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 18:21:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.