Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 16:46:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 478 479 481 482 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 868435 puta)
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Ne verujem ja da tu ima išta kažnjivo.
Zlata je vendi cimala za majicu pa je nisu kaznili, Jasmina preuveličava... Smile
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
kaže da je to treći put da nasrće na nju i da očekuje kaznu,a Kaća joj ponavlja: i neka ga ne kazne,da se vidi ko je
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC One
Sofija, ajde salji predlog za takmicenje.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
a ne znam ja,nisam u toku Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Ekrem priveo Vendi u krevet!

Ljubavni odnos između Vesne Vukelić Vendi i Ekrema Jevrića iz sata u sat se menja, pa su se tako u ponedeljak uveče posle silnih raskida ponovo izmirili, što su proslavili zajedničkim valjanjem u krevetu!
Nakon što je Vukelićeva javno priznala pred farmerima da je zaljubljena u Ekrema i zatražila od njega da je zaštiti od Bakija, Jevrić je popustio i odmah iskoristio moment da je privede u krevet. Dok su boravili u krevetu, Ekrem je starletu zagrlio i jako je privio uz sebe, kako bi joj još jednom pokazao snagu svojih emocija.

Podsećanja radi, ljubav između naturalizovanog Njujorčanina i starlete datira još od čuvene svadbe Baneta i Kaće, kada su se smuvali i nakon toga konstantno provodili vreme zajedno. Iskreni farmer toliko se primio na starletu, da se na imanju zbog nje više puta olešio od alkohola, a sve zbog toga što mu je ona pomutila pamet. Međutim, nakon izvesnog vremena i on je ukapirao da ga Vesna samo loži, pa ju je u više navrata „otpustio“ (raskinuo), a kulminacija je bila kada je ona legla kod Ace Ilića u krevet, što je Ekrema strašno pogodilo.

Izvor: Alo

Da li će Ekrem odvesti Vendi u seno

Zbog lošeg vremena VIP seljaci su stalno u kući, a i dalje je u centru pažnje “ljubav” Ekrema i Vendi, koji i u španskoj seriji “Zabranjena ljubav”, čije snimanje je počelo, igraju ljubavnike (Aca Ilić joj je muž kojeg vara sa Gospodom). Baki je odlučio da i on tu malo “umeša prste” jer želi da bude “režiser” njihove veze, pa ih oboje savetuje kako da se ponašaju. Sa Ekremom mu još i ide, ali Vendi ne želi da čuje za njegov plan.

“Napravićemo haos samo mi daj prostora, moraš da mi veruješ, ja je znam 17 godina, mi smo se kao nešto muvali. Ona je bila seks bomba, ista Sabrina ili Samnta Foks, znaš ko je to? Ona sa sisama velikim. Nemoj da joj prilaziš i ispadneš ovca, ona to namerno radi, primila se na tebe jer svi kažu da si ti pobednik. To joj je taktika, ona je fukara i samo se sa tobom zeza”, kaže Baki

Ekrem je sve pažljivo slušao i priznao da bi sve sa Vendi, ali i da se sada razočarao jer je mislio da je iskrena.

“Ne obraćaj pažnju na nju, ona će onda tebi da priđe. Nju to pali, znam, tako sam je ja smuvao pre 17 godina. Moramo da je napijemo, ja ću da je odvedem u seno, a onda ti nastupaš. Laže i da ima muža, ništa se ti ne boj ima da napravimo takav šou, samo moraš da me slušaš”, savetovao je Baki, a Ekrem je poslušno klimao glavom.

Baki je zatim, skoro trčeći ušao u kuću da i Vendi saopšti svoj plan za “genijalan šou” ali, kada je pomenuo seno, Vendi se naljutila.

“Rušiš mi integritet. Nema potrebe da se to pravi. Neću da se igram tako i kakve veze ti imaš sa tim. Ko si ti da meni praviš šou”, pitala je Vendi, a Baki je dogovorio: “Zato što sam se prvi setio.”

“Ja njega poštujem, a mi se igramo. Nas dvoje imamo platonsku ljubav i ne treba ti da mi kažeš šta da radim sa njim”, rekla je Vendi, a Baki je samo dodao “ma s**em ti se u ljubav”.

Posle razgovora sa Bakijem, Ekrem je rekao Vendi da mu se više ne obraća, ali kada je legla pored njega u krevet on je “okrenuo ploču”.

“Tako si lepa, imaš lepe usne, grudi…”

U njihov razgovor se umešao Boki 13 sa pitanjem “da li je Vendi lepša od Igbale”, na šta je Ekrem rekao – ne, a “ljubavnica” ga istog momenta ostavila….

“Da li se to ona stvarno samo zeza sa mnom. Natalija i Katarina su mi rekla da ona mene samo koristi…”

Makedonac je odlučio da to odmah ispitaju, pa je “sastanak” organizovao u kuhinji, a umesto da se bavi Ekremovim problemom, Boki je odlučio da vidi šta to Katarina ima protiv njega i zašto je rekla da je zao.

“Katarina jesi li mu i šta rekla? Ti kao ovde izigravaš neku finoću. Ja sa tobom ne želim da se svađam. Dok me nisi počela ogovarati ja te nisam pominjao, ali kada si rekla da sam zao čovek, e tada si već počela da me se tičeš. Znaš li šta je animacija, animiranje nekoga”, pitao je Boki.

Međutim, Kaća je rekla “da nema potrebe da je ispituje šta znače neke tamo fraze” i da ako nastavi da se tako ponaša prema njoj “svi će pomisliti da je zaljubljen u Baneta”.

“Jesam fejkerka, provincijalka, imam seljačku lepotu… jesam i tačka. Nemoj više da me pominješ.”

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Ko su sluge: Kaća i Stefan su Pejine sluge

Ni malo mi nije bilo lako da odaberem sluge, ali red je da ipak pitam ima li dobrovoljaca”, pitanje je ostalo bez odgovora, pa je Peja prvo zamolio Zadrugu da njegovim slugama dozvoli da spavaju u kući, ne zato što će tamo Kaći biti loše, već zbog niskih temperatura.

Stefana je izabrao za muškog slugu, jer je njega služila Zlata.

“Tu nema ništa lično i mislim da je to u redu. Nekako je bolje ti, mlad si, nego Aca ilić. Njega sam gledao na televiziji i divio mu se i želim da tako i ostane, iako on još uvek nije bio sluga.”

Kada su devojke u pitanju, gazda kaže da se “lomio” između Jovane i Katarine.

“Nisam osvetoljubiv, iako ima onih koje su me povredile, ali ja sam im oprostio i neću da to zloupotrebim.. Hteo sam prvo Jovanu, ali ona Stefanu ne bi bila dostojna konkurencija i zato sam odlučio da to bude Katarina.”

Izvor: Mondo

Boki 13 opet provocirao: Bane je gej!

Da li Branislav Janković više voli žene, muškarce ili ne pravi razliku, bila je tema još jedne polemike na imanju u Lisoviću.

Sve je počelo kada je makedonski šoumen Boki 13 na suđenju, u kojem je upravo njega tužila Katarina Živković za uvredu, skrenuo pažnju na Banetovo seksualno opredeljenje, nagovestivši da ima sklonosti ka svom polu.

- Ne znam zašto si uzbuđen zbog toga? A šta bi ti ako ja iznesem ono što se već zna – provocirao je Boki Branislava, koji se u tom trenutku vidno iznervirao:
– Pa, pa, pa… izvoli reci! Reci? – ponavljao je šokirani maneken.

- To je jasno. Zašto bih ja to ponovio? – nastavljao je Boki, ne obazirući se na zbunjenost manekena koji je ipak u jednom trenutku zahtevao da bude konkretan.

- Jako je ružno da ti o tome pričaš, pošto pričaš gluposti! Ja bih te zamolio, pošto ti sve znaš, da nam kažeš to što znaš – besno je rekao Janković, na šta je Jovanovski malo spustio loptu.

- Ja znam ono što znaju svi – bila je poslednja replika koju je šoumen uputio manekenu, da bi zaključak u pomirljivom tonu dao ovonedeljni gazda Peja.

- Za pravog ljubavnika pol nije bitan – zaključio je Pejić.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Vendi priznala: Pu*ila sam Bakiju!

Farmerka Vesna Vukelić Vendi konačno je priznala ono o čemu se pisalo i pričalo otkad je kročila na seosko imanje u Lisoviću – da je svojevremeno imala seks sa Bakijem!

Štaviše, potvrdila je konkretno o kakvoj vrsti seksualnih odnosa je reč, pa tako sada znamo da je između Bakija i nje pao jedan oralac.

Klupko je počelo da se odmotava kada su farmeri odradili još jednu rundu suđenja, a Boki 13 počeo da insistira na tome da Vukelićeva i Đogani precizno definišu šta su imali u prošlosti. Pevačica je najpre tvrdila da su se samo družili i poslovno sarađivali u njenim spotovima, ali je Baki bio drugačijeg stava:

- Vesna je moja bivša devojka. Ona je tada bila top riba i ceo grad se ložio na nju – počeo je Đogani stidljivo da izlaže svoju vezu sa starletom.

Vendi je u početku to negirala, ogradivši se da između njih nikada nije bilo seksa, na šta se Đogani nadovezao:

- Ali bilo je sve ostalo!

Tada je Boki počeo da insistira na tome da kažu šta su sve radili i počeo da nabraja:
- Dakle, ljubljenje, grljenje, oralni seks?

- Tako je – potvrdila je Vendi i tako konačno pojasnila dokle je išla u intimiziranju sa denserom. Ipak, ni on ni ona nisu želeli da potvrde priču koju je rekao Nataliji da u to vreme u naboju strasti tri dana nisu izlazili iz stana.

Podsećanja radi, Vesna i Baki su imali seks pre 17 godina, u vreme kada je ona počela da gradi svoje prve muzičke korake. On se tada pojavio u njenom spotu za pesmu „Kad kažeš da me voliš“, u kom su odigrali nekoliko vrelih scena a, po svemu sudeći, strast se nastavila i kada su se kamere pogasile…

Dvor – novi rijaliti na TV Pinku, učesnici – Miloš Bojanić i Firči, Ekrem i Vendi, Boki 13, Miki (Veliki brat)

Na Pinku uskoro počinje emitovanje šoua „Dvor”, koji vlasnik ružičaste televizije Željko Mitrović naziva kraljem svih rijalitija!

- Srednjovekovni dvorac se uveliko gradi! Biće veoma brzo spreman da primi takmičare, koji će, nakon „Farme”, moći da pokažu kako se živelo u uslovima koji su vladali pre više stotina godina – kaže za Press Željko Mitrović.

Ovaj rijaliti je potpuno nov projekat.

- „Dvor” je naš autentični format, nigde u svetu nije emitovan i biće potpuno osveženje, a pored takmičara iz Srbije učestvovaće i VIP ličnosti iz drugih eks-Ju republika. Na dvoru će živeti kralj i kraljica, oni će imati svoje pomoćnike, sluge, vitezove, ali i dvorsku ludu i robove, a sistem takmičenja, zadaci i princip po kojem će se birati pobednik biće kompilacija najboljih stvari iz svih rijalitija koji su do sada prikazivani na ovim prostorima.

Vlasnik Pinka kaže da će se novi šou emitovati na svim ružičastim frekvencijama u regionu.

- U novom rijalitiju moći će da uživaju gledaoci na gotovo čitavom balkanskom prostoru i ne sumnjam da će ovaj šou uspeti da obori sve rekorde u gledanosti – ambiciozno zaključuje Željko Mitrović, koji nije želeo da otkrije kolika će biti glavna nagrada.

- Sve u svoje vreme, ali nemojte da sumnjate da nagrada neće biti – kraljevska.

Kako saznaje Press, među takmičarima koji će se oprobati u premijernom serijalu biće najintrigantniji učesnici tri dosadašnje „Farme”, što znači da će publika na jednom mestu moći da vidi Nigora, Maju Nikolić, Saleta Jovanovića, Miloša Bojanića, Firčija, Ekrema Jevrića, Vendi, Bokija 13, ali i neke junake „Velikog brata” poput Mikija Đuričića i Đanija Ćurčića.

Šou bi trebalo da traje oko 60 dana, biće emitovan uživo poput „Farme” i „Velikog brata”, a takmičari će morati da se nadmeću u srednjovekovnim veštinama i borbama koje su do sada mogli da gledaju samo u filmovima.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2370
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 7.0.517.44
aaaaaaaaa!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
ahahahanapred losmi jebi stoku! Smile Smile

nego jel usla nada? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 
Ovaj ciga robijas pukao skroz, poceo  i na zene fizicki da nasrce, da mi je znati ko te cigane iz djoganija toliko forsira.

Ciga je trebao da leti jos posle svadje sa Paroskim, kada ga je gadjao cevanicom, i vredjao Srbe.
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 478 479 481 482 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 16:46:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.