Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 18:21:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 475 476 478 479 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 868465 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung S8
Sada treba seriju da snimaju...jaoj... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Zlata: Nema od pomirenja sa Hasom ništa

Folk zvezda Zlata Petrović, čiji će boravak na imanju u Lisoviću ostati upamćen najviše po incidentu sa Vesnom Vukelić, tvrdi da je rakija jedini razlog što Vendi nije bila modra od batina.

Naime, po izlasku iz rijalitija, ova pevačica za „Alo!“ kaže da je sreća što je ona bila pijana te noći kada je Vendi prizivala Pejinu sahranu, jer je u suprotnom niko ne bi sprečio da je prebije.

- Da je Vendi meni rekla da ću gledati sopstvenu sahranu, mislim da bih lakše prešla preko toga. Zamislite moje dete, koje ima samo 11 godina, sluša to i počne da vrišti i da se šokira dok je sa ženom koja ga čuva, a oba roditelja su mu u jednom rijalitiju. Ne pravdam se, ali da sam bila trezna, situacija bi bila gora! Otreskala bih je o pod, a onda lepo spakovala stvari u džak i ćao. U tom trenutku su me samo sprečili ljudi oko mene, a u meni samoj kočnice nije bilo. Vendi mi ne može biti drugarica, ali ako treba, oprostiću joj. To je samo njena sramota – izjavila je Petrovićeva, i objasnila Vesnine motive zbog kojih zavodi internet zvezdu Ekrema Jevrića.

- Ekrem je jako specifična osoba. On sada možda ne zna gde je, ali je dobar čovek. Vesna je definitivno želela da ga ima pored sebe, zalepila se za njega kako bi opstala i igrala je na tu kartu. Ona je to isto radila i pre „Farme“, kačila se na ljude koji su poznatiji i uspešniji od nje, tako da nije ovo ništa novo – priča Zlata, koja smatra da u ovoj sezoni rijalitija nije bilo seksualnih odnosa među takmičarima.

- Kada sam videla sva ova suđenja, shvatila sam da ja pola toga ne znam i pitala sam se da li sam ja uopšte bila u toj „Farmi“? Mislim da nije bilo seksa, pali su poljupci, ali ništa više od toga – tvrdi pevačica, koja ponašanje glumice Eve Ras smatra smišljenom taktikom.

- Eva sve vreme ima neke svoje napade. Stalno baca udice, pa ko se upeca. Međutim, ja sam jako brzo shvatila s kojom namerom je ona ušla i nisam obraćala pažnju. Trudila sam se da imam poštovanje prema njoj, njenim godinama i njenoj bolesti – rekla je Zlata, koju je po izlasku sačekala informacija da je ponovo dobrodošla u „Grand“.

- Ja se pitam oko povratka u „Grand“ i pitanje je da li želim da se vratim – zagonetno je zaključila Petrovićeva.

Moj sin Miki je imao problemčiće sa kockom!

Popularna Zlajka, kako su je od milošte prozvali stanovnici najpoznatijeg imanja u Srbiji, priznala je dugove svog starijeg sina Mikija, ali i dodala da je cela priča prenaduvana.

– Da sam čekala „Farmu“ da bih rešila neke probleme, nikada ih ne bih rešila. Ne postoji nijedna kuća u kojoj nema problema. Miki je imao tih problemčića, ali ne u tolikoj razmeri u kojoj se to predstavilo. Dugovi su mu napumpani bukvalno od 5.000 do 50.000 evra, ali ni ti što su pričali o zaduženju moga sina nisu od onih ljudi koji dugove vraćaju. Osim toga, ja sama ispred svoje kuće čistim svoje đubre.

Na pitanje kako komentariše to što je njen bivši suprug Hasan Dudić izjavio da će je ponovo zaprositi, Zlata kaže:
- Ma Hasa se samo zezao, on to meni stalno govori. Nema ništa od te svadbe! On ima svoju ženu i treba njoj da se posveti.

Izvor: Alo

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Jelena Stožinić tvrdi: Bakiju je hitno potreban psihijatar!

Manekenka Jelena Stožinić i Baki Đogani su se posvađali na krv i nož, a tom prilikom Jelena je preporučila denseru da ide na lečenje. Tokom igre suđenja Baki je toliko bio besan, da je Jelenu i Baneta izvređao nazivajući ih Indijancima.

Iziritirana njegovim sočnim rečnikom, Jelena mu se obratila:
- Jesi li ti bio kod psihologa danas? Ja jesam! Meni je danas i te kako bio potreban psiholog, kod njega sam provela puna dva sata, a bogami i tebi je hitno potreban. Tebi nije potreban psiholog, tebi treba psihijatar. Brate, vidiš li ti uopšte kako se ti ponašaš, ovo vidi i zadruga i ja ovim putem apelujem na nju, dovedite Bakiju hitno psihijatra – vikala je Stožinićeva.

Eva osetila poznat miris: Nanjušila spermu! Smile Smiley 1 Smile

Iako mnogi pričaju da farma smrdi, glumica Eva Ras govori da nije tako, već da miriše na spermu! Naime, kada je čistila kuću od nereda posle žurke, Eva je prokomentarisala da imanje ne smrdi samo na ubuđalu hranu, već i na nešto drugo.

- Farma miriše na spermu! Osetila sam neki poznat, a zaboravljen miris – rekla je glumica svojoj farmerskoj drugarici Vesni Vukelić, koja je odmah prekinula Rasovu i prešla na drugu temu.

Zaljubljeni Ekrem: Vendi je moj život!

Ako je do sada bio samo zaljubljen u Vesnu Vukelić, pevač Ekrem Jevrić priznao je da je taj osećaj prerastao u nešto mnogo veće.

On je pre dve večeri rekao Vendi da je voli, ali i da je ona njegov život.
- Ja sam tebe mnogo, Vesna, zavoleo. Ti si moj život – rekao je Jevrić, a onda odmah pogledao u kameru, pozdravio svoju ženu Igbalu i rekao da se samo šali.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Bane otkačio Katarinu!

Bane i Katarina neće biti zajedno po završetku rijaliti šoua „Farma“. Maneken je rekao Nataliji da je bukvalno osuđen na Kaću jer su u istom prostoru, a to je mlađanoj pevačici prenela najverovatnije Jasmina Ana.

Razočarana Katarina je od Baneta zahtevala da joj to saopšti u lice.
Bane: Ne znam šta će biti kad izađemo, ali ne verujem da ćemo biti u vezi, jer ovo ovde nisu normalni uslovi! Najbolje je da o svemu razmislimo, a uvek možemo da odemo na kafu.

Ona ništa nije prokomentarisala, ali isto tako nije ni plakala kao ranije, što je potvrdilo Bokijeve nedavne tvrdnje da je Katarina samo vešto iskoristila Baneta.

Izvor: Kurir

Vendin muž se krije u stanu

Folk pevačica Vesna Vukelić Vendi nije slagala kada je na farmi u više navrata izjavila da, osim jedanaestogodišnje ćerke Nikolete, ima i muža!

Ekipa magazina „Puls“ uspela je da dođe do nekadašnjeg fudbalera Branimira Banjca, koji živi sa Vendi i njihovom ćerkom, ali on nije bio raspoložen za razgovor. Najpre je pokušao da prevari novinare, predstavivši se kao čistačica stana od Vukelićeve, a onda je osuo paljbu po predstavnicima medija:
- Ajde, sevajte odavde! Je l‘ čuješ kad ti kažem? Jeste li vi normalni? - povikao je Banjac i besno zalupio vrata!
Ovo je, inače, prvi put da se Banjac pojavio u medijima otkada je postao otac. Iako ga je ona u više navrata nazivala svojim mužem, koliko je poznato, brak između njih dvoje nikada nije sklopljen.

Za razliku od muža, majka poznate farmerke, Spasenija, bila je daleko pričljivija.
- Moja Vesna ne puši. Ne znam šta je ono tamo. Videla sam je na farmi kako purnja i ne mogu da verujem, ona ne puši. Ja sam se toliko iznenadila. Ne branim joj ja, ali to nije dobro ni finansijski, a ni za zdravlje. To je sve tamo zbog te nervoze, uželeli su se oni porodice i prijatelja i sve im nedostaje. Malo se nekad Vesna zeza sa onim Ekremom - rekla je Spasenija Vukelić.

« Poslednja izmena: 30. Nov 2010, 09:25:32 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung S8
Strasno, koji su ovo naslovi  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Tattoo

Iako mnogi pričaju da farma smrdi, glumica Eva Ras govori da nije tako, već da miriše na spermu! Naime, kada je čistila kuću od nereda posle žurke, Eva je prokomentarisala da imanje ne smrdi samo na ubuđalu hranu, već i na nešto drugo.

- Farma miriše na spermu! Osetila sam neki poznat, a zaboravljen miris – rekla je glumica svojoj farmerskoj drugarici Vesni Vukelić, koja je odmah prekinula Rasovu i prešla na drugu temu.

O matori skote,mrššš kući. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 270
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Ona je skot pa skot,produkcija da ima mozga i da plati nekome od najalavijih farmera na pare/npr.bane/da je naguzi i objavi snimak,imali bi gledanost kao.......... Smile
IP sačuvana
social share

Ko igra za raju a zanemaruje taktiku zavrsce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Farma: Tišina, snima se!

Dosta je bilo pravljenja pušnica, čišćenja poljskog WC-a i krečenja - došlo je vreme da farmeri budu kreativni.

Zadruga je u ponedeljak uveče poslala pismo farmerima u kojem je otkrila planove koje ima za njih u narednih nekoliko "epizoda". To je snimanje "pravih epizoda" španske serije "Zabranjena ljubav".

Farmerima su podeljene uloge, a oni će sami morati da "pišu scenario" i iz dana u dan snimaju po jednu epizodu.

Vendi igra Rebeku Lovato, suprugu Ace Ilića, odnosno Karlosa. Eva Ras igra Vendinu majku koja ju je naterala da se uda za Acu zbog para, zbog čega se majka i ćerka ne podnose.

Katarina je Vendina i Acina ćerka, a Jovana Vendina ćerka iz tajne veze sa Ekremom.

Porodicu Gomez čine Zorana (Elena) Marjanova supruga, a Bata i Boki 13 su njihovi sinovi.

"Jedva čekam scenu kada tata bude grlio sina", rekao je gazda Peja misleći na Marjana i Bokija...

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 

Šta će kući, tamo tek nema sperme; na farmi bar može da je namiriše.
Velike su njene muke  Smile
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Renato Henc progutao mikrofon

Nastupajući u novosadskom klubu „Film“ u subotu uveče, Renato Henc je, verovali ili ne, ostao bez jednog zuba!

- Dok sam pevao, prišao je jedan mladić i nenamerno udario stalak, tako da mi je mikrofon bukvalno nabio u usta! Glava me je jako zabolela, pretrpeo sam veliki šok. Nisam znao šta se dešava, ali kad sam u ustima osetio nešto tvrdo, mogao sam da pretpostavim da je zub u pitanju – rekao je Renato za Kurir.

Zlata: Pokajala sam se što sam ušla

Da li vam je krivo što ste ispali?
- Veoma se radujem što sam izašla. Tamo više nisam mogla da opstanem, postala sam potištena i nesrećna.

Odlično se slažete sa bivšim muževima. Koliko ste spremni da učinite za njih?
- Ja sam naprasno ušla u celu ovu priču s Farmom. Za tri dana sam se spakovala i krenula, upravo zbog Hasana i Peje, pošto su me mnogi prozivali da ne smem da uđem s njima. Ušla sam iz inata svima njima.

Pokajali ste se?
- Strašno sam se pokajala, jer sam pre Farme bila sredila svoj život i svaki detalj dovela do savršenstva. Prvih nekoliko dana sam se pitala: Zlato, šta ti je ovo trebalo? Da ideš u ovakav klozet, da se kupaš u buretu? Jesam nekada živela u takvim uslovima, ali ovo na Farmi je zaista strašno.

Od kada datira sukob s Vendi i zbog čega je počeo?
- Ta žena me je proganjala više od deset godina. Nju nisam ni poznavala lično, sve dok nismo došle do suda. Oklevetala me je da sam crnom magijom ubila čoveka, što je van svake pameti. Dobila sam je na sudu i oprostila joj kao čovek.

Malo je falilo da je prebijete?
- Ona nije imala petlju da mi neke stvari kaže u lice, nego je išla okolo i lajala o meni. Postala sam životinja onog momenta kad je rekla da je Pejina sahrana.

Volite da popijete. Možda ste zato tako reagovali?
- Svaka čašica koju popijem je moja i ne želim nikome da se pravdam zbog toga, ja nemam gazdu. Vesna je imala sreće što nisam bila trezna, rekla sam joj da zahvali ljudima koji su me sprečili da dođem do nje. Ja bih njome obrisala patos. Ma, unakazila bih je za sva vremena. Rođena majka je ne bi prepoznala posle mojih batina.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 475 476 478 479 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 18:21:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.