Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 08:07:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 452 453 455 456 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 870265 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
boki 13 ih sve jebe u mozak, jedva cekam da pobedi!!!
IP sačuvana
social share
Sta kaze Gej Strejteru?
- Muskarac koji mrzi zene posle mene postaces ti!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Produkcija: Peja nije stavio muvu u Vendinu kafu!

Farmeri se i dalje šale na račun „obogaćene“ Vendine kafe. Ipak, prsatoj starleti nije do toga, jer posle sumnje da je Limen truje mišomorom, sada je i Peja osumnjičen da joj radi o glavi.

- Nije bilo muve u kafi! Produkcija je takve postupke javno osudila u jučerašnjem programu. Peja je bio spreman da napusti Farmu ukoliko se utvrdi da to nije bila šala. Naravno, bila je, i niko nikada to nije uradio – izjavili su iz produkcije ovog rialitija za S media portal.

Izvor: S media

Jasmina Ana izbačena iz Vendinog klana

Iako je bila bitna karika u klanu Vesne Vukelić i Eve Ras, književnica Jasmina Ana izbačena je samo zato što priča sa ostatkom farmera.

- Ona hoće mene da ocrni, e pa neće moći! Ide i priča sa mojim neprijateljima, i tako mi zabada prst u oko! – rekla je glumica, dok joj je podršku davala Vesna.

Tokom noći Vukelićeva je pokušala i Katarinu Živković da odvoji od njene farmerske „mame“, ali joj to nije pošlo za rukom.

Izvor: Alo

Ekrem razočaran u Vendine sise!

Ekrem Jevrić, koji je 50 dana živeo u ubeđenju da njegova ljubav Vesna Vukelić ima prirodne grudi, doživeo je jedno od najvećih razočaranja kada je sasvim slučajno u utorak uveče na žurki saznao da njegova „devojka“ ima silikone.

- Vesna, je l‘ mene Stefan i Jelena lažu da ti imaš veštačke grudi? Pa to je nemoguće! Tebi se ljuljaju gore-dole, a tako se mrdaju samo prirodne – pitao je Jevrić.

Pošto je Vesnin odgovor bio da je išla „pod nož“, pevač je seo u ćošak i do kraja noći bojkotovao Vukelićevu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Bane: Glupa si! Kaća: Duvaj ga!

U ljubavi između Katarine Živković i Branislava Jankovića već odavno ne cvetaju ruže, a ova situacija je kulminirala kada je u utorak uveče došlo do prepirke između mladog para, koja je rezultirala prekidom komunikacije!

Na početku žurke je Katarina, kojoj je već dojadio Banetov toplo-hladni odnos, pozvala dragog u stranu da razgovaraju o tome šta će dalje. Tada je izrazila želju da se na jedno vreme povuče dok ne raščisti sama sa sobom šta želi, što je naišlo na njegovu grubu reakciju.

- Ako pokušavaš da se povučeš iz ove priče, glupa si! – rekao je maneken i dobio kratak odgovor od svoje devojke.

- Znaš šta ćeš da dobiješ za ovo „glupa si“? Duvaj ga! – odbrusila je Živkovićeva i demostrativno ustala od stola.

Posle svađe, Bane je celu noć proveo pored svoje najbolje drugarice Jelene Stožinić, koja je i glavni povod za njihovu svađu. Naime, tokom prethodnih dana mnogi su komentarisali da je prisniji sa drugaricon nego sa devojkom, pa je tako u toku „igre istine“ Banetu postavljeno pitanje da li bi u spoljnom svetu radije bio sa Jelenom ili Kaćom, na šta on nije dao definitivan odgovor, što je Živkovićevoj zasmetalo.

- Katarina ne može da dođe do svog muža Baneta od Jelene. Nisam znala da je to tako ozbiljno, da Kaća mora da se bori oko svog kreveta – prokomentarisala je Eva Ras odnos u ljubavnom trouglu, na šta je Vendi dodala da ona zna šta sve petljaju maneken i Jelena, jer ih svaku noć gleda iz kreveta.

I najzad – IGBALA: Vendi se zaje**va s mojim mužem, ali oprostiću mu čak i seks!

Dok autor hita „Kuća – pos’o“ Ekrem Jevrić na Farmi spopada Vesnu Vukelić, kod kuće ga čeka verna i odana žena. Igbala Jevrić svakog dana u dalekom Njujorku gleda Farmu. Ona svom Gospodi, kome je rodila četiri sina, a koji ju je, kako kaže, osvojio svojom duhovitošću, pruža podršku, ali mu zamera na slobodnom odnosu sa Vendi. Mada, kako otkriva u ekskluzivnom intervjuu za Kurir, to će mu biti oprošteno, čak i ako bude seksa!
- Gledam ga svakog dana i bukvalno se ne odvajam od televizora kad vidim da njega prikazuju – započinje priču Igbala.
Kako gledate na Ekremov odnos sa Vendi?
- Kad popije, on se potpuno izgubi. Vendi ne poznajem, nego sam je videla na televizoru. Igra se i zajebava s mojim mužem, a ovaj, kad popije, ne zna šta radi.

Zašto baš nju spopada, a ne neku drugu farmerku?
- Verovatno mu se sviđa.
Da li je vaš muž uvek ovakav sa ženama kad popije malo više?
- Tu njegovu osobinu sam upoznala tek na Farmi. Iznenađena sam onim što radi na žurkama u rijalitiju.
Šta ćete mu reći kad ga budete videli?
- Sigurno ću tražiti da mi objasni to što je činio sa Vendi. Raspravićemo neke stvari.
A ukoliko do kraja rijalitija padne seks među njima?
- Ja tu ne mogu ništa. Uvek sam ga savetovala da radi i bude vredan, a nikad mu nisam govorila da radi takve zajebancije kakve pravi na Farmi. Ali, čak i kad bi me prevario sa Vendi, ne bih ga ostavila, jer sam ipak mnogo godina proživela s njim i rodila mu sinove.
Kako sinovi komentarišu očevo ponašanje?
- Žale se da im narod govori: „Dira žene, dira žene“, ali sam im rekla: „Pa neka ih dira, neće ih pojesti“.
Da li komšije Amerikanci znaju da je Ekrem u rijalitiju i da li neko od njih s vama pogleda Farmu?
- Ovde je drugačije nego u Srbiji, jer se mi ne družimo mnogo međusobno. Svaki dan nas zove neko od rodbine i prijatelja koji podržavaju mog muža, a Amerikanci su suzdržani kad su komentari u pitanju.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Muku ti poljubim, sinoc odgledah ne ki film i gasim DVD kad na Pinku Ekrem sa Vendi pricaju li pricaju, a Ekrem mrtav ladan ja se zaljubio , sta bi dao da smo muz i zena pa da spavamo u krevetu sta bi ti sve radio, igraju mi leptirici u stomaku, nisam se nikada zaljubio od kada sam se ozenio i na kraju kaze da je njegova ljubavnica spavala kod njega u kuci i ujutro kada je ustala on rekao zeni da mu je ljubavnica a zena je ponudila kafom,kolacima da doruckuje i tada sam Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 300
Farma postaje dosadna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Jao da su ubacili i Zmaja od Sipova e to bi bio pun pogodak.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia 300
Bravo Marjane :Moja zemlja je divna zemlja i moja zemlja je moja zemlja a ne vasa  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Марјан краљ. Smile Како професионално разбија олош. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 25. Nov 2010, 13:24:54 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia 300
Lele al ga napali olosi kao strsljenovi naizmenicno.... Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
a šta su se to kačili s marjanom? vidim jutros da je zvaničniji,a Eva ide i govori mu-ja vas poštujem,ne jedem g***a. Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 452 453 455 456 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 08:07:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.