Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 09:42:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 451 452 454 455 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 870339 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Farma Bane: Kaća volim te

Veza Baneta i Kaće je očito u krizi. Maneken je sve nesporazume umalo ispravio "magičnim rečima" - volim te, ali je, opet, sve upropastio sa - šalim se... Kaća želi da budu ortaci i zajedno "jure ženske"!?

Naime, Katarina je ljuta (bila) jer joj je Bane rekao da je glupa i da sve gleda peozbiljno iako on deli krevet sa Jelenom.

"Ona se zalepila za taj krevet kao da se rodila sa njim. Ne kapiram u čemu je problem da se premesti i meni ustupi mesto. Kada sam to rekla Banetu on je rekao da sam glupa. Ma videće on ko je glup", požalila se Kaća Jasmini Ani.

Maneken je pokušao da joj objasni da on ne može baš uvek da bude uz nju, jer će ispati da je potrčko. "Meni je glupo da ja tebe stalno jurim. Ispašću neki potrčko, rušiš mi ugled. Nisi sela pored mene ceo dan", tvrdi Bane iako se Kaća sa tim ne slaže i smatra da je to normalno.

Katarina kaže da ju je posebno povredilo što joj je Bane na pitanje hoće li da joj založi vatru odgovorio da je bolje da joj to uradi Stefan.

"Baš sam se loše osećala. Neću da te više ljubim. Beži od mene, ljuta sam, ali ovo će da traje duže od tvojih 12 sati, mogu da izdržim do kraja", rekla je Kaća...

Videvši u kojem smeru sve ide, maneken joj je šapnuo - volim te, ali je onda napravio fatalnu grešku: "Ma šalim se, još te ne volim. A ti mene", pitao je Bane a Kaća je hladno rekla ne!

"Eto vidiš kakav si ti - dvoličan. Bolje bi bilo da budemo ortaci i da idemo zajedno da jurimo ženske."

"Jurimo ženske", pitao je zbunjeno Bane, a Kaća je odgovorila da to ono što ortaci rade!?

"Ne daješ mi dovoljno prostora da budem toplija. Dođeš do mene i cmok, cmok i odeš, ne ide to tako. Ljuta sam još uvek. Ti meni kažeš da sam glupa, a ti si taj i tačka", rekla je Kaća dok su se mazili u senu!?

Očito je da ovoj "sapunici" neće još dugo biti kraja, a baba Eva je odlučila da bude režiser, pa je Bane u stvari princ Čarls, Kaća je princeza Dajana a Jelena - Kamila.

"Posle suđenja mi je sve postalo jasno. Zar ne izgledaju tako, Jelena hoće da Kaći otme Baneta sa kojim spava!?"

Njih troje ne misle tako, a Jelena je čak rekla da je ona, zbog nosa, sličnija princu Čarlsu i da joj nikako ne prija poređenje sa Kamilom.

Do kraja rijalitija je ostalo više od mesec dana, o ova trojka će sigurno i dalje biti u centru pažnje jer Jelena ne planira da se iseli iz kreveta koji deli sa Banetom.

Izvor: Mondo

Vendi i Zorana u ratu zbog Bjekovića i Miloševića

Jedan od najvećih sukoba u popularnom rijalitiju “Farma” koji se desio ove sezone i pobudio najveće interesovanje javnosti jeste onaj između Vesne Vukelić Vendi i Zorane Pavić. Po informacijama do kojih smo došli od izvora bliskog Vesni Vukelić Vendi taj sukob traje još od ranije, a povod su zajedničke ljubavi.

I jedna i druga su navodno bile u vezi sa Nenadom Bjekovićem, tada direktorom “FK Partizan”, ali su obe očigledno izvisile. Zorana je i sama više puta rekla kako je ceo život provela sa “zabranjenim muškarcima”, ali oduvek je vešto izbegavala da govori o svojim vezama.
Sukob je tada otpočeo da bi kasnije bio nastavljen. Naš poznati glumac Dragan Bjelogrlić, inače brat od tetke pevačice Zorane Pavić, je pomogao svojoj sestri da upozna mnoge poznate ličnosti i tako je došlo i do susreta Zorane sa tada najmoćnijom ženom na Srpskoj političkoj sceni, Mirom Marković, suprugom Slobodana Miloševića. Od tog trenutka Zorana i Mira su postale velike prijateljice, tako da su išle na zajednička putovanja i da je na gotovo
svim proslavama koje je organizovala Mira Marković, Zorana pevala i uveseljavala goste. Da li je došlo do ikakvog kontakta između Zorane i Marka Miloševića nije poznato, ali sukob između Vendi i Zorane je tada svakako kulminirao. Kao što smo već pisali Marko Milošević je bio u prijateljskim odnosima sa Vesnom Vukelić Vendi koja ga je često posećivala.

Nije teško zaključiti da je sukob na “Farmi” sve osim slučajnosti i da netrpeljivost koja postoji između Zorane i Vendi datira još od ranije. Zajednički prijatelji i poznanstva mnogih ljudi u sportskim i političkim krugovima su uticala da jedna drugu svakako dobro upoznaju. Da li će po izlasku sa “Farme” želeti nešto da kažu o svojim zajedničkim prijateljima, ostaje da se vidi, a do tada sukob između njih dve se nastavlja.

Izvor: Poznati.info
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
je l bilo šta zanimljivije u pregledu??
Ништа. Smile
Управо Венди прославља рођендан. Да ли си видела ко јој пева?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ne,nisam ništa baš...niti gledala pregled niti slavlje Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Певали јој Зорана, Злата и Бата. Smiley 1 Smile Сад иду остали. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
a ne zezaj...kako bre mogu..
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Пази кад су и мене изненадили. А знаш шyа мислим о Зорани и Злати. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
znam. ma kažem ti,pojma nemam ni o čemu,moraću da odgledam sjutra Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
MacOS X
Browser
iPhone 4.0
mob
HTC One
Hapi brdvaj tu ju, hapi brdvaj ju tu tu tu, hapi brdvaj nje nje nje  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
kome,VendiJU???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Bane: Kaća volim te – Katarina: Ljuta sam još uvek. Ti meni kažeš da sam glupa, a ti si taj i tačka

Naime, Katarina je ljuta (bila) jer joj je Bane rekao da je glupa i da sve gleda peozbiljno iako on deli krevet sa Jelenom.

“Ona se zalepila za taj krevet kao da se rodila sa njim. Ne kapiram u čemu je problem da se premesti i meni ustupi mesto. Kada sam to rekla Banetu on je rekao da sam glupa. Ma videće on ko je glup”, požalila se Kaća Jasmini Ani.

Maneken je pokušao da joj objasni da on ne može baš uvek da bude uz nju, jer će ispati da je potrčko. “Meni je glupo da ja tebe stalno jurim. Ispašću neki potrčko, rušiš mi ugled. Nisi sela pored mene ceo dan”, tvrdi Bane iako se Kaća sa tim ne slaže i smatra da je to normalno.

Katarina kaže da ju je posebno povredilo što joj je Bane na pitanje hoće li da joj založi vatru odgovorio da je bolje da joj to uradi Stefan.

“Baš sam se loše osećala. Neću da te više ljubim. Beži od mene, ljuta sam, ali ovo će da traje duže od tvojih 12 sati, mogu da izdržim do kraja”, rekla je Kaća…

Videvši u kojem smeru sve ide, maneken joj je šapnuo – volim te, ali je onda napravio fatalnu grešku: “Ma šalim se, još te ne volim. A ti mene”, pitao je Bane a Kaća je hladno rekla ne!

“Eto vidiš kakav si ti – dvoličan. Bolje bi bilo da budemo ortaci i da idemo zajedno da jurimo ženske.”

“Jurimo ženske”, pitao je zbunjeno Bane, a Kaća je odgovorila da to ono što ortaci rade!?

“Ne daješ mi dovoljno prostora da budem toplija. Dođeš do mene i cmok, cmok i odeš, ne ide to tako. Ljuta sam još uvek. Ti meni kažeš da sam glupa, a ti si taj i tačka”, rekla je Kaća dok su se mazili u senu!?

Očito je da ovoj “sapunici” neće još dugo biti kraja, a baba Eva je odlučila da bude režiser, pa je Bane u stvari princ Čarls, Kaća je princeza Dajana a Jelena – Kamila.

“Posle suđenja mi je sve postalo jasno. Zar ne izgledaju tako, Jelena hoće da Kaći otme Baneta sa kojim spava!?”

Njih troje ne misle tako, a Jelena je čak rekla da je ona, zbog nosa, sličnija princu Čarlsu i da joj nikako ne prija poređenje sa Kamilom.

Do kraja rijalitija je ostalo više od mesec dana, o ova trojka će sigurno i dalje biti u centru pažnje jer Jelena ne planira da se iseli iz kreveta koji deli sa Banetom.

Izvor : Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 451 452 454 455 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 09:42:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.