Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Jun 2026, 10:47:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 21 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 425 426 428 429 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 872801 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung J7
Aca je tamo deo inventara, covek se preforsira cim ustane iz kreveta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
bokicaaaaaaaaaa je sinonim za sexxx kaviar sex!!!

a ti si sinonim za smrdljivo govance
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
da sam na farmi kako bih im jebo mater ovima sto maltretiraju ekrema... tacno se vidi ko je los na farmi pocev od jovane , jelene, katarine, vendi, i natalija je losa samo se folira da je dobra...
« Poslednja izmena: 20. Nov 2010, 17:54:45 od zemunac666 »
IP sačuvana
social share
Always Improvise!  _     _     _     _
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Xexexe,pa stvarno bwe Sandra Smile 
Btw.vidoh nesto u pregledu za veceras da je izgubila zivce i da je pocela da fizicki nasrce na sve redom,skroz je pogubila kompas Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1
Zamislite da je jos diskvalifikuju,mislim da bi se ubila,ovoliko se izblamirala i jos da ostane bez para a dupe joj je zinulo za evre Smile Smile
Neće da je diskvallifikuju, gledaćeš je do pred kraj, kad će opasti kao trula kruška (i očigledno, sreće nećeš imati)   Smile
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 6220
da sam na farmi kako bih im jebo mater ovima sto maltretiraju ekrema... tacno se vidi ko je los na farmi pocev od jovane , jelene, katarine, vendi, i natalija je losa samo se folira da je dobra...
Slepci, nasli polu-idiota da dokazuju intelekualnu superiornost nad njim, a samo mu dizu rejting. Jedva cekam da im vidim face kad ih pobedi  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Tattoo
bokicaaaaaaaaaa je sinonim za sexxx kaviar sex!!!
Kaviar sex  Smile pored toga što si feget,ako te i takve stvari pale,stvarno si sjeban skroz. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Burna prošlost Vesne Vukelić Vendi: Šešelj mi je nudio brak, Gazda Jezda se krišom ložio, Marko Milošević me vodio kući

Tokom devedesetih godina prošlog veka svakako da je Vesna Vukelić Vendi bila jedna od najpoznatijih zavodnica sa naše estrade. Uspela je da osvoji poslednju titulu mis dekoltea bivše SFRJ 1992. godine, a kasnije i da uz pomoć Aleksandra Tijanića postane voditeljka predponoćne emisije “Toplo hladno” na televiziji “Politika”. Tamo je upoznala i Milovana Ilića Minimaksa, da bi kasnije bila i zaštitno lice “Minimaksovizije”. Upoznala je skoro sve tadašnje političare, a izdvojićemo šta je Vendi za “Ilustrovanu Politiku” izjavila o Šešelju, Gazda Jezdi, tadašnjem predsedniku Slobodanu Miloševiću ali i njegovom tada mladom sinu Marku.
- Šešelj je pokušao da me vrbuje za sebe, a ne za Srpsku radikalnu stranku. Jednom prilikom me je zaprosio, nudio mi je brak još pre nego što se oženio sa sadašnjom suprugom Jadrankom. Bio je šarmantan, ali ja sam procenila da on nije prava osoba da bi mi bio suprug. On je pravi tip vođe, naprosto osvaja ljude oko sebe – izjavila je Vendi

Sponzor njenog prvog albuma je bio tada čuveni biznismen Jezdimir Vasiljević poznatiji kao “Gazda Jezda”.
- Između nas je postojala latentna ljubav, ali Jezda je stidljiv čovek nije mi to rekao. Nisam išla kod njega u zatvor jer je to za mene zloupotreba Jezde i pravljenje marketinga na njegov račun.
Za Slobodana Miloševića je rekla kako je pravi muškarac, a za njegovog sina Marka sledeće:
- Marka poznajem iz nekoliko susreta koje smo imali. Stekla sam utisak da je izuzetno fin dečko. Pozvao me je kod njega kući na sok i kafu, a nakon toga smo se videli još nekoliko puta. Moram da kažem da dok smo bili u društvu bio je sa nekom jako ljubomornom devojkom koja ga je pritiskala svo vreme, a on se poneo kao džek. Nije pokušavao da me zavodi pošto je shvatio da me ne interesuju mlađi muškarci.
Iz ovoga se može steći utisak da je Vendi zaista bila “femme fatale” za sve političare, biznismene i ljude tadašnjeg javnog života bez obzira što je njena karijera bila prebogata skandalima i šokantnim izjavama, ali i fotografijama za razne “muške časopise”.

Izvor: Poznati.info
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Pedercino kako mozes pa tamo ima dlaka i govna izlaze otalen
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Pink će da plati milione, ali Ekrem mora da duvani: Ministarstvo zdravlja tuži „Farmu” zbog pušenja!

Sanitarna inspekcija Ministarstva zdravlja podnela je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv odgovornih lica rijalitija „Farma”, zbog kršenja zakona o pušenju prilikom snimanja i emitovanja programa. Ovo je jedna od četiri prekršajne prijave, koliko je ministarstvo podnelo od dana stupanja na snagu Zakona o zabrani pušenja. Ostale tri su usmerene protiv restorana koji nisu odredili čoveka koji će kontrolisati poštovanje ovog zakona u svom objektu. Portparol televizije Pink Tanja Vojtehovski kaže da se njena kuća nalazi u nezavidnoj poziciji, ali da će ispoštovati odluku ministarstva.
- Kada dođe prekršajna prijava, postupićemo kako ona nalaže i u skladu sa zakonom. Moram da istaknem da smo u vrlo nezgodnoj situaciji kada je rijaliti „Farma” u pitanju, jer po zakonu taj prostor kao mesto na kom se snima i emituje emisija spada u prostor koji je obuhvaćen novim zakonom da se u njemu ne puši. Međutim, treba imati u vidu da učesnici ove emisije žive u tom prostoru. Bez obzira na sve, ispoštovaćemo odluku – kaže za Press Tanja.
Kako Press nezvanično saznaje, čelnicima ovog rijalitija preti milionska kazna, a prekršajni postupak upućen je direktno direktoru i pravnom licu produkcije čiji je ovo projekat.

Izvor: Press

Zlata kresnula Ekrema na podu, Gospoda pao u nesvest!

Nema snage ni za simulaciju seksa, a kamoli za seks. Tokom probe koreografije za sinoćnje takmičenje, Zlata je opkoračila Ekrema i nabila mu svoje međunožje na facu. Do tog trenutka sve je išlo kao po loju, ali kada mu se pevačica približila, Gospoda je samo ukrstio očima i počeo da drhti od uzbuđenja. Zaboravio je na korake, sve je zaboravio. Raširenih nozdrva samo je ubrzano udisao… I ko zna šta je on u tim momentima video. Možda i golu Zlatu!
Nejake ruke na kojima se održavao, leđima okrenut ka patosu, samo su zadrhtale i on se stropoštao na pod. A Zlata ga poklopila. Potom mu je pomogla da ustane, ali morali su malo da predahnu kako bi Ekrem došao sebi i osvežio se u kupatilu.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Dejan Stanković Kralj: Boki je svinjasto-umišljena žena?!

Dejan Stanković poznatiji kao Kralj, učesnik prethodnog serijala “Farma” nije se odazvao pozivu da prisustvuje sinoćnoj humanitarnoj predstavi zbog sukoba koji je izbio između njega i Bokija 13 oko numere “Kaligula” koju su obojica objavili.
- Sinoć nisam želeo da se pojavim na Farmi u istoj prostoriji sa prasicom 13, pošto nisam želeo da rizikujem da se dotična svinjasto-umišljena “ženica” od straha slučajno ponovo ukaki i upiški kad me vidi – napisao je učesnik Dejan Stanković na svom facebook profilu

Podsetićemo vas sukob je izbio oko pesme “Kaligula” koju su Boki 13 i Dejan Stanković Kralj objavili istog dana na “jutjubu”. Stvari su otišle čak i dalje kada je Boki 13 poslao “kršne momke” na promociju Dejanove verzije pesme ne bi li mu pripretili i odgovorili ga od namere da objavi pesmu. Pošto mu to nije pošlo za rukom, Boki je morao da promeni planove i neplanirano objavi pesmu istog dana kada je to uradio i Dejan Stankovič.

Međutim sve bi verovatno bilo i donekle normalno da njihova numera nije obrada pesme “Love Mera Hit Hit” koja je već dostigla planetarnu popularnost i koja je objavljena pre više od godinu dana. Tako da izgleda da su nesrećni Boki i Kralj ipak samo žrtve lakomislenosti.

Izvor: Poznati.info

Katarina izbegava Baneta na farmi

Loša atmosfera na “Farmi“ je dostigla svoj vrhunac. Osim sve češćih obračuna farmera, ljubavna priča Baneta i Katarine se polako gasi.
Bane se požalio Cobetu da ga Katarina izbegava, a Cobe je istakao da je ona verovatno ljubomorna zbog toga što Bane većinu vremena provodi sa Jelenom. Bane je ispričao da je on sa Jelenom od početka i da će tako ostati, a da ga Katarina, verovatno, izbegava iz nepoznatih razloga.

Razgovoru se priključila i Jelena koja je konstatovala da Bane trči za Katarinom, ali da se nje to ne tiče. Pokušavajući da raščisti situaciju, Bane je kasnije pitao Katarinu zašto ga izbegava, i ko ih je to posvađao, a ona mu je samo kratko rekla: “Ne lupaj!“. Bane je ostao bez teksta.

Inače, zadatak gluma je uspešno izvršen, i takmičari su pokazali svoja glumačka umeća u “Areni“ pred gostima koje su činili nekadašnji farmeri iz prvog i drugog serijala. Gosti su glasali za najbolju ekipu i pobedila je ekipa Li Mena. Većina nije bila zadovoljna.

To je dovelo do svađe između Vendi i Marijana, a kada je Jasmina pokušala da smiri situaciju Marijan se posvađao i sa njom.

Na kraju su se posvađale i Vendi i Zorana. Tokom Vendinog i Jasmininog razgovora o Marijanu u kuhinju je ušetala Zorana i njih dve su ućutale.

Zorana je prokmentarisala da je priča zamrla, a Jasmina joj je rekla da nisu ogovarale nju, već da su pričale o Marijanu.

Vendi se pobunila što se Jasmina i Jelena pravdaju Zorani, a Zorana je uzvratila Vendi da se njoj nije obratila. Vendi je počela da viče na Zoranu i na kraju je zaključila da Zorana ima šizofreniju!?

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 425 426 428 429 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Jun 2026, 10:47:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.