Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Jun 2026, 02:58:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 421 422 424 425 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 873437 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Марјан до победе!

Сви остали су боранија. Smile
« Poslednja izmena: 20. Nov 2010, 00:18:12 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Qtek 小米

али педерчина се усрала, ахахахахахахахахахахахахаха
 Smile Smile Smile Smile
Марјан до победе!

Сви остали су боранија. Smile
+1
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
али педерчина се усрала, ахахахахахахахахахахахахаха
 Smile Smile Smile Smile
Као трудна фока. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Ekrem do pobede!

...a gde se dedoše ostali..?
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Добро јутро брате Васаби! Како си данас? Smile

Plavuša Ekrem

Protekli dan je za Ekrema bio najburniji jer je doživeo, kaže, ono što nikad u životu nije – farbanje kose i to još u plavo, a za sve je kriv Boki 13 kojem će “Gospoda” biti plesač u večerašnjem nastupu.

“Ovo je takmičenje, najavili smo i svi očekuju da se ofarbaš. Oni ti samo iz ljubomore kažu da to ne radiš. Ma čoveče neće ti ništa biti, za par dana ćemo te prefarbati u crno i gotovo”, ubeđivao je Boki.

“Ma neću, ostaću bez kose, bolje da uzmem periku”, branio se Ekrem, ali je Boki bio uporan i Ekrema koji je na kraju popustio. Makedonac je brže bolje otrčao u spavaću sobu i probudio Jelenu da mu pomogne, dok se Ekrem nije predomislio…

Ekremu se nova frizura dopala, pa se stalno gleda u ogledalo, dok Vendi, Jasmina Ana i Marjan smatraju da se ostali farmeri samo “sprdaju sa Ekremom jer on ne zna da se brani”.

Izvor: Mondo

Evin novogodišnji seks na krovu uz dimnjak i sukob sa Jasminom Anom

Najstarija učesnica rijalitija svaki dan VIP seljake i gledaoce iznenadi sa nekom novom anegdotom iz svog života… Sasvim opušteno, uz popodnevnu kafu, Eva se poverila Marjanu da je u mladosti bila i te kako kontraverzna, a da se jednom, u sred zime, “parila na krovu uz dimnjak”.

“Slavili smo Novu godinu u Rajićevoj i planirali smo da odemo, ali čežnja i želja su bili veći i j… smo se na krovu uz dimnjaka. To je bilo moje najspektakularnije parenje”, rekla je Eva a dnevnom sobom je zavladala tišina.

Međutim, za šporetom nije bilo tiho, Eva je opet bila u centru dešavanja – Jasmini Ani nije dozvolila da skuva kafu.

“Htela sam da kuvam kafu, ali mi Eva nije dozvolila. Da je bio bilo ko drugi u pitanju, ja bih ga polila onom vodom, ali nju ne mogu… Nisam joj ništa rekla, ali bilo mi je teško i rasplakala sam se. Ne mogu više da podnesem ovoliku količinu zla”, kaže Jasmina kroz suze.

U sučeljavanju, Jasmina nije želela ništa da komentariše uz obrazloženje da je “Eva uvek u pravu”.

“Bliske smo i kao sestre i ne dam da nas razdvoje. Jeste li na mojoj strani? Zar ne primećujete da nas zavađaju”, pitala je glumica, ali Jasmina nije želela ništa da kaže, a Eva joj je dobacila da to i ona “želi da j… babu”.

Eva je još jednom uspela da rasplače Jasminu jer je u štali Marjanu rekla da je advokatica napustila “njihovu grupu i da prima instrukcije od drugih”.

“Baba” očito želi da i ona bude vođa jedne grupe, ali joj to ne ide najbolje jer je sa skoro svim farmerima na ratnoj nozi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Bivši farmeri i pobeda Basne o životinjama na Farmi

Imanje u Lisoviću posetili su i učesnici prva dva serijala, koji su takođe za pobednika proglasili Limenov tim zbog “umetničkog dojma”, a drugo mesto i po glasovima publike i bivših farmera je Boki 13 i njegova “Kaligula” zbog “Ekremove plave kose i plesnih pokreta”.

“Farma – song” za Kraljevo otvorio je Evin tim u kojem su Bata, Natalija, Katarina i Cobe. Oni su bili porodica Akro: Baba Eva i njena dva unuka i dve snaje, a nastup su osmislili kao cirkusku tačku… Pevali su, igrali čoček, pravili zvezde…

Vendi, Jasmina Ana, Jovana, Marjan i Stefan su pripremili skeč “Gulaš parti farma” na temu trenutne situacije u zemlji…

Svoj nastup su završili pesmom: “Mercedes crni ulicama juri i sa sobom nosi zaljubljeni par, u njem sedi prelepa švalerka, a do nje je naš prelepi car. Prošao je mandat kao oka tren, mene jure da me nađu sad, da mi otmu stolicu, fotelju i da brzo ja napustim grad. Mercedes crni sada više ne juri… Uzalud se trude da me skinu, ja i dalje pun sam kao brod.”

Li Men je spremio “Basnu o životinjama na farmi”. Aca je bio u ulozi kornjače koja želi da na imanje donese ljubav, Limen je zec koji jede “enormne količine belog luka”. Zlog vuka je igrao Baki, a “persijsku mačku prerušenu u lisicu” igrala je Zorana, koja kaže da je u strašnoj opasnosti od jedne lasice.

“Lasica se priprema za ulogu kod Kusturuce… On ima guske i patke, pa što ne bi i lasice. Samo ne znam da li je lasica ili ptica trkačica”, rekla je Zorana, na šta se Vendi samo “kiselo” nasmejala.

Peja je igrao medu “koji bi više puta Zlatu koja je pomela sve koji su želeli njegovu sahranu”.

Veče su zatvorili Boki i njegovi “Rimljani i Rimljanke” – Ekrem, Bane, Natalija i Zlata, koji su plesali uz njegovu pesmu “Kaligula”.

Iako su svi bili skeptični “plavušan” Ekrem se odlično snašao u ulozi plesača, a na kraju je i otpevao, u samo njemu svojstvenom maniru, deo pesme.

Li Menov tim je osvojio 45 odsto glasova publike, Bokijev 31, Evin 14, a Vendi je očito promašila temu jer su osvojili smao devet odsto glasova.

Naknadno će biti saopšteno koliko je novca prikupljeno.

Bokijev otac tata Mile: Boki se ukakio zbog Marijana!

Nezaboravna scena gozbe muva na trenerci Bojana Jovanovskog nakon što se u snu uneredio posledica je terapije koju je dobio zbog peska u bubregu, ali i stresa koji svakodnevno doživljava, objasnio je za naš list Mile Jovanovski, otac Bokija 13.

- Bojan ima problem s peskom u bubregu, tako da i ako se desilo to što kažete, da se ukakio, to je verovatno zbog velike količine lekova koju prima. Siguran sam da je dobrim delom za ponovno javljanje bolova, pa i za tu neprijatnu situaciju koja mu se desila kriv i stres koji Boki tamo doživljava svakodnevno. On je svaki dan izložen napadima, najviše od strane Marijana, koji, ma koliko moj Bojan bio psihički stabilan, u njemu izaziva stres – započinje priču za naš list šoumenov tata.

Mile Jovanovski smatra da njegovom sinu nikada nije pretila stvarna opasnost od političara, čak ni onda kada je Marijan Rističević oklagijom krenuo na njega, ali da su ipak svakodnevne prepirke i vređanje prouzrokovali stres kod Bokija.
- Ma da je hteo da ga udari oklagijom, uradio bi to. Nema hrabrosti on za tako nešto. Svi tamo kao nešto prete, ja ovo, ja ono. Ne bojim se ja za Bokija. Znao je on gde ide i šta sve može tamo da ga snađe. A Marijan Manki (majmun, prim. aut.) kako ga tamo zovu, prvo mrzi sebe pa onda ceo svet, to se vidi. Kazao je da će moj sin da bude plav. E, baš i to da vidim, samo neka preti, nije problem. Ja gledam i pamtim. Čitao sam i da je majmunčetova žena rekla da je Boki nakaza. Živo me interesuje kako ona izgleda, mada mi je dovoljno da pogledam njenog muža i odmah mi je sve jasno. Ona mrzi gejeve, Boki je ovakav, onakav. Ja se iskreno nadam da je ona lepa i vrh riba pa da joj moj sin na primeru pokaže da li je ili nije homoseksualac. Bolje joj je da ne kudi konja kojeg nije jahala. Iako Bojan sve tamo manje-više s osmehom na licu radi, ja znam da sigurno ne može baš da ga ništa ne pogađa – objašnjava Mile.

Objašnjavajući razloge Bokijevog uneređivanja u krevetu, tata Mile se prisetio perioda kada je njegovom sinu prvi put dijagnostikovan pesak u bubregu.

- Sećam se da je pre tri godine povraćao dva dana, mislili smo da se otrovao hranom, ali pozlilo mu je toliko da smo pozvali Hitnu pomoć, koja ga je odvezla u bolnicu, gde mu je pronađen taj pesak. Lekar nam je te bolove opisao kao mnogo veće i jače od onih kad se žena porađa. Išli smo čak i kod neke žene u Prilep koja mu je od različitih trava napravila sirup koji mu je dosta pomogao.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Bane: Katarina je hladna

Iako preko malih ekrana deluje kao da im ljubav cveta, Branislav Janković i Katarina Živković imaju poteškoće u vezi zbog njene „hladnoće“.

Maneken tvrdi da pevačica ne dozvoljava da joj se priđe i da je previše stegnuta. – Stalno je hladna i nedostupna.

Ja ne volim takve devojke! I ako je zbog kamera takva, mora malo da se opusti – pričao je Janković svojoj prijateljici Jeleni Stožinić i dodao da ako ona, kao najveća podrška, napusti farmu, on će sigurno zaplakati.

Izvor: Alo

Puko klan: Eva Ras više nije najbolja Vendina drugarica!

Dojučerašnje najbolje drugarice na farmi, Vesna Vukelić Vendi i Eva Ras zahladile su odnose. Nakon što je odbila starletin predlog da u kuhinji popiju kafu, glumica nije dozvolila Vendi da je zagrli, poručivši joj da je više ne dira. Eva joj je objasnila da nije ljuta na nju, ali da ne može da se ponaša kao da je sve u redu kada su međuljudski odnosi u kući užasni. Najstarija farmerka zatim je otišla do Marjana Rističevića i rekla mu da ni Jasmina Ana nije pogodna za njihovu grupu, jer prima instrukcije od druge strane. Književnica se baš u tom trenutku zadesila ispred štale, a nakon što je čula o čemu su pričali – vratila se u kuću.

Izvor: Scandal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Bokiju 13 desio se veliki blam na ’Farmi’, pošto se nedavno u snu upiškio u gaće! Makedonac je očigledno popio previše tableta za spavanje, pa se nije probudio ni kada mu se išlo u toalet, zbog čega se pomokrio po sebi i krevetu.

Ovaj peh primetili su Jelena, Bata i Cobe koji nisu znali kako da reaguju.

„Tužno je, stvarno. Da ga budimo ili ne? Bezveze je da ga ostavimo takvog da spava. Tužno je, napale su ga muve,“ rekla je Jelena, sa kojom se Cobe složio. „Ako osećaš da trebaš da mu kažeš, ti kaži. Meni je jako žao, majke mi,“ rekao je, dodavši: „Budi ga“.

Bata je predložio da se prave ludi da Marjan ne bi saznao šta se desilo, smatrajući da bi političar pobesneo. „Ako Marjan sazna, gotov je. Biće problem onome ko najbliže spava, baš se oseća!“ rekao je Bata.

Bokija na kraju nisu probudili, Marjan nije saznao za nered, a mušice su nastavile da obleću oko uneređenog šoumena.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple 5
O dobro jutro brate Monk  Smile
Evo spremam se da legnem  Smile
Kako si mi ti danas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Није лоше, ал' увек може боље. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 421 422 424 425 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Jun 2026, 02:58:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.