Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Jun 2026, 19:40:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 410 411 413 414 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 874613 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 370
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
ala se svinja ulepila
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Tattoo
Raneru on se seta sa 2 telohranitelja po gradu  Smile

Pod pretpostavkom da je to tako, da li mislis da imaju neke specijalne mentalne sposobnosti koje mogu da osete a zatim vidom da zaustave neku kamencinu koja bi poletela u pravcu ove zadrigle glavudze?
I promašiš ga,i razbiješ prozor nekome heheheheeee Kako bi se osećao,i još te dve gorile pojure,i ti zažališ zbog toga što si silne sate proveo uz komp. umesto da treniraš trčanje,i prebiju te kao vola,i onda pridje trandža i lično te štiklom zgazi na jaja,a ti ga gledaš sa mržnjom i bolom,i odu oni,kad istrčava matori kome si razbio prozor,besan kao pas,sa palicom i on te onda lepo dodatno resetuje,i tvoj atak na trandžu se završi veoma tužno po tebe. Smile

I stvarno ide sa telohraniteljima,video ga ja u gradu,ali veruj mi,ni trandža ne zaostaje sa visinom,govedo ima sto kila,a ide ulicom skockan kao skupa kurva. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC One
Nije problem ni pogoditi sa te razdaljine niti je njegova kilaza relevantna.

Realno, kada bih imao izbor da biram da li zelim da ga sa daljine gadjam kao neka p**** ili da se suocim sa njim licem u lice, biram ovo drugo.

Nikada me nije brinula necija kilaza ili misici i visina. Nikada to nije merilo niti snage (postoje pravi misici i postoje oni naduvani, iz teretane koji se ne mogu porediti sa onim steknutim sklekovima, trbusnjacima i zgibovima) niti to znaci da neko zna da se bije, a to je definitivno presudno.

P.S. Ne kazem da sam ja neki terminator  Smile vec da te stvari nikad nisu bile faktor odvracanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
trojica na jednog? puno srece  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC One
Ama ne trojica vec u varijanti on sam. Da li delujem kao da sam glup i lud?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Ako ikad sretnem tele na ulici slomicu mu svaku kosku... ne ni zato sto je Makedonac (irelevantno) ni sto je peder vec sto je ovo bezobrazluk i pljuvanje zemlje u kojoj ono zaradjuje.

Mmcu mu smrdljivu.  Smile
Smile Smile Smile

За овакву свињчугу само Француска обрада. Smile
« Poslednja izmena: 18. Nov 2010, 21:53:51 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
ja cu da povedem ahelesa stalonea i nema problema Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Farma: Boki šta uradi?!

Drama na Farmi - ne samo da su Zlata i Vendi nastavile da se prepucavaju, nego su (ponovo) zaratili i Boki i "Maki", a makedonski voditelj se pritom i ukakio...

Taman kad smo pomislili da ćemo gledati Zlatu u duelu jer je nokautirala Vendi zbog "prozivke" na poslednjoj žurci, pevačice su rešile da, načelo, zakopaju ratnu sekiru. Uzalud - mira na imanju neće biti jer su je sad "iskopali" Boki i Maki, a i Bokiju nešto nije dobro...

Novi gazda, nove sluge, nova pijaca. Nakon prošlonedeljne nabavke kada je Jelena bila gazda, produkcija je rešila da izmesti lokaciju sa koje će sluge vući džakove sa hranom i cigaretama. Od "sada" farmeri će pazariti u Areni u kojoj se održavaju dueli.

"Nemate pojma kako smo se namučili - uzbrdo, nizbrdo...jedva smo dovukli stvari", "kukao" je Marjan po povratku, dok se Vendi hvalila kako je "lepo dočekana..."

Kasnije je dočekala i Zlata...zbog rečenice da će Peja "prisustvovati sopstvenoj sahrani za mesec, mesec i po dana"...Iako su mišljenja podeljena - Katarina, Eva ("dve pijane žene se raspravljale"), Bane i Stefan misle da je Vendi isprovocirana. To, naravno misli i ona, ali Zlata...

"Gospođa Vendi je spominjala sahranu na slavi. Ima li bilo šta gore od toga", pitala se Zlata pred kamerama...i Vendi u zajedničkom intervjuu.

"Gospođa Zlata je sve pogrešno shvatila. Ja sa njom nemam problem i nemam šta da pričam", rekla je Vendi. Tada je prepucavanje počelo...

"Sahrana za Peju", ponovila je Zlata, a onda su se "vrata pakla" otvorila. "To je bilo figurativno. Što nisi rekla da dolaziš sa Pejom? Ja sam prva isprovocirana, ti okreći priču...Nisam imala posla s tobom nego sa Pejom! Onda si ti došla. On je sve to uradio namerno, tendenciozno! Ja sam dobila informaciju pre par dana šta želi da uradi, nije mu uspelo i dočekao je taj dan da me provocira".

Nisu samo žene nervozne, nervozan je i Marjan. Prvo se naljutio na Jasminu jer ga nije probudila za pijacu, a onda je, umesto na nju, rešio da bes iskali na Bokiju. Slučajno je stao "baš tamo" gde Boki održava probe za "Kaligulu".

"Ajde folirantu jedan pomeri se", tražio je Boki 13, na šta je Marjan "ukopan kao stena" govorio "neću".

Boki 13 se progurao pored Marjana, malo ga zakačio dok je sedao na svoje mesto, a "Maki" je seo odmah pored i uhvatio se za nogu. "Šta je, boli te noga. Folirantu jedan! Šta je!? Loše ti je, idi kući! Sjaši!". Svaki put kada bi mu se Marjan obratio, dobijao je isti odgovor. "Sjaši!".

"Demagogu ćuti" i "duvaj ga majmune", samo su neki od razmenjenih "argumenata" između starih neprijatelja. Onda se krenulo po "stajlingu" - "Bolje da se oblačim kao glamurozna riba, a ne da smrdim na štalu kao ti", ali i o tome da je Maki folirant.

"Došao si od lekara, udario si se kofom u nogu", rekao je Boki 13, a onda uzeo kofu, udario se po nozi kako bi pokazao da to ne boli...i polio Ekrema. "Vidi šta uradi", kukao je "Eki"...to nije bilo ništa naspram onoga što je tek isplanirao da mu uradi i što se i njemu samom te noći desilo...

Boki 13 se već neko vreme žali na probleme sa stomačnim virusom. Žale se i ostali, ali ne zato što "povraćaju i imaju dijareju" kao i on, već zato što se Boki jedne noći uneredio.

To su videli Jelena i Cobe, a potom i Bata...

"Ne dao bog da Marjan sazna", šaputao je Bata sa Jelenom i Cobetom razmišljajući da li da ga probude.. "Ja nikome neću ni reč reći, kunem vam se", dodao je pevač. Jelena, Bata i Cobe su se neko vreme dvoumili da li da ga probude i taman kad su rešili da se "prave ludi", Bata je primetio da će smrad probuditi ostale, a i da su "muve počele da se skupljaju...".

Boki13 ili Ekrem

Ovonedeljni zadatak koji su farmeri dobili, biće "završen" u petak. Najstudioznije su mu pristupili članovi Bokijevog tima, a pogotovo Ekrem koji je pristao da se za potrebe izvođenja "Kaligule" ofarba u plavo.
"Kako si ga ubedio", pitali su farmeri makedonskog voditelja. "Ah, rekao sam mu da sve zvezde moraju s vremena na vreme da menjaju stajling". Dok su svi jedva čekali da vide novog Gospodu, Jasmina Ana je negodovala...i veoma iskreno to saopštila Ekremu.

"On hoće da te napravi na homoseksualca. Mnogo ćeš da pogrešiš ako se ofarbaš. Bićeš ružan, svi će se iznervirati kada te budu videli. On hoće od tebe da napravi ono što je on i da ti spusti glasove", savetovala je Jasmina Ana.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Samsung S8
Jbt, ladno se Boki usrao, ja ne verujem... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
sta je ovde smesno Smile Smile mene sramota zbog njih Smile Smile
edit:missim na ovu izvedbu eve, abte kace i ostalih Smile
« Poslednja izmena: 18. Nov 2010, 23:37:26 od papalukas85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 410 411 413 414 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Jun 2026, 19:40:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.