Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Jun 2026, 07:44:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 18 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 406 407 409 410 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 874979 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC One
Prvi si pecnuo sto mozes i sam da utvrdis i ti si takva osoba razumem ja to covece to ti je neka vrsta poremecenosti da stalno pljujes po tudjim stavovima jer nemas svoj , to su mu neke psihoze iz detinjstva.

Ja nigde nisam napisao da verujem u magiju ali isto tako cu napisati da se gnusam ljudi koji ismejavaju tu vrstu delatnosti jer pljuju po ljudima koji veruju a dobro se zna da je magija jedna vrsta religije a mnoge pojave u prirodi sadasnja nauka jos nije objasnila sto ostavlja prostora da se veruje, i dosta je vise ljudi koji su antiprotivni svemu a nisu ni za sta jer takve spodobe samo razgradjuju grupu i unistavaju naciju.

Sve sto sam ja izjavio na ovom forumu ti izvrces i izvlacis iz konteksta samo da bi dosao do reakcije moje ili necije druge koga provociras a ja tebi uopste nisam prozivao ni za sta prvi.

Kimpleks, tvoja mora biti zadnja.

Daj mi Popera na internetu.
daj mi dokaz da verujem u magiju.
Daj mi dokaz da sam skandinavac.

Sta ima ja tebi da dajem kada si klasican promer promasenog porodjaja i osobe cija je jedina svrha postojanja potrosnja kiseonika.

Da smatram da imas ikakav kvalitet mozda bih i probao da udjem u neku smisleniju diskusiju sa tobom. Drz' se ti popare, Poper nije za tebe.  Smile
« Poslednja izmena: 17. Nov 2010, 19:43:41 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Tattoo
Kolike su neznalice,jel gleda neko kako lupetaju,Ekremu je sever i jug na istoj strani,onaj Baki odredio gde je sever,ali ne može da odredi gde je jug,a ostali nisu ništa bolji,čast pojedincima,onu Banetovu pitaju gde je severo jug hehehehe
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC One
Natalija: Nista verbalno, samo recima.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Natalija: Nista verbalno, samo recima.  Smile Smile Smile

Haha, ja čuo još noćas ali nisam bio siguran ko je izreko...  Smile
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Tvoja je uvek zadnja, jednako ja popustam jer ne zelim da budem glup a ti pukni.

I samo da ti kazem vidim te kao nekoga ko nista u zivotu ne radi nego samo sere a takav rad odgovara zanimanju politicar.

IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Плакао сам од смеха док је Венди певала, али буквално су ми ишле сузе. Smile Smile

Svađa Vendi i Zlate na žurci, Vendi i Marijan su sluge (65 dan)

Jovana i Marijan su bili u kuhinji. Jovana je rekla da će joj izbor za muškog slugu biti težak. Nije želela da priča o tome, ali ju je boleo želudac od nervoze. Boki ju je kod gornjeg trema pitao koga će da izabere za sluge, a ona mu je odvratila da ne može da mu kaže, da ne bi bila kažnjena, ali da je već odlučila i da će biti umiranje od smeha. Rekla mu je da je malo nervozna zbog pijace narednog dana, jer nikada nije bila do sada.

Baki i Peja su šetali magarca po dvorištu. Baki je rekao Peji kako planira večeras da se izvini Jeleni. Smatra da ju je dosta uvredio, i da se sve to desilo u afektu. Ne misli da moraju da se druže, ali on bi želeo da joj se izvini. Čini mu se da bi i ona želela da ponovo uspostavi neku komunikaciju sa njim.

U dnevnoj sobi, svi su čekali ručak. Jovana je čestitala Banetu slavu – Đurđic. On je zapalio sveću i čestitao slavu svojima. Marijan se pomolio, i svi su ponovili za njim. Peja je čestitao svima slavu, i iskoristio da čestita i Bajram.

Na sastanku povodom izbora slugu, Jovana je rekla da je spremila iznenađenje, i da je za ženskog slugu izabrala Vendi, sa obrazloženjem da ne može da joj oprosti svađu sa Tinom i sve Tinine suze. Pitala je da li neko želi da se prijavi za muškog slugu. Kada se Baki prijavio, ona ga je odbila i rekla da postavlja Marijana, jer joj je rekao da se on prijavljuje, ukoliko nema ko da bude sluga. Vendi je prokomentarisala da je očekivala izbor, jer je čula da su je spominjali prethodnih dana. Marijanu je čast da služi Farmi i Farmerima.

Tokom igre istine, koja se odigrala nakon sastanka, Jovana je pitala Bakija da li postoji nešto što bi želeo da kaže, a nije još rekao. On je tada rekao da bi voleo da se izvini Jeleni za sve ružne reci koje joj je uputio. Ona je prihvatila izvinjenje i uzvratila istom merom. Baki je pitao Vendi da li joj je teško palo što je izabrana slugu, a ona je odgovorila da svako jednom mora biti sluga.

Na zabavi, Zlata je pozivala Vendi da peva, a ona je rekla da to nije nikakav problem. Peja je najavljivao pevače pre njihovog nastupa. Kada je najavio Vendi, ona je kroz pesmu spomenula da je to za njegovu sahranu, kojoj će i sam prisustvovati, po završetku Farme. Zlata se veoma uzrujala kada je to čula, a farmeri su pokušavali da je umire. Jovana ju je molila da ne pravi probleme dok je ona gazda. Smatra da ne treba da se spušta na taj nivo. Smatraju da Vendi želi da je isprovocira, kako bi bila izbačena. Kada se Zlata presvukla, ponovo je došla da se raspravi sa Vendi, a ostali su ponovo prišli da smire situaciju. Peja je podigao Zlatu i odneo je u spavaću sobu da je smiri. Zlata i dalje nije mogla da veruje šta je čula.

U sobi, Ekrem i Jasmina su pakovali Vendinu posteljinu za štalu. Jasmina Ana je prišla Zlati i rekla da joj je krivo zbog svega što se desilo, da ne podržava Vendi i da nema ništa sa tim. U dnevnoj sobi, Jelena i Katarina su poručile Zlati da ostane dostojanstvena. Zorana joj je rekla da je pametna žena i da se suzdrži.

Bane je bio neraspoložen zbog kompletnog događaja. Zajedno sa Stefanom smatra da je Vendi bila isprovocirana.

Izvor: Zvanični sajt Farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Pijaca je premeštena! Zlata nije kažnjena zbog povlačenja

Produkcija Farme je odlučila kao preventivnu meru da pijacu na kojoj su gazda i sluge pazarili nedeljne potrepštine premesti na drugo mesto, u obližnju šumicu gde je nekad bila stara barajevska tržnica, sve da bi sprečili eventualan „linč“ Vesne Vukelić Vendi.

Naime, prsata folkerka zbog svog oštrog jezika i obračuna sa Zoranom nije baš omiljena kod ovdašnjih poljoprivrednika, pa su za svaki slučaj, da bi smirili strasti, prebacili tezge sa sponzorima. I novinarskim ekipama je, za razliku od prethodnih puta, bilo onemogućeno da prisustvuju ovom događaju.

Vendi je posle sukoba sa Zoranom sinoć napravila novi incident i zamalo dobila batine od mortus pijane Zlate koju je mnogo pogodilo to što je ova rekla da će pevati Peji na sahrani. Razgoropađena Zlata je urlala na Vendi da će da je bije, dok je Peja pokušavao da smiri situaciju, noseći je do spavaće sobe. Međutim, folk pevačica se nije dala pre toga je povukla za majicu uplašenu Vendi koja se kasnije u štali dok joj je Ekrem spremao krevet rasplakala!

Ipak, produkcija za sada ne namerava da kazni Zlatu, jer iako je nije udarila, ipak je povukla Vendi za rukav.

- Produkcija je konstantno u toku sa dešavanjima na Farmi, i reagovaće kada i ako se za to bude ukazala potreba – rekao nam je Stevan Lazarević, PR Farme.

Izvor: S media

Sani Trik FX: Nek je živa i zdrava!

Iako su dnevne novine osvanule sa naslovima „Natalija trudna!“ njen suprug Sani Trik FX kaže za S media portal da više uopšte ne želi da daje izjave ni intervjue.

-Trudna? Nek je živa i zdrava! Nemojte da se ljutite, ali zaista sam odlučio da ne dajem intervjue dok Natalija ne izađe s farme u decembru. Kažem to, jer smatram da je ona najveći favorit. Kada ona bude izašla odlučićemo zajedno kome ćemo davati intervjue, a sa kim ćemo izravnati račune putem suda. U svakom slučaju, svoju suprugu podržavam – rekao je za S media portal Sani Trik FX ne želeći da nam razjasni dilemu da li je njegova supruga trudna ili ima neki drugi zdravstveni problem...
Forumaši smatraju da Nataliji nije ništa i da je zapatila stomačni virus koji je imala i Vendi, kao i Bata za to vreme iz produkcije Farme saznajemo da je Nataliji bolje i da su zdravstvene tegobe bile prolaznog karaktera.
-Natalija ostaje na Farmi do daljnjeg, dobro se oseća, a to da li je trudna ne bi da komentarišemo. Moraćete nju da pitate – rekao nam je Stevan Lazarević, PR Farme.

Izvor: S media
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC One
Tvoja je uvek zadnja, jednako ja popustam jer ne zelim da budem glup a ti pukni.

BIla moja zadnja ili ne, kljucna rec je zelja.  Smile

Jbg, zelje su jedno a mogucnosti drugo. Znam da zelis da ne budes glup ali valjda ti je jasno da je to prosto tako, i da tu zelje ne pomazu?  Smile

Citat
I samo da ti kazem vidim te kao nekoga ko nista u zivotu ne radi nego samo sere a takav rad odgovara zanimanju politicar.

A mene zanima kako me ti vidis podjednako koliko bi posetioca zoo vrta zanimalo kako ga vidi majmun iz kaveza. Na tvoju nesrecu, ocigledno si opterecen pa ne mozes da me ne vidis.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Farma: Atentat, sahrana, severo-jug i provod na Tajlandu

Na Farmi je protekli dan i te kako bio buran, a Zlata i Vendi se umalo počupale. Sve počelo još jednom blamažom VIP seljaka, prvo nisu znali padeže, a sada ne znaju da odrede ni strane sveta. Katarini je sasvim logično da postoji severo-jug!?

Tokom popodnevne kafice u štali, Vendi je zabrinuto pitala Marjana i Jasminu Anu da li je moguće da se na čašu stavi nekakav otrov jer joj je Li Men “tendenciozno dao čašu”.

“Došao je do mene i skoro me naterao da uzmem čašu. Šta ti misliš Marjane, jel može da se namaže otrovom”, pitala je Vendi, a Marjana i Jasmina su joj se samo slatko nasmejali.

I dok je Vendi razmatrala mogućnost “atentata” na nju, potencijalni “izvršitelj” je plakao u kuhinji, a Jovana ga tešila.

Zašto je plakao nije želeo da kaže, ali su farmeri komentarisali da mu se “steškilo” jer mu nedostaju porodica i prijatelji, što je on i potvrdio u igri “Gde bi otišao da ima čarobni štapić”.

Većina odgovora je bila: kući, mužu, ženi, najmilijima… a Bane je bio maštovit – on bi na Tajland sa sobom poveo i Bokija 13.

“Poveo bih tebe da se tamo zezamo, ti da hvataš svoje, a ja svoje.”

Međutim, dok mu je pomagao da ubaci košulju u pantalone, Boki ga je pitao koji su to njegovi.

“Pa ovi tvoji… devojčice tvoje”, rekao je Bane i pobegao iz spavaće sobe.

A posle izbora slugu, svi su se opet vratili u spavaću sobu gde su i počela prva “guškanja” koja su kasnije kulminirala umalo fizičkim obračunom Vendi i Zlate koju je dotaklo to što je Vendi rekla da joj je drago što “Peja prisustvuje svojoj budućoj sahrani.”

“Ma lični opis ću da joj promenim. Ne zna ona ko sam ja, ubiću je. Ako je vidite ošišanu da znaćete ko je to uradio”, vikala je Zlata, a Zorana je dodala da je i njoj malo falilo “da Vendi uhvati za kosu i vuče po podu”.

Vendi je posle pokušala da objasni da ona nije imala nameru da izazove ikoga uvredi i da je sve bilo figurativno.

“Želela sam da kažem da će ga sahraniti njegova zloba. Cinično me najavio, a ja sam mu elegantno vratila.”

Izvor: Mondo

Zlata, Peja, Jelena, Zorana, Ekrem, Bane, Natalija, Marijan, Stefan, Jovana favoriti po bivšim farmerima

Sanja Radinović
– Moj favorit je Jelena. S njom sam se najviše družila. Jelena je druželjubiva, prijatna, pravična i smatram da bi joj trebalo pružiti šansu. Ona je na početku karijere i pobeda bi bila veliki plus za nju. Ona mi je zaista najdraža osoba.

Čeda Čvorak
– Postoji više ljudi koji su mi dragi: Zorana, Ekrem, Bane, Natalija i Marijan. Očekujem da će se svi oni naći u top deset farmera, pred sam kraj. Svako od njih ima neke kvalitete zbog kojih zaslužuju pobedu. Smatram da će i Eva Ras doći do samog kraja.

Borko Vujičić
– Trebalo bi da pobedi Stefan, moj brat. Na mladima svet ostaje i on je to zaslužio. On je normalan, vredan, beži od svađa, najbitnije mu je da se postignu sve obaveze na farmi, bitno mu je da pripada ekipi, a ne klanovima. Ako ljudi budu prepoznali njegove kvalitete, on ima šanse za pobedu.

Sanja Stojanović
– Smatram da će da pobedi Ekrem, ali moj favorit je Jovana. Na­­jpametnija je, najkorektnija i najrealnija. Možda se ljudi ne slažu sa ovim, ali ja sam bila tamo i to su utisci. Ovo je već treća “Farma“ i mislim da je vreme da pobedi žena.

Zorana Jovanović Šikica
– Gospodin Peja Pejić je za mene favorit. Najoziljniji je od svih njih, radan je o tolerantan. On zaista radi na toj farmi. Ne beži ni od čega i dobar je dečko. I po glasovima publike se vidi da ga ljudi zaista vole.

Tina Ivanović
– Zlata je moja drugarica i bu­­duća sestra, ja bih za nju i krvi dala, tako da navijam za njenu pobedu i svuda je favorizujem. Osim Zlate zavolela sam i Jovanu, Zoranu, Ekrema… Mislim da velike šanse za pobedu imaju i Peja i Boki.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Nataliji Trik FX kasni zbog bolesti bubrega!

Pevačica Natalija iz grupe „Trik ef iks“ ipak nije trudna, već ima problema sa bubrezima, saznaje „Alo!“ od dobro obaveštenog izvora, bliskog produkciji. Naime, denserki je pao kamen sa srca kada je test za trudnoću pokazao negativan rezultat, međutim, razlog za brigu svakako može da bude to što joj je pronađen pesak u bubrezima.

- U utorak po podne Sanijeva supruga dobila je nalaze urinokulture, u kojima stoji da nije trudna već da ima ozbiljnih problema zbog peska koji se nalazi u bubrezima. Doktor koji brine o njenom zdrastvenom stanju odmah joj je propisao adekvatne lekove i terapiju, kojih se ona striktno pridržava. Svi oni koji su u utorak uveče tokom žurke pratili njeno ponašanje mogli su da se uvere da denserka isključivo konzumira vodu, što znači da je ovaj zdrastveni problem ozbiljno shvatila – kaže naš izvor.

Podsećanja radi: Natalija je u proteklom periodu imala gotovo svakodnevne vrtoglavice, povraćanje, čak joj je i mesečni ciklus bio poremećen. Kada je ukapirala da je njeno zdravlje narušeno, ona se požalila produkciji, koja je u rekordnom roku angažovala lekara da utvrdi o čemu se radi. S obzirom na to da su simptomi bilo identični kao kod žena koje su u drugom stanju, Natalija je sumnjala na trudnoću.

Izvor: Alo

Zorana: Vendi je gotova kad izađe!

Pevačica Zorana Pavić iskoristila je frku na imanju da još jednom ponovi svoj stav o Vukelićevoj:
- Znaš koliko je falilo da se zaletim, uhvatim je za kosu i vučem okolo? Ali, ne treba tako. Neće smeti da izađe iz kuće, ne ovde, nego napolju. Gotova je! Veruj mi, to je sve završeno – rekla je dvosmisleno Pavićeva.

Ekrem naskočio na Vendi u štali

Pevač Ekrem Jevrić pokušao je da iskoristi trenutak kada je Vesna Vukelić bila uzrujana zbog svađe sa Zlatom i u štali naskočio na nju, ali mrka kapa!

Jevrić je tešio pevačicu i čekao trenutak kada će ona da legne u krevet kako bi se on malo omrsio, ali s obzirom na to da joj je govor bio duži, Ekrem nije dočekao svojih pet minuta.

- Nemoj da mi se nerviraš, biće sve kako treba – vikao je pevač ispred vrata štale jer ga je Vukelićeva prethodno izbacila.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 406 407 409 410 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Jun 2026, 07:44:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.