Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Jun 2026, 15:08:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 372 373 375 376 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 875304 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Ekrem je, bate, zakon. Jebe krastave kurve po New York-u gradu, zivi radi a i samo radi. Ima djecu, radi izolish' i ima najjacu podrsku dijaspore a boga mi, i u Srbiji i Crnoj Gori. Vacari Vendi, bez blama pred kamerama, a ovaj manekencic sve ko neki pederko, ljubim ljubim ... Bljak ! Lik mi je totalno isfoliran. Ekrem MORA da pobedi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Ne bi da branim Cobeta (pazi Cobeta!....fuj...definitivno ne bi da ga branim  Smile ), ali nesto razmisljam, da sam ja u toj farmi (da sam neki VIP jel te  Smile ), mozda bi se i ja drzao po strani i jednostavno sve zivo kulirao.

Mislim, koja je poenta svadjati se sa osobama kao sto su Vendi, Kaca, Boki, Jelena, Baki, Ekrem itd, itd....sta bi time postigao? Da pokazem i dokazem svetu da su olos, kurve, ljudi bez morala i casti? I sta onda? Kao ljudi ne znaju to, pa cu ja sad svadjom sa njima da to nekome pokazem? I naravno usput samog sebe provucem nekoliko puta kroz blato, jer kad se sa svinjama rves, ne mozes da ostanes cist...zasto bi ja to radio?
Naravno, da se odma razumemo, kad bi me neko potkacio, sigurno ne bi cutao, cak naprotiv, ali ovako zaista ne vidim poentu da bilo kome objasnjavam kakvo je djubre od coveka (posto je opste prisutna pojava ono - e da sam ja unutra svasta bi mu reko)
To je kao kad se raspravljas sa @klicom...jednostavno, ne vredi...nije ni zabavno, niti vodi bilo cemu  Smile

Tako da bi mozda ja furao neki taj fazon - Ma terajte se svi u pizdu materinu, ne zanimate me...glodjite se, ujedajte, svadjate, mene to ne interesuje.

Ne kazem da Cobe ima taj fazon (cak sumnjam, ja mislim da on hoce da bude novi Topalko...sto je naravno nemoguce), ali uopsteno gledano, mozda to i nije tako los stav...kada je u pitanju Farma, naravno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC One
Citat
mozda bi se i ja drzao po strani i jednostavno sve zivo kulirao.

Jedino sto se slazem sa Ljigamenom - ne mozes da budes bez stava.

Jedino sto se slazem sa Vesnom Dzukelic Vendi - ne postoji covek koji je sa svima dobar i sve voli.

Da li ima potrebe da obrazlazem zasto Cobe jeste definitivno najljigaviji, bez obzira na okolnosti?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Pa to jeste tacno, ali zasto bi svoj stav bilo kome saopstio (narocito ovoj "uvazenoj" ekipi na Farmi) ili imao potpuno definisan odnos sa svima (dobri smo, nismo dobri, volimo se, ne volimo se)

Opet, govorim iskljucivo za Farmu.
Svajda je potrebna, ima smisla i vodi necemu, kada se posvadjas sa razumnom osobom, koju mozes u nesto da ubedis, koja tebe moze u nesto da ubedi, sa kojom mozes da postignes neki kompromis, sa kojom mozes da se dogovoris da vise ne radi to sto je dovelo do svadje.
I, naravno, kada toj osobi mozes da polomis glavu i "objasnis" joj da vise ne radi to sto je dovelo do svadje  Smile
Dakle...na farmi nema uslova za normalnu svadju, nego samo za gubljenje vremena i zivaca, na ljude i dogadjaje koje ne mozes da promenis.

U takvoj situaciji, je ipak najbolje da te jednostavno, nista i niko ne interesuje  Smile

I da...kakav je tvoj stav po pitanju izbora u Senegalu i drasticnog pada podrske vladajucoj reformistickoj partiji? Nemas ga?....to je nemoguce  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC One
Ne verujem da me ne razumes. Imanje stava ne znaci pljuvanje po nekome. Sa druge strane, ne kacenje i zaobilazenje svadje ne znaci da mozes sa svima da se druzis. Nije bitno da li je Farma u pitanju i stvorenja na njoj, to je samo do tebe.

Imam stav - zabole me za Senegal... e sad, Cobe bi rekao "ma imam ja stav po tom pitanju, ali meni je dobar i Senegal i Kenija, pa cu to zadrzati za sebe".  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Шта је то Бата рекао оној девојчици Цобету/Цобију, или како год... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Srećan rođendan i sve najbolje Monk!  Smile  Smile
Монк срећан ти рођендан желим! Smile Жив био!
Хвала пуно!

Marijan i Boki 13 zakopali ratne sekire (Чисто сумњам да је ово истина, ипак видећемо.)

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski upotrebio je sav svoj šarm da omekša tvrdokornog Marijana Risičevića i da mu otvori „nove vidike“, što mu je ruku na srce i uspelo!

Nakon žučne rasprave i teških reči odmah po Bokijevom ulasku, njih dvojica, na nagovor ostalih farmera, odlučili su da spuste loptu i nastave da funkcionišu normalno.

Prve korake učinio je Boki 13, koji se predsedniku srpske seljačke stranke naljubaznije obratio rečima: „Maki, ajd‘ u krevet! Vi morate rano da legnete, zato što morate rano da ustanete“, govorio je makedonski transvestit, dok je Rističević pokušavao da bude namršten i hladan. Međutim, Marijanu se nakon silnog Bokijevog umiljavanja i salve lepih reči oteo smešak, koji su farmeri propratili aplauzom.

Koliko Makedonac vodi računa o Marijanovom zdravlju govori podatak da kada je političar popio rakijicu, on ga je najljubaznije zamolio da ne meša alkohol i sedative. Maki, Maki, ne smete da mešate rakiju i tabletice. To nikako nije dobro za vas, ja sam zabrinut. Uzeli ste svoj lekić, sad morate u krevet – rekao je Jovanovski, na šta se Rističević smeškao.

S obzirom na celokupnu situaciju, farmeri predvođeni Zoranom Pavić, Limenim i Acom Ilić složili su se da će Marijan Rističević pogaziti svoje stavove i postati Bokijev najbolji prijatelj.

Rističević: Pario sam oči na Ireni!

U dokolici između radova na imanju Branislav Janković i Marijan Rističević evocirali su uspomene na bivšu ukućanku Irenu Šućur.
- Prava je šteta što nema više onakve lepote na imanju! Žao mi je što je Irena otišla! Pario sam oči na njoj – priznao je političar .

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Ekrem Jevrić: Evo, šetaj psa, nećeš još dugo!!!

Pevač Ekrem Jevrić i kada uvredi nekog na imanju u Lisoviću, niko to tako ne doživljava! Naime, dok je glumica Eva Ras šetala psa Vučka po farmi, Ekrem joj je prišao u želji da malo popriča sa njom.

- Evo, kako si? Šta radiš? – pitao je pevač.
- Evo, šetam Vučka – odgovorila je glumica, na šta je Jevrić imao veoma „zanimljiv“ odgovor.
- Šetaj, šetaj, nećeš još dugo – izjavio je Ekrem, ali, na svu sreću, ni sama Eva ga nije razumela.

Izvor: Alo

Zorana u kritičnom stanju!

Pevačici stres na Farmi ozbiljno narušio zdravlje, a analize pokazale simptome koje je imala i kad je obolela od raka grlića materice.

Lekari su svakodnevno uz Zoranu.
Pevačici je ozbiljno narušeno zdravlje zbog konstantnog stresa koji doživljava na Farmi.

- Boravak u Lisoviću veoma loše utiče na Zoranu. Ona u poslednje vreme ima velikih zdravstvenih problema, naročito posle onoga kada ju je Vendi žestoko napala i izvređala. Stres je narušio hormonski disbalans u njenom organizmu, što joj je pre nešto više od dve godine izazvalo rak grlića materice. Tada se uspešno izlečila, a sada se intenzivno prate sve promene. Lekarska ekipa dolazi na imanje, a kad je potrebno, odvoze je i u ambulantu u Barajevo - naglašava naš izvor blizak produkciji popularnog rijalitija.

On dodaje da će, ukoliko lekari budu procenili da joj je potrebna hospitalizacija, pevačica istog trenutka napustiti šou i da po ugovoru neće snositi nikakve posledice.
Zoranin prijatelj i portparol Siniša Medić uveren je da će se sve završiti najbolje moguće.

- Nismo dobili nikakvu informaciju od produkcije. Nadamo se da će sve biti u redu, a ako slučajno ne bude, verujemo da će produkcija postupiti po svim pravilima. Mi Zorani pružamo veliku podršku i nadamo se da nije ništa ozbiljno - naglasio je Medić u ime svih pevačicinih drugova i fanova.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nisam sunce da grejem ceo svet

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Apple iPhone 4
ma uopste ne simpatisem Katarinu ali to na koji nacin je napadaju je sramota

@sandra80  @Eva Jolie

slucajno vam se desi neki kvar na donjim odvodima i zaprlja gace i ja to vidim sasvim slucajno i sytra pricam na sav glas kakve ste vi prljavice zenske da mi se zgadio zivot.

e sada kako bi vas 2 reagovale na moje prozivanje vase urednosti

Ti meni u XXI veku hoćeš da kažeš, da pored vode, sapuna, običnih uložaka, dnevnih uložaka, vlažnih maramica i svih ostalih izmišljotina savremenog doba, koje toliko reklamiraju da ti umalo još iz frižidera ne izlaze, može da ti se desi "slučajan kvar"? Pa izvini ali ne može! AKo vodiš brigu o higijeni, o redovnom mesečnom ciklusu, onda tačno znaš kad treba šta da staviš. Ako ne umeš dupe lepo da obrišeš a ti ga opereš, ako nemaš uslove za to trenutno, staviš običan uložak pa se opereš malo kasnije (ali sebe samu ne bi mogla da trpim u takvoj situaciji), ako si sekretuša onda koristiš dnevni uložak. U današnje vreme za sve ima rešenje samo ako hoćeš problem da rešiš, ali ako si štrokulja onda tu pomoći nema  Smile
Šta te sprečava da odmah nakon situacije koja te zadesila sa štrokavim gaćama iste opereš? Ne može cigara da sačeka? Ma daj molim te! Nema opravdanja i tačka, devojka je štrokulja neviđena koju je rođena majka tako vaspitala, da gaće ne pere nego baca tako štrokave i na sebe obuče nove, a očito je nije naučila ni dupe kako da obriše.
DEvojke koje drže do sebe i do lične higijene takav luksuz sebi ne mogu da dozvole, ako znaju da nešto nepredviđeno može da im se desi onda znaju i kako to da reše.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Farma: Kaća priznala da voli Baneta!

Katarina Živković otvorila je dušu cimerki Jeleni Stožinić i priznala da je „previše" zaljubljena u Baneta!

„Zvezda Granda" kaže da je to zaključila tek pošto je napustila „Farmu" „Nije me sramota što Baneta iskreno volim! Kada sam izašla sa imanja nedostajalo mi je smaranje na ’Farmi’ i želela sam da se vratim - najviše zbog njega. Inače, sa Banetom ne radim ništa loše, tako da niko ne može da mi zameri“, poručila je Kaća i dodala da je celog života bila pod staklenim zvonom i da joj na „Farmi" smeta što Bane ne može da joj pruži punu pažnju.

Izvor: S media
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 372 373 375 376 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Jun 2026, 15:08:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.