Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Jun 2026, 00:15:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 364 365 367 368 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 876165 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Farmu gledam povremeno,procitam nesto znam sta se desava ali i dalje je ova Farma 10 puta gora od prosle.
Nocas nisam mogao da spavam pa sam gledao do 3 sta se desava i stvarno onaj Bata ih je poklopio sve redom, posebno mi je drago za seljanchicu KAtarinu i onogn jenog instant priplodnog pastuva Baneta koga je zavolela za 10 dana sto je nemoguce ali taktika je cudo i kravu bi zavolela samo da pobedi.

Meni je tragichno da vise od trecine mladih ljudi koji su glasali podrzavaju retardiranog Ekrema koji se ponasa kao da ima 15 godina,pritom je toliko odvratan kao pojava,niti zna da peva niti lepo izgleda,ma nista ali je zato na nivuo debila. Jos je na pocetku pevao pesmu mudzahedina koji su klali Srbe i izgleda da to trecini ne smeta,bas cudno u prosloj FArmi Bojanic govedo je imao manje glasova i od Mace i od Firchija i to je bil oza svaku pohvalu,videlo se da mladi ljudi dobro rezonuju ali ovo je zaista iznenadjenje,bolje da ni za koga niste glasali nego za ovog retarda.

Naravno cim sam video medjeda Bokija smuchilo mi se ovo sve jos vishe, takve osobe treba tuci po ceo dan jer em je izopachen em zayebava sve redom a oni mu jos povadjuje tj vecina,tragichno da takav olosh debeli raspali trandza dolazi u Srbiju i soli pamet svima.

I mislim da se Marjan najbolje snasao od svih politichara do sada koji su bili u tom show-u,sem sto nekada misli da je u skupstini sve ostalo je sasvim ok,vredan,vrlo inteligentan ali poneakda se tripuje da je neko politichko mudo i tako i pricha ali dobro,stare navike valjda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nisam sunce da grejem ceo svet

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Apple iPhone 4
katarina ima prljave gace a imas ih i ti sigurno jer zensko ne sere zlato nego govna

A jesi ti čuo možda za pranje guzice nakon vršenja velike nužde?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC One
Debelo se ne slazem sa konstatacijom da je Ekrem retardiran i da ima inteligenciju zivotinje.

Obrazovani ljudi cesto olako smetnu sa uma kategoriju - seljacka pamet. Ne moras biti obrazovan da bi imao zicu. Pokazalo se milion puta kada su neobrazovani ljudi sa tzv. seoskom pamecu preveslali razne dip. mr. dr. a da ovi nisu ni stigli da shvate sta se desilo.

Ne brkaj retardiranost i neobrazovanost. Smile

Ne brkam, naravno.  Smile Neobrazovan je i Bajruš, ali ga većina ne smatra retardiranim, dok, recimo, Marjan ima izvesno formalno obrazovanje, ali je ono toliko u drugom planu, da se o njemu može govoriti kao o odličnom primerku vlasnika "seljačke pameti". Dalje, obrazovana je Jasmina, ali je ja, eto, smatram lako mentalno zaostalom, dok npr. Vendi, koja je u kućnoj radinosti proučavala Vujakliju, a od škole ima samo osmoljetku, bez obzira na svoje složene rečenice samo paranoidna, ali ne i inteligentna. (...) Dakle, molim te da mi navedeš barem dve situacije koje nedvosmisleno dokazuju da Ekrem nije retardiran (osim ako ne smatraš da ga inteligentnim čini to što je ukapirao da ih kamere stalno snimaju)..  Smile

Mislim da je mnogo namazaniji nego sto ostavlja utisak. A evo i zasto:

1) Ni jednom nije prekrsio ni jedno pravilo od mnogo njih, a nista ne zna i ne razume.

2) Jedini je lik koji se postavio tako da ga niko ne dozivljava ozbiljno i kao opasnost, i eto, samo je veceras vec stigao da sedi sa obe grupe, i da se slaze sa njim a protiv druge grupe. I da konstantno ima sve informacije sa obe strane.

3) U toku stvari koje radi a kada mu se najvise smeju, on provuce mozda i najpametnije izgovorene reci na Farmi. To se desilo bar 10 puta do sada, ali pada u drugi plan zbog sveukupne atmosfere koju prave oko njega.

4) Sve ih hvata na patetiku dobrih drugova i kada god da im uvali a uvalio im je svima bar po par puta, prodje mu na kartu "retardirani Ekrem", a on svoje sprovede.

Razmisli malo o tome.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nisam sunce da grejem ceo svet

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Apple iPhone 4
Potpuno se slažem, pokvaren je ko mućak!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 6220
Da je pokvaren, jeste. Ali je ipak suvise glup da bi bio lukav, verovatno su to neki instikti.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Debelo se ne slazem sa konstatacijom da je Ekrem retardiran i da ima inteligenciju zivotinje.

Obrazovani ljudi cesto olako smetnu sa uma kategoriju - seljacka pamet. Ne moras biti obrazovan da bi imao zicu. Pokazalo se milion puta kada su neobrazovani ljudi sa tzv. seoskom pamecu preveslali razne dip. mr. dr. a da ovi nisu ni stigli da shvate sta se desilo.

Ne brkaj retardiranost i neobrazovanost. Smile

Ne brkam, naravno.  Smile Neobrazovan je i Bajruš, ali ga većina ne smatra retardiranim, dok, recimo, Marjan ima izvesno formalno obrazovanje, ali je ono toliko u drugom planu, da se o njemu može govoriti kao o odličnom primerku vlasnika "seljačke pameti". Dalje, obrazovana je Jasmina, ali je ja, eto, smatram lako mentalno zaostalom, dok npr. Vendi, koja je u kućnoj radinosti proučavala Vujakliju, a od škole ima samo osmoljetku, bez obzira na svoje složene rečenice samo paranoidna, ali ne i inteligentna. (...) Dakle, molim te da mi navedeš barem dve situacije koje nedvosmisleno dokazuju da Ekrem nije retardiran (osim ako ne smatraš da ga inteligentnim čini to što je ukapirao da ih kamere stalno snimaju)..  Smile

1) Ni jednom nije prekrsio ni jedno pravilo od mnogo njih, a nista ne zna i ne razume.

2) Jedini je lik koji se postavio tako da ga niko ne dozivljava ozbiljno i kao opasnost, i eto, samo je veceras vec stigao da sedi sa obe grupe, i da se slaze sa njim a protiv druge grupe. I da konstantno ima sve informacije sa obe strane.

3) U toku stvari koje radi a kada mu se najvise smeju, on provuce mozda i najpametnije izgovorene reci na Farmi. To se desilo bar 10 puta do sada, ali pada u drugi plan zbog sveukupne atmosfere koju prave oko njega.

4) Sve ih hvata na patetiku dobrih drugova i kada god da im uvali a uvalio im je svima bar po par puta, prodje mu na kartu "retardirani Ekrem", a on svoje sprovede.

Razmisli malo o tome.  Smile

da bre Ekrem je Keyser Söze
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC One
Ti rece da ne gledas Farmu vec samo citas? Kako bi onda znao o cemu pisem?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
pa na osnovu tvoje ekspertize,srecom gledo sam u bioskopu one krivce
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
katarina ima prljave gace a imas ih i ti sigurno jer zensko ne sere zlato nego govna

A jesi ti čuo možda za pranje guzice nakon vršenja velike nužde?

sestro ja kada sam krecao u vojsku najveci problem mi je bio pranje posle vrsenja velike ili male nuzde a sva sreca pa izmislise vlazne maramice pa mi je zadnjica mirisala kao bebina guza, time sam ti dao odgovor al ja nikada nebi potencirao necije prljave gace i time ismejava nekoga
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Be yourself, no matter what they say!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Razmisli malo o tome. Smile

Evo, razmislio sam, ali i dalje ostajem pri stavu da je Eki retard u odnosu na prosečnog, normalnog čoveka. To, naravno, ne znači da je imbecil ili debil tj. da ne ume da se stara o sebi, ali nema dokaza ni da se ta njegova "pamet" drastično razlikuje od "pameti" jednog psa, vidre ili lisice. Životinje takođe umeju da (uslovno rečeno) taktiziraju kako bi došle do cilja, ali im je samosvest na nultom nivou. Kod njih (a i kod Ekrema) se sve svodi na instinkt, i ukoliko znaš šta se podrazumeva pod ljudskom inteligencijom - ne vidim razlog da se ona pripisuje jednom čovekolikom biću koje uspešno štiti svoju guzicu, na račun toga što se svi prema njemu ophode kao prema osobi sa specijalnim potrebama.

Da vidimo šta smo imali kao argumente...

1) Nijednom nije prekršio pravila (nošnje bubice, uvrede na nacionalnoj i verskoj osnovi, političke teme...). Bravo! To je siguran dokaz blistavog uma! Nošenje bubice ne bih isticao kao podvig zato što u tome nema elemenata inteligentnog ponašanja, a što se ostalih pravila tiče - nije ni mao priliku da ih prekrši jer tamo uživa privilegije malog deteta, tj. većina ga tretira kao kućnog ljubimca.

2) Jedini je lik koga niko ne doživljava kao pretnju... To sam, uglavnom, objasnio. On je ušao unutra sa reputacijom retarda i, pošto (po logici stvari) nije mogao da postane deo nijedne družine, ostao je individua (ali ne i individualac). Svi farmeri znaju da će on verovatno pobediti, ali ga u svakodnevnim aktivnostima ne vide kao ravnopravnog sagovornika ili saradnika, pa ostaje "svet za sebe" i njuška "i tamo i ovde"...

3) Izgovara najpametnije reči na farmi...  Smile Ovo obožavam i mislim da komentar nije potreban.  Smile

4) Sve ih hvata na patetiku dobrih drugova... Bravo, još jednom! Ne, nema druge, reč je o genijalcu, o rođenom matematičaru i neprikosnovenom taktičaru, koji se samo krije iza maske debila, a zapravo je užasno proračunat i lukav!  Smile Tja... Pa, niko ne spori da Eki ima neku svoju životinjsku perfidnost, da dobro čuva svoje dupe i dosledno se pridržava saveta koje su mu dali "manađeri", ali tu i dalje nema inteligencije ni u tragovima. U protivnom, svaka dobro dresirana životinja se može nazvati pametnom ili bar "seljački pametnom".  Smile
« Poslednja izmena: 12. Nov 2010, 14:24:35 od Nonšalantan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 364 365 367 368 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Jun 2026, 00:15:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.