Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jun 2026, 22:27:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 351 352 354 355 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 878403 puta)
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Meni se Zoranino ponašanje (vrednoća, odliv, elokvencija, rečnik, kapa, debljina) izuzetno dopadaju.
Svako ko može da uzdrma vendi je itekako dobrodošao.  Smile
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
odliv...o Bože Smile Smile Smile Smile Vendi se ili plaše,ili ih ona spopada,kao Ekrema kukavca,ili je izuvaju iz droljastih platformi kao Zorana,pa i Peja donekle Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Šoknuo sam se sinoć na odliv, ali Bože moj, kraj tolikih prethodno izrečenih bljuvotina, valjda žena ima pravo i na odliv  Smile

Jedino kad mi se stvarno sloši - kad čujem Evu sonim glasom kao iz groba:
"prosrala sam se od tog čaja...inače od čaja nikad ne kenjam ali danas sam se iskenjala..."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
dobro,i tebi bi tako keks djelovao da ti je otac gej Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Ama kakav gej!
Eva od rane mladosti smišlja načine kojima bi skrenula pažnju na sebe. Tu spadaju i rak i gej i razne tragedije, ubistvo jebanjem, baba i njenih 70 godina, psovke i skaredni izrazi...
Loša je glumica i potpuno neostvarena kao žena, pa joj farma legla kao životna rola.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ma znam,ko god od mojih doma čuje da je bio gej,samo se nasmije. neko veče večeramo i ona kaže-pa vi stalno zaboravljate da mi je otac bio gej. vidiš moje ukućane: Smile Smile wtf Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Iskompleksirana je zbog godina i što vidi da nikog nije briga za njene priče.
Ali u odbranu svih ovih skotova na farmi, moram da kažem da su prema njoj svi vrlo korektni (što ona uopšte ne zaslužuje).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Be yourself, no matter what they say!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Eva je jedno zlo i ne verujem da iko, sem onih koje je žale zbog porodične tragedije, ima nešto lepo da kaže o njoj. Meni nešto drugo nije jasno: navodno Zoranino licemerje. Smile

Paranoidni klan je jedva dočekao da pusti buvu i verovatno su "tri gracije" nahuškale nosatu neurotičarku, pa je na kraju ispalo da je Zorka podržala pogrom, jer nije stala u zaštitu lajavoj nakazi. Ta lajava nakaza je, da podsetim, iskoristila tu istu Zoranu kao sredstvo za svoju ličnu osvetu i po treći put je postavila za slugu. Da sam se kojim čudom našao na pijaci, ja joj ne bih dobacivao nego bih je gađao drvenim jajima... direktno u njušku! A nisam ni ragbista, ni vaterpolista, ni sumo - rvač. Nisam ni partizanovac, niti poznajem Zoranu. Eto, jednostavno procenjujem da je rugoba koju su (iz nekog razloga) zakitili titulom miss obično govno i da joj to treba staviti do znanja na najbukvalniji način, kako bi razumela. Smile

Inače, kulturni ljudi primitivcima vrlo često deluju isfolirano i dvolično, pa je moguće da Zorana, koja od početka insistira na ljubaznosti i pokazuje zube samo onda kada se brani, licemerna u odnosu na Bajruša i Jelenu. To je, dakle, znak razvoja. Koga je to ona olajavala, koga napadala, pred kim je glumila? Pred Evom, pred Vendi? Pa Eva je klinički luda i nesporazumi sa njom se ne računaju, a Vendi nema potrebe definisati. I?

Molim da mi neko objasni šta Zoranu čini lošom osobom, gde je pogrešila i u ćemu se ogleda njeno licemerje?   Smile  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 

Molim da mi neko objasni šta Zoranu čini lošom osobom, gde je pogrešila i u ćemu se ogleda njeno licemerje?   Smile  
Nigde, ni u čemu. Zorana je najkulturnija i najtolerantnija osoba na farmi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Jelena na pijaci i ko je protiv koga – najnovije vesti sa farme (59 dan)

Gazda i sluge, praćeni Prokom, su krenuli na pijacu. Eva ih je ispratila sa molbom da uzmu što je moguće više namirnica. Baki je istrčao napolje u ogrtaču, da bi Peji dao venac koji želi da pokloni devojci sa Sinalko štanda.

Eva i Vendi su bile na tremu ispred kuhinje, i Vendi je pričala Evi kako joj je Boki pre nekoliko dana odveo sa strane i rekao joj da moraju da izbace Marijana, jer je on najjači po glasovima. Vendi se nije složila sa time, jer joj je Marijan prijatelj, a Evi se ne sviđa ni jedan od njih dvojice.

Baki, Aca i Ekrem su sedeli za stolom ispred kuće. Baki je pitao Ekrema šta je uradio sa Vendi prethodne večeri, a Ekrem je ispričao kako ju je “ljubio na usne”. Baki ga je posle pitao šta će sada da kaže svojoj ženi, a on je odvratio kako će joj reći da je upao u loše društvo. Svi su mu pričali kako bi trebalo sledeći put da je odvede negde gde nema kamera.
Farmeri su se vratili sa pijace, i krenuli da raspakuju namirnice. Jelena je pričala o Pejinim fanovima i kako su je dočekali. Baki i Peja su na gornjem tremu razgovarali o Banetu. Baki je bio razočaran Banetovim postupkom, jer nije hteo da pomogne Peji u nošenju stvari sa pijace. Peja mu je rekao da se Bane ponudio da pomogne, ali da ga je zbog ponosa odbio. Rekao je i da je pozitivno iznenađen dešavanjima sa pijace, i podrškom ljudi. Pridružio im se i Aca. Baki i Aca su zaprepašćeni Pejinom pričom da Jelena, Vendi i ostali iz te grupe u kojoj je i Bane, kuju zaveru protiv njih.

Kasnije, istu priču je ispričao i Bati, da Vendi neprestano ogovara i pravi zavere i da su se ljudi udružili oko nje, kako bi izbacili Peju, Zoranu, Bakija… Bata nije mogao da poveruje šta se događa, i naslućivao je nešto, ali ne u tolikoj meri. Rekao je da je ovo sve za njega kao španska serija.

Na sastanku je počela rasprava između Jelene i Peje, pa zatim između Bokija i Marijana, i na kraju između Jovane i Jasmine. Nije bilo mnogo priče oko namirnica koje su doneli, već oko odnosa u kući. Eva je negodovala što sastanak nije održan nakon ručka ili još bolje večere, jer je ovako izgubljeno vreme koje bi trebalo da provede u kuhinji spremajući ručak.

U štali, Marjan se Stefanu i Bakiju žalio na Jelenu, i kako mu nije dozvolila da priča na sastanku, a da je Boki imao tu privilegiju. Rekao je da ne želi da se bilo ko približava životinjama sem njega, jer se plaši da će farmeri biti neobazrivi i da ce na taj način nauditi životinjama.
U kuhinji, Vendi i Katarina su komentarisali Peju i Zoranu. Vendi je komentarisala kako su ljudi organizivani da dođu na pijacu i da podrže Zoranu.

Uveče, počeo je sastanak o događanjima na pijaci. Jelena je pričala kako su je dočekali Zoranini simpatizeri. Njoj je zamerila što su im delili kolače. Baki ju je prekinuo, rekavši da ne treba da se pravi toliko fina, jer to uistinu nije. Kada je Jelena završila, Zorana joj je rekla da ni nju niko nije branio kada je bila napadnuta od strane Vendi. Peja smatra da su se na pijaci prema njoj ponašali tako, jer ih je iziritirala. Zlata se osvrnula na svoj odnos sa Vendi i upozorila je da pred njom više nikada ne priča ružno o Peji.

Izvor: Zvanični sajt Farme
« Poslednja izmena: 11. Nov 2010, 17:54:06 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 351 352 354 355 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jun 2026, 22:27:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.