Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jun 2026, 18:24:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 337 338 340 341 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 881100 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Kriza na Farmi: Farmeri jedu stočnu hranu, Ekrem puši kukuruz

Zbog prošlonedeljnog džabalebarenja i neobavaljanja zadataka koje im je zadruga zadala, VIP seljaci su se susreli sa slabijom ponudom na pijaci, a samim tim i nemaštinom.

U grupu dovitljivijih farmera našao se Zoran Pejić Peja, koji je „preukusnu“ stočnu hranu začinio šećerom, za razliku od ostalih, koji su koncentrat jeli klot. Međutim, bilo je i onih koji su bili spremni da ne okuse ni jednu jedinu mrvicu. Tako je reper Stefan, iznerviran nemaštinom na farmi, rekao da je spreman da tri dana ne okusi ništa, ali da neće jesti pomije, čega se držao tokom čitavog vikenda. Doduše, odluka ga je koštala dobrog raspoloženja jer je zbog gladi bio nervozan i potišten, čemu je dodatno doprinela i činjenica da je njegova draga, manekenka Irena Šućur, bila u izolaciji.

Ekrem pušio kukuruz

Hrana nije bila jedini problem na farmi proteklog vikenda jer su svi nikotinski zavisnici bili u frci zbog nedostatka cigareta. Najveću krizu imao je Ekrem Jevrić, koji je umesto duvana zavijao kukuruznu svilu i tako lečio krizu.

Izvor: Alo

Bojan Tomović: Jasminu Anu treba da bude sramota!!!

Pevač Bojan Tomović, koji je snimio duet „Jugo“ sa Jovanom Pajić, pratio je svađu između pomenute farmerke i Jasmine Ane i stao u odbranu mlađane koleginice.

- Jasminu Anu treba da je sramota što je napala Jovanu! Pa ona može ćerka da joj bude! Žalosno je što ona u Jovani vidi konkurenciju, iako realno za to nema osnova – kaže Bojan za „Alo!“.

- Jovana je na lep i kulturan način odgovorila Jasmini Ani i postavila je na mesto, iako je književnica možda očekivala da će biti prosta! Međutim, to se nije desilo. Bez povišenog tona, ona je dvostruko starijoj Jasmini Ani pokazala da se lekcija može održati bez uvreda, vulgarnosti i teških reči. Inače, za Jovanu mogu da kažem da je prava lafica, da se ponaša potpuno prirodno i da je upravo takva kava je na farmi. Ona je moj favorit – zaključio je Bojan.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Irena: Bane se sviđa Nataliji, Stefana ću čekati

- Mislim da se Nataliji on sviđa. Videli ste kad je bila ona afera sa Banetovim pismom. Ona se kao nešto naljutila, svađala sa njim, a posle pola sata bilo je kao da se ništa nije desilo. Sa druge strane, smatram da ona nije njegov tip devojke. Branislav je ušao u šou da se zeza, uživa i da sebi obezbedi što duži opstanak tamo – priča Irena i objašnjava prirodu svog odnosa sa reperom Stefanom.

- Ne mogu drugačije da definišem naš odnos osim da se sve spontano dešavalo. Iskreno, žao mi je što nisam duže ostala na imanju zbog njega, mada unutra je sve nerealno. Čekaću ga kad izađe, pa ćemo videti šta i kako.

Marijan krenuo sa oklagijom da se obračuna sa Bokijem

Nakon fizičkog nasrtaja i niza ureda koje je Rističević uputio Jovanovskom, Makedonac je odlučio da mu isprazni džep i uzme sve pare koje će zaraditi u rijalitiju.

- Ma kakav je to bezobrazluk?! Imam tim advokata koji već sprema tužbu! Čovek je izgovorio da sam pe*erčina, a ja se nikad nisam javno izjasnio o svom seksualnom opredeljenju. Bolje mu je da mi se više ne obraća – rekao je Boki svojoj novoj prijateljici Vesni Vukelić.

- Bila si u pravu kada si rekla da je on latentni homoseksualac! On je homofobik! Džabe mu i ako je pametan kada nije savremen muškarac – smirenim tonom pričao je novi farmer, koji je za samo pola sata uspeo da napravi pometnju na imanju u Lisoviću.

- Šta se pakovao i krenuo kad neće da izađe? Pa neka ide sad ako je tako odlučan i jak. Sve mi je jasno, on je jedan od onih koji laju, a ne ujedaju – objašnjavao je Bojan.

Podsećanja radi, Marijan je krenuo fizički da se obračuna sa Bokijem 13 tako što je s oklagijom krenuo na njega, ali su ga srećom farmeri zaustavili u nameri da „polomi“ makedonskog šoumena.

Javorka: Bolje da mi je ćerka kurva, nego da mi je sin peder!

Javorka, supruga političara Marijana Rističevića, brani postupak svog muža, koji je nasrnuo na makedonskog šoumena, i smatra da je bruka i sramota to što je Boki 13 ušao u „Farmu“!

- Meni se pre dve večeri želudac prevrtao dok sam gledala Bokija na farmi. Došlo mi je da razbijem televizor, verujte mi. Ja to ne mogu da razumem. Za mene je biti peder bolest. Imam ćerku i sina i verujte mi, ako bi mi ćerka bila kurva, to bih podnela‚ ipak je to najstariji zanat, ali ako bi mi sin bio, kako se to kaže, gej, to ne bih mogla da trpim ni da podnesem – u jednom dahu objašnjava Javorka.

- Marijan i ja jesmo nacionalisti, ali nismo šovinisti. Najviše kukuruza prodajemu u Hrvatskoj i Turskoj, ali kad su pederi u pitanju… Lepo smo sedeli muž i ja kod organizatora „Farme“ i moje prvo pitanje je bilo da li će u šouu učestvovati pederi. Oni su rekli da neće, zato smo i odlučili da Marijan uđe u šou. Kad je moj muž u pitanju, staviti pedera pored njega to je isto kad biku staviš crvenu maramu ispred nosa. Zato bi Marijanu bilo najbolje da pokupi svoje stvari i preseli se da živi u štali. Mislim, kad sam ga videla u onoj haljini, želudac je počeo da mi se prevrće. Pederi, koji su to što jesu, ali se ne eksponiraju, to ajd‘ nekako i da svarim, ali Boki i tako to, užas! Jedina olakšavajuća okolnost je to što nije iz Srbije, pa nije baš tolika bruka za našu naciju – rekla je Javorka na kraju razgovora za „Alo!“.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
monk kako bih ja znala sta se dogadja da nema tebe  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Сандра Smile Smile

Boki i Peja: Baki, ti znaš iz iskustva da pravi ljubavnik ne bira pol! Smile Smile Smile

Baki B3 preksinoć je na trenutak napao Bojana Jovanovskog, urlajući zato što mu je seo na mesto, ali ga je Boki ubrzo podsetio da zna neke tajne njegove prošlosti.

Baki: Ustani mi, bre, sa mesta!
Boki 13: Sedi pored mene, šta ti fali?
Baki: Ne pada mi na pamet da budem tu!
Peja: kakve veze ima što ćeš da sedneš pored njega? Pravi ljubavnici ne biraju pol!
Boki 13: Tako je, a Baki najbolje zna iz prošlosti i iskustva da pravi ljubavnici ne biraju pol! On to dobro zna.
Posle ovakvih reči, denser je zaćutao i više ni u jednom trenutku nije pomenuo ni mesto ni Makedonca, već je otišao da spava.

Irena: Nije bilo šanse za seks, ali da sam ostala duže…

Ireni nije teško palo to što je u „Farmi“ bila veoma kratko
- Ovo je jedno veliko životno iskustvo i nisam razočarana. Život u „Farmi“ nisam ovako zamišljala i kada sam gledala iz fotelje, sve je izgledalo bajno, ali je unutra, u stvari, surova relanost.

Šta vam je najteže padalo?
- Branje kukuruza! Uh da, i kupanje u koritu, imala sam veliki strah od miševa… Ipak, svako može da se navikne, taman sam počela da noću sama odlazim do toaleta. Pre su mi strah držali sveća ili Stefan (smeh).

Kada smo kod Stefana, da li su se rodile emocije između vas?
- Hm, nerealno je da se priča o emocijama u “Farmi“, ali naravno da mogu da se rode. Vreme će pokazati!

Dakle, Stefan vam se dopada?
- On je divna osoba, pametan dečko i, iako ima neke svoje bubice, prihvatio je moje sugestije za ponašanje i promenio je neke stvari koje su mi smetale.

Da li biste mogli da budete u vezi sa njim?
- Da, ukoliko bi nastavio da se ponaša kao divna osoba. Šanse uvek postoje, videćemo.

Da li ste se zaljubili?
- Bio mi je drag, drag mi je i dalje, prijalo mi je njegovo društvo, a o nečemu više ne može da se govori u ovom trenutku, jer nije ista situacija na farmi i napolju.

Stefanov drug Borko je navijao za seks između vas, da li je postojala šansa da se to dogodi?
- Nikada nije postojala šansa da se dogodi seks na imanju, ali da sam duže ostala ko zna šta bi sve bilo između nas!

Da li je Stefan vaš tip muškarca?
- Pa, nemam određeni tip muškarca. Muškarac koji može da me osvoji mora pre svega da bude dobra osoba, to je najvažnije!

Možete li da nam odgonetnete ljubavni četvorugao: Bane, Katarina, Jelena i Natalija?
- I ja sam zbunjena koliko i svi. Ne znam šta se tačno dešava. Bane je jednostavno ili takav tip momka ili mu je sve to taktika. Kada je u pitanju Natalija, kada je opisivala idealnog muškarca, Bane se ne uklapa u model. Možda su se zbližili zbog specifičnih uslova na farmi koje ne umem da objasnim.

Mislite li da se Natalija brine kako će njen odnos sa Banetom izgledati u spoljnom svetu?
- Pa, ja sam je nekoliko puta videla da plače. Stalno spominje Sanija i sina Dekija, vidi se da ih mnogo voli i da joj je teško.

Kakav je Banetov i Kaćin odnos od kada se vratila?
- Oboje su bili presrećni što se ona vratila. Mnogo vremena provode zajedno i ona mi je priznala da joj se on sviđa, ali sam je savetovala da ne žuri, već da sačeka da izađu sa imanja i da sagleda situaciju. Oni su se često izdvajali i odlazili u seno, ali im ja nisam držala sveću, tako da ne znam šta su tamo radili.

Jelena vam je bliska drugarica, da li se ona zaljubila u Baneta?
- Pa, koliko sam ja mogla da shvatim, ne!

Ko vam je smetao na farmi?
- U suštini sam sa svima bila okej. Skrenula sam pažnju Katarini na njen nerad. Mene je nerviralo njeno ispijanje kafa i smatram da je ona najveći neradnik. Nervirale su me i Vendi i Zorana zbog njihovih prepirki jer smatram da „Farma“ nije bila ni vreme, ni mesto za to.

Ko bi trebalo da pobedi?
- Pa, Cobe mi je veoma drag. Pokazao je da je divna osoba, pun humora, spontan, da je privržen porodici, tako da bi to mogao biti on.

Koji su vaši dalji planovi?
- Svakako ću ostati u Beogradu da se bavim manekenstvom. Farmeri su me savetovali da se oprobam u glumi, tako da se nikada ne zna. Probala bih i to.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
 Boki na Farmu, Marjan s Farme!
Političar je besan na producente. Smatra da je prevaren. Čak je i svoje stvari spakovao. Kad je ugledao najpoznatijeg makedonskog transvestita na imanju, demonstrativno je okrenuo leđa gunđajući sebi u bradu da je ušao u rijaliti pod uslovom da ne bude u isto vreme kad i Bojan Janevski. Njihov susret ubrzo je prerastao u svađu, a kap koja je prelila čašu jeste momenat kad je Boki poslao Marjanu po Nataliji tabletu za smirenje.

Marjan: Slušaj ti, pederčino, kome si ti poslao pilulu?! Na šta ličiš, to je tvoj problem, meni nemoj da se obraćaš!
Boki: Nisam vam se obratio uopšte. Ako ste se vi drali, onda vama.
Marjan: Pičketino, bre, jedna! Nemoj meni da se obraćaš. Došao si posle pedeset i nešto dana da me provociraš. Da sam znao da si u tome, ovde ne bih ni ulazio. Dogovor je bio da nikako ne uđem s tobom. Ti si jedno govno!
Boki: Znate šta, Marjane, ružno je što vi mene realno i ne poznajete.
Marjan: Pa, tebe neću ni da upoznam! Je l’ bi bilo u redu da ja uzmem da šetam sa „krivim stojkom“ ovde? Nemoj da mi se obraćaš više, a pilulu što si mi poslao gurnuću ti u dupe! Štapom! Ima života i posle Farme, zapamtićeš me za tu provokaciju. Nećeš biti samo gore plav, bićeš plav svugde. Zapamtićeš me, prikazo jedna.

Dešavanja na imanju u Lisoviću pomno je pratila Marjanova supruga Javorka. Zbog Bokijevog ulaska skočio joj je pritisak i sad bi najviše volela da njen suprug što pre dođe kući.

- Pitali smo, kad se ugovor potpisivao, da li će biti pedera i oni su rekli da neće. Marjan je uvek govorio: „Bolje da mi ćerka bude kurva nego sin peder“! Treba s onom nakazom spavati u sobi! Jeste li videli na šta liči taj Boki?! Obukao je čipkane čarape! Pa, i ja bih izašla napolje. Neka Marjan spava u štali, pametnije mu je. Neka se prijavi za slugu i neka bude tamo. U stvari, najbolje mu je da odatle i ne izlazi - kategorična je Javorka.

Svačeg ćemo se mi još nagledati. I naslušati.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
mislim da je ovo ozbiljno krsenje ugovora. mada, zadruga lako moze da kaze da se ta spodoba nikada nigde nije izjasnila kao peder nego da je trandza, sto tehnicki ne mora da bude peder.
a sa druge strane, boki moze lako da tuzi marijana za pretnje i pogrdna imena.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple 5
Ma oko svih Farmi i raznih rialitija je bilo bar 50 tuzbi u najavi i niko nikog na kraju nije tuzio.Najsmesnije mi kad kazu tim advokata priprema materijal i sledi tuzba  Smile
A inace ovi farmeri bi i govna jeli za lovu,tako da im ova stocna hrana dodje ko kavijar  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
ne bih rekla da je to istina. tuze se, ali dok traje proces o njemu se ne sme pricati, zato svi cute Smile
a posto nasi advokati znaju kako se odugovlaci, predje u proces koji traje godinama. tako i kada se zavrsi, nikome vise nije zanimljivo ni da objavi Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple 5
Al zasto sam znao da ti ne bi nesto rekla  Smile
Cak ni Milos nije tuzio Fircija  Smile Rekli mu advokati da nema osnova,na to sam mislio kad sam napisao prethodni post  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
nije tuzio Fircija ali je zato, bez sumnje, smestio batine onom nazovi reperu. mogu da se kladim. u svakom slucaju svako nadje nacin da izravna dugove Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 337 338 340 341 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jun 2026, 18:24:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.