Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jun 2026, 12:24:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 336 337 339 340 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 880910 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Farma: Marjan i Stefan neće sa transvestitima

Marjan i Stefan su jedini farmeri koji se nisu želeli ni pozdraviti sa novim "cimerom" Bokijem jer "ne žele da budu u društvu transvestita i iz protesta će štrajkovati glađu".

"Ja sa takvima nemam šta da radim. Nek radi šta hoće, ali nema šta da radi takav u mojoj blizini, nek ide u crkvu, zar ne vidi na šta liči. Ne interesuje me ko je i šta je", vikao je Marjan u čemu ga je podržao i Stefan.

S obzirom da Makedonac nikome ne želi da ostane dužan, po Nataliji je Marjanu poslo tabletu za smirenje - koja ne da nije delovala već je imala krajnji kontraefekat.

"Jel pederčino kome si ti poslao pilulu? Jesam li te zvao po imenu? Pič... jedna nemoj više da mi se obraćaš! Vidi na šta ličiš"

Međutim, Makedonac ne želi da ćuti: "Vi se meni obraćate. Ja ne znam ko se drao, samo sam čuo i poslao pilulu. Ružno je to što govorite jer vi mene ne poznajete."

"Ma nemoj da mi se obraćaš! Da li bi bilo u redu da ja ovde hodam sa krivim stojkom. A tu tabletu što si mi poslao u dupe ću ti gurnuti - štapom. To da zapamtiš. Ima života i posle Farme, zapamtićeš me! Nećeš biti samo plav gore, bićeš plav svugde - prikazo jedna", vikao je Marjan,a Boki je odgovorio da je "žut gore".

I dok je Jasmina pokušavala Marjanu da objasni ko je i šta je Boki, Marjan je i nju poslao u "pm"

Eva, Katarina, Jovana, Jasmina, Vendi... su oduševljene što je Boki došao jer je "kontraverzan i duhovit", dok Ekrem i ne zna šta je to "travestit", pa mu je Eva sve potanko objasnila.

"Ovaj čovek što je ušao se pretvara da je ženska. Pa se mnogi bune, onaj Marjan i Stefan. Ja ću na njega da gledao kao da je muško. Kaže za mene da sam lijep momak i smijali smo se i tako", rekao je Ekrem, koji se Aci kasnije poverio da ipak nije siguran da li je Boki muško ili žensko.

I dok je Ekrem bio u dilemi, Stefanu je sve jasno: "Jel moguće da me pitate šta mi smeta, pa smeta mi sve, smeta mi njegov izgled, pa dajte. Jel treba da ga merimo Boki i ja ili da se svi obučemo kao on? Ne želim bilo kakav kontakt sa njim."

Očito da je Boki uneo pravu pometnju na imanje, jer su se i Jovana i Jasmina Ana se žestoko posvađale, nisu birale reči, a i pretilo se...

Zadruga, za sada, nije reagovala.

Izvor: Mondo

Farma 3:Jeli stočnu hranu!?

Iako su učesnici rialiti programa Farma juče jeli stočnu hranu, jer im je ponestalo „normalne“, produkcija ovog rialitija nema nameru da im pomogne nekom „humanitarnom donacijom“.

-Biće sve OK, nisu ugroženi, snaći će se. Imali su dovoljno hrane za ručak, a ovo je bila vanredna situacija, koliko sam mogao da vidim od stočne su hrane pravili pire – rekao nam je Stevan Lazarević, ispred produkcije Farme.

Gazda Stefan nije želeo da jede te „pomije“, rekavši da će radije biti bez obroka i tri dana, nego da jede hranu za stoku. Plaši se da takva hrana sadrži hemikalije. Zlata se pravdala i nervirala što nema namirnice za nešto bolje, a Peja ju je ubeđivao da je i ovo sasvim dobro, pogotovo ako se doda šećer!?

Izvor: S media
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
HTC One
Pa to i jeste poenta mog komentara. Covek sa diplomom nije automatski niti dobar niti pametan covek.

Fakultet mogu da zavrse i oni najgluplji, prostim bubanjem, jedino je volja presudan faktor. Na veliku zalost naseg drustva, vecina onih koji zavrse i pripadaju toj grupi. Oni inteligentniji su ljudi koji se lakse opuste, bave se paralelno sa gomilom stvari, traze nesto izazovno i zajebu se pa nikad i ne zavrse.

Jel ti pripadas toj grupi.

Pripadam onoj koja je svoju pamet iskoristila da zavrsi sto pre a potom se zajebava i uziva u zivotu.

Ne bih da sudim kojoj ti grupi pripadas, iako imam jasno definisano misljenje. E sad, ako zelis kao po obicaju da zapocinjes, iako se ja trudim da diskutujem a ne da prozivam, izvoli.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Ja ti pripadam grupi koja se zajebava od kada zna za sebe.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 6220
Ja ti pripadam grupi koja se zajebava od kada zna za sebe.
Blago tebi. I ja sam pripadao toj grupi, a onda sam posao u srednju skolu   Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Al sve ima svoju cenu.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 6220
Apsolutno. Samo totalni paraziti mogu da se zezaju ceo zivot. Ostali bar ponekad osete potrebu da budu korisni i da plate svoj ceh. Zato nas ne zanima mnogo ko je na Farmi koju skolu zavrsio i koliko je star, vec koliki je covek/gnjida . A vecina tezi ovom drugom.
« Poslednja izmena: 08. Nov 2010, 23:09:49 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.63
Ova manekenka se plasi duhova... Smile jos i nasu himnu ne zna Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Always Improvise!  _     _     _     _
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Verujem u ljubav sa Stefanom!

Manekenka agencije „Kristal models" Irena Šućur, koja je preksinoć izbačena sa „Farme", otkriva da je bila u vezi sa poznatim turskim glumcem Ibrahimom Celikolom, koji sa Eminom Jahović glumi u seriji „Polje lala"!

Pošto je tu vezu okončala, atraktivna manekenka veruje u ljubav sa reperom Stefanom Gligorijevićem, koji je osvojio njeno srce na „Farmi".

- Ibrahim i ja smo bili godinu dana u vezi. Dok smo se zabavljali, živela sam na relaciji Istanbul - Beograd. Bila je to divna veza, međutim oboje smo shvatili da je najbolje da ostanemo prijatelji. I dalje se čujemo, a pošto uskoro planiram da otputujem u Tursku, verovatno ćemo se videti. S obzirom na to da sam na „Farmi" otkrila da umem dobro da glumim, možda jednoga dana postanemo kolege!

Čim si ušla na „Farmu", sevnule su ljubavne varnice između tebe i Stefana.

- Stefanovo društvo mi je veoma prijalo! On je pametan, lep i veoma dobar dečko. Ne mogu da kažem da sam zaljubljena u njega, ali sam sigurna da će se između mene i njega desiti ljubav ako sve bude kako treba kad on napusti „Farmu".

Sa kojom farmerkom je Baki imao seks?

- Sigurno znam da nije imao seks sa mnom, Jelenom i Jovanom! Ostale ne želim da komentarišem. Pošto se situacija na „Farmi" zahuktava, gledaoci će imati prilike svačega da se nagledaju, ali sigurna sam samo da će biti uskraćeni za seks uživo.

Jelenu Stožinić imenovala si za novu gazdaricu. Kako komentarišeš to što je Peja osuo paljbu po njoj?

- Nije u redu da jedan gospodin, kako on sebe naziva, proziva Jelenu koja mu ništa loše nije učinila. Pokazao je kakav je čovek. Da sam ostala duže, verovatno bih počela ozbiljno sa svima da se svađam.

Ko te je pozitivno iznenadio na imanju?

- Vendi! Zamišljala sam je kao oštrokonđu, a ona je totalna suprotnost onome kako se predstavlja u javnosti. Posebno me je iznenadilo to što je veliki vernik. Zasad nemam favorita, a za Cobeta tvrdim da je jedini farmer koji nema taktiku.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.63
Sto mene ne napadnu duhovi... Smile joj bas bih voleo Smile
IP sačuvana
social share
Always Improvise!  _     _     _     _
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Boki 13: Prevazišao sam psihičke teškoće, nisam pokušao da se ubijem

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski poznatiji pod nadimkom Boki 13 (24) ovog leta prošao je kroz pravu medijsku golgotu nakon što su otpočele spekulacije kako je zbog depresivnog stanja i loše materijalne situacije pokušao da izvrši samoubistvo. Upravo to su i bili razlozi zbog kojih se voditelj i pevač na nekoliko meseci povukao u rodno Skoplje gde je imao dosta vremena da razmisli o svemu i dobro se pripremi pre nego što se ponovo uhvati u koštac sa raznim problemima.

- Nikada mi nije palo na pamet da dignem ruku na sebe jer to rade samo kukavice, a ja sam hrabar muškarac koji mnogo voli sebe. Istina je da mi je bilo teško zbog jedne pogrešne poslovne odluke zbog koje sam bio primoran da odem kući i odmorim se. Bio sam u blagoj depresiji, ali sam uz porodicu i bliske prijatelje uspeo da prevaziđem sve psihičke teškoće koje sam imao – kaže Boki 13 koji trenutno radi na svom albumu i priprema se za promociju novog singla pod nazivom Krokodil. Ovom ekstravagantnom šoumenu nije teško da prizna kako je u životu imao finansijske probleme, ali i to da oni nikada nisu bili razlog njegove tuge i nesreće.

- Normalno je da svi ljudi imaju problem sa novcem. Šta je strašno u tome ako neko bankrotira? To samo znači da je imao šta da izgubi i da je dosta zaradio u životu. Ja jesam izgubio dosta novca, ali meni to nije sramotno – kaže Jovanovski.

I dok mnogi raspravljaju o njegovoj seksualnosti, on i dalje ne želi da otkrije da li voli muškarce ili devojke, ali priznaje da trenutno uživa u samoći jer jedino tako ima vremena da se potpuno posveti poslu i usavršavanju.

- Već dugo vremena nemam nikoga, jer tako želim, pošto mi je posao na prvom mestu. Malo su mi dosadile priče o mojoj seksualnosti i ne mogu više to da objašnjavam, a čim budem pronašao pravu ljubav, prikazaću je celom svetu. Nisam zaljubljen jer još nisam pronašao osobu koja će me dovoljno zaintrigirati i učiniti da se onako ludački zanesem – kaže Boki.

Izvor: Story

Nemanja Stevanović o ponovnom učešću na Farmi: Nikad se ne zna

Momak Milene Ćeranić kaže da redovno gleda „Farmu“ i da je njegov favorit Jovana Pajić, ali da najveće šanse za pobedu ima Ekrem Jevrić. Mada naglašava da ga takve avanture više ne interesuju, Nemanja veli da bi se mnogo bolje snašao kada bi ponovo ušao na „Farmu“:
- Stavio sam tačku na to, ali nikad se ne zna. Ipak, tvrdim da više nikad ne bih nasedao na provokacije. Postavio bih se drugačije.

Izvor: Večernje novosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 336 337 339 340 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jun 2026, 12:24:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.