Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jun 2026, 20:11:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 331 332 334 335 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 881884 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

Bivši 'farmer' Hasan Dudić redovno gleda rijaliti u kom je i dalje njegova bivša žena Zlata Petrović čija velika svađa sa Vesnom Vukelić, koja se desila u petak, mu je teško pala. Folker i bivši bokser je za 'Alo' otkrio da je za sukob kriva isključivo Vendi, o kojoj Hasan ima jako loše mišljenje.

„Ma Vendi je obična štajguša i trandža! Samo sam čekao trenutak kada će da naskoči na Zlatu, koja je za nju instuticija. Ko nju svrstava među normanlne ljude, a kamoli kao neku VIP ličnost?! Ona ima, definitnivno, djagnozu neurodepresiva psihopata. Ta Vendi nije nikakav ni pevač, a ni riba, ona je transvestit običan, neopevana budala. Budem li se vratio na imanje, okupaću je i hladnom i toplom vodom,“ kaže Hasan, koji zna da Vendi ima ružno mišljenje o Zlati, što nikada nije krila.

„Bilo je to u emsiji Draška Aćimovića. Počela je neku priču da je Zlata ovakva onakva. Meni je samo u jednom trenutku pukao film i rekao sam joj da ću je, ako ne prestane da ken*a po mojoj bivšoj ženi, puknuti pesnicom po tintari. Smirila se tad, ali očigledno samo na kratko,“ priča pevač, koji se nekada dobro slagao sa Vukelićevom i čak joj je pronalazio posao.

„Ja sam joj obezbedio da radi na jednom štandu za tadašnjih 50 maraka. Molila me je, jer su joj bile potrebne pare. Ne kažem da je loše ili sramota nemati, ali je ružno ponašati se ovako posle toga. Utripovala je da je neko i nešto, a čim se pogleda u ogledalo, shvati da je nula. Čak i kad je dolazila u Šabac da peva na vašarima, ja sam mojim momcima govorio da povedu računa o njoj, da je niko ne dira, da joj joj se ne desi ništa loše. A ona je, u stvari, jedan cirkus od bića, pravi klovn i žena koja je u nekim sektama očigledno. Smrad koji smrdi na 100 kilometara, eto to je! Nju čak tamo gde peva ne zovu po nadimku koji ima, već je oslovljavaju kao šatorsko krilo,“ završava folker.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Organizatori rijalitija ’Farma’ odlučili su da ustalasaju pomalo učmalu atmosferu na imanju u Lisoviću tako što će među farmere dovesti Bokija 13.

Kontroverzni makedonski šoumen je postigao dogovor sa producentima emisije, i kako saznaje ’Press’ trebalo bi da za svoje učešće dobija 1000 evra nedeljno.

Planirano je da Boki uđe na ’Farmu’ večeras, nakon izbacivanja takmičara. Plavokosi voditelj je ranije učestvovao u rijalitiju ’VIP Veliki brat’, kada su mnogi zaključili da je baš on svojim ekscentričnim ponašanjem bio zaslužan za gledanost emisije. Tada se uglavnom svađao sa Erom Ojdanićem, a stranu su mu držale Divna Karleuša i Lepa Lukić.

Pošto su se događaji na ’Farmi’ sveli na netrpeljivost koju Vendi gaji prema Zorani, i Banetovo muvanje sa gotovo svim ženama na imanju, očekuje se da će Boki, sklon skandalima i provokacijama uspeti malo da razmrda farmere.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Marjan: Ekrem bi nas sve pobio! (Свака му је златна. Smile Smile Smile )

Nakon što ga je Gospoda izvređao, političar zaključio da Jevrić nije bezopasan kao što izgleda.

Na Farmi se raspiruju nacionalističke strasti! Sve je počelo pošto je „pevač“ dobio veći broj štapića i tako otišao u duel za izbacivanje. Tako besan, skoro bez razloga napao je Marjana zbog loše obavljenog zadatka, nekoliko puta viknuvši:
- Marjane, ti si fukara!

Kasnije, kada se razjareni Jevrić povukao u odaje za sluge, političar je izneo svoje mišljenje o njemu:

Marjan: Da sam ja njemu u njegovoj zemlji rekao „Marš, fukaro“, mene ne da ne bi bilo na toj televiziji, ne bi me bilo nigde! Tog trenutka bih završio karijeru u tom rijalitiju. Ume on i da drpi, da opere usrane ruke u posudi i tako... Nemojte ga sada idealizovati. Dao sam mu cigare, a on meni „fukaro“! Sledeći put ću mu dati šamarčinu.

Jasmina Ana: Marjan je Ekremu dao kutiju cigara, iako ga je ovaj pet minuta pre toga nazvao fukarom.

Marjan: Rekao mi je „fukaro“ pet, šest puta. On bi, bre, nama na njegovom terenu jebao mater, sve bi nas porokao, niko ne bi jutro dočekao! Nemojte njega da potcenjujete, on je vrlo lukav. Nije on uopšte dobrica kao što vi mislite.

Iako pravila Farme zabranjuju razgovore o politici, biće da farmeri nisu baš skloni „pomirenju u regionu“!

Vendi unapred dobila 10.000 evra!

Kontroverzna folkerka je pre ulaska na Farmu zahtevala od organizatora da joj isplate sumu od 10.000 evra za mesec dana. Kako joj je očigledno novac bio preko potreban, Vukelićka je htela da ima kapital odmah po izlasku sa najpoznatijeg seoskog imanja.
- Opšte je poznato da se honorar isplaćuje kada se šou završi, ali je Vesna izuzetak. Ona nije htela da uđe na Farmu dok ne dobije pare. Šou za nju još nije bio ni počeo, a Vendi je uzela 10.000 evrića unapred za mesec dana. Sve preko toga biće joj naknadno isplaćeno - tvrdi dobro obavešten izvor Kurira.
Kako joj je pošlo za rukom ono što nikome nije, ne znamo. Očigledno su organizatori po svaku cenu hteli da je imaju pred kamerama. I nisu pogrešili.                       

Izvor: Kurir
« Poslednja izmena: 08. Nov 2010, 09:40:36 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
sta sam ja rekla? Smile
skoro od reci do reci  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 6220
Eva Ras: Farmeri su loši glumci

S obzirom na to što „Farmu” i zadatke koje produkcija zadaje ukućanima doživljava isuviše lično i ozbiljno, poznata glumica redom je kritikovala aktere ovonedeljnog zadatka u kome su se, po njenom mišljenju, pokazali kao jako loši glumci. Tako je Peji skrenula pažnju da nije ni pogledao Vendi, iako mu je žena. Takođe je zamerila Aci Iliću kako je previše ravnodušan prema Ireni, a da se Bata ophodi sa Jovanom kao da mu je dete. Eva nije poštedela ni Cobeta i Jelenu odbrusivši im da su veliki foliranti. Vidno potresena celom igrom, zaključila je da su supružnici pogrešno spojeni.

Izvor: Press

Svaka cast sto samo tekst kopiras. 'Bem ti sunce i novine, videh jutros i pripadajucu sliku, mislim se kakve veze ima Dark Lord Cthulhu sa farmom, kad ono Eva, jos ne mogu da doruckujem.  Smile
Sto se tice Ekrema, tipicno cigansko ponasanje. Pruzis mu prst, on hoce ruku, i jos te izvredja.
« Poslednja izmena: 08. Nov 2010, 10:34:08 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 300
Brojem Ekremovih glasova nisam iznenadjen uopste ali zato jesam brojem manekenovih glasova cak i pre dupliranja !
Ovu Jasminu bih dao lavovima najradije samo sto je ne bi ni oni omirisali Smile
« Poslednja izmena: 08. Nov 2010, 11:09:46 od kondoric »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
nemoj, lepo je oprala Jovana sinoc Smile

"Gospodja sa opustenim dekolteom"  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 300

Smile Smile Ma zena me iznervira cim je vidim u kadru,a u arenu sa njom bih poslao i Bakija sa svojom trandzom kao i manekena i dziberku. Od svih njih ne mozes da sastavis ni pola coveka Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Izbačena Irena Šućur

Sinoć je s Farme izbačena manekenka Irena Šućur, a na imanje je ušao kontroverzni makedonski šoumen Bojan Janevski, poznatiji kao Boki 13. Iako su joj protivnici u areni bili muškarci Li Men, Bane i Ekrem, Irena je imala najmanji broj glasova.

- Nisam razočarana. Bilo je očekivano da ja ispadnem. Volela bih da sam ostala, da vidim kako će se Boki 13 ponašati i kako će ga farmeri prihvatiti. A što se Stefana tiče, nisam imala nikakvu taktiku, svideo mi se i postoji šansa da se nešto desi kada izađe napolje - prokomentarisala je Šućurova po napuštanju imanja.

Izvor: Kurir

Da li je iko sumnjao: Jelena nova gazdarica!

Farmeri su se okupili jutros oko stola kako bi saslušali pismo izbačene Irene Šućur. Pismo je pročitao prošlonedeljni gazda Stefan, a kao što su svi već i pretpostavljali Irena je za gazdu postavila svoju drugaricu Jelenu.

Nova gazdarica obratila se farmerima rekavši kako je delimično očekivala izbor jer se i napolju druži sa Irenom. Potom je prionula na raspored zaduženja za predstojeću nedelju, a podela poslova prošla je, začuđujuće, relativno mirno.

Izvor: Scandal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 

Smile Smile Ma zena me iznervira cim je vidim u kadru,a u arenu sa njom bih poslao i Bakija sa svojom trandzom kao i manekena i dziberku. Od svih njih ne mozes da sastavis ni pola coveka Smile

opusti se. letece matora  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 331 332 334 335 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jun 2026, 20:11:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.